Jan 22 2012

Dear Cikanot, Semoga kekal dengan Hayat sepanjang Hayat.

Published by under Best Wishes!

Cikanot dah tunang. Yeay. Yeay. I memang super excited bila Geng Aliens (Geng friendship forever zaman sekolah) dah melangkah setapak. Kira dah minus lagi seorang lah lepas ini eh? Geng melepak kita dah berkurang lah maksudnya? Eh no way. Pedulik apa kau dah jadi bini orang ke, kalau kita nak melepak kita kena kumpul melepak juga. Faham tak Aliens Faham tak? *muka garang*

Tak berapa nak gembira sebab tak dapat berkumpul sesama Aliens di majlis pertunangan tersebut. Siapa lah tu datang dah lah lambat. Pakaian tak ikut tema. Datang-datang cari makanan pula. Ish siapa lah itu.

Aku lah tu.

Lapar gila do. I kerja, balik pukul 5. Majlis lepas zuhur. Eh pukul 5 pun lepas zuhur juga?  Tapi I datang, semua dah balik. Eekin and Syaff setia menanti. Tenkiu tenkiu. Penat Cika set date cun cun time CNY sebab semua orang cuti. Tapi dukacitanya hospital tak pernah tutup pula.

Siap ugut Cikanot, you jangan cuci make up selagi I tak datang! Tak pasal-pasal dia kena maintain make up dari pagi sampai ke malam.

Aliens, kurang Nabil and Pareq.

Nabil dah balik awal-awal. Pareq lebih sadis ceritanya. Kerana terpaksa ¬†kerja “on call” di hari pertunangan Cika. uhuk uhuk. Anyway, congrat’s Cikanot and Hayat.

Sorry cika tak dapat attend majlis tadi, sekarang juga I and Pareq akan apply cuti untuk wedding you nanti! Kalau tak dapat cuti juga, kita bakar hospital tu.

Next turn. Amien.

7 responses so far

| |