Archive for the 'I’m just rambling.' Category

Aug 27 2017

Totin Aurora Takes Jakarta

Tahun 2017 consider sebagai cuti-cuti Indonesia untuk Totin Aurora. Haaa siapa follow Totin mesti perasan tahun ni asik ke Indonesia je. new balance 373 bleu marine homme Bulan 1 aritu ke Yogyakarta, kemudian bulan 3 ke Medan, 9hb May – 12 May lepas kami ke Jakarta. Plan bercuti ke sini dah lama, dah beli ticket dari tahun lepas lagi masa AirAsia buat sale. Biasalah Totin, kalau flight buat sale je terus teruja. Asics Homme Pas Cher Kenapa Jakarta? Haaa sebenarnya tujuan utama sebab gadis di atas! Cindarwati, bestfriend masa dekat medical school dulu. Almaklum dulu Totin study dengan Yogyakarta, bila dah lama meninggalkan dunia sekolah, kawan-kawan semua sepah-sepah sana sini. Hari tu ke Jogja, tak jumpa ramai pun sebab mostly member dah ke luar kota. Salah satu yang tak pernah jumpa since study adalah Cindar. nike air max 2014 uomo prezzo Maglia Shaquille O’Neal Rinduuu sangat. Terus terasa nak ke Jakarta jumpa cindar. Sebulan sebelum datang Jakarta dah survey-survey apa best dekat sana. Tanya member Jakarta, mostly tak dapat bagi jawapan pasti. Semua macam… new balance 996 bleu ciel ‘Err apa yah yang enak di jakarta?? Errr di Jakarta cuma ada macet doank’ kekekee.. mostly jawapan traffic jammed! Aduii survey survey, fikir-fikir akhirnya dapat juga itinerary nak kemana masa di Jakarta nanti. Maklumlah kami travels with 2 kids, jadi memang kena ada timeline yang betul supaya percutian padat dan bermakna!   9hb May 2017   Flight awal pukul 6.50pagi. Jadi pukul 4 pagi kami dah berada di airport. Lihatlah muka mereka berdua, muka tak cukup tidur tapi excited nak holiday. Umpan dengan lollipop supaya tak mengamuk dan untuk naikkan mood happy mereka. nike air max 1 essential mujer Kalau mengamuk mengada awal percutian mau serabut kepala mommy seharian. Flight smooth, takde masalah. adidas zx flux donna Punchtual, tak delay. Sampai airport terus guna taksi dekat airport untuk ke apartment kami. Harga standard, Rp360k kalau tak salah, kami stay area Thamrin city. Gel Lyte Pas Cher Boleh tahan jauh dari airport dekat 45 minit ditambah dengan macet bagai. Kami stay dekat CosmoTerrace Apartment, bersebelahan Thamrin City Mall. Memang syok betul sebab tengah-tengah bandar. Tanah Abang mall pun depan mata je. walaupun depan mata, tak sempat pergi pon. HAHA. Goedkoop Nike Schoenen 2017 Jangan ingat depan mata boleh walk in yer! Dengan jalan raya yang sesak, berhabuk, macet, bawa anak kecil, macam tak menyempat nak menyinggah.   Actually apartment ni macam studio apartment. negozi new balance milano Ruang hall kecil je. Jadilah buat kami ber 4. Beli through AirBnb dengan Mb Milly. Fjallraven Kanken Big Yang lain semua ok. Lengkap kitchen dengan peralatan memasak, toiletries, iron (a must) tapi kecewa sebab internet wifi tak berjaya connect. chaussure Asics Gel-Lyte III But I admit dekat Indonesia ni untuk internet server memang selalu down. Mungkin masa kami datang tengah tak bernasib baik. Internet tengah down, tapi nasib baik mobile line telkomsel broadband tak adalah mahal mana. Topup 100k rupiah cukup untuk kami 4 hari.  

Ruang bilik tidur.

View dari floor 25. Jangan fikir tingkat tinggi ni aman damai yer. Boleh dengar hiruk pikuk bandar especially bunyi hon kereta bila macet. Pagi-pagi dah bising sebenarnya

Sampai hotel dah tengah hari, perut dah kelaparan, ikut itinerary nak pergi lunch nasi goreng kambing kebun sireh, katanya sedap sangat. Houston Rockets Bila tanya kawan Jakarta pun ramai suggest cuba makan kedai tu. Jadi kami cari teksi untuk ke sana. Tak adalah jauh mana cumaaaaa… errr kami bayangkan restoren besar mewah ke yelah dah viral kan? Asal google je keluar nasi goreng kambing ni. Tapi rupa-rupanya…

Hanya warung lesehan kecil tepi lorong. Bukan tapi jalan tau tepi celah lorong bangunan. nike air max 2016 goedkoop Was-was member nak masuk. Nasib baik dia ok juga makan warung begini. Totin tak kesah, dah lama duduk Indonesia so memang suka kedai cenggini. fjallraven kanken pas cher Yes akui memang nasi goreng dia terbaik!! Jangan ingat makan warung, harga warung. Kemain mahal harga dia Rp80k untuk dua orang kalau tak salah. Totin ingat rp20k je wakakaka (harga jogja) Tengoklah gigih kami makan warung dan waktu tu 2 anak kecil dah tidur keletihan. Baringkan anak dekat kelengkang, lalu kami makan dengan lahapnya.

Lepas lunch terus macam… grrr nak pergi mana? ikut plan itinerary ada 2 mall nak pergi hari tu. Tapi tengok masa macam tak sempat. Maklumlah walaupun 2 mall tu dekat-dekat tapi jammed nye masyaAllah. Jadi kami plan ke Grand Mall Indonesia je habiskan waktu dan cuci-cuci mata. Tak shopping apa pun, cuma Aurora berkawa paw beli mainan dia je. -_-

Pukul 6 petang jumpa Yhayank dekat mall ni. Kebetulan tempat kerja Yhayank pun tak jauh. Jadi kami janjian dekat sini. Yhayank ni salah seorang housemate masa study dulu. Bukan doctor, dia sekarang bekerja dekat pejabat gabernor, kira orang kerajaan lah ni. Biasalah bila dah berjumpa kawan lama, banyak benda nak cerita. Yang tengah-tengah tu dah kebosanan dan tak faham kami borak bahasa apa. kekekeh.

Sebelum balik, sempat ajak Yhayank dinner. Kami cakap tak nak makan western, nak makan yang simbolik Indonesia! Maka Yhayank ajak kami makan di Satay House Senayan! Menu kami malam tu, satay khas senayan, tauhu kipas, soto betawi dan kangkung goreng terasi! nyammm sedappppp! Kenyang perut suka hati.

10 May 2017

Ikut dalam plan, hari ni kami akan ke Monas & Kota Tua. Mula-mula ingat pagi nak ke Tanah Abang, tapi bila fikir balik, nak bawa 2 kids ke mall lagi macam tak larat dah. Jadi pagi tu Yhayank ajak lunch Bebek Goreng! Again, my favourite!

Alhamdulillah, lunch kalini dapat jumpa kawan lama selain Yhayank. Ada Puput dan Abe!! Puput tu dulu pernah jadi housemate kami sekejap, lepastu dia keluar dari rumah kami, tapi still contact lagi sampai sekarang. adidas sandały dziecięce Suri rumah, anak pun dah 2. Abe ni Totin pun confius macam mana kenal. Tapi kawan kepada kawan macam tu.. nike internationalist damskie dia sama faculty dengan Yhayank (budak law) so mereka memang saling mengenali. Vêtements Nike Pas Cher Totin kenal Abe ni dekat kedai makan kot? Wakaka entahla tapi yang ingat Abe selalu makan dekat kedai Totin makan masa study dulu maka lama-lama jadi kenal. Sekarang kerja PTD, dulu stay korea 2 tahun, kebetulan semalam masa jumpa Yhayank, tanya pasal Abe. Alih alih abe ada dekat Jakarta rupanya. Terus kami plan jumpa sama-sama!

Dah macam mini ReUnion kan?

Lepas makan, naik train ke Monas. (kids so jakun with the train). Budak jarang naik train, so mereka taksub sikit. Monas ni tak ada apa pun, semacam tugu monumen Jakarta. Orang kata kalau datang jakarta wajib singgah sini, simbolik la kekonon. Bawa tu macam ada muzium sikit tapi faham-faham lah, bawa kids ke muzium end up dengan adegan kejar mengejar sahaja.

Yang penting kena bergambar kan?

Sebelah petangnya, mula-mula nak naik bas tourism (double-decker bus with FOC) untuk ke kota tua. Rupanya tak ada laluan bas tu ke sana. Jadi dapat naik sekejap la (bagi budak-budak merasa) kemudian kami naik teksi ke Kota Tua. Macam biasa, macet. nike free run 5.0 damskie Tambang jadi RP 60k kalau tak salah.

Yeay punya menjerit bila kami jumpa! Cindar baru balik kerja (see her uniform) kekeeehh. Rumah Sakit tempat cindar bekerja berdekatan kota tua ni jadi memang ngam-ngam dia balik kerja, kitorang pun sampai!! Kota Tua ni actually cantik sangat tempatnya. Banyak bangunan-bangunan lama yang cantik buat foto-foto. Tapi memandangkan kami sangat keletihan, melekit berpeluh (Jakarta is so hot!) jadi nak bergambar pun malas.

Duduk bertengek berborak while the kids kita bagi main bubble.

Sebelum balik, sempat dinner di Lumba-Lumba, makanan oleh-oleh Semarang! Aaaaa sedapnya rasanya macam-macam kami order sampai kekenyangan dibuatnya. Nampak tak si kecik tu pn bersungguh makan. Yes, Totin datang Indonesia of cause sebab foooooood! Thank you so much Cindar, best ada kawan-kawan dekat sini, nak makan sedap-sedap ada je yang recommend!

11 May 2017

Harini kami check out apartment, pindah ke Mercure Hotel Ancol! Sebab plan hari ketiga memang nak seharian di Ancol, jadi kami stay hotel dekat sana. Senang boleh puas-puas dalam Ancol tu!

Sebenarnya plan asal nak ke Dunia Fantasy. Tapi bila tengok jam dah tengah hari, dulu masa kecik dah pernah ada pengalaman ke Dunia Fantasi. Teddy Bridgewater – Louisville Cardinals Tempat tu memang luas dan mostly game dalam tu untuk dewasa. Memandangkan Indonesia tengah public holiday (wesak day) hari tu, takut ramai sangat orang untuk main setiap game, which is memakan masa.

  • Detroit Pistons
  • To bring the kids pun akan meletihkan, jadi kami sepakat untuk ke Ocean Dream Samudera je. Totin pun tak pernah lagi pergi sini!

    Aurora emo masa ni sebab tak sabar nak masuk dalam. Nike Air Max Dames Dia malas bergambar tapi mommy paksa. Adam Wainwright Jersey keke.

    Kalini ada 3 kids yang follow kami. adidas superstar 2 uomo Termasuklah Baya (anak Yhayank) Alahai dalam gambar ni macam mommies je yang excited lebih apasal?

    Total masuk Oceam Dream + Seaworld package ni Rp200k seorang. Dalam tu ada beberapa entertainment dan show kami boleh tonton. Kids sangat happy, kami sangat penat. (Sebab mereka minta dukung je memanjang) bhuahaaa. So tempat cenggini memang menguji stamina sangat.

  • free rn flyknit uomo
  • Seharian kami dekat sini. Gambar tak banyak sebab lebih kepada keletihan. Muka compang camping nak gambar pekebende. kekeke.

    Sebelah malam kami makan di Bandar Djakarta, Ancol. Dalam Ancol tu juga, tak jauh dari hotel. Best seafood ever. Fjallraven Kanken Mini Fresh-fresh! Sedaaaaaap gila walaupun tempat ni sangat ramai orang dan serabut sikit. Nak berborak lama santai-santai tak boleh la. The foods memang sedap especially cumi goreng dia! lembuuuuttttttt sangat. Total rp350k kahkahkah nasib baik order tak banyak sangat. ni kalau tambah ketam bagai mau dekat 500k kekeke.

    *kawasan Ancol ni mahal, untuk persediaan sebelum datang sini dah siap-siap beli maggi ke roti ke apa buat alas perut. Even pergi kedai runcit dia pun mahal dan tak banyak barang yang ada*

    12 May 2017

    Last day sebelum balik, dah alang-alang tidur hotel mahal, rugi kalau tak cuba mandi manda. Tengok gelongsor dia pun best! Disebabkan Bell tak nak mandi, terpaksa la kita yang melayan 2 sikenit ni. Vanilla sangat berani, dia boleh naik gelongsor ni sendiri.

    Nampak tak muka Aurora yang takut air sejuk. Dia memang macam tu, acah-acah memang suka swimming tapi bila masuk kolam gigil-gigil tanak celup sangat. Kakak Vee memang sangat hantu air.

  • Adidas Superstar Rosso Donna
  • So ini lah aktiviti hari terakhir sebelum kami check out dan pulang ke airport!

    Tiba-tiba hujung-hujung ni macam dah takde mood nak taip panjang-panjang. Cukup lah itinerary ringkas 3 malam di Jakarta untuk kenangan dan rujukan korang kalau nak datang sini.

    One response so far

    Aug 18 2017

    How to Pull Off the Wedges Sneaker Trend?

    Korang suka pakai wedges sneaker tak? Macam Totin, zaman muda mudi dulu Totin memang suka pakai heels. Cheap Nike Air Max Trainers UK

  • ZOOM ALL OUT
  • C.J. Mosley Ravens Jerseys ray ban homme Rasa lebih confident kalau pakai heels. Nike Air Max 2016 Heren

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Maglia DeMar DeRozan Yadier Molina Womens Jersey Asics Gel Lyte 3 Tapi sejak ada anak ni, memang boleh patah kaki kalau berkejar-kejaran pakai heels. Nike Air Max 2017 Heren wit Nike Air Max 2017 Dames wit Women nowadays have been spotted rocking their look with trendy wedges sneaker. new balance buty Canotta Milwaukee Bucks new balance coupon code 2015 Air Max 2017 Dames groen Amari Cooper Alabama Football Jerseys Betul tak? Nampak lebih sporty and be the perfect footwear to replace slip on. Boise State Broncos Adam Wainwright Authentic Jersey Jadi lebih senang nak bergerak lasak. Air Max BW Taylor Lewan – Michigan Wolverines Goedkoop Nike Air Max 2016 Rasa penat pun kurang!

    Sekarang ni dah macam-macam wedges sneaker idea. fjallraven kanken backpack sale Denver Nuggets

  • Nike Air Max 90 Femme
  • You can check out this Wedges sneaker lookbook , mana tahu ada yang berkenan di hati?

    2

    Sebenarnya wedges sneaker ni boleh pakai dengan berbagai-bagai fesyen. Asics 2017 Goedkoop Air Max 2017 Dames Houston Cougars

  • Houston Rockets
  • nike air huarache ultra donna Bukannya fix dengan satu fesyen dan gaya sahaja. Goedkoop Adidas NEO Canotta Charlotte Hornets nike damskie buty czarne Nak pakai seluar boleh, pakai dengan skirt pon cantik! Tengok lah wedges sneaker ni dah jadi salah satu gaya fesyen untuk para selebriti di luar sana.

    3

    OMG cantik sangat! Wedges sneaker pun boleh pakai dengan sports attire. Nike Air Max 90 Homme Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige adidas zx 750 damskie Nampak kita seorang yang lasak dan trendy.

    36519dd55a676829edbbff1263386586

    Siapa kata muslimah tak boleh bergaya dengan wedges sneaker? Cuba try match kan pakaian maxi atau skirt labuh korang dengan wedges sneaker. Goedkoop Adidas Superstar

  • Air Max 2017 Rosso Uomo
  • You can choose any kind of wedges sneaker and rock it with confidence!

    5

    Contoh wedges sneaker dipakai dengan seluar jeans. adidas gazelle Nike Heren Nike Air Max 2016 Dames grijs Tuck the end of your jeans in the wedge sneakers and it will definitely focus attention to your trendy footwear. Sac à Dos Fjallraven Kanken

  • Minkah Fitzpatrick Alabama Jersey
  • NMD Adidas Dames beige Nike Air Max Dames Maglia LeBron James Ni gambar lama Totin.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • Kasut ni sampai sekarang Totin pakai.

    No responses yet

    Aug 04 2017

    Salah sendiri.

    Siapa pernah cuai? Menipu lah kalau dalam hidup ni tak pernah cuai. basket nike ete Nike Air Max Femme Saya selalu buat benda-benda cuai kemudian membawa kekesalan yang tiada tolok bandingnya -_-. Lepas tu sendiri terdiam lalu tak boleh buat apa-apa. Akur dengan kesengalan diri sendiri. 14 December lalu, Totin dah merancang untuk bawa family semua ke Langkawi. Hollister France Kali ni kami pergi naik flight. Flight petang pukul 6.30 petang. Canotta Memphis Grizzlies Few days before flight, memang agak busy sikit. Eh bukan sikit, busy sangat. Balik kerja hari-hari lewat, nak packing barang pun tak sempat. adidas tubular damskie Canotte Los Angeles Clippers Sudahnya memang packing last minit, kelam kabut. adidas superstar mujer Kononnya tak nak sampai lewat di airport, jadi kami sekeluarga besar The Jamain bertolak dari rumah awal pagi pukul 9 pagi dari Johor sambil bersantai-santai ke airport. Sempat singgah lunch dan bersorak gumbira sepanjang perjalanan. nike blazer pas cher Goedkoop Nike Air Max Nak dijadikan cerita kesengalan diriku ini, tiba-tiba teringat yang saya tertinggal identity card Aurora. Maklumlah masa Aurora lahir, dia tak ada Mykid. Air Jordan 3 Donna Cuma ada surat beranak sahaja. Untuk bawa surat beranak ke hulu kehilir memang tak lah. Selalunya Totin akan bawa passport Aurora tapi entah kenapa hari tu, terlupa tukar handbag yang ada passport Aurora, kesudahannya memang tertinggal semuaaaa!!! T_T Tapi masatu steady lagi. Alaah tak apa lah, at least ada gambar muka depan passport Aurora dalam handphone. Boleh dijadikan bukti. Peyton Manning Jerseys adidas nmd r1 uomo Lepastu google sana sini nak cari tahu apa solution kalau tertinggal identity card, ada yang kata senang je. Maglie Boston Celtics Jordan 4 Sale nike requin pas cher Cuma buat laporan polis dekat pondok polis berhampiran. Settle. Chaussure Adidas So masatu Totin tarik nafas lega. Cleveland Cavaliers Sebab kami akan sampai airport awal dalam pukul 2-3 petang. Joc Pederson Jersey buty siatkarskie asics allegro new balance 1400 invincible Awal lagi untuk settlekan masalah identity card Aurora yang tertinggal itu.

  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  •   Tapi nasib tak selalunya baik. nike air max 2017 pas cher Hukhuk, undang-undang untuk buat report polis itu semua sudah tidak wujud lagi. Julio Jones Alabama Football Jerseys nike air max Mereka memang memerlukan salinan ASAL. Chicago Cubs World Series Champions Jersey Penat merayu sana sini pun tak jalan. Memang Aurora tak lepas. Adidas buty sklep online soldes adidas chaussures sport nautique homme Aduii nak pergi Langkawi je kot bukan nak pergi menjajah mana. haa menangis kau. Kalau yang tertinggal tu IC sendiri tak apa, saya rela tak ikut tapi masalahnya Aurora punya. Dia dah semangat nak naik flight dengan atok nenek makcik-makcik dia semua. Lepastu tak dapat pergi. Tak sampai hati nak kecewakan dia, terus beli ticket flight esok pagi pukul 8 am.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna
  • Habis RM600 for one way tic. nike tn rose femme Menangis ok. store locator for new balance shoes 15781610_10154864564007641_3387359924946351019_n

    Sampai hati tak, kalau tengok anak merajuk duduk dekat bucu macam ni?

      So lepas tu terus balik BP, amik passport Aurora. Naik kereta ayah yang memang a bit unfamiliar to me. Bedal je darurat katakan. New Balance 530 mujer Pukul 6 petang drive balik, pukul 10 malam sampai rumah. Air Jordan For Sale Tidur sejam dua, pukul 3 pagi bertolak ke Airport semula. Gagah tak? Haa demi Aurora.

  • Air Jordan 12 Homme
  • Dahla memang sleepless seminggu tu, kepala dah tiong sangat nak drive nasib alhamdulillah berjaya juga buat kerja gila ulang alik KLIA-BP-KLIA. Semata-mata nak ambil passport AURORA!!!! Nak check in berdua pun satu hal. Pukul 6.30 pagi macam tu sampai KLIA, confirm lah Aurora tidur lagi. Bayangkan dengan bawa luggage, dokong budak yang beratnya ibarat sekampit beras. Gagahhhhhh juga. Bila dah tak larat kena beratur panjang before check terus ketuk-ketuk bangun bangun auroraaaaaaaaaaaa bangun!!! 15825883_10154864583912641_6768080836202375526_n

    Nasib ada trunki ni boleh suruh dia duduk diam-diam atas trunki ni. Bo Jackson Auburn Jerseys Kalau tak satu kerja nak kejar mengejar Aurora dekat airport tu. -_-

      Pengajaran, sebelum bercuti tu, sila lah well prepared. Canotta Charlotte Hornets nike air max 1 pas cher Fjallraven Kanken No.2 Make sure dah siap kemas at least a day before. Herschel Walker Jerseys Chaussures Nike Pas Cher Jangan kemas last minute especially bila dah ada anak ni. Hiyarkkkkkk memang mental betul kalau nak packing baju anak. Passport atau IC sila tampal dekat dahi.   Okay sekian sahaja cerita saya hari ini. fjällräven kånken big Masa taip ni pun sakit hati. nike mercurial futsal pas cher Semoga tak buat kecuaian sebegitu lagi. Sel-sel otak akan terus berhubung antara satu sama lain.

    3 responses so far

    Aug 03 2017

    Happy Ramadhan!

    Assalammualaikum, Hi! How is your Ramadhan going so far? Dah 8 hari berpuasa, for me, nothing much different. Yadier Molina Authentic Jersey adidas zx 750 mujer Canotte Sacramento Kings Ramadhan ke tak ramadhan ke sama sahaja dari segi cycle makan Totin. nike air force 1 mid flax on feet Since April 2017, I already starts my diet routine. Nike Air Max 2017 Goedkoop No cabs, no oils, no sugars, no ice. nike air max 2017 goedkoop And since May lagi memang dah cut off rice at all. Joe Panik Jersey I skip my lunch (especially when Im working), yelah kadang-kadang dah tak ada masa nak makan. Saya turun 7kg in 3 months.

  • Nike Air Max 95 Donna
  • Nike Air Huarache Vente
  • adidas italia Alhamdulillah.

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • (not only from diet, I did workout as well ;p ) So bila bulan puasa ni, I enjoooooy doing my diet routine. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Sebab tak banyak sangat godaan! hahaha. Tak ada orang ajak makan, tak ada jamuan makan, tak ada foods time meeting dekat office. asics buty New Balance 998 hombre Heaven betul bila semua orang kena diet sama-sama haha.

  • Nike Air Max 90 Pour Pas Cher
  • new balance 999 homme noir Detroit Pistons Eventhough I already reached my target, I need to maintain. Fjallraven Kanken Big Haritu pergi Jakarta, cheat day 1 week terus berat mencanak. kehkehkeh.

  • air presto uomo
  • Rasanya lepas raya nanti jadi belon balik kot. Bhuaha. haih tak boleh kena istiqamah!!   Anyway, Ramadhan month is actually a hectic month for me. Canotte Memphis Grizzlies asics gel noosa donna Kena manage time betul-betul. nike air max 90 homme pas cher I’m drive to work at 6.30am, went back from work at 6pm. And usually I continue working at private clinic, till 12am (the next day) . Lepastu baru nak buat solat terawih. Canotta Philadelphia 76ers So far I never skipped my terawih, Alhamdulillah. Kirk Cousins Redskins Jerseys Tak kesah la penat macam mana pun, kena gagahkan juga. nike air max thea blanc strass Rugi kalau tak buat. nike air max 2017 goedkoop nike air max 1 Sleep at 1.30 or 2am. adidas ultra boost Then need to work up at 5am for sahur. nike tn 2017 femme Lepas sahur terus siap-siap for work. Nike Air Max Thea Dames Begitulah putaran hidup. (did explained my lifecycle in my instagram previously) Tu belum lagi pasal business, since ramadhan is a very busy month for Grandeur. Goedkoop Adidas Stan Smith Cheap Nike Air Max Trainers 2017 We need to do extra in advertising and marketing. Macam biasa, kami ada ‘Grandeur Raya Night Sale Event’ setiap bulan ramadhan. Nick Marshall Jerseys Tahun ni Grandeur buat event pada 16June. So banyak benda nak kena settlekan before the event. You can imagine dengan scedule yang sangat pack, I still need to think about my business as well.

  • nike air huarache dames roze
  • Cheap Nike Air Max Trainers 2017 Nasib baik ada mama yang banyak handle pasal boutique. Nike Air Max 2016 męskie asics outlet   Apa-apa pun, yang penting kita enjoy of what we did. Bila stress, I akan ajak Aurora keluar and hangout and do whatever we want. Asics authentique I akan take 1 day off without locum.

  • ZX 700
  • Nike Air Max Pas Cher Mother-daughter time tu penting. That is what I did, dari dulu sampai sekarang. Okaylah.

  • Nike Foamposite One Uomo
  • I’m now working in private clinic. No patients dan untuk menghabiskan waktu, update lah blog bersawang ni.

    One response so far

    Aug 31 2016

    Totin nak merapu kejap.

    Published by under I'm just rambling.

    Akhir tahun lepas, masa renew domain and hosting blog ni, terus tanamkan semangat untuk rajin update blog. Nike Air Max 2016 Dames Tak mahu membazir membayar domain dan hosting lagi. Asics Pas Cher Adidas ZX Flux Heren Tidak mahu berperangai begitu. Jordan 11 Sale Membazir kan amalan syaiton.Tapi macam biasa seperti tahun-tahun sebelum ini, impian dan angan-angan bagaikan angin bayu sahaja.

  • Nike Air Huarache Dames
  • Nike Air Max 2016 Dames Groen Tergerak nak buka blog, ya Allah dah bersawang rupanya. Marcus Mariota Titans Jerseys Lama betul tak update.

  • Asics Gel Lyte 3 Donna
  • Maafkan ku my “Whateverlife” !

    Cak ini lah Totin sekarang. ffxiv gil

  • Air Max 2014 Homme
  • asics gel lyte 3 mujer negras Nike Air Max 2016 damskie Hasil menabung, dah memiliki sebuah Ferrari berwarna Pink. Air Jordan Goedkoop Wakaka ok tipu sahaja. new balance 247 femme Mestilah kereta pinjam. Jangan salah faham Totin tiada kaitan pada sticker kereta itu yer.

    Banyak benda yang berlaku dari awal tahun hari tu. nike pas cher Totin buat overview jeklah ye memandangkan sekarang dah bulan 3, nak cerita semua macam sebuah buku novel pula nanti. Life is good. Nike Air Max Goedkoop Adidas NMD Goedkoop ok dah. Tu je kesimpulan untuk semua yang berlaku sejak awal tahun 2016 wakakka.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • NMD
  • asics gel quantum 180 donna Ok jangan terasa hampa dengan pembacaan blog ini. Relaks saja kita chill-chill sahaja ok? Tahun 2016 ni memang I busy sedikit. Tiba -tiba terasa nak jadi sangat berdedikasi dengan kerja.

  • Air Jordan 5 Uomo
  • Tiba-tiba bermatlamat tinggi untuk mencapai reten-reten dan kpi klinik yang cemerlang. Nike Air Max 2016 Dames Zwart Tiba-tiba tejebak untuk menjadi pelajar dalam bidang kepakaran Kesihatan Awam. Argh semua ini berlaku secara tiba-tiba sehinggakan masa tidak mengizinkan ku untuk menulis blog seperti dahulu lagi. Selain komitmen kerja, siapa yang kenal Totin Jamain mesti tahu Totin Jamain adalah penggemar melakukan pelbagai perkara. adidas bounce hombre Mengenai dengan business butik di Johor, tiba-tiba kena capai target sale. Nike Free Run +2 Kalau dulu kena uruskan advertising nampaknya sekarang sudah ada staff bahagian advert! Yeah kurang satu bebanan. Nike Air Max 2016 Dames roze Siapa yang belum pernah datang butik Totin dekat JB tu korang outdated! cheh tak pepasal. fjallraven kanken baratas Kekeke. kobe 11 pas cher asics gel lyte 5 mujer verdes

    Bagi yang merindui ku. Canotta Vancouver Grizzlies Terimalah gambar selfie Totin Jamain -_- Haha, shawl instant iris dari Owl By Nora Danish ni paling senang dan selesa nak pakai. cheap ffxiv gil Kena dengan bentu muka ku yang bulat macam bakso ini. nike blazer pas cher Kalau berminat boleh dapatkan dekat butik Totin, Grandeur Butik, Bandar Baru Uda, JB ok? Harga kasih sayang I bagi ok? (Sempat lagi buat advertising)

    Haaaaaaaaaa.

  • NIKE FLYKNIT LUNAR3
  • Oakley pas cher Bila last buka blog tengok last entry Percutian Gold Coast, Morib.

  • Roshe Run Donna Bianche
  • Billige Nike Sko cheap adidas uk Cheh berzaman betul. Padahal bulan dua aritu dah pergi ke Hongkong. Kemain best lagi tau. Tak sempat nak cerita panjang lebar. Goedkoop Adidas Superstar Nanti I update entry pasal HongKong trip lebih details eh? Especially yang nak tau berapa total perbelanjaan sepanjang di HongKong dengan percutian Dreamtrips Totin ni. Nike Air zoom Pegasus 33 damskie

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Jeng jeng jeng.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • Surprise!!!!!!!!!!!! [ Kalau nak cepat, boleh baca dekat blog passportbiru.com ]

    Nah gambar terbaru Aurora si comot mulut becok. Peyton Manning Jerseys New Balance 990 mujer Dia kata dia tengah makan lollipop. Gasak kau lah nak. Dexter McCluster Titans Jerseys

  • Adidas Ultra Boost Donna
  • Okay uolss, selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal berkunjung tiba. Kakaka awal betul dah wish.

    4 responses so far

    Next »

    | |