Aug 14 2015

Del’s Kitchen and it’s super delicious food! [food review]

Published by at 1:57 PM under Oh the delicious, nyummy!

Lama dah tak review kedai makan. I ni nampak je kecil tapi bila bab makan bukan main. Kalau boleh hari-hari nak reward diri sendiri dengan makanan sedap. Bo Jackson Auburn Jerseys Albert Pujols Jersey Tapi sebab kekangan waktu, weekdays memang busy memanjang, weekend selalu ke JB uruskan hal butik. asics femme pas cher Jadi weekend lepas sempat la merasa di Del’s Kitchen.

  • NIKE ROSHE ONE
  • Lama dah terasa nak makan sini, tapi asik lupa je. Cheap Fjallraven Kanken Classic Kedai dia betul-betul tepi jalan area Danga Bay sana.

  • NIKE AIR MAX SEQUENT
  • Boleh nampak banglow kedai-kedai makan sebelah kiri jalan, kalau dari arah Skudai. Nike Store

    Restaurant ni nampak cozy, selesa dan sesuai untuk bersantai. Goedkoop Nike Air Max 2017 Mula-mula ingat cuma ada western food je, sekali ada macam-macam termasuklah makanan ala arab macam kebab, makanan malaysia, and all. adidas y3 damskie Side dishes pun berderet. nike tn chaussure new balance store buenos aires

    Dari tepi jalan arah Skudai akan nampak sign ni, memang memangil-manggil je untuk singgah tau!

    Saja pilih makan dekat luar, sebab bila bawa Aurora ni dia suka merayau-rayau. adidas zx flux damskie Kalau belah dalam restaurant agak sempit dan ramai orang. Tak selesa especially kalau mood Aurora kacau, bila dia dah mengamuk boleh bergeger semua nanti. oakley femme pas cher

    Ni pula suasana outdoor. Nampak tenang dan nyaman. Adidas Zx 850 Heren Ingatkan bila makan bawah pokok ni banyak nyamuk, nasib baik tak ada nyamuk. Selesa la senang cerita nak huha-huha pun tak ada masalah. Aurora mula lah tak senang duduk bila nampak baby dekat meja sebelah tu. Sibuk dia nak mengacau baby tu.

    I cuma makan Laksa Penang. nike air max 2017 dames Terasa nak tradisional sikit malam tu. Sebenarnya dalam kepala nak makan Laksa Johor, tapi tetibe confuse laksa Johor dengan Penang apa beza. Jadi hentam sahaja lah order Laksa Penang.

  • SCARPE NIKE AIR MAX UOMO
  • Nike Air Max 2017 Dames Sedap! Rasa dia lain dari laksa biasa. nike air max Resipi ada letak nenas sekali dalam laksa tu, a bit masam manis. air max 2017 goedkoop Trevone Boykin Jerseys Anyway, husband suka laksa ni sebab banyak sayur-sayuran yang pelbagai which is I don’t like it! heheee. (Alamak kantoi pula doktor tak makan sayur)

    Asam pedas ni boleh tahan kick. Goedkope Nike Air Max 90 Pedas dan pekat! Cuma ikan dia bagi sekor jekla.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • Untuk I yang kebulur selalunya tak cukup. Kena order 3 4 set ni. scarpe nike air bambini ekeke tapi nasib baik dah order Laksa Penang juga, so ok lah kongsi-kongsi. Nike Air Max 2016 Dames Roze Kuah asam pedas ni hirup sampai licin. Memang rugi nak tinggalkan walau setitik pun.

    Salad ni husband yang makan. Canotta Utah Jazz Canotte Minnesota Timberwolves Kakakah nampak tak betapa healthy food nya makanan husband berbanding wife dia yang makan macam monster. Yang ni harga cuma RM8.50 sahaja ok! Satu bowl besar! Nampak happy face dekat muka husband maksudnya dia kekeyangan keriangan menikmatinya! Kalau mencari salad yang fresh, sedap dan murah, boleh makan dekat sini ok?

    Mushroom soup for Aurora. Ni Aurora makan sendiri sampai habis licin. nike air max 90 femme pas cher Mommy nak rasa ciput pun tak dapat ok? Tak sempat nak buat review, dah licin dah mangkuk tu. I assume as sedap gila lah kot! Sebab Aurora jarang makan boleh habis licin pinggan tau!

    Ni minuman yang I order. Ni bukan milkshake bagai ok. Kan I cakap I order yang klasik je tak terasa nak minum minuman hebat. Ni cuma ice blended milo tapi sedaaaaaaaaaaaap gilaaa. nike air max 2016 heren blauw Pekatt dan terbaikkk!!!! Patutlah dekat menu dia dah tunjuk simbol recommended walaupun cuma air milo sahaja.

    Kalau tengok dari luar, ini lah Del’s Kitchen.

    2 responses so far

    2 Responses to “Del’s Kitchen and it’s super delicious food! [food review]”

    1. Niejaon 15 Dec 2015 at 4:12 AM

      aduh kecurrr la tgk laksa penang memalam niii..

      amboi kemain rora ber ulek mayang tengah2 malam..

      [Reply]

      Totin Jamain Reply:

      i lagi la tak bole bukak blog u time lapar. boleh koma dibuatnyaaa

      [Reply]

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |