Dec 30 2010

Di pasaran sekarang juga!

Published by under Rock and roll!

149604_167576319941321_167552333277053_389880_3722333_n copy

Tak tahu lah ini album mereka yang keberapa. Tapi yang penting ini album terbaru dari mereka. Terdapat 12 lagu termasuk minus one lagu Luahan Hati, lagu peberet(favourite) tu. Bila driving, keluar part minus one memang lirik hentam kromo lah I menyanyi sambil drive.

Ololo dengar intro je dah touching. Baldi please. Baldi.

DSC06992_副本 copy

Sebenarnya dah dapat album promo dia sebelum ini. Tapi I mengada-ngada nak album yang betul. Tak mahu yang edisi promo punya don’t want don’t want! Jadi dengan muka kasihan I suruh dia pergi kedai kaset original untuk beli album dia sendiri. Kih kih kih.

DSC06993_副本 copy

Masa belek-belek CD dia, ada fans ajak dia bergambar bersama. Kih kih kih lagi sekali. Mesti fans dia cakap, buang tebiat betul artis ini belek belek album sendiri di khalayak ramai.

Yang special nya bila kita beli album original ini, sebab apa tau! Sebab apa?

DSC07176_副本 copy

Sebab disertakan dengan kata-kata penghargaan. Wtf.

DSC07177_副本 copy

Kejap kejap kita zoom in sedikit.

DSC07174_副本 copy

Terima kasih daun keladi.

Sebab mereka dah bagi credit dekat I, maka I akan promote album Luahan Hati ini ke serata dunia. Eceh tak ada maknanya. Dapatkan di pasaran sekarang dengan harga Rm26.90 Beli yang original, jangan beli yang cetak rompak sebab yang original ini ada edisi khas suara Lan yang dapat datang dalam mimpi malam mu. Ha ha percaya please.

Kalau ada yang nak mintak discount, boleh!! Boleh berurusan dengan pemilik kedai yang korang pergi itu lah. ;p

12 responses so far

| |