May 24 2011

Cuba teka siapa Dr T. Ok soalan boleh tahan bodoh juga.

Published by at 11:29 PM under Celebrity Oops!

Nasib baik Dr. T. Oh nasib baik pakai initial T. Patients aku tertonggeng tonggeng selak Majalah Mangga dekat ward tapi tak cam pun siapa Dr.T, Phuhhhhhh.  All I hope is my patients don’t read this. Nanti satu kerja pula aku nak kena kirim salam dekat Rody.

Ish Rody ni, kot ye pun nak bercerita tentang perkenalan, cerita lah unik-unik sedikit. Konon-konon kita berjumpa sewaktu sedang menunggu bas ke, baru lah klasik. Sewaktu sedang bersiar-siar di tepian pantai ke, baru lah nampak romantik sedikit.

Ni dekat Yahoo Messanger?? Sangat whatever. -_-

Dan kenapa gambar ini menjadi pilihan? -_-

Hoa, I miss this moment. Rindunya dekat mereka. Since that day, I’m super busyyyyyy until I really don’t know when I can met them again. Nak harapkan orang KL turun Johor memang takkkkk la kan? Ye lah I know I live at kampung.

Touching kejap.

Kesimpulannya, jangan lupa beli majalah Mangga bulan June kerana ada gambar saya dan Ashraf Muslim! (Walaupun pada muka surat yang berlainan -_-)

Yahoo akhirnya tercapai impian nak keluar majalah dengan Ashraf Muslim Haha wtf.

19 responses so far

19 Responses to “Cuba teka siapa Dr T. Ok soalan boleh tahan bodoh juga.”

  1. niejaon 25 May 2011 at 1:26 AM

    hai Dr.T :p

    [Reply]

  2. amaniammaron 25 May 2011 at 8:27 AM

    hukhuk…

    let me guess ur on call doc at emergency department erk or
    dermatology department doctor but not O&G

    hehehe…. i also work related with healthy department such as HOSPITAL..
    hukuku

    [Reply]

  3. mirul chamakhon 25 May 2011 at 8:32 AM

    untung rody.. hehehe..

    [Reply]

  4. Mrs.Kon 25 May 2011 at 8:33 AM

    nanti kad kawin letak gambo YM lah eh? kekeke

    [Reply]

  5. myon 25 May 2011 at 11:33 AM

    YES! lalala

    [Reply]

  6. k.chiion 25 May 2011 at 11:37 AM

    ini ke dokter T :p..ehehe

    [Reply]

  7. fendyon 25 May 2011 at 11:57 AM

    Dr. T…sib baik bukan Dato T kan…lps ni semua wartawan cek kat hospital cari dr nama start dgn huruf “t”…

    [Reply]

  8. ajuon 25 May 2011 at 9:34 PM

    haha.. cute… Hi Dr T ^__^

    [Reply]

  9. Piston Pecahon 25 May 2011 at 9:34 PM

    owh…. hi Dr. T

    [Reply]

  10. zoolon 25 May 2011 at 11:56 PM

    gossip ke betul2 ni?? lepas ni meningkat gilalah traffik blog ni

    [Reply]

  11. idaon 27 May 2011 at 2:00 PM

    wuhhuuuu
    DR T msuk majalah
    hahah

    [Reply]

  12. shahroll photoon 27 May 2011 at 4:37 PM

    Ehermmm22.. Dr.T ngan Rody ka? aiiisshh… best tu! =D
    cecepat langsung k? hehehe

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Erk. Kan tertulis tu, berkawan baik. Takdela sampai langsung2 tu haip.

    [Reply]

  13. shahroll photoon 28 May 2011 at 7:47 AM

    ehehhe” berkawan baik” ya… owh owh.. my bad.. sebab buat2 ta nampak tu words.. heeee… =D

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Haa tula lainkali baca betul2! haip

    [Reply]

  14. Cik suheelaon 31 May 2011 at 3:06 PM

    wewittt dr. T!!
    heee love ur blog…
    come lote je dr totin ni 🙂

    [Reply]

  15. seliparmelayuon 02 Jun 2011 at 6:31 PM

    patient may not notice but hosp staff might..u know wit the red tag,matron ‘rok’ the poyo around etc..heh heh

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Erm not really. Semua hosp pakai tag yang sama.

    [Reply]

  16. seliparmelayuon 04 Jun 2011 at 12:01 PM

    how about 25.1.2011?ring any bell?heh heh

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |