Dec 30 2010

Di pasaran sekarang juga!

Published by at 9:31 AM under Rock and roll!

149604_167576319941321_167552333277053_389880_3722333_n copy

Tak tahu lah ini album mereka yang keberapa. Tapi yang penting ini album terbaru dari mereka. Terdapat 12 lagu termasuk minus one lagu Luahan Hati, lagu peberet(favourite) tu. Bila driving, keluar part minus one memang lirik hentam kromo lah I menyanyi sambil drive.

Ololo dengar intro je dah touching. Baldi please. Baldi.

DSC06992_副本 copy

Sebenarnya dah dapat album promo dia sebelum ini. Tapi I mengada-ngada nak album yang betul. Tak mahu yang edisi promo punya don’t want don’t want! Jadi dengan muka kasihan I suruh dia pergi kedai kaset original untuk beli album dia sendiri. Kih kih kih.

DSC06993_副本 copy

Masa belek-belek CD dia, ada fans ajak dia bergambar bersama. Kih kih kih lagi sekali. Mesti fans dia cakap, buang tebiat betul artis ini belek belek album sendiri di khalayak ramai.

Yang special nya bila kita beli album original ini, sebab apa tau! Sebab apa?

DSC07176_副本 copy

Sebab disertakan dengan kata-kata penghargaan. Wtf.

DSC07177_副本 copy

Kejap kejap kita zoom in sedikit.

DSC07174_副本 copy

Terima kasih daun keladi.

Sebab mereka dah bagi credit dekat I, maka I akan promote album Luahan Hati ini ke serata dunia. Eceh tak ada maknanya. Dapatkan di pasaran sekarang dengan harga Rm26.90 Beli yang original, jangan beli yang cetak rompak sebab yang original ini ada edisi khas suara Lan yang dapat datang dalam mimpi malam mu. Ha ha percaya please.

Kalau ada yang nak mintak discount, boleh!! Boleh berurusan dengan pemilik kedai yang korang pergi itu lah. ;p

12 responses so far

12 Responses to “Di pasaran sekarang juga!”

  1. Mikaela Idaon 30 Dec 2010 at 9:45 AM

    ni kan kat PYRAMID!! haaa tengok sofa u duduk tu pun dah tau. kakakakakaa

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Hahahahahahahha pyramid mmg rumah kedua you. Sofa pun you kenal!

    [Reply]

  2. shahroll photoon 30 Dec 2010 at 10:36 AM

    Perghhhh… lepak sama artis oo!! =D jeles2..

    yours
    SH

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    erkk. kitorang memang kawan laa

    [Reply]

  3. dandelion kisson 30 Dec 2010 at 12:50 PM

    kak,
    jeles ni
    dapat CD special…haha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ahaaa nak cd special nanti kita mintakkan!

    [Reply]

  4. fieqilahon 30 Dec 2010 at 1:26 PM

    eh eh cmna leh kamceng ngan artis ni.
    nak jugakkkkkkkkkkkk!

    *meroyan lagi huu

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    dia ni asek meroyan je. mari mari nanti kita lepak sama sama i ajak mereka okk

    [Reply]

  5. honeyamouron 30 Dec 2010 at 4:18 PM

    nak dengar lagu dulu,kalau sedap aii beli..:)

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    dengar lah youtube tu. 🙂

    [Reply]

  6. ayinon 30 Dec 2010 at 5:43 PM

    wahhh.glamerlah.totin j,

    eh.u dgn dia ada apa2 ke?gosipgosip HAHA

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    amboi2 mandai2 je. member baik la dia tu

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |