Jan 04 2012

Coretan kontot.

Published by at 10:55 PM under Don't sue me!

I love Medical Department. The colleagues, the MO’s, Specialists.. they are awesome gila.

I miss medical 🙁

Now I’m in my new department. Department Ibu dan Anak. Cheh suka suka aku je bagi nama. Department O&G, ala yang sambut sambut baby itu. I hate this department since medical school. Benci gila. Hari-hari bau kelengkang orang. Dulu pernah kena repeat exam sebab failed clinical. Setelah itu bertambah tambah benci. So far, ramai juga blog readers, kenalan-kenalan dan rakan-rakan I sambut baby dia dan ucapkan terima kasih. Wow successful! Bhuaha dia tak tahu ke aku bantai je tu?

But, people learn from mistakes, kan?

14 responses so far

14 Responses to “Coretan kontot.”

  1. shahroll photoon 04 Jan 2012 at 11:40 PM

    Assalamualaikum Doctor,
    Wah, bertukar department. Semoga memberikan perkhidmatan yg terbaik dari ldang ye.. =)

    ehehe~ *comel Doc lam gambo ni*

    yours
    SH

    [Reply]

  2. innanie the lawyeron 05 Jan 2012 at 2:36 AM

    i love the docs… seriously!

    [Reply]

  3. amy syifaon 05 Jan 2012 at 8:28 AM

    best la o&g! sukaaa klu praktikal kat situ.eh tp sy bukan dr la.nurse jehh.

    [Reply]

  4. einawon 05 Jan 2012 at 5:26 PM

    tesangatlaa addicted ngn blog u ni! rajin2 update k *comment xda kena mengena ngn coretan kontot u. hihi*

    [Reply]

  5. aliahon 05 Jan 2012 at 10:31 PM

    seriously, i like u…kn best dpt jmp u….hehehe…..i pun kt jhor taw…komen x tekne lgsg dgn tajuk..hahaha….

    [Reply]

    einaw Reply:

    kann? i kat jb. kalo kuar jalan2 boleh lak dok bharap tserempak ngn dr.totin. haha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Contact laa, I selalu je balik jb, rumah dekat jb. Bila2 boleh meet up.

    [Reply]

    einaw Reply:

    oo umah kat jb ke ingat dok bp.. hehe segan lak nak contact2 x kenal pun. kenal sebab dok follow blog u.. =)

    aliah Reply:

    owh….terase mcm nk jmp ct nurhaliza la plak…malu ouh…. =p
    u rawk n tesgt la style….

  6. Rozitaon 06 Jan 2012 at 10:23 AM

    last akak beranak pun, junior doc yang sambutkan baby, nasib baik
    sgt lemah lembut & sopan santun. syukran..
    bila kita bekerja dgn ikhlas…hasilnya mesti memuaskan..banyak pahala tu Totin..
    syabas…

    [Reply]

  7. Mikaela Idaon 09 Jan 2012 at 4:17 PM

    sila sambut baby i nanti! haha! *sanggup pegi johor semata2 nk suruh u sambut* HAHAHA

    [Reply]

  8. sumandakon 13 Jan 2012 at 1:06 PM

    hi,
    da try msuk totinx.com bnyk kali tp skrng bru dpt msuk hehehe
    nak ckp tu je hehehe
    hv a gud day 🙂

    [Reply]

  9. Puan Tasaon 13 Mar 2012 at 4:44 PM

    hye doktor.
    masih ingat saya nggak??
    saye penah tegur dokter masa tu dokter nak cek jaitan saya..doktor pakaikan pad saya 🙂 thanks dokter..
    saya dah nampak doktor since saya admitted on 10 Disember 2011, time tu doktor masuk wad 9 untuk tulis2 kad fail (tak tau ni prosedur nama apa) patient placenta previa..
    ingatkan nk panggil tapi malu..
    doktor comel sangat…

    tak sangka on 3 januari 2012, saya dapat jumpa dokter. termakbul juga doa nak jumpe blogger favourite ni 🙂 weE…

    [Reply]

  10. ckynon 02 May 2012 at 12:24 PM

    eh yg no 2 dari kiri tu bukan dr totin kan??

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |