Mar 30 2010

Contact lens murah siapa nak boleh beli siapa tak nak boleh blah.

Published by under Spare me 100 bucks!

Dulu harga contact lens mesti sekitar rm100++. Masa I kecik-kecik I menjeling je nak pakai contact lens. Nak mata macam Britney Spears tapi tak kesampaian. Eh sekarang boleh beli contact lens harga rm40. Murah. Tak payah pening-pening pergi kedai, nak bayar duit minyak kereta, duit car park, lepastu kena saman lagi, hah sekarang boleh beli online sahaja! Order hari ini, esok dapat. Comfirm ni tak main main. Takde charge untuk pos pon. Betul. Tak tipu.

Hari itu siapa tanya I macam mana mata I bulat seperti bebola ikan? Hah ni la rahsianya. Ehehehe. Dah tak jadi rahsia dah sekarang. -_-

Sudah boleh berangan depan cermin, mata ala-ala Britney Spears!

Kawan I jual satu contact lens, berharga RM20. Eh eh maksud I, mata kiri satu, mata kanan satu. Jadi sepasang RM40! Heh murah tu. Harga postage dia minta RM4 sahaja. Eh tadi kata postage free? Okay cool down, postage free kalau beli 2 set. Kalau beli 2 pairs, instead of RM88(termasuk postage), anda bayar RM80 sahaja. Murah kan? Eh ada harga promotion lagi, sebelum tanggal 31 March 2010.. kejap kejap I check kalender. Haa masih sempat lagi. You all boleh dapat dengan harga RM35 sepasang! Cepat order sekarang! Contact lens GEO ini telah diluluskan dari Kesihatan Malaysia. Mengurangkan risiko penyakit mata kongjungkitivis dan Iritasi kornea mata. Eceh memandai je I ni.

Eh gambar yang I tunjuk di atas cuma example je orang putih cakap. Selebihnya boleh chekidaut sendiri dekat http://miniaturehypocrisy.blogspot.com/ Kalau sesiapa bermata rabun-rabun ayam itu boleh minta power berapa anda mahu (di bawah -1000 ye). Siapa berminat, e-mail anisakmar@yahoo.com atau message FB si-badut ini. Kalau segan tak berani dan menggigil dengan profile pic si-badut ini sebab ala-ala macam ‘hey-come-here-kiss me-babeh”, you all boleh leave comment order di bawah.

.

.

.

Kejap I nak buat promotion versi kawan-kawan Indonesia. Tukar bahasa kejap. Ehem ehem. Testing testing. Microfon on? erk..

.

.

.

Teman-teman, ada yang pingin beli kontak lens murah nga? Serius murah! 1 pasang cuman Rp100k. Ih kalau merek GEO ga dapat lo harga kayaQ gtu. Kalo mau minus bisa minta. Mau kaya gmana aj ada koQ. Pokokny lengkap deh mao apa! Ga perlu bayar postage. Hehe soalny kan aQ pulang Malay. Ntar tak bawa sekali deh. Gampang kan ga perlu mikir harga postagenya. Kalian liat sendiri ah di http://miniaturehypocrisy.blogspot.com/. Kalo ada yang kepingin bisa order langsung ke aQ aja yaaa.

54 responses so far

| |