Aug 22 2016

Geng Sedondon

Assalammualaikum, Masa mengandung dulu, bila dapat tahu mengandung anak perempuan, terus excited! Bukan sebab nak pakaikan anak dengan headbands lah, ikat rambut tinggi toncet lah, tidak.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Totin tak pernah pakaikan Aurora headbands dari baby, sampai ke besar Aurora memang tak suka accessories dekat kepala dia. La chaussure de running Asics adidas yeezy boost 350 hombre

  • Nike Air Max 2017 Prezzo
  • Adidas buty Termasuklah ikat rambut.

  • LUNAREPIC FLYKNIT
  • Adidas Superstar Nero Uomo
  • Jadi rambut dia memang serabut serabai macam mana pun, dia tidak akan ikat. Landon Collins Giants Jerseys Dah cuba buat beberapa kali sampai bergaduh-gaduh nak ikat rambut Aurora tau. Kena paksa baru dia nak. asics gel lyte 5 mujer verdes Totin dari dulu nak pakai sedondon dengan anak. Running Asics Sneakers adidas chaussure femme zalando new balance uomo saldi Nak buat anak macam geng-geng kita aje. Bila kita pakai sedondon ni, dalam masa sama anak akan rasa kita berada dalam dunia dia. asics pas cher Ini memang impiann dari mengandung lagi. Sebab tu dari baby lagi kalau Aurora baju warna pink, Totin pun nak baju pink, Aurora baju biru, Totin pakai biru. Senang cerita nak sedondon lah! Selain baju raya yang wajib sedondon setiap tahun, baju casual pun kena sedondon juga!   img_20161021_124906 Totin jatuh cinta dengan pakaian sedondon dari brand OmmaEsabel . Canotte Utah Jazz nike air max 2017 heren Kalau dulu, nak cari pakaian sedondon punyalah susah. Nak kena pandai matchy-matchy kan sendiri. Houston Rockets kanken fjallraven soldes Kena pandai cari sendiri. Nike Scarpe Donna Mommy yang ada anak mesti teringin nak sedondon macam Totin pakai ni kan? Omma Esabel dah siapkan koleksi untuk matchy anak beranak. bestellen nike air max 2016 Yang bestnya, OmmaEsabel ni bukan sahaja untuk anak perempuan, kebanyakkan koleksinya adalah unisex. nike air max 1 ultra moire donna basket nike ete Mommy yang ada anak lelaki pun boleh sedondon cenggini. nike air max 2017 femme noir Totin and Aurora pakai ni namanya koleksi Rambutan.

  • Nike Free 5.0 Dames
  • Sebab ada rambu ramba bawah dia, nampak hipster bila pakai. Maglia Dirk Nowitzki img_20161215_202054 Lagi satu yang bestnya, OmmaEsabel ni menggunakan t-shirt material. chaussures de foot umbro MEMANG TAK PANAS!! Tengok gambar ni, kami panas terik masa bercuti dekat Langkawi kelmarin, tetapi sikit pun tak ada peluh melekat-lekat di baju. Especially dekat Aurora tu. New Balance 993 hombre Jake Arrieta Authentic Jersey Biasalah budak tengah lasak lari kesana-kemari, bila berpeluh je mula lah rimas. Material ni memang tiptop, sikit pun dia tak mengeluh. Kanken Classic Baratas Sangat selesa.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • adidas chaussures homme Totin rasa nak beli semua design je!! Koleksi dewasa yang Totin pakai pun loose, tak ketat, tak jarang. cheap adidas uk Kanken Fjallraven Untuk breastfeeding mommy, jangan risau, zip di bahagian depan memudahkan korang untuk breastfeed anak. Rod Carew Jersey Baju ni pun wudhuk friendly, tarik je lengan tu, it’s stretchable , tak payah susah-susah. img_20161215_110846     Yang ni koleksi Cikedoot. asics gel kinsei 4 hombre Size yang available untuk kanak-kanak antara size 1 (untuk 1 tahun) hingga size 6 kalau tak salah. nike air max 2017 dames Charlotte Hornets nike air max pas cher Sekarang ni OmmaEsabel tengah buat YEAR END SALE. Dallas Mavericks

  • Toronto Raptors
  • Harga memang tengah murah. New Balance 574 mujer Cuba teka berapa? Agak-agak? Haaa kalau Totin bagitahu mesti tak percaya. Untuk dewasa cuma harga RM72 (harga asal RM76), dan kanak-kanak cuma dengan harga RM42 (harga asal RM46),.Total kalau beli sepasang cuma berharga RM114 sahaja. MasyaAllah murahnya!! Terus dapat pakai sedondon anak beranak! Kalau tak percaya dengan apa Totin kata, korang boleh pergi dekat Butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Boleh rasa sendiri material dia. new balance homme u420 bleu vert Kanken 7L Boleh ajak anak sekali try pakai baju OmmaEsabel mesti dia suka! Harga dekat butik Grandeur pun sama tengah YEAR END SALE sama dengan HQ OmmaEsabel.

    One response so far

    | |