May 23 2010

Confessions of a Hello Kitty Addict

Published by at 2:14 AM under I'm just rambling.,Spare me 100 bucks!

Comel nya lah hai kucing Hello Kitty ni. *Actually not really* Okay lebih baik jujur. Bukan sebab kucingnya, tapi sebab warna pink. I love pink and Hello Kitty and went crazy with it! Macam everywhere I pergi pon, I akan cari any stuff yang related dengan pink. Eh, do I have color blindness? Adoiii.


I got Hello Kitty Earphones, yesterday lepastu excited sampai nak memblog!


Aren’t they cute? Hiiii. Yeah, I bought both! Haih. Tak apa lah. Nasib baik harga murah sangat. Rm8 each. Hah percayalah. That’s why I love Indonesia. Ha Ha.

Sekarang masanya untuk self-obsessed sampai muntah.

Makin bawah makin gila. Sudahlah itu tak payah nak ambil gambar banyak-banyak. Rosak webcam ni nanti.

When I was young, I got lots of Hello Kitty stuff tau. Dari atas sampai ke bawah, telephone rumah, stationaries, accessories, Biscuit Hello Kitty pon I tertariik. Hah macam itu lah. And kalau masuk bilik I, everything’s pink!


The Best Buy, My Fender Hello Kitty Stratocaster.

Sayang Fender Kitty tidak terhingga!

You will probably think they are all useless and wastes of money kan? Oh whatever. Yang penting all the items are my appreciated things lah. Yang kupuja. Yang kusayang. Eceh. Someday, I’ll make my house more Hello Kitty-ish. Macam gini, mungkin?


Jemput datang semua.

39 responses so far

39 Responses to “Confessions of a Hello Kitty Addict”

  1. Mikaela Idaon 23 May 2010 at 2:26 AM

    u buat rumah mcmni, mmg hari2 aku pegi!! ahahaha

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ida
    I takut laki I nanti takut nak balik rumah je kalau rumah I macam ni. hahahaha.

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    KA TOTIN PEGEMAR HELO KITY YA KA

    [Reply]

  2. nia rashidon 23 May 2010 at 3:26 AM

    so cute!!! now we know wat 2 get u for ur bday eh? 😛

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Nia Rashid
    Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. 🙂

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    LAGI NGAPAIN KA

    [Reply]

  3. misxresyaon 23 May 2010 at 3:57 AM

    Ooo…amik doktor manusia kh sana?dah brapa tahun kat sini?bgslah plg dah…saya masih lama lagi d sini nih…erm..malaysia tinggal d mn?

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Misxresya
    Iya sayang. Takkan doktor tumbuhan pula. ehehheee. I dah 6tahun dekat sini. Malaysia tinggal dekat Johor!

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    OH YASUDAH

    [Reply]

  4. ikokoon 23 May 2010 at 7:36 AM

    takde ah.. laki you nanti kan, sure macam rasa mantooobbb sgt dapat isteri macam u… pandai hias rumah gitu.. T_T

    HUUUU.. but.. seriously. pink sgt cool!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Ikoko
    hahahahahaha org laki kan pening tengok pink pink ni sis. Prempuan je yang fanatik pink!

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    APAN ITU KA IKOKO

    [Reply]

  5. Boyon 23 May 2010 at 9:10 AM

    tukar je la nama site ni jadi topinx.com

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Boy
    adoiii you ni kalau comment mesti buat I berdekah-dekah laaaah. Adaaaa jeee ;p

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    OH KA MITA NOMOR TLP NY DOONG

    [Reply]

  6. dylla fadzilon 23 May 2010 at 12:20 PM

    omg. kalau mcm tu rumah u, ahahaha. undang or tak diundang, buat muka tak malu berkampung kat umah u. hahahaha.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    @dylla:

    Ahahaaaa tula comel gila rumah macam ni ohhh!!

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    KAKA LAGI BIKIN APA

    [Reply]

  7. ain hatikristalon 23 May 2010 at 12:24 PM

    suke pink jugaaaa !!!
    sangat cute mende2 alah tu..

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    @ain:

    Kan kan! Mari kita jadi cute dengan suka pink!!

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    KAKAK SUKA PINK YA AKU JUGA SK

    [Reply]

  8. noraon 23 May 2010 at 2:51 PM

    okey i jadi tetamu u tiap ari…klu u takde umah i tlg jaga umah u k..duk luar umah pun bole jerk..wkakaakaa

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Nora
    hahahaha bahaya la camtu. semua orang nak berkampung dekat rumah I. Mesti hari-hari I kena intip jee

    [Reply]

  9. fatinsyafiraon 23 May 2010 at 7:12 PM

    u tau x kat sini harga hello kitty earphone triple from what u stated. bunyik dia ok x? kirim lahhh mcm nie.

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Fatin Syafira

    I tak sure la harga dekat Malaysia berapa. Tak survey pon. Bunyiiii okeeeyy je. Tapi tak tau lah kan cepat rosak ke tak sebab baru beli. Heee nak kirim. boleh jee! cepat cepat selagi ada stok!

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    YAUDAH KA

    [Reply]

  10. izzah zoberon 24 May 2010 at 8:29 AM

    yan…i nk jugak earphones hello kitty mcm you….buy 4 me ok….sapai msia i byar… =)))

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    @izzah: ok you nak yang mana? Kalau ada lagi nanti I belikan!

    [Reply]

  11. izzah zoberon 25 May 2010 at 9:39 AM

    yg you ade la…due2 la…yg sangkut kt tlinge dgn yg earphones kn??? i nk tau…hehehe

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Izzah

    dua dua sekali ke?
    ok ok nanti kalau sempat I pergi beli!

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    IYA KA JUALAN DIMANA

    [Reply]

  12. niejaon 29 May 2010 at 2:13 PM

    gile lame x online.
    byk entry u i ttgal.
    wei rm8 je..?
    murah gileee
    nakkkkk!

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Nieja

    mari mari datang sini. Borongggg!

    You pergi mana do apasal lama menghilang? dah kerja ke?

    [Reply]

    nieja Reply:

    u la borongkan utk i..

    keje? haha. belom la.
    i bjalan2 je.
    jalan2 cari makan.
    2mngu lepas pegik s.alam
    amek result.. pastu g jalan2
    mlaka.. g johor.. pastu blk
    s.alam.. lepak kl.. ni baru blk umah
    nxtweek nak kena g kl balik.
    aiyo penat la.

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    KAK JUALANNYA DIJALAN APA

    [Reply]

  13. ichaon 25 Jun 2010 at 8:51 PM

    keren abis

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    Icha

    iya kan! lucuuuuu

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    DIMANASI

    [Reply]

    SHENDY Reply:

    OHG

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |