Archive for the 'Rock and roll!' Category

May 01 2009

And yeaah HE’S THE WINNER OF 1MIL!!

Detik-detik kemenangan Tomok.
‘Tomok terendah, nyaris terkeluar. Mama risau’
‘Sekarang Tomok teratas tapi Esther sipi-sipi’
‘SAH. TOMOK 1MILION!’
‘NANGES MAMA. BANYAK MAMA VOTE. LAGU BARU DIA BEST!’


Terharu oh tengok gambar ni-From Nieja’s blog

.
Ok mama jadi voters mewakili saya. I love you mama! And CONGRATULATIONS to mr. SHAH INDRAWAN ISMAIL aka TOMOK! So yeah. Sejarah Mungkin Berulang. AWWWWWWWWWWwwww…
.
Congrates to NB too for the good music arrangement. Emm. rasanya Hafez kot yang buat.
.
To Nb Fans, (Nora, Kathy, Sue, Mia, Azra, Erzee, Ain, Zyra, Dilla, Ria, dan rakan-rakan) Congrates untuk korang jugak. Macam takde kaitan tapi takpelah. At least tak sia-sia u guys voting macam nak gila. Buat banner bagai. Jerit teriak setiap minggu. Aite? Ele nanti mesti family Tomok belanja korang lagi. Ok saya tau saya dekat Indonesia. Jangan ada hati lah nak celebrate sama.
.
Weiyh. Apasal saya pulak buat ucapan ni? Macam saya pulak, Tomok.
.
Adoi esok exam tak bole concentrate lah. Jantung berdebar-debar sebab Tomok menang. (Apehal?)
.
p/s: Sms the bf mr. punkers bagitahu kemenangan Tomok. Dia pelik dan tak layan like wtf? ahahahhaa.

16 responses so far

May 01 2009

ONE IN A MILLION SEASON 3 GRAND FINALS…

TONITE!!!
WHO WILL BE THE NEXT OIAM?
so hurry up!
VOTE FOR
T
O
M
O
K
!


p/s: Di rumah saya ada 1 almari besar terisi koleksi album-album gambar tomok. Haha dan-dan terus mengaku

13 responses so far

Apr 25 2009

Teardrops on my guitar..

Published by under Rock and roll!

The time has unfortunately come for me. I must say goodbye to my Yahama Guitar Class. I have been playing guitar for about 8years, just as a hobby and I just love it. I don’t have time to practice everyday because I am constantly concentrating on my study. But when I get a chance I go for it.

image269image270
Will miss this room terribly…..:(

Since being young doctor involves dealing with people all day. Tak ada masa nak istirehat dan saya tak sempat nak curi-curi masa pergi guitar class. Takpelah. The bf dah cukup hebat, buat apa nak buang duit pergi class lagi. I have my personal guitar instructor so why bother?

10 responses so far

Apr 09 2009

Protected: Handsome-boy.

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Mar 18 2009

Orang kata, bukan saya kata..

Published by under Rock and roll!

<-----------------



I’ve received quite a few thoughtful messages from different people. Some said we do look alike. Don’t we?

20 responses so far

« Prev - Next »

| |