May 23 2010

Confessions of a Hello Kitty Addict

Comel nya lah hai kucing Hello Kitty ni. *Actually not really* Okay lebih baik jujur. Bukan sebab kucingnya, tapi sebab warna pink. I love pink and Hello Kitty and went crazy with it! Macam everywhere I pergi pon, I akan cari any stuff yang related dengan pink. Eh, do I have color blindness? Adoiii.


I got Hello Kitty Earphones, yesterday lepastu excited sampai nak memblog!


Aren’t they cute? Hiiii. Yeah, I bought both! Haih. Tak apa lah. Nasib baik harga murah sangat. Rm8 each. Hah percayalah. That’s why I love Indonesia. Ha Ha.

Sekarang masanya untuk self-obsessed sampai muntah.

Makin bawah makin gila. Sudahlah itu tak payah nak ambil gambar banyak-banyak. Rosak webcam ni nanti.

When I was young, I got lots of Hello Kitty stuff tau. Dari atas sampai ke bawah, telephone rumah, stationaries, accessories, Biscuit Hello Kitty pon I tertariik. Hah macam itu lah. And kalau masuk bilik I, everything’s pink!


The Best Buy, My Fender Hello Kitty Stratocaster.

Sayang Fender Kitty tidak terhingga!

You will probably think they are all useless and wastes of money kan? Oh whatever. Yang penting all the items are my appreciated things lah. Yang kupuja. Yang kusayang. Eceh. Someday, I’ll make my house more Hello Kitty-ish. Macam gini, mungkin?


Jemput datang semua.

39 responses so far

| |