Archive for the 'Please don’t give up!' Category

Jul 27 2014

GRANDEUR BUTIK SAYA

Ye, saya sekarang sedang pening kepala muntah muntah mengandungkan baby baru. InsyaAllah baby akan dilahirkan pada 1 November 2014. Solde yeezy boost

Yes, Im gonna deliver my second baby, GRANDEUR, it’s celebrity fashion online store yang mengumpulkan beberapa orang celebrity di bawah satu bumbung. Baskets Under Armour Im one of the director, yang handling vendor and artis. nike pas cher Banyak sangat pancaroba untuk capai matlamat ni. nike air max goedkoop Betapa mual muntahnya nak dealing dengan artis and celebrities, tuhan je tahu. adidas superstar uomo Ingatkan senang, tapi kalau terkena artis yang kelwat tu terasa nak muntah disitu juga. Baru aku tahu kenapa tuhan tak jadikan aku artis. adidas gazelle Haha tak pasal-pasal. asics femme Kalau nak suruh cerita step by step perancangam awal sehinggalah butik dilahirkan, belum masanya lagi kot. Tunggu sampai butik dah launch, dah successful, insyaAllah i ceritakan semula. Sekarang ini cukup sekadar memberitahu yang I tersangatlah busy sebagai doctor in klinik, director in butik, and housewife. Todd Gurley College Jerseys Sampai kadang kadang terasa nak ada 8 tangan. Sebelah tangan buat report baby kematian, sebelah lagi balas email boutiaue, sebelah lagi lipat baju, kemas rumah sambil kejar Aurora turun naik tangga.

Korang semua jangan lupa datang pada 1 November 2014. asics gel stratus uomo Lokasi butik di Uda business centre, JOHOR BAHRU. Area belakang Jakel. Nike Air Max 2017 damskie Yeahh, ada Liyana Jasmay tauu. Sorryyyy… special appearance kena lah ikut selera director. I’m a BIG FAN of her and yeaaaa tak sabar nak selfie dengan LJ! Jangan Lupa tau!

GRANDEUR CELEBRITY FASHION ONLINE STORE

1 NOVEMBER 2014

ALAMAT SEPERTI DI ATAS.

INSTAGRAM: GRANDEUR_MY

FACEBOOK: GRANDEUR

Untuk latest update boleh follow instagram and fb tu oke? Kalau ada sesiapa vendor teringin nak selit selit dalam butik ni boleh email ke hello.grandeur@gmail.com .

No responses yet

Jul 09 2013

What a life!

Ada anonymous tanya saya soalan begini. Kyrie 2 Scarpe

Kenapa ye, bila dah kahwin je terus you jadi jarang update blog. Adidas Homme Banyak sangat ke tanggungjawab dekat suami?

I is don’t know what to answer. Tanggungjawab suami? Bhuaha boleh tergelak pabila suami ku membacanya. Honestly aku tak buat apa-apa pun sebagai seorang isteri kepada suaminya. nike running goedkoop Selain daripada mengemas bilik dengan baju kotor suami dimasukkan ke dalam bakul kotor. adidas zx flux męskie (lalu bibik yang tolong basuhkan baju). Menyedukkan lauk /nasi ke atas pinggan suami (itupon kadang-kadang terlupa sebab dah lapar sangat, bhuaha), tetapi lauk dan nasi itu dimasak oleh bibik. Errr. Mengurut badan suami jika dia kata sakit sakit badan tapi tak sampai 1 minit lalu aku pon tertidor. chaussures nike air max pas cher Errr haih haih. Nasib baik dapat suami yang tak kesah dan memahami ku dari sebelum kahwin. Nike Air Max Baratas Kalau tak mesti dia mengalami kekejangan hidup. Blog dan kehidupan suami isteri, for me tak ada kaitan. As I tell you, dengan suami pon tak sempat nak bagi perhatian sepenuhnya sebab bebanan kerja yang teramat sangat. nike air huarache ultra donna Rasanya hidup diisi dengan kerja-tidur-kerja-tidur. Kalau sebelum ini bila busy akan cakap life is like –kerja-makan-tidur-kerja-makan-tidur. Sekarang makan pon dah susah. Sighhhhhh Oh oh I miss my colleague, zaman department yang sudah-sudah. After post call still boleh menular pergi breakfast jalan-jalan seludup keluar hospital. Zapatillas New Balance

Ini masa menular petang-petang kerja sebab nak pergi baazar Ramadhan untuk berbuka puasa di ward. Konon hebat la dapat menular, sekali jumpa boss dekat baazar. Women Air Jordan 6 -_-

Oh member dekat belakang tu rasanya dah dekat 4 bulan kot tak jumpa dia. Masing-masing busy dengan department masing-masing. Bye, nak siap-siap pergi kerja.

One response so far

Jul 04 2013

Now I can officially sign your MC!

Published by under Please don't give up!

Assalammualaikum. New Balance Pas Cher Bersyukur kita ke hadrat illahi dengan limpah kurnianya dapat kita bertemu lagi eh eh kau dah kenapa? Terlebih makan ubat agaknya sehingga kepala jadi tingtong. Bagi yang bertanya tentang perkembangan terbaru, saya tak berkembang apa apa pun. Bhuahaha. Zapatillas New Balance Online Tapi yang ingin diupdate tentang saya, ecewah.. Alhamdulillah syukur, I’ve done my housemanship! I’m just glad, all my hard work paid off! Walaupun tak berapa pandai, terbongok-bongok bila boss selalu tanya, teragak-agak macam mana nak manage patient, tapi akhirnya berjaya juga mendapat pengiktirafan sebegini. Tak apa, gunakan pepatah belajar dari kesilapan, pengalaman itu penting. Maglia Andre Drummond Untuk yang tak berapa faham apa aku sedang cakap ni, dalam sistem perubatan di Malaysia, nak jadi doctor bukan senang. nike air max 2016 heren blauw You have to get through of at least 5 years for medical student, muntah hijau study pulun pulun, dah grad bukan boleh horeey horeey yeeeha beda bedu I’m officially a doctor you can call me a doctor! Baiklah memang boleh panggil doctor, tapi still dianggap doctor dalam sistem pembelajaran. (Housemanship) Kena jalani selama 2 tahun (at least). Dan bukan mudah ye, banyak lagi liku yang lebih mencabar. Masih lagi terkucil-kucil nak jawap exam macam budak sekolah. Orang lain kerja syiokkk je gaji masuk setiap bulan. Kami? Gaji dapat sengsara dapat, pecah kepala baca buku pon kena buat juga. Begitu hebatnya houseman itu so sila jangan kutuk houseman mereka hebat tahu.

Bila pangkat dah naik, gaji dah naik, tanggungjawab pun semakin besar. New Balance Baratas Seram juga nak pikul semua ni. Pat Sullivan – Auburn Tigers Jerseys Yang penting kita ikhlas melalukan pekerjaan, banyakkan bertawakal dan yakin Allah sentiasa mmmbantu kita! Ehehe kekok pula tulis skema skema ni. Air Jordan 11 (XI)

Untuk sementara masih berada di Jabatan Kecemasan, hospital di atas. Matthew Stafford UGA Jersey Sesiapa yang sakit di sini terjumpa doctor serabut serabai tu aku lah ye. Sambil menunggu panggilan untuk dicampak keluar ke hospital lain. nike pas cher Aduii mana lah nak tercampak ni berdebar sungguh rasanya.

‘Masa first day jadi houseman, kena maki maki kaw kaw punya.

No responses yet

Nov 16 2012

Dari seorang sahabat..

#Curhat

I miss the moment where we used to chat and share problems together…when we could tease each other. Telling jokes with the uncontrolled laughter. Sharing every single thing together. I miss the moment when you would come and asked me “Are you okay?’, and you will always try to figure out the solution for me. I miss all those days.

She’s my bestfriend back to Uni time. Bunda kepada 2 orang anak. (satu dalam perut).

Yes Cin, akan selalu ingat kata-kata kamu.

The closer we hold on to Allah, the stronger our heart will be..

2 responses so far

Dec 14 2011

Like I care..

Published by under Please don't give up!

Jealousy are everywhere around us. But it’s okay, I use that as a stepping stone to do better. Ni yang malas jadi doctor, sebab orang akan assume kita perfect in every ways. Padahal kami pun orang biasa juga. Kehidupan macam orang lain. Berawal dari kebodohan, dan sentiasa belajar untuk perbaiki diri.

Bila orang kata kita bahlol, tolol, or whatsoever, kita terima. Doctor paling bahlol dan tolol, kita terima. Maybe they know me well enough ke, or maybe they are smart enough, mana lah kita tahu. 🙂 Atau mungkin dia, anak dia, keluarga dia sudah belajar sehingga ke puncak menara gading ke, mana lah kita tahu. Cause I don’t have time to stalk others. In no particular order. Jauh sekali untuk mengutuk dan caci-mencaci orang.

Mengutuk orang can’t make me rich.

Tak lah, tak patah semangat pun.

By the way, thank you for stalking me. Hoaa, I’m pretty proud of myself.

It’s 1.30am. Esok kena bangun pukul 5.30am for my routine life.

Night hearts!

18 responses so far

Next »

| |