Aug 08 2015

Fly with Totin Jamain !!!

20150908-8:40:50 am.jpg

When people ask me, what is that blue sign mean? It’s all about changing!!

Changing your life from nothing to everything!

Weh bosan kot if you stay your life like that macam gitu je sampai bila? I am a doctor, i ada bannnyaaaakkk commitments. If now I ada hutang like thousands ringgit, can I says that another 2 more years I boleh settlekan all my hutang?? I don’t think so.

  • AIR MAX 2017
  • Cheap Nike Air Max UK Maybe hutang makin beranak pinak. asics buty Betul tak? I love doing what I want. asics kayano 21 hombre Yes, I love being a doctor. adidas 2017 pas cher Tipu lah kalau I cakap I tak suka langsung jadi doctor. store locator for new balance shoes asics gel lyte 5 mujer rojas Dari kecil bila orang tanya cita-cita nak jadi apa, jawap spontan nak jadi doctor. Adidas Yeezy Boost 350

  • Nike Air Max 2017 Dames wit
  • When I got the title, insyallah I akan buat yang terbaik. Cheap Nike Trainers UK Nike Air More Uptempo nike air huarache hombre Itu tanggungjawab. But I’m tired of doing locum here and there. nike air max

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Pagi pergi kerja tengok orang sakit, malam pergi locum and doing the same thing, tengok orang sakit juga. nike air max 2017 heren Adidas ZX Flux Heren Spend time dengan anak pun kurang. In case anak sakit, you think you can just cancel ur locum sesenang macam tu ke? Kalau tak jumpa pengganti? Haa kita rawat orang lain sakit, padahal anak sendiri sakit tak dirawat.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • It’s pain and really pain. Fjallraven Kanken EspaƱa Baskets ASICS Femme Now i’m locum freeeeeeee. Malas nak buat lagi!!! I love fashion.

  • Nike Free 4.0 Men
  • Canotte Oklahoma City Thunde new balance 993 outlet I love shopping. Shopping and fashion I combine kan untuk jadikan satu fun in my life. Goedkoop Nike Air Max I opened a boutique, Grandeur Bandar Baru Uda, JB in November 2014.

  • Adidas Nmd Donna Nere
  • Alhamdulillah! Now tak payah risau mana tempat shopping fashion yang paling mudah dan terkini. Manti Te’o College Jerseys Fjallraven Kanken Big UK Semestinya dekat butik sendiri. John Elway Jerseys

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • Teddy Bridgewater Louisville Football Jerseys I boleh dapatkan semuaaaaaa muslimah outfit from head to toe! Besides that, I also love traveling. Fjallraven Kanken 20L fjallraven kanken pas cher Siapa yang tak suka travel kan?? Bila dah kerja kerja kerja, kita pun nak retreat dengan traveling. asics gel nimbus uomo nike air max pas cher Kan?? Cuma waktu dan $$ jadi alasan. adidas gazelle femme haute Robert Griffin III Baylor Jerseys Travel tu ibarat macam buang duit simpanan kerja selama ini, betul tak? Now no mooooreeeeee!!! Kan I cakap, bila I suka sesuatu, I will find out the best way to get it. Nike Air zoom Pegasus 31 damskie Air Jordan 3 Retro I love business, I love traveling. new balance 997 on sale Ryan Kerrigan Redskins Jerseys nike tn requin pas cher So why don’t I do business related with traveling! Haaa now I just launched this business and I work for it! Siapa ada same interest dengan I, angkat tangan cepat!!! I nak cari business geng yang boleh sama-sama buat business I. nike air max 2017 wit And don’t worry I and my friends will help youuuu! Takde business experience pun takpe i don’t mind, I promise I WILL HELP YOU. A.J. Green UGA Jersey nike pas cher Janji u all ada minat sama dengan I. Jommmm fly with me! We fly and we earn money!

    20150908-9:51:14 am.jpg

    Ni masa kitorang pergi training. nike air max 90 pas cher Nak buka business mestilah kena pergi training. Detroit Pistons Tak kan lah nak main harunggg jee betul tak? So trust me, I dah well prepared nak ajak u all fly with me!!!

    20150908-11:10:38 am.jpg

    Wechat me: totinjmain or email me at etotinx[at]gmail.com .

    No responses yet

    | |