May 27 2009

Exhausted.

Hai. It suppose to be a study time now but I just can’t stop my fingers from dancing on keyboard. Seperti yang belum diketahui umum, saya sekarang ditugaskan di Department Obstetric & Gynecology. Di mana saya akan sehari-harian berhubungan dengan perempuan. Melihat alat sulit perempuan pada setiap hari kadang-kadang men’seksi’kan. Uh Uhh terujanya jadi dokter! Raba-raba perut wanita mengandung itu feeling weh! kadang-kadang blurr tak tau apa yang diraba. But the most important thing is to maintain my sense of inner confidence and strength. Bantai je! hehe. I’m looking forward to handle normal labor and delivery by my own self!!

..
.
Kuiz ‘Seberapa dalamkan anda mengenali Totin Jamain’ masih lagi berjalan seperti biasa. Tetapi sudah ada pemenang. And the winner goes to..


yun

Ouchhh I love you babeh! Terharrrrrrruuuuuu. Tak sangka you menjawap kesemua dengan begitu bijak sekali. I tau you memang jujur! Nak jawap? click sini! Sapa score akan mendapat hadiah percutian tidur 1 malam 1 katil bersama Totin Jamain. (Eh jangan nak berangan) Soalan senang je. Pakai logic akal. (Walaupun ramai juga yang protes soalan no 10 tu. hehe) Tapi ada juga yang…

huzir
Sampai hati! T___T Macam mana nak jadi bakal saudara ni?


..
.
Saya nak tukar password protected entry saya lah. So start from now on, no more BAA. Saya rasa macam tagline BAA terlalu glamour dan semakin diguna pakai oleh masyarakat umum jadi adalah sebaiknya saya ganti. Nanti saya pm anda password baru tersebut. Oklah now is the time for show off. Even there is nothing to be shown. huhu.

10r-totin-02blog

Macam gambar graduation tadika kemas je? hehe. At last I got my graduation studio pictures. And this is one of it. Selebihnya saya upload dekat facebook but in private album. Maaf lah yer. It’s just for my family and my closest friends.

dsc03744eblog
[100% friendship] We are damn straight – neither gay nor lesbian.

cimg0960blog
Teka dia nyanyi lagu apa? Haha bye!

30 responses so far

| |