Archive for the 'Camera whore genes!' Category

Aug 10 2015

Aurora’s second studio photoshoot!

Bila ada yang invite me & Aurora untuk photoshoot, mommy yang terlebih excited. Bukan kita excited nak pshoot, tapi excited nak bawa Aurora ke studio. air max 1 pas cher Fjallraven Kanken Big Cheap Fjallraven Kanken Bags Berangan nak Aurora photogenic nanti boleh tolong mommy tambah pendapatan. Chehh gituuuw. Ok nampaknya kali ini lebih mencabar rupanya. Air Jordan 1 Retro Air Jordan For Sale Fjallraven Kanken Big Kalau dulu masa studio photoshoot magazine Pa&Ma, Aurora umur setahun. Scarpe Nike Air Max

  • Nike Air Max 2017 Donna Rosa
  • Asics Kinsei 4 męskie Dia tak berapa sihat cuma hingus hingusan kena lap setiap kali nak shoot. chaussure new balance femme 2016

  • air max 2017 nero uomo
  • Ingatkan kalini senang sikit since kesihatan pun ok, dah besar sikit ingatkan lebih faham tapi rupanyaaaa Pukul 6 pagi Aurora dah bangun, so basically bila dia bangun pagi, dia akan tidur balik dalam pukul 10-11 pagi. nike air max 1 homme Waktu photoshoot adalah waktu tidur dia. adidas gazelle Maglia Scottie Pippen Canotte Atlanta Hawks Haa dah boleh bayangkan ragam dia macam mana. Nike Air Huarache Heren

    20151010-7:46:09 am.jpg Time make up dia dah buat hal.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • sac fjallraven kanken Nak dipangku sahaja. College Football Jerseys Air Jordan 7 Donna Kalau pangku duduk diam tak apa. adidas alphabounce damskie adidas stan smith donna Tapi panjat atas badan, lompat lompat henjut henjut, eyeliner bole compang camping dibuatnya! Stress je kak mas yang makeup tu. asics scarpe da tennis Robert Griffin III – Baylor Bears Takpe lah kak, anggap sahaja ni cabaran waktu bekerja. New Balance buty damskie Kekekkeke.

    20151010-7:49:13 am.jpg Tak sempat nak beli baju. Air Jordan 9 sac lancel pas cher Pakai je apa yang ada. nike air max 1 pas cher Nike Air Max 2017 Heren grijs Bila emo, rora jadi susah nak tolerate. Suruh senyum nanti dia masam dan jeling. Pat Tillman Jerseys Goedkoop Adidas Superstar Kadang-kadang tarik ajak balik. nike air max 90 mujer Terpaksa lah umpan gula-gula baru dia senyummm. Nike Air Max 2016 Heren Memang berkesan ubat gula-gula ni rupanya!

    20151010-7:51:52 am.jpg Nampak tak dia lari keluar studio menyorok belakang cermin tak nak shoot. Nak pujuk kena cara lemah gemalai kalau dia dah menjerit gulik-gulik mengamuk lagi parah jadinya nanti. Nike Air Max 2017 Dames groen

    20151010-7:53:45 am.jpg Haa ni dia dah start dah nak susun props sendiri. New Balance 678 mujer Atlanta Hawks -_-

    20151010-7:55:31 am.jpg Nak memujuk dia posing sambil baring baring sweet. asics outlet Nike Air Max 2016 Homme Sekali dia baring terus minta susu pulak nak tidor. Maglia Isaiah Thomas

  • FREE 5.0
  • Grrrrrr

    20151010-8:49:07 am.jpg Tema santai santai, so outfit kami pun santai-santai sahajaaa

    20151010-8:50:22 am.jpg Tengok tu dia buat muka. Canotte Philadelphia 76ers Fjallraven Kanken 16L Zapatillas Adidas Baratas Geram. Nike Air Max 2016 Heren Geram.

    20151010-8:51:25 am.jpg Sampi kereta, mata memang dah kelelek sebab tahan tidur sepanjang pshoot.

    No responses yet

    Aug 18 2013

    Photoshoot Outerlook.

    Assalammualaikum, Lama betul tak update. Minggu ni sangat busy. Busy dengan event sana sini. Greyson Lambert UGA Jersey Busy dengan benda remeh temeh sebenarnya.

  • Golden State Warriors
  • Nak kata busy dengan kerja, kita tak masuk kerja lagi. Fjällräven Kånken Barn Nike Air Huarache Dames Kih kih kih. Fjallraven Kanken NO.2 UK Banyak nak cerita, tapi tunggu turn la yeh.

  • Nike Free Rn Flyknit Dames
  • Asics Heren Kalau follow my instagram, last week I ada join satu photoshoot. Buty Adidas Damskie Los Angeles Lakers Scarpe Nike Saja suka-suka.

  • NIKE AIR MAX THEA
  • Nike Air Max 90 Bianco Uomo
  • adidas zx 700 donna Dah berzaman sebenarnya tak join photoshoot.

  • Femmes Air Jordan 11
  • adidas zx Last sekali masa sebelum start kerja. Bila dah start kerja, especially time housemanship memang menangis lah, dapat offer mesti tolak sebab takde cuti yang mengizinkan. air max pas cher Nike Air Max TN Homme fjallraven kanken sale uk Uhuk uhuk.

  • Nike Air Max 90 Dames 2017
  • Make up ni sentuhan kak Emma Razak. nike air max 2017 heren wit Thankyou sis, cantik sangatt! Oh lupa nak bagitahu, shoot kalini untuk online shop OUTERLOOK. Asics Gel Lyte 3 Canotte Milwaukee Bucks Online shop ni baru je, semua product akan release next year, 2014

    Emmet curi curi amik gambar kami. Skirt yang I pakai tu best gila, flowy flowy bagaikan nak terbang dibuatnya. Air Jordan 5 Retro Adidas Baratas

  • Nike Air Bw
  • Yang shoot masa tu ada 3 orang. nike air force 1 low hombre I bawa konsep muslimah.

  • NIKE LUNAREPIC FLYKNIT
  • Maglie Golden State Warriors Actually ni baru first time buat photoshoot bertudung.

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Hikhik hentah apa lah aku pose. Maglie NBA a Poco Prezzo Kadang kadang terlupa konsep.

  • Nike Air Max 2017 Heren wit
  • Hilang kemuslimahan hakuu. Yang derang derang bawa konsep lain. new balance rouge et bleu marine Nak menunjukkan yang outfit untuk OUTERLOOK ni sesuai untuk semua, dress formal, nak pergi kerja, nak bersantai semua ada.

  • nike free run 5 0 rosso uomo
  • Memang confirm korang rambang mata punya!!

    Juga menunjukkan barangan OUTERLOOK sesuai untuk yang ketotz mahupun tinggi. Odell Beckham Jr Jersey -_-

    Lagi satu yang bestnya, OUTERLOOK ni sejenis home made online shop. Korang order design, pilih nak warna apa, nak adjust ukuran pon boleh, nak ubah sikit design pon boleh, contohnya macam dress yang kat atas tu, kalau nak tambahkan lengan panjang pun boleh.

  • Canotte NBA
  • Nama pon homemade basic, korang order je nak cemana. Air Jordan 5 Uomo Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys Material jangan risau, kain dia memang lembut, tak panas, tak mudah ronyok. nike air max 90 uomo Material jenis apa tu I tak tahu sebab I tak kenal jenis kain kikikihhh. nike air max 2017 wit

    Takut juga bawa Rora pergi studio kot kot studio tu tak selesa. New Balance 993 damskie Nak tinggalkan dia, takde siapa nak jaga. Canotte Houston Rockets Tapi tak sangka studio tu best and comfortable sangat. Air Jordan 13 (XIII) Tengok Rora excited je dekat studio, duk melepak atas bean bag ni. Harap maklum, outfit Rora takde kena mengena dengan OUTERLOOK. Adidas Schoenen Ni pemberian auntie Ida. Nike Air Max Dames 🙂

    Sempat curi-curi minta shoot kan Rora sekali. Bo Jackson Auburn Jerseys Excited betul dak kecik ni tengok lampu kelap kelip sana sini!

    Okay, untuk korang semua yang penggila online shopping, jom follow instagram @outerlook dan www.facebook.com/theouterlook sekarang!! Save duit, tunggu next year lepastu borong banyak-banyak! Lepastu kita ber fashionista sambil menangis nangis (sebab duit dah abis) -_-

    Korang boleh tolong copy and send gambar ni dekat Instagram (with #outerlook) or share dekat facebook, lepastu message mereka bagitahu korang dah tolong promote, untuk dapatkan voucher code.

    No responses yet

    Aug 08 2013

    Bachelorette!

    Masa sekolah-sekolah, I ada geng sekolah agama. Sama-sama pergi sekolah agama jalan kaki. Womens Air Jordan 11 Begitu gigih lintas jalan besar, berkumpul di rumah Yun, dan masing-masing jalan kaki pergi sekolah agama. Pegang Al-Quran yang size besar itu warna merah menyala pula. nike internationalist donna

  • NIKE AIR MAX 90 GOEDKOOP
  • Gigih. Kobe 11 Scarpe Elite Siap bawa payung kalau panas sangat. Gigih sekali. new balance 1400 femme Lintas jalan besar dengan pakai baju kurung sekolah agama, lari lintang pukang atas jalan bila kereta laju.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Zaman sekarang semua budak pergi sekolah parents nak hantar depan gate.

  • Adidas Nmd Uomo
  • Mana ada lagi yang jalan kaki merentas onak duri? Kenangan itu diimbau kembali saat New Year + Bachelorette Party! Simple yet meaningful sangat-sangat. Canotte Philadelphia 76ers Maglia Anthony Davis Dah plan nak sleep over sesama, tapi tak tahu bila waktu paling berkesan. Nike Free Run Femme Jadi kami pilih waktu new year.

  • ROSHE ONE
  • Todd Gurley UGA Jersey adidas zx 850 mujer Untuk melihat bunga api sama-sama, kami pilih hotel yang dapat view menarik!

    Usha Royale Bintang, full. adidas y3 hombre

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Mandarin Hotel full.

  • Nike Air Max 2017 Prezzo
  • Last-last dapat Impiana Hotel,KLCC, room 1213. View dari bilik sangat cun untuk tengok bunga api. Tepat pukul 12 malam kitorang countdown dari bilik, sambil tengok jam pencawang Maxis depan KLCC tu. Maglie Boston Celtics bestellen nike air max 2016 Orang dekat KLCC menjerit countdown berasak-asak, kitorang menjerit dari atas katil, sambil lompat-lompat.

    Check in bilik teruk start tiup belon dan deco bilik.

  • Yeezy Boost 350 V2
  • Aircond sempat problem so kami call the service man datang repair. asics gel lyte 3 mujer azules Pelik je derang tengok bilik berparty sakan padahal bertiga je -_- Beli cake dekat wondermilk, Publika sebab pagi itu ada meeting with my videographers for wedding, jadi singgah beli cake and baskin robbin. Fjallraven Kanken Mini The helium gas balloons and prop semua Yun and Scha yang cari. nike air max 1 pas cher Thankyou koranggggg!!!

    Terasa terharu bila pakai strip Bride To Be. asics gel lyte 5 hombre blancas Lepas ini dah tak merasa dah pakai bendalah ini lagi.

    Kan dah cakap. hogan outlet Maglie Los Angeles Lakers Adidas Dia punya riuh rendah party macam 10 orang je rasa. New Balance męskie Sampai ke toilet kiterang camwhore.

    Sengaja tanak invite ramai-ramai.

  • Nike Free 4.0 Men
  • Sengaja nak spent time sama-sama mereka sahaja. Taylor Martinez – Nebraska Cornhuskers Sengaja nak mengimbau memories. new balance 420 homme grise Herschel Walker Jerseys Bila masa lagi nak dapat bersama macam ini. adidas femme dentelle

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • hollister pas cher asics gel lyte 3 hombre rojas Scha juga akan berkahwin this coming June. billige Nike sko norge Yun juga, soon.

  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • Amien. Chicago Bulls Cepat sangat masa berlalu. Maybe after this, kita plan vacation bersama keluarga masing-masing? 🙂 Year 2013, year to change. Change of everything.

  • nike air huarache dames roze
  • Tak lama lagi nak change status. Adidas Superstar Schoenen Dames I tak kata pun nak change to berhijab. mochilas kanken baratas Nike Sko Nettbutikk But I try my best. Hollister Magasin Even Maria Elena pun berubah berperingkat apatah lagi saya yang jahil ini. I am more to change perilaku, dari perangai yang lain macam ke perangai yang semacam, change from know nothing about coooking kepada belajar sedikit-sedikit cara-cara hidupkan api gas di dapur dan juga belajar menerima, memahami dan saling bertoleransi sesama roomate baru nanti. -_- In Sya Allah.

    No responses yet

    Aug 06 2013

    Dulu dan sekarang, ada beza tak?

    Published by under Camera whore genes!

    Rasa kelakar pun ada, Women Air Jordan 13 Fjallraven Kanken Sale Big nike air max 1 87 essential mochilas kanken baratas new balance 993 outlet bila jalan-jalan LCCT nampak banner iklan muka sendiri. Nike Air Max 2016 męskie Nike Air Max 90 Pas Cher

  • Nike Air Max 90 Dames grijs
  • NIKE AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • adidas eqt hombre Banner ini dah lama sebenarnya dekat LCCT, New Balance 678 damskie nike blazer pas cher asics gel pulse 8 męskie chaussures nike tn requin Fjallraven Kanken Baratas tapi I lama tak kesana jadi tak tahu menahu pasal ini sehingga ramai orang perasan dan bagitahu. Air Jordan 3 Donna nike air max thea donna new balance 420 femme beige asics femme nike air zoom pegasus 33 hombre Aritu baru ada chance nak bergambar dan meniru gaya yang sama.

    No responses yet

    Nov 01 2012

    Trash Our Dress!!!

    20 October 2012

    Saja nak share pasal prewedding photoshoot hari itu. Mula-mula tak nak share. Tak surprise lah gitu. Tiba tiba terasa macam mungkir janji dekat diri sendiri. Tiba-tiba nak share juga. Tak kira. Kita memang tak pandai simpan rahsia. Ngee

    Punyalah bangang nya, barang penting untuk photoshoot I tak bawa. Tertinggal bag make up dekat Johor. Itulah nyanyuk, penat balik dari oncall, terus ke KL tanpa memikirkan make up kit yang tertinggal semua. T_T Bila nak makeup terus gelabah habisssssss. Apa I buat?? Rushing pergi Jusco berdekatan terus beli Clinique make up set, yang basic jerla. Foundation, powder, eye shadow, blusher, lipstic ahaa lenjan je beli last minute. 10 minit shopping segera namanya. Make up dalam kereta, sementara tunggu photographers datang and tunjukkan location shoot.

    Tengah tengah camwhore ada kereta sebelah menegur cis cis ganggu konsentrasi.
    Sebenarnya tak ada effect pun makeup ke tidak. I bukan makeup tebal-tebal pun. Just nak cover muka mengantuk semenyih penat lepas oncall je. Ikutkan, photoshoot kali ini memang tak memerlukan make up pon.
    Lokasi photoshoot terletak di rumah usang peninggalan siapa pun main redah je.
    Photographers memang ramai. Jadi mereka gunakan setiap sudut rumah untuk shoot kami. Ada yang panjang bumbung rumah ini untuk dapatkan shoot dari atas. Sungguh-sungguh tak diorang? Photographer zaman sekarang banyak insurans kot!
    Bancuh membancuh cat.
    Trash Our Dress adalah konsep prewedding kami. Sengaja pilih konsep yang sempoi dan comot-lomot. Nampak lain daripada lain. Bosan tengok gambar prewedding tipikal yang romantik-romantik di taman, dindaa.. kandaaa burung pun turut menyanyi.
    Barisan photographers, ada 8 orang. Semua sangat sporting! Sungguh-sungguh diorang ajar kitorang untuk dapatkan shoot yang awesome. Paling best bila adegan dari baju bersih ke baju kotor.
    Waktu kami disimbah cat, holamakkkk macam redha jeklaa..!!
    Kan dah kata, sia-sia je makeup.
    Gambar sikit-sikit je boleh upload. Ni sisa gambar dalam handphone dan sebahagian daripada facebook photographers yang upload teaser. Kalau nak tengok yang full version, jemput datang time wedding! ;p

    Team photographers

    Official Photographer: Yuzairi Yusof

    Official website: yuzairiyusof.blogspot.com

    Team Photographer: Lookitlove Photography

    Facebook: http://www.facebook.com/pages/LOOKitLOVE-photography/165498946854337

    Sebenarnya untuk dapatkan photographers yang boleh buat konsep cenggini tak banyak. Susah nak cari yang betul-betul cooperative. Kena dapatkan photographers yang gegila dan senang nak bekerjasama. Barulah tak kekok dan hasilnya memuaskan hati.

    Lama juga I study untuk cari photographers bersesuaian for our prewedding shoot, solemnization, reception. Bila tengok gaya derang shoot and konsep yang unik-unik terus berkenan! Price? korang jangan terperanjat bila I bagitahu harga diorang yang sangat sangat berpatutan!

    Official photographer pada photoshoot prewedding I adalah Yuzairi Yusof dari team Lookitlove Photography. Sebenarnya Yuz ini kawan-kawan zaman muda mudi. Bila dah kenal dia, senang sangat nak bekerjasama. Dah lama usha hasil kerja tangan dia tapi tak berani nak shoot dengan dia sebab professional sangat ehehehee. Maklumlah dari team besar, kita ni cecikai je posing pun masih kaku kaku ubi kayu. ;p

    Sesiapa yang dapatkan photographer yang superb, I suggestkan cari photographer dari team Lookitlove!

    6 responses so far

    Next »

    | |