Archive for the 'Please don’t give up!' Category

Aug 27 2014

GRANDEUR BUTIK SAYA

Ye, saya sekarang sedang pening kepala muntah muntah mengandungkan baby baru. Canotta Los Angeles Clippers adidas nmd donna InsyaAllah baby akan dilahirkan pada 1 November 2014. zonnebril ray ban heren Fjallraven Kanken Big Solde yeezy boost

Yes, Im gonna deliver my second baby, GRANDEUR, it’s celebrity fashion online store yang mengumpulkan beberapa orang celebrity di bawah satu bumbung. goedkoop nike air max

  • ULTRA BOOST Uncaged
  • Air Max Zero Baskets Under Armour Im one of the director, yang handling vendor and artis. nike pas cher Banyak sangat pancaroba untuk capai matlamat ni. Cliff Pennington Baseball Jersey nike air max nettbutikk nike air max goedkoop Betapa mual muntahnya nak dealing dengan artis and celebrities, tuhan je tahu.

  • AJ McCarron Alabama Jersey
  • Fjallraven Kanken Kids adidas superstar uomo Ingatkan senang, tapi kalau terkena artis yang kelwat tu terasa nak muntah disitu juga. Baru aku tahu kenapa tuhan tak jadikan aku artis.

  • VALCLEAN2 CMF
  • AIR MAX 2017
  • adidas gazelle Haha tak pasal-pasal. kyrie 2 pas cher Canotte Oklahoma City Thunde

  • Asics Gel Lyte 3 Donna Blu
  • asics femme Kalau nak suruh cerita step by step perancangam awal sehinggalah butik dilahirkan, belum masanya lagi kot. adidas superstar mujer Tunggu sampai butik dah launch, dah successful, insyaAllah i ceritakan semula. West Virginia Mountaineers Sekarang ini cukup sekadar memberitahu yang I tersangatlah busy sebagai doctor in klinik, director in butik, and housewife. Canotte Atlanta Hawks Maglia Anthony Davis nike air max thea donna Todd Gurley College Jerseys Sampai kadang kadang terasa nak ada 8 tangan. nike air huarache ultra hombre New Balance 574 Pas Cher

  • Womens Nike Air Max 2017
  • nike air max 2017 dames Blauw Sebelah tangan buat report baby kematian, sebelah lagi balas email boutiaue, sebelah lagi lipat baju, kemas rumah sambil kejar Aurora turun naik tangga.

    Korang semua jangan lupa datang pada 1 November 2014. adidas nmd r1 uomo New Balance 678 mujer asics gel stratus uomo Lokasi butik di Uda business centre, JOHOR BAHRU. baskets Asics Pre Galaxy Area belakang Jakel. cheap fjallraven kanken uk Nike Air Max 2017 damskie Yeahh, ada Liyana Jasmay tauu. Canotte Chicago Bulls Sorryyyy… nike air max

  • Adidas Superstar Blu Donna
  • Huston Street Jersey special appearance kena lah ikut selera director.

  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • adidas italia fjallraven kanken baratas adidas yeezy boost 350 hombre I’m a BIG FAN of her and yeaaaa tak sabar nak selfie dengan LJ! Jangan Lupa tau!

    GRANDEUR CELEBRITY FASHION ONLINE STORE

    1 NOVEMBER 2014

    ALAMAT SEPERTI DI ATAS.

    INSTAGRAM: GRANDEUR_MY

    FACEBOOK: GRANDEUR

    Untuk latest update boleh follow instagram and fb tu oke? Kalau ada sesiapa vendor teringin nak selit selit dalam butik ni boleh email ke hello.grandeur@gmail.com .

    No responses yet

    Aug 09 2013

    What a life!

    Ada anonymous tanya saya soalan begini. Auburn Tigers Yadier Molina Womens Jersey Canotte Brooklyn Nets Kyrie 2 Scarpe

    Kenapa ye, bila dah kahwin je terus you jadi jarang update blog. Nike Air Max 2016 Norge Nettbutikk Nike Air Max 2016 Dames grijs Adidas Homme Banyak sangat ke tanggungjawab dekat suami?

    I is don’t know what to answer. New Balance Pas Cher Tanggungjawab suami? Bhuaha boleh tergelak pabila suami ku membacanya. asics italia cuneo Honestly aku tak buat apa-apa pun sebagai seorang isteri kepada suaminya.

  • Nike Air Max Thea Print Women
  • Nike Air Max 2017 Heren grijs nike running goedkoop Selain daripada mengemas bilik dengan baju kotor suami dimasukkan ke dalam bakul kotor. new balance femme 996 bleu et or adidas zx flux męskie (lalu bibik yang tolong basuhkan baju). Menyedukkan lauk /nasi ke atas pinggan suami (itupon kadang-kadang terlupa sebab dah lapar sangat, bhuaha), tetapi lauk dan nasi itu dimasak oleh bibik. adidas yeezy boost 750 hombre Boise State Broncos Errr. chaussures adidas

  • AIR HUARACHE
  • Mengurut badan suami jika dia kata sakit sakit badan tapi tak sampai 1 minit lalu aku pon tertidor. Nike Air Huarache Uomo adidas yeezy boost 350 męskie chaussures nike air max pas cher Errr haih haih. Women Air Jordan 12 Nasib baik dapat suami yang tak kesah dan memahami ku dari sebelum kahwin. asics gel pulse 8 męskie Chaussures Nike Nike Air Max Baratas Kalau tak mesti dia mengalami kekejangan hidup. Blog dan kehidupan suami isteri, for me tak ada kaitan.

  • ZX 750
  • MENS NIKE AIR VAPORMAX
  • As I tell you, dengan suami pon tak sempat nak bagi perhatian sepenuhnya sebab bebanan kerja yang teramat sangat. Air Jordan 6 Retro

  • Nike Air Max 2017 Men
  • Canotta Sacramento Kings nike air huarache ultra donna Rasanya hidup diisi dengan kerja-tidur-kerja-tidur. Kanken 7L Kalau sebelum ini bila busy akan cakap life is like –kerja-makan-tidur-kerja-makan-tidur. Canotte Minnesota Timberwolves

  • Nike Air Max 2017 Uomo
  • Sekarang makan pon dah susah. Sighhhhhh Oh oh I miss my colleague, zaman department yang sudah-sudah. buy ffxiv gil nike air max 2016 goedkoop After post call still boleh menular pergi breakfast jalan-jalan seludup keluar hospital. Zapatillas New Balance

    Ini masa menular petang-petang kerja sebab nak pergi baazar Ramadhan untuk berbuka puasa di ward. Nike Air Max 2017 Heren nike air max nettbutikk Konon hebat la dapat menular, sekali jumpa boss dekat baazar. nike air max 2016 dames Women Air Jordan 6 -_-

    Oh member dekat belakang tu rasanya dah dekat 4 bulan kot tak jumpa dia.

  • Air Max 1 Pas Cher
  • Masing-masing busy dengan department masing-masing. sac à dos kanken fjallraven pas cher

  • Air Jordan 9 Uomo
  • Bye, nak siap-siap pergi kerja.

    One response so far

    Aug 04 2013

    Now I can officially sign your MC!

    Published by under Please don't give up!

    Assalammualaikum. air max New Balance Pas Cher Bersyukur kita ke hadrat illahi dengan limpah kurnianya dapat kita bertemu lagi eh eh kau dah kenapa? Terlebih makan ubat agaknya sehingga kepala jadi tingtong. Tennessee Volunteers Womens Air More Uptempo Bagi yang bertanya tentang perkembangan terbaru, saya tak berkembang apa apa pun. nike air max 1 pas cher Bhuahaha. Los Angeles Lakers Zapatillas New Balance Online Tapi yang ingin diupdate tentang saya, ecewah.. Maglie Indiana Pacers adidas Stan Smith scarpe Alhamdulillah syukur, I’ve done my housemanship! I’m just glad, all my hard work paid off! Walaupun tak berapa pandai, terbongok-bongok bila boss selalu tanya, teragak-agak macam mana nak manage patient, tapi akhirnya berjaya juga mendapat pengiktirafan sebegini.

  • asics gel lyte 3 uomo
  • Air Jordan 9 Homme
  • Maglie Chicago Bulls Denver Nuggets Tak apa, gunakan pepatah belajar dari kesilapan, pengalaman itu penting. tn requin noir et bleu Maglia Andre Drummond Untuk yang tak berapa faham apa aku sedang cakap ni, dalam sistem perubatan di Malaysia, nak jadi doctor bukan senang. Asics Gel Lyte 5 męskie nike air max 90 pas cher Kanken Mini Baratas nike air max 2016 heren blauw You have to get through of at least 5 years for medical student, muntah hijau study pulun pulun, dah grad bukan boleh horeey horeey yeeeha beda bedu I’m officially a doctor you can call me a doctor! Baiklah memang boleh panggil doctor, tapi still dianggap doctor dalam sistem pembelajaran. (Housemanship) Kena jalani selama 2 tahun (at least). nike air max 180 chaussures Dan bukan mudah ye, banyak lagi liku yang lebih mencabar.

  • Cheap Nike Air Max 90
  • Masih lagi terkucil-kucil nak jawap exam macam budak sekolah. Nike Air Max 2016 Heren groen

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Orang lain kerja syiokkk je gaji masuk setiap bulan. Air Max One Fjallraven Kanken Pas Cher nike air max 2017 dames wit Kami? Gaji dapat sengsara dapat, pecah kepala baca buku pon kena buat juga. nike air force 1 mid flax on feet new balance 1400 invincible adidas pure boost hombre Begitu hebatnya houseman itu so sila jangan kutuk houseman mereka hebat tahu. Goedkoopste Nike Air Max 2017 nike air max

    Bila pangkat dah naik, gaji dah naik, tanggungjawab pun semakin besar. nike air max 2016 goedkoop

  • Femmes Air Jordan 3.5
  • New Balance Baratas Seram juga nak pikul semua ni. Pat Sullivan – Auburn Tigers Jerseys Yang penting kita ikhlas melalukan pekerjaan, banyakkan bertawakal dan yakin Allah sentiasa mmmbantu kita! Ehehe kekok pula tulis skema skema ni.

  • Nike Flyknit Racer
  • Air Jordan 11 (XI)

    Untuk sementara masih berada di Jabatan Kecemasan, hospital di atas. goedkoop nikes asics gel lyte 5 hombre beige nike air max 90 pas cher Matthew Stafford UGA Jersey Sesiapa yang sakit di sini terjumpa doctor serabut serabai tu aku lah ye. adidas zx 700 donna Sambil menunggu panggilan untuk dicampak keluar ke hospital lain.

  • Nike Air Max 90 Blu Uomo
  • air max 1 pas cher nike pas cher Aduii mana lah nak tercampak ni berdebar sungguh rasanya.

    ‘Masa first day jadi houseman, kena maki maki kaw kaw punya.

    No responses yet

    Nov 16 2012

    Dari seorang sahabat..

    #Curhat

    I miss the moment where we used to chat and share problems together…when we could tease each other. Telling jokes with the uncontrolled laughter. Sharing every single thing together. I miss the moment when you would come and asked me “Are you okay?’, and you will always try to figure out the solution for me. I miss all those days.

    She’s my bestfriend back to Uni time. Bunda kepada 2 orang anak. (satu dalam perut).

    Yes Cin, akan selalu ingat kata-kata kamu.

    The closer we hold on to Allah, the stronger our heart will be..

    2 responses so far

    Dec 14 2011

    Like I care..

    Published by under Please don't give up!

    Jealousy are everywhere around us. But it’s okay, I use that as a stepping stone to do better. Ni yang malas jadi doctor, sebab orang akan assume kita perfect in every ways. Padahal kami pun orang biasa juga. Kehidupan macam orang lain. Berawal dari kebodohan, dan sentiasa belajar untuk perbaiki diri.

    Bila orang kata kita bahlol, tolol, or whatsoever, kita terima. Doctor paling bahlol dan tolol, kita terima. Maybe they know me well enough ke, or maybe they are smart enough, mana lah kita tahu. 🙂 Atau mungkin dia, anak dia, keluarga dia sudah belajar sehingga ke puncak menara gading ke, mana lah kita tahu. Cause I don’t have time to stalk others. In no particular order. Jauh sekali untuk mengutuk dan caci-mencaci orang.

    Mengutuk orang can’t make me rich.

    Tak lah, tak patah semangat pun.

    By the way, thank you for stalking me. Hoaa, I’m pretty proud of myself.

    It’s 1.30am. Esok kena bangun pukul 5.30am for my routine life.

    Night hearts!

    18 responses so far

    Next »

    | |