Archive for the 'Spare me 100 bucks!' Category

Aug 18 2017

How to Pull Off the Wedges Sneaker Trend?

Korang suka pakai wedges sneaker tak? Macam Totin, zaman muda mudi dulu Totin memang suka pakai heels. Cheap Nike Air Max Trainers UK

  • ZOOM ALL OUT
  • C.J. Mosley Ravens Jerseys ray ban homme Rasa lebih confident kalau pakai heels. Nike Air Max 2016 Heren

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Maglia DeMar DeRozan Yadier Molina Womens Jersey Asics Gel Lyte 3 Tapi sejak ada anak ni, memang boleh patah kaki kalau berkejar-kejaran pakai heels. Nike Air Max 2017 Heren wit Nike Air Max 2017 Dames wit Women nowadays have been spotted rocking their look with trendy wedges sneaker. new balance buty Canotta Milwaukee Bucks new balance coupon code 2015 Air Max 2017 Dames groen Amari Cooper Alabama Football Jerseys Betul tak? Nampak lebih sporty and be the perfect footwear to replace slip on. Boise State Broncos Adam Wainwright Authentic Jersey Jadi lebih senang nak bergerak lasak. Air Max BW Taylor Lewan – Michigan Wolverines Goedkoop Nike Air Max 2016 Rasa penat pun kurang!

    Sekarang ni dah macam-macam wedges sneaker idea. fjallraven kanken backpack sale Denver Nuggets

  • Nike Air Max 90 Femme
  • You can check out this Wedges sneaker lookbook , mana tahu ada yang berkenan di hati?

    2

    Sebenarnya wedges sneaker ni boleh pakai dengan berbagai-bagai fesyen. Asics 2017 Goedkoop Air Max 2017 Dames Houston Cougars

  • Houston Rockets
  • nike air huarache ultra donna Bukannya fix dengan satu fesyen dan gaya sahaja. Goedkoop Adidas NEO Canotta Charlotte Hornets nike damskie buty czarne Nak pakai seluar boleh, pakai dengan skirt pon cantik! Tengok lah wedges sneaker ni dah jadi salah satu gaya fesyen untuk para selebriti di luar sana.

    3

    OMG cantik sangat! Wedges sneaker pun boleh pakai dengan sports attire. Nike Air Max 90 Homme Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige adidas zx 750 damskie Nampak kita seorang yang lasak dan trendy.

    36519dd55a676829edbbff1263386586

    Siapa kata muslimah tak boleh bergaya dengan wedges sneaker? Cuba try match kan pakaian maxi atau skirt labuh korang dengan wedges sneaker. Goedkoop Adidas Superstar

  • Air Max 2017 Rosso Uomo
  • You can choose any kind of wedges sneaker and rock it with confidence!

    5

    Contoh wedges sneaker dipakai dengan seluar jeans. adidas gazelle Nike Heren Nike Air Max 2016 Dames grijs Tuck the end of your jeans in the wedge sneakers and it will definitely focus attention to your trendy footwear. Sac à Dos Fjallraven Kanken

  • Minkah Fitzpatrick Alabama Jersey
  • NMD Adidas Dames beige Nike Air Max Dames Maglia LeBron James Ni gambar lama Totin.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • Kasut ni sampai sekarang Totin pakai.

    No responses yet

    Aug 27 2016

    #GRANDEURRAYA2016

    Assalammualaikum, Daripada sebelum event nak update blog, nak invite uolls datang event dekat Grandeur tapi tak menyempat. New Balance 993 damskie adidas gazelle hombre soldes adidas pas cher new balance 996 homme bordeaux Sampai lah event dah tamat, baru berkesempatan nak update. Tak apa lah I anggap sahaja uolls semua follower my instagram ok? So meaning uolls memang dah tahu, I and #grandeurteam ada menganjurkan Jualan Murah Tengah Malam Grandeur pada Jumaat, 24 Jun lepas!

    Sorry kalau yang dah terlepas.

  • ADIDAS Yeezy Boost 350 V2
  • Adidas buty damskie Event ni sekali setiap tahun. Boleh datang tahun depan ok?

    Macam setiap tahun, setiap kali bulan puasa, I memang memberi perhatian penuh pada baby Grandeur. Masa ni terpaksa stop business lain. nike air max 2017 pas cher femme solde adidas chaussures pas cher asics gel lyte 5 hombre rojas Kena all out untuk Grandeur especially for sale event.

  • air max 2017 blu donna
  • Dari advertising, marketing, preparation semua I arrange dari awal bulan. Julio Jones Alabama Football Jerseys Nampak macam mudah tapi sale strategy memang I aan buat I pening kepala. max pas cher Nasib baik team memang sangat membantu.

    Masa ni butik masih buat preparation. Women Air Jordan 13 Customers dah ramai menunggu susun kerusi menanti penuh kesabaran, Terharu pula.

    Door open tepat jam 9 malam. Alhamdulillah kali ni lebih teratur compare dengan last year. Under Armour Ua Curry 3 Kalau tahun lepas kami tak dapat buka pintu serentak atas bawah. nike requin pas cher Emcee pun datang lewat, tak dapat nak countdown.

  • air max 90 bianco uomo
  • Kalini kami dapat countdown sama-sama, shopping sama-sama untuk Grandeur atas dan bawah. Canotta Minnesota Timberwolves Doorgift dapat bagi dengan lebih adil.

    Kalau ada yang menegur I tapi I buat muka macam tak berapa nak kenal tu harap maaf yer. Scott Kazmir Jersey adidas riot 5 femme Kadang-kadang memang tak perasan. Nike Air Max 2016 Norge Nettbutikk Kadang-kadang kepala alok. asics gel stratus mujer 2 malam tak tidur nak settlekan event. nike air max 1 pas cher Mata sebenarnya dah rabak habis. Baylor Bears nike tn requin Tapi sebab excited event punya pasal, memang stay sampai 4 pagi demi Grandeur.

    Adrianna Yariqa antara vendor pertama yang buat happy hour malam tu. Marcus Mariota Titans Jerseys Bukan main meriah lagi customers dapat borong Adrianna Yariqa dengan harga super murah. Adidas Pas Cher Menyesal betul bila tak dapat beli hari tu tau. Chaussure Asics Gel Noosa Tri 11 Terima kasih tak terhingga juga untuk team Adrianna Yariqa yang sama-sama datang memeriahkan sale event malam tu!

    Antara selebriti yang sama-sama memeriahkan event malam tu.

  • air max 2017 blu uomo
  • Air Jordan Uomo 9 Thank you Mamat Sepan yang datang sama-sama lelong baju melayu The sultan by Mamat Sepah.

  • AIR ZOOM VOMERO 12
  • Dallas Mavericks Sesiapa yang tak sempat datang malam tu, still boleh dapatkan di Grandeur Boutique. Florida State Seminoles Kalau lambat nanti size habisssss!!!

    Vendor owner Harfah pun datang.

  • Air Jordan 11 Donna
  • Thank you! Tak sempat nak jumpa.

  • asics gel lyte 3 uomo
  • nike air max 2017 goedkoop I tak perasan, tengok gambar baru tahu.

  • Air Jordan 11 Homme
  • Georgia Bulldogs Hahahaa sadis sangat kan. Herschel Walker Jerseys Air Flight 89 Busy tak sempat jenguk butik bawah. Soldes Under Armour Fjallraven Kanken Backpack Outlet I banyak habiskan masa dekat Grandeur Exclusive first floor malam tu, maklumlah Aurora mengamuk buat hal sahaja. Bila dekat butik atas, senang nak monitor Aurora, dia susah sikit nak keluar masuk.

    Bila OwlByNd buat happy hour! 30minit je wehhhh! harga kemain murahhhh!! Rugi besar siapa tak datang sale malam tu.

    Setelah buat survey, didapati hampir kesemua yang pulang mendapat sebuah shopping bag Grandeur.

  • Air Jordan 1 Uomo
  • Oh ada yang bawa sampai dua tiga buah bag pun ada.

    Kalau masuk sini mesti rambang mata kan? Sempat lagi nak datang Grandeur sebelum raya! Butik Grandeur buka sehingga malam raaaayaaa!! Yehaaa!

    Alhamdulilah, event went well. New Balance 678 hombre nike air huarache femme pas cher nike air max 90 uomo Terima kasih tidak terhingga buat kesemua #GrandeurAngels !!!! Semua team Grandeur memang awesome!! Semua dah menjalankan tugas dengan sangat sempurna! Respect sangat! Kita semua sama-sama penat, susah senang sama-sama. Chaussure Adidas Pas Cher Salah silap harap dimaafkan.

    No responses yet

    Aug 22 2016

    Geng Sedondon

    Assalammualaikum, Masa mengandung dulu, bila dapat tahu mengandung anak perempuan, terus excited! Bukan sebab nak pakaikan anak dengan headbands lah, ikat rambut tinggi toncet lah, tidak.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Totin tak pernah pakaikan Aurora headbands dari baby, sampai ke besar Aurora memang tak suka accessories dekat kepala dia. La chaussure de running Asics adidas yeezy boost 350 hombre

  • Nike Air Max 2017 Prezzo
  • Adidas buty Termasuklah ikat rambut.

  • LUNAREPIC FLYKNIT
  • Adidas Superstar Nero Uomo
  • Jadi rambut dia memang serabut serabai macam mana pun, dia tidak akan ikat. Landon Collins Giants Jerseys Dah cuba buat beberapa kali sampai bergaduh-gaduh nak ikat rambut Aurora tau. Kena paksa baru dia nak. asics gel lyte 5 mujer verdes Totin dari dulu nak pakai sedondon dengan anak. Running Asics Sneakers adidas chaussure femme zalando new balance uomo saldi Nak buat anak macam geng-geng kita aje. Bila kita pakai sedondon ni, dalam masa sama anak akan rasa kita berada dalam dunia dia. asics pas cher Ini memang impiann dari mengandung lagi. Sebab tu dari baby lagi kalau Aurora baju warna pink, Totin pun nak baju pink, Aurora baju biru, Totin pakai biru. Senang cerita nak sedondon lah! Selain baju raya yang wajib sedondon setiap tahun, baju casual pun kena sedondon juga!   img_20161021_124906 Totin jatuh cinta dengan pakaian sedondon dari brand OmmaEsabel . Canotte Utah Jazz nike air max 2017 heren Kalau dulu, nak cari pakaian sedondon punyalah susah. Nak kena pandai matchy-matchy kan sendiri. Houston Rockets kanken fjallraven soldes Kena pandai cari sendiri. Nike Scarpe Donna Mommy yang ada anak mesti teringin nak sedondon macam Totin pakai ni kan? Omma Esabel dah siapkan koleksi untuk matchy anak beranak. bestellen nike air max 2016 Yang bestnya, OmmaEsabel ni bukan sahaja untuk anak perempuan, kebanyakkan koleksinya adalah unisex. nike air max 1 ultra moire donna basket nike ete Mommy yang ada anak lelaki pun boleh sedondon cenggini. nike air max 2017 femme noir Totin and Aurora pakai ni namanya koleksi Rambutan.

  • Nike Free 5.0 Dames
  • Sebab ada rambu ramba bawah dia, nampak hipster bila pakai. Maglia Dirk Nowitzki img_20161215_202054 Lagi satu yang bestnya, OmmaEsabel ni menggunakan t-shirt material. chaussures de foot umbro MEMANG TAK PANAS!! Tengok gambar ni, kami panas terik masa bercuti dekat Langkawi kelmarin, tetapi sikit pun tak ada peluh melekat-lekat di baju. Especially dekat Aurora tu. New Balance 993 hombre Jake Arrieta Authentic Jersey Biasalah budak tengah lasak lari kesana-kemari, bila berpeluh je mula lah rimas. Material ni memang tiptop, sikit pun dia tak mengeluh. Kanken Classic Baratas Sangat selesa.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • adidas chaussures homme Totin rasa nak beli semua design je!! Koleksi dewasa yang Totin pakai pun loose, tak ketat, tak jarang. cheap adidas uk Kanken Fjallraven Untuk breastfeeding mommy, jangan risau, zip di bahagian depan memudahkan korang untuk breastfeed anak. Rod Carew Jersey Baju ni pun wudhuk friendly, tarik je lengan tu, it’s stretchable , tak payah susah-susah. img_20161215_110846     Yang ni koleksi Cikedoot. asics gel kinsei 4 hombre Size yang available untuk kanak-kanak antara size 1 (untuk 1 tahun) hingga size 6 kalau tak salah. nike air max 2017 dames Charlotte Hornets nike air max pas cher Sekarang ni OmmaEsabel tengah buat YEAR END SALE. Dallas Mavericks

  • Toronto Raptors
  • Harga memang tengah murah. New Balance 574 mujer Cuba teka berapa? Agak-agak? Haaa kalau Totin bagitahu mesti tak percaya. Untuk dewasa cuma harga RM72 (harga asal RM76), dan kanak-kanak cuma dengan harga RM42 (harga asal RM46),.Total kalau beli sepasang cuma berharga RM114 sahaja. MasyaAllah murahnya!! Terus dapat pakai sedondon anak beranak! Kalau tak percaya dengan apa Totin kata, korang boleh pergi dekat Butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Boleh rasa sendiri material dia. new balance homme u420 bleu vert Kanken 7L Boleh ajak anak sekali try pakai baju OmmaEsabel mesti dia suka! Harga dekat butik Grandeur pun sama tengah YEAR END SALE sama dengan HQ OmmaEsabel.

    One response so far

    Aug 15 2015

    Grandeur Event for Puteri Sarah

    I memang ada habit suka update cerita lama walaupun benda tu dah berlapok. Puteri Sarah Liyana memang I dah lama kenal, tapi dekat facebook je lah.

  • Nike Air Max 2017 Uomo
  • adidas superstar pas cher belgique

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Selalu stalk dia punye cerita dari zaman remaja sehinggalah dewasa chewah dah dewasa nampaknya kita. Bila dia approach I nak join Grandeur, baru lah berkesempatan jumpa dia. Canotte Boston Celtics So, 4 April yang lepas, Grandeur pun buat event untuk Shara By Puteri Sarah Exclusive day. Hari di mana Puteri Sarah datang bawa stock baru koleksi Shara dan kami buat simple event termasuklah meet and greet, shawl tutorial dan discount day sekali! Haa Grandeur nak tunggu ada event macam ni baru nampak storm sikit. Hari tu memang agak riuh rendah sebab staff kurang. nike air max nettbutikk Alahaii sorry laa mencari staff part time tak kunjung tiba. Siapa nak kerja part time dekat Grandeur sila hantar email ke hello.grandeur[at]gmail.com ok? Eh tetiba promote benda lain. new balance 577 damskie Ok sambung balik cerita. nike air max pas cher

    20150415-12:34:07 pm.jpg

    Setiap kali kalau ada event, memang kami sediakan makanan. adidas ultra boost uncaged uomo Simple je. Kuih dan roti jala. asics gel lyte 3 mujer negras Paling senang nak makan dan yang penting sekali, senang nak kemas!

    20150415-12:35:58 pm.jpg

    Puteri Sarah datang lewat 30minit sebab sesat barat katanya. Orang Johor yang dah lama tak balik Johor nampaknya. nike air max 90 pas cher nike air max 2017 dames grijs Tengok tu sampai bersila dibuatnya mereka menanti artis yang tak kunjung tiba.

    20150415-12:37:17 pm.jpg

    Haa ni lah rombongan mereka. Dia datang bersama mommy dan dua sahabat schoolmates lama dia dekat Jb. Masing-masing pakai baju koleksi Shara By Puteri Sarah.

  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • 20150415-12:39:34 pm.jpg

    Si Puteri Sarah ni agak kalut sebenarnya. nike air max Nike Air Max 2016 Goedkoop Kelakar pun ada. asics gel nimbus 14 uomo

  • Air Jordan 6 Uomo
  • Sesi shawl tutorial dia pun penuh dengan kalut dan gelak ketawa je. asics gel lyte buty damskie asics outlet shop Cleveland Cavaliers Yang penting dia memang sempoi. Adidas Ultra Boost Dames Ingatkan tak ramai yang datang tapi alhamdulillah, ramai yang berminat dengan koleksi Shara by Puteri Sarah ni!!

    20150415-12:41:50 pm.jpg

    Ni peminat tegar Grandeur. Nike Air Max 2017 Pas Cher nike air zoom pegasus 32 hombre Rasanya kalau ada event dekat Grandeur, mesti diorang datang! Sportingggg sangattt!!! Thankyouuu tauu.

    20150415-12:42:50 pm.jpg

    Gambar kita kena candid, sabar jekla. Nike Air Max 2017 Heren groen

  • New Balance 996 Uomo
  • Masa ni si kubis minta di dokong sentiasa. nike air max 1 goedkoop adidas schoenen Biasa lah tu, time tengah busy time tu lah dia mengada ngada haihhh. Maglie Denver Nuggets

    20150415-12:44:21 pm.jpg

    So yeaaa, ini lah koleksi terbaru dekat Grandeur. buty asics 43 soldes air max 1 air max pas cher adidas chaussures femme Shara by Puteri Sarah. nike air max 2017 dames Zapatillas New Balance Ada abaya, skirt, pallazo, top dan hoodie shawl. air max 2017 goedkoop I dah rambang mata nak beli pallazo, top, err shawl juga.

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • nike air jordan 13 mujer Tom Brady Michigan Jerseys Haaa bahaya betul lah kalau semua vendor ada koleksi best ni! Pada sesiapa yang tak tahu butik Grandeur ni dekat mana, mana lah tau sebelum ni memang tak pernah jejak kaki langsung dekat totinx.com kan? Butik Grandeur terletak di Bandar Baru Uda, Tampoi, Johor Bahru. Senang jee, dari Jalan Skudai, nampak Jakel dekat sebelah Plaza Angsana. Compra Zapatillas Asics Online Masuk ke area belakang Jakel. Adidas Homme Dekat sana ada banyak butik, cari Minaz butik. Kedai kami berhadapan Minaz Butik, atas Haseena Stevia. Nike Air Max 2016 Dames grijs Nike Free 5.0 new balance 373 uomo prezzo Untuk peminat fanatik Puteri Sarah yang tak puas tengok gambar dekat sini, boleh add facebook Grandeur and tengok dekat album situ ye.

    No responses yet

    Aug 08 2015

    Fly with Totin Jamain !!!

    20150908-8:40:50 am.jpg

    When people ask me, what is that blue sign mean? It’s all about changing!!

    Changing your life from nothing to everything!

    Weh bosan kot if you stay your life like that macam gitu je sampai bila? I am a doctor, i ada bannnyaaaakkk commitments. If now I ada hutang like thousands ringgit, can I says that another 2 more years I boleh settlekan all my hutang?? I don’t think so.

  • AIR MAX 2017
  • Cheap Nike Air Max UK Maybe hutang makin beranak pinak. asics buty Betul tak? I love doing what I want. asics kayano 21 hombre Yes, I love being a doctor. adidas 2017 pas cher Tipu lah kalau I cakap I tak suka langsung jadi doctor. store locator for new balance shoes asics gel lyte 5 mujer rojas Dari kecil bila orang tanya cita-cita nak jadi apa, jawap spontan nak jadi doctor. Adidas Yeezy Boost 350

  • Nike Air Max 2017 Dames wit
  • When I got the title, insyallah I akan buat yang terbaik. Cheap Nike Trainers UK Nike Air More Uptempo nike air huarache hombre Itu tanggungjawab. But I’m tired of doing locum here and there. nike air max

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Pagi pergi kerja tengok orang sakit, malam pergi locum and doing the same thing, tengok orang sakit juga. nike air max 2017 heren Adidas ZX Flux Heren Spend time dengan anak pun kurang. In case anak sakit, you think you can just cancel ur locum sesenang macam tu ke? Kalau tak jumpa pengganti? Haa kita rawat orang lain sakit, padahal anak sendiri sakit tak dirawat.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • It’s pain and really pain. Fjallraven Kanken España Baskets ASICS Femme Now i’m locum freeeeeeee. Malas nak buat lagi!!! I love fashion.

  • Nike Free 4.0 Men
  • Canotte Oklahoma City Thunde new balance 993 outlet I love shopping. Shopping and fashion I combine kan untuk jadikan satu fun in my life. Goedkoop Nike Air Max I opened a boutique, Grandeur Bandar Baru Uda, JB in November 2014.

  • Adidas Nmd Donna Nere
  • Alhamdulillah! Now tak payah risau mana tempat shopping fashion yang paling mudah dan terkini. Manti Te’o College Jerseys Fjallraven Kanken Big UK Semestinya dekat butik sendiri. John Elway Jerseys

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • Teddy Bridgewater Louisville Football Jerseys I boleh dapatkan semuaaaaaa muslimah outfit from head to toe! Besides that, I also love traveling. Fjallraven Kanken 20L fjallraven kanken pas cher Siapa yang tak suka travel kan?? Bila dah kerja kerja kerja, kita pun nak retreat dengan traveling. asics gel nimbus uomo nike air max pas cher Kan?? Cuma waktu dan $$ jadi alasan. adidas gazelle femme haute Robert Griffin III Baylor Jerseys Travel tu ibarat macam buang duit simpanan kerja selama ini, betul tak? Now no mooooreeeeee!!! Kan I cakap, bila I suka sesuatu, I will find out the best way to get it. Nike Air zoom Pegasus 31 damskie Air Jordan 3 Retro I love business, I love traveling. new balance 997 on sale Ryan Kerrigan Redskins Jerseys nike tn requin pas cher So why don’t I do business related with traveling! Haaa now I just launched this business and I work for it! Siapa ada same interest dengan I, angkat tangan cepat!!! I nak cari business geng yang boleh sama-sama buat business I. nike air max 2017 wit And don’t worry I and my friends will help youuuu! Takde business experience pun takpe i don’t mind, I promise I WILL HELP YOU. A.J. Green UGA Jersey nike pas cher Janji u all ada minat sama dengan I. Jommmm fly with me! We fly and we earn money!

    20150908-9:51:14 am.jpg

    Ni masa kitorang pergi training. nike air max 90 pas cher Nak buka business mestilah kena pergi training. Detroit Pistons Tak kan lah nak main harunggg jee betul tak? So trust me, I dah well prepared nak ajak u all fly with me!!!

    20150908-11:10:38 am.jpg

    Wechat me: totinjmain or email me at etotinx[at]gmail.com .

    No responses yet

    Next »

    | |