Archive for the 'I’m just rambling.' Category

Aug 18 2017

How to Pull Off the Wedges Sneaker Trend?

Korang suka pakai wedges sneaker tak? Macam Totin, zaman muda mudi dulu Totin memang suka pakai heels. C.J. Mosley Ravens Jerseys ray ban homme Rasa lebih confident kalau pakai heels. Maglia DeMar DeRozan Yadier Molina Womens Jersey Asics Gel Lyte 3 Tapi sejak ada anak ni, memang boleh patah kaki kalau berkejar-kejaran pakai heels. Nike Air Max 2017 Heren wit Nike Air Max 2017 Dames wit Women nowadays have been spotted rocking their look with trendy wedges sneaker. new balance coupon code 2015 Air Max 2017 Dames groen Amari Cooper Alabama Football Jerseys Betul tak? Nampak lebih sporty and be the perfect footwear to replace slip on. Boise State Broncos Adam Wainwright Authentic Jersey Jadi lebih senang nak bergerak lasak. Taylor Lewan – Michigan Wolverines Goedkoop Nike Air Max 2016 Rasa penat pun kurang!

Sekarang ni dah macam-macam wedges sneaker idea.

  • Nike Air Max 90 Femme
  • You can check out this Wedges sneaker lookbook , mana tahu ada yang berkenan di hati?

    2

    Sebenarnya wedges sneaker ni boleh pakai dengan berbagai-bagai fesyen. Houston Cougars

  • Houston Rockets
  • nike air huarache ultra donna Bukannya fix dengan satu fesyen dan gaya sahaja. nike damskie buty czarne Nak pakai seluar boleh, pakai dengan skirt pon cantik! Tengok lah wedges sneaker ni dah jadi salah satu gaya fesyen untuk para selebriti di luar sana.

    3

    OMG cantik sangat! Wedges sneaker pun boleh pakai dengan sports attire. adidas zx 750 damskie Nampak kita seorang yang lasak dan trendy.

    36519dd55a676829edbbff1263386586

    Siapa kata muslimah tak boleh bergaya dengan wedges sneaker? Cuba try match kan pakaian maxi atau skirt labuh korang dengan wedges sneaker. You can choose any kind of wedges sneaker and rock it with confidence!

    5

    Contoh wedges sneaker dipakai dengan seluar jeans. Nike Heren Nike Air Max 2016 Dames grijs Tuck the end of your jeans in the wedge sneakers and it will definitely focus attention to your trendy footwear. NMD Adidas Dames beige Nike Air Max Dames Maglia LeBron James Ni gambar lama Totin.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • Kasut ni sampai sekarang Totin pakai.

    No responses yet

    Aug 04 2017

    Salah sendiri.

    Siapa pernah cuai? Menipu lah kalau dalam hidup ni tak pernah cuai. Saya selalu buat benda-benda cuai kemudian membawa kekesalan yang tiada tolok bandingnya -_-. Lepas tu sendiri terdiam lalu tak boleh buat apa-apa. Akur dengan kesengalan diri sendiri. 14 December lalu, Totin dah merancang untuk bawa family semua ke Langkawi. Kali ni kami pergi naik flight. Flight petang pukul 6.30 petang. Few days before flight, memang agak busy sikit. Eh bukan sikit, busy sangat. Balik kerja hari-hari lewat, nak packing barang pun tak sempat. Canotte Los Angeles Clippers Sudahnya memang packing last minit, kelam kabut. adidas superstar mujer Kononnya tak nak sampai lewat di airport, jadi kami sekeluarga besar The Jamain bertolak dari rumah awal pagi pukul 9 pagi dari Johor sambil bersantai-santai ke airport. Sempat singgah lunch dan bersorak gumbira sepanjang perjalanan. nike blazer pas cher Goedkoop Nike Air Max Nak dijadikan cerita kesengalan diriku ini, tiba-tiba teringat yang saya tertinggal identity card Aurora. Maklumlah masa Aurora lahir, dia tak ada Mykid. Air Jordan 3 Donna Cuma ada surat beranak sahaja. Untuk bawa surat beranak ke hulu kehilir memang tak lah. Selalunya Totin akan bawa passport Aurora tapi entah kenapa hari tu, terlupa tukar handbag yang ada passport Aurora, kesudahannya memang tertinggal semuaaaa!!! T_T Tapi masatu steady lagi. Alaah tak apa lah, at least ada gambar muka depan passport Aurora dalam handphone. Boleh dijadikan bukti. Peyton Manning Jerseys adidas nmd r1 uomo Lepastu google sana sini nak cari tahu apa solution kalau tertinggal identity card, ada yang kata senang je. Jordan 4 Sale nike requin pas cher Cuma buat laporan polis dekat pondok polis berhampiran. Settle. Chaussure Adidas So masatu Totin tarik nafas lega. Cleveland Cavaliers Sebab kami akan sampai airport awal dalam pukul 2-3 petang. buty siatkarskie asics allegro new balance 1400 invincible Awal lagi untuk settlekan masalah identity card Aurora yang tertinggal itu.   Tapi nasib tak selalunya baik. nike air max 2017 pas cher Hukhuk, undang-undang untuk buat report polis itu semua sudah tidak wujud lagi. nike air max Mereka memang memerlukan salinan ASAL. Chicago Cubs World Series Champions Jersey Penat merayu sana sini pun tak jalan. Memang Aurora tak lepas. soldes adidas chaussures sport nautique homme Aduii nak pergi Langkawi je kot bukan nak pergi menjajah mana. haa menangis kau. Kalau yang tertinggal tu IC sendiri tak apa, saya rela tak ikut tapi masalahnya Aurora punya. Dia dah semangat nak naik flight dengan atok nenek makcik-makcik dia semua. Lepastu tak dapat pergi. Tak sampai hati nak kecewakan dia, terus beli ticket flight esok pagi pukul 8 am. Habis RM600 for one way tic. Menangis ok. store locator for new balance shoes 15781610_10154864564007641_3387359924946351019_n

    Sampai hati tak, kalau tengok anak merajuk duduk dekat bucu macam ni?

      So lepas tu terus balik BP, amik passport Aurora. Naik kereta ayah yang memang a bit unfamiliar to me. Bedal je darurat katakan. Pukul 6 petang drive balik, pukul 10 malam sampai rumah. Air Jordan For Sale Tidur sejam dua, pukul 3 pagi bertolak ke Airport semula. Gagah tak? Haa demi Aurora.

  • Air Jordan 12 Homme
  • Dahla memang sleepless seminggu tu, kepala dah tiong sangat nak drive nasib alhamdulillah berjaya juga buat kerja gila ulang alik KLIA-BP-KLIA. Semata-mata nak ambil passport AURORA!!!! Nak check in berdua pun satu hal. Pukul 6.30 pagi macam tu sampai KLIA, confirm lah Aurora tidur lagi. Bayangkan dengan bawa luggage, dokong budak yang beratnya ibarat sekampit beras. Gagahhhhhh juga. Bila dah tak larat kena beratur panjang before check terus ketuk-ketuk bangun bangun auroraaaaaaaaaaaa bangun!!! 15825883_10154864583912641_6768080836202375526_n

    Nasib ada trunki ni boleh suruh dia duduk diam-diam atas trunki ni. Bo Jackson Auburn Jerseys Kalau tak satu kerja nak kejar mengejar Aurora dekat airport tu. -_-

      Pengajaran, sebelum bercuti tu, sila lah well prepared. nike air max 1 pas cher Fjallraven Kanken No.2 Make sure dah siap kemas at least a day before. Chaussures Nike Pas Cher Jangan kemas last minute especially bila dah ada anak ni. Hiyarkkkkkk memang mental betul kalau nak packing baju anak. Passport atau IC sila tampal dekat dahi.   Okay sekian sahaja cerita saya hari ini. fjällräven kånken big Masa taip ni pun sakit hati. Semoga tak buat kecuaian sebegitu lagi. Sel-sel otak akan terus berhubung antara satu sama lain.

    3 responses so far

    Aug 03 2017

    Happy Ramadhan!

    Assalammualaikum, Hi! How is your Ramadhan going so far? Dah 8 hari berpuasa, for me, nothing much different. adidas zx 750 mujer Canotte Sacramento Kings Ramadhan ke tak ramadhan ke sama sahaja dari segi cycle makan Totin. Since April 2017, I already starts my diet routine. No cabs, no oils, no sugars, no ice. And since May lagi memang dah cut off rice at all. Joe Panik Jersey I skip my lunch (especially when Im working), yelah kadang-kadang dah tak ada masa nak makan. Saya turun 7kg in 3 months. adidas italia Alhamdulillah.

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • (not only from diet, I did workout as well ;p ) So bila bulan puasa ni, I enjoooooy doing my diet routine. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Sebab tak banyak sangat godaan! hahaha. Tak ada orang ajak makan, tak ada jamuan makan, tak ada foods time meeting dekat office. New Balance 998 hombre Heaven betul bila semua orang kena diet sama-sama haha. new balance 999 homme noir Detroit Pistons Eventhough I already reached my target, I need to maintain. Fjallraven Kanken Big Haritu pergi Jakarta, cheat day 1 week terus berat mencanak. kehkehkeh.

  • air presto uomo
  • Rasanya lepas raya nanti jadi belon balik kot. Bhuaha. haih tak boleh kena istiqamah!!   Anyway, Ramadhan month is actually a hectic month for me. asics gel noosa donna Kena manage time betul-betul. nike air max 90 homme pas cher I’m drive to work at 6.30am, went back from work at 6pm. And usually I continue working at private clinic, till 12am (the next day) . Lepastu baru nak buat solat terawih. So far I never skipped my terawih, Alhamdulillah. Tak kesah la penat macam mana pun, kena gagahkan juga. Rugi kalau tak buat. nike air max 2017 goedkoop nike air max 1 Sleep at 1.30 or 2am. adidas ultra boost Then need to work up at 5am for sahur. nike tn 2017 femme Lepas sahur terus siap-siap for work. Nike Air Max Thea Dames Begitulah putaran hidup. (did explained my lifecycle in my instagram previously) Tu belum lagi pasal business, since ramadhan is a very busy month for Grandeur. Cheap Nike Air Max Trainers 2017 We need to do extra in advertising and marketing. Macam biasa, kami ada ‘Grandeur Raya Night Sale Event’ setiap bulan ramadhan. Nick Marshall Jerseys Tahun ni Grandeur buat event pada 16June. So banyak benda nak kena settlekan before the event. You can imagine dengan scedule yang sangat pack, I still need to think about my business as well. Cheap Nike Air Max Trainers 2017 Nasib baik ada mama yang banyak handle pasal boutique. asics outlet   Apa-apa pun, yang penting kita enjoy of what we did. Bila stress, I akan ajak Aurora keluar and hangout and do whatever we want. Asics authentique I akan take 1 day off without locum. Nike Air Max Pas Cher Mother-daughter time tu penting. That is what I did, dari dulu sampai sekarang. Okaylah. I’m now working in private clinic. No patients dan untuk menghabiskan waktu, update lah blog bersawang ni.

    One response so far

    Aug 31 2016

    Totin nak merapu kejap.

    Published by under I'm just rambling.

    Akhir tahun lepas, masa renew domain and hosting blog ni, terus tanamkan semangat untuk rajin update blog. Tak mahu membazir membayar domain dan hosting lagi. Asics Pas Cher Adidas ZX Flux Heren Tidak mahu berperangai begitu. Jordan 11 Sale Membazir kan amalan syaiton.Tapi macam biasa seperti tahun-tahun sebelum ini, impian dan angan-angan bagaikan angin bayu sahaja. Nike Air Max 2016 Dames Groen Tergerak nak buka blog, ya Allah dah bersawang rupanya. Lama betul tak update.

  • Asics Gel Lyte 3 Donna
  • Maafkan ku my “Whateverlife” !

    Cak ini lah Totin sekarang.

  • Air Max 2014 Homme
  • asics gel lyte 3 mujer negras Nike Air Max 2016 damskie Hasil menabung, dah memiliki sebuah Ferrari berwarna Pink. Air Jordan Goedkoop Wakaka ok tipu sahaja. new balance 247 femme Mestilah kereta pinjam. Jangan salah faham Totin tiada kaitan pada sticker kereta itu yer.

    Banyak benda yang berlaku dari awal tahun hari tu. Totin buat overview jeklah ye memandangkan sekarang dah bulan 3, nak cerita semua macam sebuah buku novel pula nanti. Life is good. Nike Air Max Goedkoop Adidas NMD Goedkoop ok dah. Tu je kesimpulan untuk semua yang berlaku sejak awal tahun 2016 wakakka.

  • NMD
  • asics gel quantum 180 donna Ok jangan terasa hampa dengan pembacaan blog ini. Relaks saja kita chill-chill sahaja ok? Tahun 2016 ni memang I busy sedikit. Tiba -tiba terasa nak jadi sangat berdedikasi dengan kerja. Tiba-tiba bermatlamat tinggi untuk mencapai reten-reten dan kpi klinik yang cemerlang. Tiba-tiba tejebak untuk menjadi pelajar dalam bidang kepakaran Kesihatan Awam. Argh semua ini berlaku secara tiba-tiba sehinggakan masa tidak mengizinkan ku untuk menulis blog seperti dahulu lagi. Selain komitmen kerja, siapa yang kenal Totin Jamain mesti tahu Totin Jamain adalah penggemar melakukan pelbagai perkara. Mengenai dengan business butik di Johor, tiba-tiba kena capai target sale. Kalau dulu kena uruskan advertising nampaknya sekarang sudah ada staff bahagian advert! Yeah kurang satu bebanan. Nike Air Max 2016 Dames roze Siapa yang belum pernah datang butik Totin dekat JB tu korang outdated! cheh tak pepasal. Kekeke. asics gel lyte 5 mujer verdes

    Bagi yang merindui ku. Terimalah gambar selfie Totin Jamain -_- Haha, shawl instant iris dari Owl By Nora Danish ni paling senang dan selesa nak pakai. Kena dengan bentu muka ku yang bulat macam bakso ini. nike blazer pas cher Kalau berminat boleh dapatkan dekat butik Totin, Grandeur Butik, Bandar Baru Uda, JB ok? Harga kasih sayang I bagi ok? (Sempat lagi buat advertising)

    Haaaaaaaaaa.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • Oakley pas cher Bila last buka blog tengok last entry Percutian Gold Coast, Morib. Billige Nike Sko cheap adidas uk Cheh berzaman betul. Padahal bulan dua aritu dah pergi ke Hongkong. Kemain best lagi tau. Tak sempat nak cerita panjang lebar. Goedkoop Adidas Superstar Nanti I update entry pasal HongKong trip lebih details eh? Especially yang nak tau berapa total perbelanjaan sepanjang di HongKong dengan percutian Dreamtrips Totin ni.

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Jeng jeng jeng.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • Surprise!!!!!!!!!!!! [ Kalau nak cepat, boleh baca dekat blog passportbiru.com ]

    Nah gambar terbaru Aurora si comot mulut becok. Peyton Manning Jerseys New Balance 990 mujer Dia kata dia tengah makan lollipop. Gasak kau lah nak.

    Okay uolss, selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal berkunjung tiba. Kakaka awal betul dah wish.

    4 responses so far

    Aug 17 2016

    Terengganu here I come!

    Dah nak hujung tahun ni, bila lagi nak habiskan cuti hujung tahun korang kan? Takkan lah tak nak bawa anak bini bercuti ? Alaaah, tak payah jauh-jauh, dalam Malaysia pun dah cukup menarik untuk pergi bercuti! Tahun ni Totin habiskan cuti hujung tahun dengan cuti-cuti Malaysia ke Terengganu! Penat fikir nak kemana, akhirnya Terengganu menjadi pilihan.

  • Jonathan Allen Alabama Jersey
  • Nike Free 5.0 Women
  • Tak tahu lah, tiba-tiba mengidam nak makan keropok lekor Terengganu. goedkope nike air max schoenen Nike Air Max Goedkoop Kakakaa jauh betul mengidamnya kan. Maglia Kobe Bryant goedkoop nike air max 2016 Korang semua pernah pergi bercuti ke Terengganu tak? Tapi sebelum bercuti ke sana adalah lebih baik kita buat perancangan , betul tak? Tak kira lah korang nak pergi mana pun sebenarnya, yang paling penting sekali kena rancang bajet percutian. Clayton Kershaw Jersey Takkan nak main harung jeeee kan? Kalau mengambil kira harga tol, minyak, penat drive jauh tambah-tambah dengan musim cuti sekolah ni, mesti traffic jam sana sini, Totin decide nak naik flight je! Senang!   Totin suka rancang percutian dengan Traveloka. Maglia Scottie Pippen Todd Gurley College Jerseys Fjallraven Kanken Mini Korang pernah dengar tak? Alaaaaaa salah satu website untuk memudahkan perancangan percutian korang! Dulu, setiap kali nak bercuti, berminggu-minggu juga nak survey arah tuju. Nak booking hotel apa, hotel mana yang terbaik dan boleh dapatkan dengan harga yang paling jimat, dan paling penting, flight tiket! Terpaksa survey satu-satu website nak cari tiket flight mana paling murah. Sekarang, tak payah pening-pening nak survey sana sini, sebab Traveloka boleh dapatkan hotel dan tiket penerbangan dengan cara paling mudah dan effective! Dan yang paling penting sekali, MURAH! 123 Haaa tengok tu. Traveloka dah siap-siap surveykan untuk kita mana satu flight paling murah nak pergi Terengganu untuk minggu depan!! Haa senang kerja! Semua Airlines dia list down kan. new balance 373 classic Boleh pilih nak naik flight apa, pukul berapa, harga berapa, semua dah tertera! Bukan flight dalam Malaysia je tau, dia tolong kita surveykan ticket flight ke seluruh Asia Tenggara! Amboiii senang betul! Harga yang dipaparkan juga sudah termasuk dengan segala taxes dan tiada caj tersembunyi. Denard Robinson College Jerseys Menarik bukan? aaxa Untuk percutian kali ni, Totin plan nak stay dekat homestay je. Matt Holliday Womens Jersey Sebab Totin nak bawa sebatilion keluarga termasuk parents, adik-adik dan family abang . asics gel damskie bieganie Asics Homme Pas Cher new balance 997 on sale Bila mereka duduk satu rumah ramai-ramai pasti akan rasa lebih seronok dengan percutian mereka. Canotta Brooklyn Nets Nike Air Max 2017 Heren Dekat Traveloka ni bukan sahaja ada lebih 100 hotel yang menawarkan harga potongan dengan harga yang berbaloi, homestay pun ada sekali tau. Air Huarache adidas bounce uomo Tak payah lah Totin penat-penat nak google dot kom mencari sana sini.

  • Adidas Superstar Fiori Donna
  • soldes nike air max 1 pas cher Semuanya di hujung jari! Ecewahhhh. air max 1 femme Korang tak payah risau apa-apa, kalau ada masalah dan memerlukan bantuan, just contact je dekat customer service, +6015-4840-9469 , derang memang membantu! Kalau segan nak call, just click dekat “Need Help” kanan bawah tu, boleh terus live chat bagitahu masalah korang tu. hollister pas cher Nike Air Huarache Dames Haa lagi satu yang Totin perasan, 345 Traveloka sekarang tengah buat holiday sale! KEBETULAN PULAK KAN! Time hujung tahun ni tiba-tiba je ada sale! Dengar cerita Traveloka selalu buat sale cenggini. Adidas NMD Heren Cara nak booking pun senang, just masukkan coupon code masa nak bayar dekat payment page tu, terus dapat discount! Alaaa.. Nike Air Max 2016 Norge Nettbutikk Brandon Crawford Jersey sebenarnya kalau takde discount pun dah murah, apalagi bila ada discount kan! Kan totin cakap, nak bercuti kena bijak mengatur bajet! Okay lah Totin dah penat membebel. Totin nak kemas luggage siap-siap , tak sabar dah nak pergi Terengganu!!! Nak jalan-jalan cari makan.

    No responses yet

    Next »

    | |