Sep 23 2010

Fcuk My Life.

Published by at 12:01 PM under Ladies & Gentleman!

WHAT AN IDIOT!

I LOST MY BLACKBERRY ON THE BUS!!!

SIYAL PENCOPET

Can someone just wake me up and say “Don’t worry, you had a nightmare!”

I’m dying…. :'(

26 responses so far

26 Responses to “Fcuk My Life.”

  1. The Travelleron 23 Sep 2010 at 12:24 PM

    auwwwwww DOKTER kan gajinye banyak sayang. beli je new one.hehehehhe

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Wakluuuuuuuu. -_- Bankrupt dah sekaranggggg!

    [Reply]

  2. achik ezamon 23 Sep 2010 at 12:42 PM

    kolo jumpe cocok je dgn injeksen!!!!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Jangankan cucuk, segala isi perut saya keluarkan!

    [Reply]

  3. sueon 23 Sep 2010 at 12:48 PM

    Yeke??? kesiannnya.. dugaan betul ek, nk ganti baru satu hal tu.. sabar jela ye.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Tula. sabar tak apa. rezeki ada dimana-mana..

    [Reply]

  4. ayinweeweeton 23 Sep 2010 at 1:06 PM

    ho.pttlah u lambat je reply email.u g jmpa bomoh ek.hahaha ok.jgn buat.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Haah susah nak check email dah. Tapi akan reply jugaaaa.. 🙂

    [Reply]

  5. zoolon 23 Sep 2010 at 2:12 PM

    Kesian.. H/p ilang tak pe lagi.. data-data berharga kat dalam tu.. adoyai..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    BETULLLLLLL!!!!
    eeee benggangsnyeeeeee

    [Reply]

  6. nurielon 23 Sep 2010 at 4:35 PM

    lor..pencopet mmg tak gune tul!! siannn u!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Sebut pencopet je teringat muka dia. TIDAKKKKKKKKKKK!

    [Reply]

  7. ailyl rozannaon 23 Sep 2010 at 7:45 PM

    OMG pity u. heee tu lah so carelesssss…! ehem sabar ye. Org cina selalu cakap “lama tak pergi, yang baru tak datang” huehuee. So beli barulah. Peluang nak jumpe balik memang tipis. U fikir 1 je.. “if u jumpe blackberry tepi jalan, u nak pulang tak?” lalala~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahhaa memang tak terfikir akan dapat balik la bb I tu. Tapi masa bb tu hilang I macam sedapkan hati, ala jangan jangan I tak bawa bb kot? Jangan jangan tertinggal dekat rumah kot? *Padahal dah tau bb kena copet* Haihh tak apalah, rezeki ada dimana2. Nanti ada rezeki boleh beli bb baru yang lagi canggih padan muka sang pencopet, jangan jealoussssssss!! bwerkkkkk

    [Reply]

  8. bOndaon 24 Sep 2010 at 12:04 AM

    claim insuren..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Heh dan dan jeeee ;p

    [Reply]

  9. niejaon 24 Sep 2010 at 3:56 AM

    hah?
    ilang?
    babis betol pencopet.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    MEMANGGGGGG BABISSSSS *with ‘s’ maksudnye ada banyak binatang tersebut*

    [Reply]

  10. dylla fadzilon 24 Sep 2010 at 4:05 AM

    omgggggg what a nightmareeeeeeeee

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    HWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    [Reply]

  11. fendyon 24 Sep 2010 at 8:27 AM

    sabar la totin…dah ilang tu mmg tk jumpe dah tu…xpe nanti u dah keja boleh beli baru..beli bb pastu ipad sekali…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    hAHAHA LEPASTU HILANG LAGI. baiklah meninggal sekejap.

    [Reply]

  12. yuyunecelloon 24 Sep 2010 at 10:27 AM

    haiyoh.. susah la kalau bb ilang… bukan sikit2 punye data.. all in there.. sabo yea totin!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Tau takpe. Gelabah I tukar password semuaaa

    [Reply]

  13. lan_axon 24 Sep 2010 at 5:02 PM

    jual ubat banyak2.. nnti bole beli baru.. tiba2 bgun jer tdo, mengadap laptop smbil mamai, nmpak ada 1 benda pelik baru.. ape ni?? oo..BB rupanyer.. cek2 xde gmbr u, ada gmbar i jer.. sah bkn u punya.. huhu.. sorry.. just joke..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    HAHAHAHAHA SEKEH NAK?

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |