Aug 27 2014

GRANDEUR BUTIK SAYA

Ye, saya sekarang sedang pening kepala muntah muntah mengandungkan baby baru. Canotta Los Angeles Clippers adidas nmd donna InsyaAllah baby akan dilahirkan pada 1 November 2014. zonnebril ray ban heren Fjallraven Kanken Big Solde yeezy boost

Yes, Im gonna deliver my second baby, GRANDEUR, it’s celebrity fashion online store yang mengumpulkan beberapa orang celebrity di bawah satu bumbung. goedkoop nike air max

  • ULTRA BOOST Uncaged
  • Air Max Zero Baskets Under Armour Im one of the director, yang handling vendor and artis. nike pas cher Banyak sangat pancaroba untuk capai matlamat ni. Cliff Pennington Baseball Jersey nike air max nettbutikk nike air max goedkoop Betapa mual muntahnya nak dealing dengan artis and celebrities, tuhan je tahu.

  • AJ McCarron Alabama Jersey
  • Fjallraven Kanken Kids adidas superstar uomo Ingatkan senang, tapi kalau terkena artis yang kelwat tu terasa nak muntah disitu juga. Baru aku tahu kenapa tuhan tak jadikan aku artis.

  • VALCLEAN2 CMF
  • AIR MAX 2017
  • adidas gazelle Haha tak pasal-pasal. kyrie 2 pas cher Canotte Oklahoma City Thunde

  • Asics Gel Lyte 3 Donna Blu
  • asics femme Kalau nak suruh cerita step by step perancangam awal sehinggalah butik dilahirkan, belum masanya lagi kot. adidas superstar mujer Tunggu sampai butik dah launch, dah successful, insyaAllah i ceritakan semula. West Virginia Mountaineers Sekarang ini cukup sekadar memberitahu yang I tersangatlah busy sebagai doctor in klinik, director in butik, and housewife. Canotte Atlanta Hawks Maglia Anthony Davis nike air max thea donna Todd Gurley College Jerseys Sampai kadang kadang terasa nak ada 8 tangan. nike air huarache ultra hombre New Balance 574 Pas Cher

  • Womens Nike Air Max 2017
  • nike air max 2017 dames Blauw Sebelah tangan buat report baby kematian, sebelah lagi balas email boutiaue, sebelah lagi lipat baju, kemas rumah sambil kejar Aurora turun naik tangga.

    Korang semua jangan lupa datang pada 1 November 2014. adidas nmd r1 uomo New Balance 678 mujer asics gel stratus uomo Lokasi butik di Uda business centre, JOHOR BAHRU. baskets Asics Pre Galaxy Area belakang Jakel. cheap fjallraven kanken uk Nike Air Max 2017 damskie Yeahh, ada Liyana Jasmay tauu. Canotte Chicago Bulls Sorryyyy… nike air max

  • Adidas Superstar Blu Donna
  • Huston Street Jersey special appearance kena lah ikut selera director.

  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • adidas italia fjallraven kanken baratas adidas yeezy boost 350 hombre I’m a BIG FAN of her and yeaaaa tak sabar nak selfie dengan LJ! Jangan Lupa tau!

    GRANDEUR CELEBRITY FASHION ONLINE STORE

    1 NOVEMBER 2014

    ALAMAT SEPERTI DI ATAS.

    INSTAGRAM: GRANDEUR_MY

    FACEBOOK: GRANDEUR

    Untuk latest update boleh follow instagram and fb tu oke? Kalau ada sesiapa vendor teringin nak selit selit dalam butik ni boleh email ke hello.grandeur@gmail.com .

    No responses yet

    | |