Aug 08 2016

Fanpekka AEON TEBRAU

Assalammualaikum, Saya tiba-tiba rajin update. nike air max 2017 hombre Biasalah setiap kali hujung tahun je jadi rajin update. Kenapa? Sebab hujung tahun adalah tahun untuk renew hosting and domain. Waktu ini baru tersedar kepentingan update blog. Kalau tak update, rugi je bayar blog setiap tahun. Syndrome rajin update ni datang hujung tahun-awal tahun je. Maglia Scottie Pippen Lepas tu hilang dah. Fjallraven Kanken Large Kahkah. Kali ini nak update pasal FANPEKKA AEON TEBRAU. Fjallraven Kanken No.2 Siapa pernah pergi? Katanya Fanpekka ni adalah yang pertama di Malaysia dan dibawa khas dari Finland. Canotte Brooklyn Nets Totin memang suka spend time dengan Aurora especially masa weekends. Yelah, waktu tu je yang kita ada masa dengan anak. Weekdays memang busy kerja. nike free run swarovski new balance homme 574 pas cher Balik pun dah lewat malam. Untuk parents, memang recommended sangat untuk bawa anak-anak pergi tempat ni. New Balance 998 mujer Banyak pekdahnya. nike air max pas cher Fjallraven Kanken Mini Bila orang tanya, FANPEKKA ni macam KIDZANIA eh? hemmm. nike air max Beza sebenarnya. nike lebron 13 pas cher Pertama beza harganya. Teddy Bridgewater – Louisville Jerseys Kah kah kah. Fanpekka ni murah je, cuma RM50 untuk kanak-kanak dan RM11 untuk dewasa. 2017 asics pas cher adidas scarpe 2017 Untuk whole day, boleh keluar masuk. tempatnya besar juga, tapi tak sebesar KIDZANIA lah boleh pengsan kita kalau main kat Kidzania tu. zonnebrillen kopen ray ban Untuk kanak-kanak kecil macam Aurora ni lebih berbaloi pergi Fanpekka je instead of Kidzania. Dulu bawa Aurora ke Kidzania dia tak faham apa membazir je rasanya. Dekat sini, ada banyak aktiviti and for me it’s really good! Memang bagus untuk ajar anak lebih fokus dan untuk pembelajaran anak. Javier Baez Jersey Scarpe Kobe 11   img_20161126_144536 Nampak tak dia punya playground area. nike air max 1 pas cher Aurora tak berapa interested dengan aktiviti lasak panjat-panjat tu semua. Albert Pujols Baseball Jersey C.J. Wilson Jersey Masa datang tu dia terus naik gelongsor and silapnya masatu Aurora pakai gown. nike air max So skirt dia buat kaki dia melecet dekat gelongsor. Jordan Shoes On Sale Terus dia tanak main situ dah. Sebab kita masuk pun kena bayar, dengan Totin sekali redah main gelongsor. Boleh tahan cerun slide dia. Canotte Chicago Bulls adidas eqt damskie Kita pulak yang menjerit over. asics sneakers sklep Maklumlah zaman kanak-kanak dulu takde tempat cenggini. Nike Air Max 2016 Italia kekeke. img_20161126_144150 Bila kaki dah melecet, dia main bola-bola dekat bawah ni je.

  • Chaussures Air Jordan Homme
  • Hogan Uomo Prezzi Pengajaran lepas ni kalau nak bawa anak main playground jangan lah pakaikan skirt cenggini. adidas zx 500 damskie Kena cari seluar panjang yang tebal. Nike Store Italia Actually ni dah second time, dulu tangan aurora melecet bila main slide, kalini kaki pula. nike air max 2017 heren kulit dia memang lembut sikit, bergesel sikit dah melecet. img_20161126_130006 Ala-ala Kidzania juga, sebelum masuk ada passport untuk diisi. nike air max 1 pas cher Asics Gel Nimbus 18 Dames Tapi fungsi passport ni macam tak macam kidzania yang boleh claim hadiah kalau tak salah. Stamp kat sini just untuk menunjukkan dah berapa kali kita datang Fanpekka ni. img_20161126_133337   Aurora suka main dekat tempat acah-acah bekerjaya ni. Kole Calhoun Baseball Jersey Macam-macam zone pekerjaan ada dekat sini. Stall nye pun kecik-kecik je tak besar. air max pas cher pour homme Memang sesuai untuk age 3-8yo. Ngam ngam kedai ni tinggi Aurora, memang dia suka lah. Canotte Memphis Grizzlies Maglie Washington Wizards Tak pasal-pasal kita kena acah-acah jadi customer dia. Adidas Zx 700 soldes img_20161126_133633

    Nak beli ice cream pun kena beratur. air max 2017 wit Ramai betul staff kedai ni. -_-

    img_20161126_132821-1

    Makcik Florist ;p

    img_20161126_133812

    Si pembuat pizza.

    Baru tau uniform penjual pizza memang macam lab coat eh?

    img_20161126_153051 Salah satu cara nak suruh Aurora balik. Kalau tak jenuh nak memujuk dia suruh balik. Akhirnya umpan dia untuk main train dekat luar Fanpekka. kanken mochilas (actually it’s still under Fanpekka but outsite the play area.) So boleh keluar dari kawasan tu.

  • Adidas Superstar Blu Uomo
  • Maglie Chicago Bulls Senang sikit nak suruh dia balik. USC Trojans Happy semacam dapat naik train. Atok dia melayan, mommy tak kuasa. kekeke. Maglie Brooklyn Nets img_20161126_131849 Haa best kan? Untuk kita yang kepenatan menunggu, boleh try makan dekat restaurant dalam tu. Nike Air Max 2017 Dames groen So sambil anak main, kita makan lah apa lagi. Kekeke.. Western food, harga standard lah harga western juga. Goedkoop Nike Air Max :p Tak sempat nak amik gambar time makan, dah kelaparan masatu.

    2 responses so far

    | |