Sep 15 2011

Gigitan Damia

Published by at 7:19 PM under Oh the delicious, nyummy!

Ramai yang bertanya mana nak dapat macarons di Batu Pahat. Eleh kau fikir duduk Batu Pahat tak dapat makan makanan mat saleh ke? Mari sini I bagitahu rahsianya. Tak kiralah di mana anda berada, di Parit Raja ke, Parit Marjo ke, kampung jawa pelusuk mana pun, anda tetap boleh dapatkan macarons langsung datang di depan pintu rumah anda.

Gigitan Damia lah rahsianya!

A treat for any occasion suitable to your taste buds. / damiabites@gmail.com / phone number: 0143023691

Sayangnya nak makan….

Nak order ini time tunang nanti. Alamak tak surprise dah.

Rugi siapa yang tak datang beraya rumah I. Sebab I akan sajikan dengan macarons enak dan lazat. Macarons buatan tangan Damia sangat sesuai dengan lidah kita lebih-lebih lagi orang jawa ini. Tak manis sangat, tak muak sangat. Rasanya sungguh special sehingga tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Ceewah.

Berminat? Teruja dan tergoda, APALAGI?

or click Facebook Damia Bites.

7 responses so far

7 Responses to “Gigitan Damia”

  1. Ana Delishaon 15 Sep 2011 at 9:09 PM

    macam manisss je.. 🙁

    eh totink..lama tunggu dia update tau ! ingat lepas ni boikot taknak bukak dah -_-

    [Reply]

  2. inaon 15 Sep 2011 at 11:38 PM

    btol2 sdap ker??tringin nk mkn bile tgk macaron yg kalerful..

    [Reply]

  3. papabearon 16 Sep 2011 at 12:35 AM

    Damia kena bg komisyen kat maa ler camni, 50biji macarons for free… *yeay*

    [Reply]

  4. ain luluon 18 Sep 2011 at 2:58 PM

    syg… sedap nye!!!~
    tapi manis tak tu?

    [Reply]

  5. cik suheelaon 20 Sep 2011 at 12:10 AM

    lawanya macarons tu!!! sygg nak makan kottt huhu

    [Reply]

  6. poyoszon 26 Sep 2011 at 6:23 PM

    wehh…parit Marjo ke parit Karjo??aku konpius da ni…rse2 mcm parit Karjo jek…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    nama parit rekaan semata mata

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |