Sep 08 2015

Fly with Totin Jamain !!!

20150908-8:40:50 am.jpg

When people ask me, what is that blue sign mean? It’s all about changing!!

Changing your life from nothing to everything!

Weh bosan kot if you stay your life like that macam gitu je sampai bila? I am a doctor, i ada bannnyaaaakkk commitments. If now I ada hutang like thousands ringgit, can I says that another 2 more years I boleh settlekan all my hutang?? I don’t think so. Maybe hutang makin beranak pinak. Betul tak?

I love doing what I want. Yes, I love being a doctor. Tipu lah kalau I cakap I tak suka langsung jadi doctor. Dari kecil bila orang tanya cita-cita nak jadi apa, jawap spontan nak jadi doctor. When I got the title, insyallah I akan buat yang terbaik. Itu tanggungjawab. But I’m tired of doing locum here and there. Pagi pergi kerja tengok orang sakit, malam pergi locum and doing the same thing, tengok orang sakit juga. Spend time dengan anak pun kurang. In case anak sakit, you think you can just cancel ur locum sesenang macam tu ke? Kalau tak jumpa pengganti? Haa kita rawat orang lain sakit, padahal anak sendiri sakit tak dirawat. It’s pain and really pain. Now i’m locum freeeeeeee. Malas nak buat lagi!!!

I love fashion. I love shopping. Shopping and fashion I combine kan untuk jadikan satu fun in my life. I opened a boutique, Grandeur Bandar Baru Uda, JB in November 2014. Alhamdulillah! Now tak payah risau mana tempat shopping fashion yang paling mudah dan terkini. Semestinya dekat butik sendiri. I boleh dapatkan semuaaaaaa muslimah outfit from head to toe!

Besides that, I also love traveling. Siapa yang tak suka travel kan?? Bila dah kerja kerja kerja, kita pun nak retreat dengan traveling. Kan?? Cuma waktu dan $$ jadi alasan. Travel tu ibarat macam buang duit simpanan kerja selama ini, betul tak? Now no mooooreeeeee!!! Kan I cakap, bila I suka sesuatu, I will find out the best way to get it. I love business, I love traveling. So why don’t I do business related with traveling! Haaa now I just launched this business and I work for it! Siapa ada same interest dengan I, angkat tangan cepat!!! I nak cari business geng yang boleh sama-sama buat business I. And don’t worry I and my friends will help youuuu! Takde business experience pun takpe i don’t mind, I promise I WILL HELP YOU. Janji u all ada minat sama dengan I. Jommmm fly with me! We fly and we earn money!

20150908-9:51:14 am.jpg

Ni masa kitorang pergi training. Nak buka business mestilah kena pergi training. Tak kan lah nak main harunggg jee betul tak? So trust me, I dah well prepared nak ajak u all fly with me!!!

20150908-11:10:38 am.jpg

Wechat me: totinjmain or email me at etotinx[at]gmail.com . But I prefer wechat boleh kita borak-borak serious dengan awak! Heee nam.pak tak muka kita tengah serious ni.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |