Aug 01 2014

Crazy Trip to Kedah

Memang kerja gila sangat. It was planned trip sebenarnya. Tapi menjadi gila sebab tersasar jauh. I tak pernah ke Sungai Petani. Jimmy Graham Seattle Seahawks Jersey And it was my first trip without husband. Selalu pergi mana mana mesti husband follow.

  • Air Max 2015 Homme
  • Konon nak berdikari lah ptuihhh. Nike Air Max 2017 Dames wit Pergi dengan my baby sis, Emma. Nike Air Max 2017 Dames Emma kerja that day, so bertolak ke kedah pun dah malam. Nike Air Max 2017 Heren rood Asked Emma frequently, “betul ke nak bertolak malam ni? You ok ke drive malam?” Confident je dia jawap, “Don’t worry I dah pernah ke sana gerak malam, takpe I biasa dah!” Fine. Jawapan meyakinkan nampaknya. asics kayano 21 uomo Nak dijadikan cerita, Emma punya phone broadband tiba-tiba kena blocked. nike air force 1 mid flax on feet Waze tak boleh pakai. Maglia Grant Hill Dia nak ambil I dekat rumah je dah sesat. Janji pukul 8 malam tapi 830 tak kunjung tiba. Pukul 9 baru kami officially gerak from KL. Since we all belum dinner, sempat singgah makan dekat Paparich before masuk highway.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Scarpe Adidas Italia Makan mee ringan ringan takut mengantuk katanya. Canotta New Orleans Pelicans

  • Air Jordan 13 Donna
  • Perjalanan diteruskan. Borak-borak dalam kereta since quite long time tak jumpa Emma, sampai mata start lalok, “Eh you tidur lah. nike goedkoop online I ok je drive sendiri. new balance 997 on sale I nak pakai handfree layan lagu kuat-kuat” okaaay Emma siap offer suruh baringkan seat. Memang aku tido nyenyak la niiii. Kobis pun dah syiok tido di riba. … .. new balance 996 beige homme . Nike Air Max 2016 Heren zwart Emma drive santai sambil nyanyi-nyanyi riang . .. …

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • 2pm Emma kejut, “Totin, Totin bangun!! Tolong check kan waze, kenapa I rasa kita macam nak dekat Terangganu? “ #$%%#%$^#%# Hah mata terus segarrr. Tekan waze banyak kali tapi tak dapat detect. Aaron Rodgers Cal Jerseys Celcom no line. Gigih cari line takde. Adidas ZX 750 Heren Ok takpe Emma, kita keluar to next tol and try cari line. Nike Sko Nettbutikk Soldes Chaussures Nike Masatu cuak jangan cakap lah. Nike Air Max 2016 Dames Kiri kanan hutan.

  • Nike Free 5.0 Dames blauw
  • Hi-way sunyi sangat. Yang ada lori dan bas yang sama potong sesama sendiri.

  • Nike Air Max 2017 Heren
  • We went to exit somewhere and try waze to Sungai petani, Kedah. 8 HOURS 30 MINUTES WHATTTTT???????? Kitaaaa dahhhh sesatttttttt!!!!!!!! THIS IS LEBUHRAYA PANTAI TIMUR! Terjojol biji mata. Mata terus macam burung hantu terbeliak hilang ngantuk. Keluar jari jemari mengira waktu. “Wait, now is 3am, we still have time for Ida!! Tunggu kami idaa! “ bagus kawan aku ni tak patah semangat. Ida sila nangis sekarang! Memandu dengan penuh tegar, patah balik KL, dan meneruskan perjalanan ke Kedah. Bila nampak sign board Ipoh, baru tersenyum lebar. That time around 5am. Matahari dah nak terbit, kami masih gigih menuju ke Kedah! Kami sampai Sungai Petani dalam pukul 9++ pagi . Mujur awal-awal dah book hotel ( actually I book for Friday night. Was mentioned to them, we will a bit late, agak agak dalam pukul 10 malam baru sampai) kah kah kah tapi pukul 10 pagi plak check in. Fjallraven Kanken Kopen The receptionist tengok kami atas bawah. new balance 574 damskie Fine. Nike Air Max 2015 męskie Rambut Emma macam terpacak pacak, dengan baju kerja semalam, muka berminyak. Me with aurora yang sememeh abis, tudung berot berot. Pernah tengok cerita hantu kak limah? Ha samelah macamtu.

    “Maaf, check in pukul 2 petang”

    “No, I nak check in untuk semalam”

    Terasa lugu sangat jawapan tu. 🙁

    And we took a power nap for about an hour before preparing for Ida’s solemnization. Nak kata nap pun tak juga sebab Aurora was crying, ajak main la lompat sana sini. Ida said, her nikah was at 2. So we all budget around 1pm kena sampai rumah dia.

  • VALCLEAN2 CMF
  • Nike Air Max 95 Femme
  • Sampai rumah Ida, dia tak bersiap pun, not even wear any makeup. Canotta Toronto Raptors

  • Nike Roshe Run Dames
  • “Hey kenapa tak ada orang? Kenapa tak siap lagi? Nikah pukul berapa?”

    “Lepas Asar”

    Muka selambar rasa nak amek muka ida bentang atas katil dan tidur atas muka dia. #$%#$%# Kalau tau dari awal kami dah singgah Terengganu makan keropok lekor tau takkkk!!!!

    20141202-042526 pm-59126955.jpg

    Muka penat mata merah tak cukup tidur. Cleveland Cavaliers make up tebal tebal tutup eyebag. nike dunk 2007 Canotte nba a poco prezzo Boleh cover eyebag but eyes still injected .

  • NIKE AIR MAX THEA
  • Haha. Air Jordan 7 Uomo Yang tengah je nampak bahagia macam tak ada masalah hidup.

    20141203-095339 am-35619941.jpg

    With the bridemaids . Ni semua traveling from KL, wah gigih. Tapi rasanya kami yang travel paling jauh kot dari Kuala Terengganu wakakakaka.

    20141203-095731 am-35851355.jpg

    Congratulations my baby sister, Mikaela Ida. cheap fjallraven kanken uk Used to be my biras yang tak jadi, (kihkihkih kelakar). Tapi syukur life much more better now. Dengan pasangan yang lebih membawa ke syurga. Gituuuuw.

    20141203-101723 am-37043792.jpg

    Gambar group geng whatsapp yang susah betul nak jumpa sebab yang tudung oren tu duduk Kedah. Ada lagi sorang tiada di gambar sebab duduk Canada yang tu lagi lah bila agaknya boleh bergambar reramai.

    20141203-101934 am-37174396.jpg

    Knowing each other via ….. Er….. Fjallraven Kanken No.2 Myspace ke? Kah kah kah that’s funny but true! Never ending friendship sampai sekarang.

    We went back to hotel around 7 something. nike air max goedkoop Emma terus nak tidur sekejap. Just take a nap katanya. Malam sikit nak bangun, mandi, dan keluar pergi makan cha kuew tiaw depan hotel. …… New Balance 678 damskie Canotte OKC Thunder nike air max 2016 goedkoop …. nike blazer uomo colori .. . Tapi kami bangun pukul 10 pagi, itu pun Aurora kejut. adidas neo donna Bangun bangun cari chakuewtiaw kakakkaa. Emma tido sangat sleeping beauty dengan makeup tak tanggal, jam masih di tangan. goedkoop schoenen adidas I sambung next entry for Ida’s wedding reception.

    One response so far

    | |