Aug 15 2015

Grandeur Event for Puteri Sarah

I memang ada habit suka update cerita lama walaupun benda tu dah berlapok. Puteri Sarah Liyana memang I dah lama kenal, tapi dekat facebook je lah.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Selalu stalk dia punye cerita dari zaman remaja sehinggalah dewasa chewah dah dewasa nampaknya kita. Bila dia approach I nak join Grandeur, baru lah berkesempatan jumpa dia. Canotte Boston Celtics So, 4 April yang lepas, Grandeur pun buat event untuk Shara By Puteri Sarah Exclusive day. Hari di mana Puteri Sarah datang bawa stock baru koleksi Shara dan kami buat simple event termasuklah meet and greet, shawl tutorial dan discount day sekali! Haa Grandeur nak tunggu ada event macam ni baru nampak storm sikit. Hari tu memang agak riuh rendah sebab staff kurang. nike air max nettbutikk Alahaii sorry laa mencari staff part time tak kunjung tiba. Siapa nak kerja part time dekat Grandeur sila hantar email ke hello.grandeur[at]gmail.com ok? Eh tetiba promote benda lain. Ok sambung balik cerita. nike air max pas cher

    20150415-12:34:07 pm.jpg

    Setiap kali kalau ada event, memang kami sediakan makanan. Simple je. Kuih dan roti jala. asics gel lyte 3 mujer negras Paling senang nak makan dan yang penting sekali, senang nak kemas!

    20150415-12:35:58 pm.jpg

    Puteri Sarah datang lewat 30minit sebab sesat barat katanya. Orang Johor yang dah lama tak balik Johor nampaknya. nike air max 2017 dames grijs Tengok tu sampai bersila dibuatnya mereka menanti artis yang tak kunjung tiba.

    20150415-12:37:17 pm.jpg

    Haa ni lah rombongan mereka. Dia datang bersama mommy dan dua sahabat schoolmates lama dia dekat Jb. Masing-masing pakai baju koleksi Shara By Puteri Sarah.

    20150415-12:39:34 pm.jpg

    Si Puteri Sarah ni agak kalut sebenarnya. nike air max Nike Air Max 2016 Goedkoop Kelakar pun ada.

  • Air Jordan 6 Uomo
  • Sesi shawl tutorial dia pun penuh dengan kalut dan gelak ketawa je. asics gel lyte buty damskie asics outlet shop Cleveland Cavaliers Yang penting dia memang sempoi. Adidas Ultra Boost Dames Ingatkan tak ramai yang datang tapi alhamdulillah, ramai yang berminat dengan koleksi Shara by Puteri Sarah ni!!

    20150415-12:41:50 pm.jpg

    Ni peminat tegar Grandeur. nike air zoom pegasus 32 hombre Rasanya kalau ada event dekat Grandeur, mesti diorang datang! Sportingggg sangattt!!! Thankyouuu tauu.

    20150415-12:42:50 pm.jpg

    Gambar kita kena candid, sabar jekla. Masa ni si kubis minta di dokong sentiasa. nike air max 1 goedkoop adidas schoenen Biasa lah tu, time tengah busy time tu lah dia mengada ngada haihhh.

    20150415-12:44:21 pm.jpg

    So yeaaa, ini lah koleksi terbaru dekat Grandeur. air max pas cher adidas chaussures femme Shara by Puteri Sarah. nike air max 2017 dames Zapatillas New Balance Ada abaya, skirt, pallazo, top dan hoodie shawl. air max 2017 goedkoop I dah rambang mata nak beli pallazo, top, err shawl juga. nike air jordan 13 mujer Tom Brady Michigan Jerseys Haaa bahaya betul lah kalau semua vendor ada koleksi best ni! Pada sesiapa yang tak tahu butik Grandeur ni dekat mana, mana lah tau sebelum ni memang tak pernah jejak kaki langsung dekat totinx.com kan? Butik Grandeur terletak di Bandar Baru Uda, Tampoi, Johor Bahru. Senang jee, dari Jalan Skudai, nampak Jakel dekat sebelah Plaza Angsana. Masuk ke area belakang Jakel. Adidas Homme Dekat sana ada banyak butik, cari Minaz butik. Kedai kami berhadapan Minaz Butik, atas Haseena Stevia. new balance 373 uomo prezzo Untuk peminat fanatik Puteri Sarah yang tak puas tengok gambar dekat sini, boleh add facebook Grandeur and tengok dekat album situ ye.

    No responses yet

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |