Oct 27 2009

Dokter sakit gila

Published by under Don't sue me!

I sekarang berada di luar kota dan I pon tak tau nak buat apa dekat sini. Menggangur abis. Datang ke wad pukul 9. Pukul 10 dah balik. Lepastu apa lagi. Kami semua bersiar-siar sakan dah macam pelancong. Semalam we all semua berkunjung ke Baturraden. Salah satu tempat peranginan di Purwokerto. Di sana ada air terjun, kolam renang, kolam air panas, makcik-makcik dan pakcik-pakcik jualan.

Disebabkan ada antara kami yang sedang redflag, kami tak dapat la nak berenang. So we all semua decide untuk mandi kolam air panas sahaja. Eh bukan mandi, mencelupkan kaki.

Hehe tapi I celup sipi-sipi je. Sipiiiiiiiiiii sangat. Sebab panaaaaas lah. Pelik betul macam mana lah diorang boleh bertahan dalam kolam tu. I takut nanti daging-daging I masak lalu tinggal tulang sahaja..


I kurang pasti, ni dokter sakit jiwa ke pesakit sakit jiwa?

Ini klinik psychiatry (Sakit Jiwa). Betul-betul di sebelah tempat kami menginap. Saje je nak enterprem gambar klinik membuktikan yang kami datang sini buakn untuk bercuti. Ewahh.


Bilik kami dah macam hape lah kan. Sebilik 6 orang. Memang dah stok asrama betul!

Okeh tadi ade patient sakit jiwa yang buat bunyi kucing tak henti-henti. Meoooowwww meooooooww. Haha memang kelakar!

No responses yet

| |