Mar 14 2012

Cuci The Musical, Expensive but worth it!

Published by at 3:22 PM under Celebrity Oops!,Wasn't That Funny?

Cuci The Musical “Last Kopek”. I assume it as last episode lah kot. Haha Last Kopek tu amende weh tak faham.

Actually kali ini nak pergi pun tak ada siapa nak melayan. Tapi dia terpaksa melayan sebab I ugut nak kenyit-kenyit main mata dengan orang lain kalau I pergi sensorang. Haa tahu takot.

Typical.

I got the ticket, I got the ticket! Bangga riang dan ria.

Hoaaa, damn macho man!

I’m laughing here with you. HAHAHAHAHA

moaaaaaaaaaah.

Tak menyempat nak cover cover cun gadis ayu depan mamat ni, ketawa terkekek-kekek tak hengat punya!

You better don’t go with your crush. Or untuk first date ke better don’t! Nanti Nabil buat lawak, kau ketawa menyembor terus ┬ápartner kau turn off.

Hello partner saya, turn off tak?

Showtime from 8.30pm – 12.30pm. Ada breaktime 15minit, curi-curi ambil gambar. Sampai lupa nak terkencing. Had an aching bladder. Tahan ke? Bhuahaha adalah dua tiga titik. *Ups!

Eh, why does my face look so eodema?

Seat kami sangat strategik. Jamain bought the tickets and choose the seats for us.. Thankyou!

I’m impressed with the hall.

They made us laugh quite a lot with the jokes and all. Bravo to the team!

Tadaa and Goodnight. Super sleepy I tell you oh. Post call, balik kerja terus rushing waktu untuk theater ini. Ajaibnya tak tertidur waktu theater. Kalau tengok wayang, selalu je tertidur. Maknanya?

I had an expensive eye. wtf.

4 responses so far

4 Responses to “Cuci The Musical, Expensive but worth it!”

  1. schazazaon 14 Mar 2012 at 3:51 PM

    hebat la Jamain tolong beli tiket..
    siap pilih the best seat in the house gitu.
    hahahahahahaa~
    pasni klu nak tgk wayang mmg kena amek yg gold class kot u br u xtdo….

    [Reply]

  2. cik chintaon 14 Mar 2012 at 5:11 PM

    sape kata jadik dokter takde masa nk enjoy. oke je pon.

    [Reply]

  3. Fation 16 Mar 2012 at 12:22 PM

    besss kannnn????????? Nabil paling banyak buat lawak kot!

    [Reply]

  4. efek samping gluteraon 09 May 2014 at 12:09 AM

    efek samping glutera…

    Whateverlife! ┬╗ Cuci The Musical, Expensive but worth it!…

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |