Archive for the 'Leaving on a jetplane.' Category

Aug 08 2015

Fly with Totin Jamain !!!

20150908-8:40:50 am.jpg

When people ask me, what is that blue sign mean? It’s all about changing!!

Changing your life from nothing to everything!

Weh bosan kot if you stay your life like that macam gitu je sampai bila? I am a doctor, i ada bannnyaaaakkk commitments. If now I ada hutang like thousands ringgit, can I says that another 2 more years I boleh settlekan all my hutang?? I don’t think so. Cheap Nike Air Max UK Maybe hutang makin beranak pinak. Betul tak? I love doing what I want. asics kayano 21 hombre Yes, I love being a doctor. Tipu lah kalau I cakap I tak suka langsung jadi doctor. Dari kecil bila orang tanya cita-cita nak jadi apa, jawap spontan nak jadi doctor.

  • Nike Air Max 2017 Dames wit
  • When I got the title, insyallah I akan buat yang terbaik. Nike Air More Uptempo nike air huarache hombre Itu tanggungjawab. But I’m tired of doing locum here and there.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Pagi pergi kerja tengok orang sakit, malam pergi locum and doing the same thing, tengok orang sakit juga. nike air max 2017 heren Adidas ZX Flux Heren Spend time dengan anak pun kurang. In case anak sakit, you think you can just cancel ur locum sesenang macam tu ke? Kalau tak jumpa pengganti? Haa kita rawat orang lain sakit, padahal anak sendiri sakit tak dirawat. It’s pain and really pain. Baskets ASICS Femme Now i’m locum freeeeeeee. Malas nak buat lagi!!! I love fashion. Canotte Oklahoma City Thunde new balance 993 outlet I love shopping. Shopping and fashion I combine kan untuk jadikan satu fun in my life. Goedkoop Nike Air Max I opened a boutique, Grandeur Bandar Baru Uda, JB in November 2014. Alhamdulillah! Now tak payah risau mana tempat shopping fashion yang paling mudah dan terkini. Fjallraven Kanken Big UK Semestinya dekat butik sendiri. Teddy Bridgewater Louisville Football Jerseys I boleh dapatkan semuaaaaaa muslimah outfit from head to toe! Besides that, I also love traveling. fjallraven kanken pas cher Siapa yang tak suka travel kan?? Bila dah kerja kerja kerja, kita pun nak retreat dengan traveling. asics gel nimbus uomo nike air max pas cher Kan?? Cuma waktu dan $$ jadi alasan. adidas gazelle femme haute Robert Griffin III Baylor Jerseys Travel tu ibarat macam buang duit simpanan kerja selama ini, betul tak? Now no mooooreeeeee!!! Kan I cakap, bila I suka sesuatu, I will find out the best way to get it. I love business, I love traveling. new balance 997 on sale Ryan Kerrigan Redskins Jerseys nike tn requin pas cher So why don’t I do business related with traveling! Haaa now I just launched this business and I work for it! Siapa ada same interest dengan I, angkat tangan cepat!!! I nak cari business geng yang boleh sama-sama buat business I. nike air max 2017 wit And don’t worry I and my friends will help youuuu! Takde business experience pun takpe i don’t mind, I promise I WILL HELP YOU. A.J. Green UGA Jersey nike pas cher Janji u all ada minat sama dengan I. Jommmm fly with me! We fly and we earn money!

    20150908-9:51:14 am.jpg

    Ni masa kitorang pergi training. nike air max 90 pas cher Nak buka business mestilah kena pergi training. Tak kan lah nak main harunggg jee betul tak? So trust me, I dah well prepared nak ajak u all fly with me!!!

    20150908-11:10:38 am.jpg

    Wechat me: totinjmain or email me at etotinx[at]gmail.com .

    No responses yet

    Aug 01 2014

    Crazy Trip to Kedah

    Memang kerja gila sangat. It was planned trip sebenarnya. Tapi menjadi gila sebab tersasar jauh. I tak pernah ke Sungai Petani. Jimmy Graham Seattle Seahawks Jersey And it was my first trip without husband. Selalu pergi mana mana mesti husband follow. Konon nak berdikari lah ptuihhh. Nike Air Max 2017 Dames wit Pergi dengan my baby sis, Emma. Nike Air Max 2017 Dames Emma kerja that day, so bertolak ke kedah pun dah malam. Nike Air Max 2017 Heren rood Asked Emma frequently, “betul ke nak bertolak malam ni? You ok ke drive malam?” Confident je dia jawap, “Don’t worry I dah pernah ke sana gerak malam, takpe I biasa dah!” Fine. Jawapan meyakinkan nampaknya. asics kayano 21 uomo Nak dijadikan cerita, Emma punya phone broadband tiba-tiba kena blocked. nike air force 1 mid flax on feet Waze tak boleh pakai. Maglia Grant Hill Dia nak ambil I dekat rumah je dah sesat. Janji pukul 8 malam tapi 830 tak kunjung tiba. Pukul 9 baru kami officially gerak from KL. Since we all belum dinner, sempat singgah makan dekat Paparich before masuk highway.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Scarpe Adidas Italia Makan mee ringan ringan takut mengantuk katanya.

  • Air Jordan 13 Donna
  • Perjalanan diteruskan. Borak-borak dalam kereta since quite long time tak jumpa Emma, sampai mata start lalok, “Eh you tidur lah. nike goedkoop online I ok je drive sendiri. new balance 997 on sale I nak pakai handfree layan lagu kuat-kuat” okaaay Emma siap offer suruh baringkan seat. Memang aku tido nyenyak la niiii. Kobis pun dah syiok tido di riba. … .. . Emma drive santai sambil nyanyi-nyanyi riang . .. … 2pm Emma kejut, “Totin, Totin bangun!! Tolong check kan waze, kenapa I rasa kita macam nak dekat Terangganu? “ #$%%#%$^#%# Hah mata terus segarrr. Tekan waze banyak kali tapi tak dapat detect. Celcom no line. Gigih cari line takde. Ok takpe Emma, kita keluar to next tol and try cari line. Soldes Chaussures Nike Masatu cuak jangan cakap lah. Nike Air Max 2016 Dames Kiri kanan hutan. Hi-way sunyi sangat. Yang ada lori dan bas yang sama potong sesama sendiri.

  • Nike Air Max 2017 Heren
  • We went to exit somewhere and try waze to Sungai petani, Kedah. 8 HOURS 30 MINUTES WHATTTTT???????? Kitaaaa dahhhh sesatttttttt!!!!!!!! THIS IS LEBUHRAYA PANTAI TIMUR! Terjojol biji mata. Mata terus macam burung hantu terbeliak hilang ngantuk. Keluar jari jemari mengira waktu. “Wait, now is 3am, we still have time for Ida!! Tunggu kami idaa! “ bagus kawan aku ni tak patah semangat. Ida sila nangis sekarang! Memandu dengan penuh tegar, patah balik KL, dan meneruskan perjalanan ke Kedah. Bila nampak sign board Ipoh, baru tersenyum lebar. That time around 5am. Matahari dah nak terbit, kami masih gigih menuju ke Kedah! Kami sampai Sungai Petani dalam pukul 9++ pagi . Mujur awal-awal dah book hotel ( actually I book for Friday night. Was mentioned to them, we will a bit late, agak agak dalam pukul 10 malam baru sampai) kah kah kah tapi pukul 10 pagi plak check in. Fjallraven Kanken Kopen The receptionist tengok kami atas bawah. new balance 574 damskie Fine. Rambut Emma macam terpacak pacak, dengan baju kerja semalam, muka berminyak. Me with aurora yang sememeh abis, tudung berot berot. Pernah tengok cerita hantu kak limah? Ha samelah macamtu.

    “Maaf, check in pukul 2 petang”

    “No, I nak check in untuk semalam”

    Terasa lugu sangat jawapan tu. 🙁

    And we took a power nap for about an hour before preparing for Ida’s solemnization. Nak kata nap pun tak juga sebab Aurora was crying, ajak main la lompat sana sini. Ida said, her nikah was at 2. So we all budget around 1pm kena sampai rumah dia.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Sampai rumah Ida, dia tak bersiap pun, not even wear any makeup.

  • Nike Roshe Run Dames
  • “Hey kenapa tak ada orang? Kenapa tak siap lagi? Nikah pukul berapa?”

    “Lepas Asar”

    Muka selambar rasa nak amek muka ida bentang atas katil dan tidur atas muka dia. #$%#$%# Kalau tau dari awal kami dah singgah Terengganu makan keropok lekor tau takkkk!!!!

    20141202-042526 pm-59126955.jpg

    Muka penat mata merah tak cukup tidur. Cleveland Cavaliers make up tebal tebal tutup eyebag. Canotte nba a poco prezzo Boleh cover eyebag but eyes still injected .

  • NIKE AIR MAX THEA
  • Haha. Yang tengah je nampak bahagia macam tak ada masalah hidup.

    20141203-095339 am-35619941.jpg

    With the bridemaids . Ni semua traveling from KL, wah gigih. Tapi rasanya kami yang travel paling jauh kot dari Kuala Terengganu wakakakaka.

    20141203-095731 am-35851355.jpg

    Congratulations my baby sister, Mikaela Ida. cheap fjallraven kanken uk Used to be my biras yang tak jadi, (kihkihkih kelakar). Tapi syukur life much more better now. Dengan pasangan yang lebih membawa ke syurga. Gituuuuw.

    20141203-101723 am-37043792.jpg

    Gambar group geng whatsapp yang susah betul nak jumpa sebab yang tudung oren tu duduk Kedah. Ada lagi sorang tiada di gambar sebab duduk Canada yang tu lagi lah bila agaknya boleh bergambar reramai.

    20141203-101934 am-37174396.jpg

    Knowing each other via ….. Er….. Myspace ke? Kah kah kah that’s funny but true! Never ending friendship sampai sekarang.

    We went back to hotel around 7 something. nike air max goedkoop Emma terus nak tidur sekejap. Just take a nap katanya. Malam sikit nak bangun, mandi, dan keluar pergi makan cha kuew tiaw depan hotel. …… Canotte OKC Thunder nike air max 2016 goedkoop …. nike blazer uomo colori .. . Tapi kami bangun pukul 10 pagi, itu pun Aurora kejut. Bangun bangun cari chakuewtiaw kakakkaa. Emma tido sangat sleeping beauty dengan makeup tak tanggal, jam masih di tangan. goedkoop schoenen adidas I sambung next entry for Ida’s wedding reception.

    One response so far

    Aug 29 2013

    Fraser Hill menakutkan T_T

    Sekali sekala nak tulis cerita kisah seram. I tak pernah nampak hantu, tapi aura-aura seram / rasa tak sedap tu boleh terasa. Minggu lepas, I ditugaskan kursus di daerah Kuala Kubu Bharu selama 3 hari. Tak pernah pergi tempat tu, so bila dapat tahu kursus dekat situ, terus google. Agak jauh juga dari rumah dekat Ampang, dalam 73km +. Kalau ulang alik macam tak sanggup, jadi kami pun booking rumah rehat dekat situ. Nasib baik husband sudi temankan. Sebenarnya datang KKB je dah terasa lain macam. Nak dijadikan cerita, habis kursus pukul 5 petang, husband ajak ke Fraser Hill. Sebab tak tahu nak pusing-pusing kemana. Jadi kami pun redah ke Fraser Hill tanpa sebarang idea apakah itu Fraser Hill. Ada apa dekat situ? Nak dijadikan cerita, jeng-jeng-jeng. Jalan nak ke sana punyalah berliku-liku. sunyi sepi, tak berkenderaan langsung. Nike Air Max 2016 Dames blauw Tak nampak orang langsung kiri kanan. Makin kami teruskan perjalanan, makin rasa tak sedap hati. Nike Air Max 2016 Dames Roze Dan terasa jauhhhhhhhhhhhhhhh sangat. nike air max 2017 femme blanche Apasal tak sampai-sampai lagi ni? Signboard tulis macam dekat? Cuaca makin lama makin senja. Dah seram sejuk. Jenguk dekat meter minyak, tinggal 2 bar. Adidas sklep Nike Air Max 2016 Heren wit Bagitahu husband, sempat lagi kot sampai atas, nanti kita isi minyak. Okeh, fine.

  • Nike Air Max 90 Women
  • Istigfar je sepanjang perjalanan sebab perasaan tak sedap hati tu semakin menjadi jadi. Ketiga-tiga handphone masa ini tak ada coverage. -_- GPS untuk anggarkan perjalanan ada berapa jauh lagi pun tak dapat detect. Adidas Ultra Boost Dames Makin teruskan perjalanan, makin sunyi jalan tu. nike air zoom pegasus 83 hombre Dedaun kering penuh atas jalan, menunjukkan jalan itu macam dah bertahun-tahun tak pernah orang lalu. Hampir-hampir ke puncak, nampak rumah-rumah lama peninggalan British penjajahan dulu, jumpa jambatan lama yang dipenuhi rumput2 menjalar. Nampak sign board besar Fraser Hill, tapi dah berkulat-kulat.

  • New Balance 996 Uomo
  • Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Serious memang keadaan seperti dah bertahun-tahun ditinggalkan. Kanken Classic Baratas Bukan kah Fraser Hill merupakan salah satu tempat peranginan di Malaysia? Ehh, Serammmmmmm. T_T Dan waktu itulah minyak habis, tinggal sisa-sisa 1 bar. Masa ni dah tawakal, apa nak jadi semua berserah sahaja. New Balance 446 damskie Dalam keadaan sunyi sepi tempat tu tak ada orang langsung, ada seorang mamat ni buka stall jual burger. Yang itu pon kami pelik tapi dalam kepala masa itu cuma nak minyak kereta sahaja. Tanya dekat brother itu, dia kata stesen minyak dalam 20km++ ke bawah puncak, di Raub Pahang. Denggg!!! Nekad, kami pergi ke Raub, menyusuri bukit dan jalan berliku-liku tanpa hidupkan enjin langsung. Gigih tak husband aku mendayung kereta. Sejauh itu, kami tekad. Nike Air Max Tavas damskie Sepatah pun tak bercakap sangat masa ni. Masing-masing muka ketat. Cuaca pon makin senja nan merah gitu. Handphone tetap tak ada coverage. Asics Gel Lyte 5 Nak minta tolong siapa-siapa pun tak tahu. nike air max 2017 pas cher Istigfar banyak-banyak je masa ni. Nike Air Max 2016 Heren Zwart Sampai Raub baru masing-masing boleh senyum dan bersuara. Jumpa stesen minyak BHP terus tarik nafas panjang. Miami Heat Phewwwwwww. Niat nak holiday di Fraser Hill berakhir dengan ke Raub, terus ke Bentong Pahang, semata-mata nak balik ke KKB lalu hiway. New Balance Sklep Tak mahu lalu jalan yang sama!!! Hi way Bentong akan keluar kat Gombak, kemudian ke KKB balik. Dalam hati, baik aku tido rumah je kat Ampang tak payah sewa hotel bagai. -_-

    Dekat Bentong baru berani nak ambil gambar.

    Sampai dekat KKB, singgah makan dekat mamak area sana. Turun kereta je, semua mata memandang. Bayangkan macam satu kedai tu tengok kami. Pelik. “Kenapa semua orang tengok kita?” Husband cakap maybe sebab kita orang luar kot. Jon Lester Jersey Pelik. Aku pakai baju t-shirt je bukannya pakai dress makeup bagai. Mungkinkah ada sesuatu yang ikut? grrrrrrr. adidas ultra boost hombre Balik ke rumah rehat KKB, kami terus tidur. Husband dah cuak siap suruh bawa keluar yassin letak dekat katil kiri kanan. chaussures de foot adidas Selain itu, dia bawa keluar kayu golf dan hadang pintu balcony dengan meja kerusi. Yang yassin tu aku faham lah kenapa. Yang kayu golf dan halangan balcony tu tak berapa faham. Cheap Nike Air Max 2017 Kalau hantu nak masuk kena lalu pintu ke, lalu kita pukul dengan gayu golf? -_- Alhamdulillah malam itu tak ada apa berlaku pun cuma tidur terjaga-jaga. Serik dah lepas ni memang tak mahu ke Fraser Hill!!! Esok pagi nya baru tergerak nak Google, ada apa dekat Fraser Hill. Lepas itu terjumpa blogger yang baru pergi sana minggu lepas. adidas tubular hombre Berbeza dengan keadaan yang kami pergi.

    Yer, memang kami nampak signboard ini semua tapi dah berlumut-lumut semak samun. Aaron Murray Jerseys Samar-samar je tulisannya.

  • Air Max 90 Uomo
  • Nak ambil gambar camwhore pun tak berani. Even pondok guard pun macam dah nak roboh penuh rumput menjalar. Dan selepas pulang Fraser Hills tu terus phone blackberry tak boleh buka. College Jerseys White screen sahaja. Apakah sebenarnya yang berlaku, sampai sekarang tak repair phone tu. Sekarang I just pakai no Celcom. nike air max pas cher pour homme Scarpe Adidas Online Maxis tidak lagi. Odell Beckham Jr Giants Jerseys Jadi kalau no phone korang dah hilang tu faham-faham lah ye.

    3 responses so far

    Aug 28 2013

    How to get halal food in BALI?

    Assalammualaikum, Hamboi, bagi pendapat pun salah. Bukan main menghentam pendapat orang lain ye. Macam mana melayu nak maju? Macam mana? (Feedback daripada entry baby berdarah-darah sebelum ini). sac a dos kanken pas cher Whatever it is, that is my world, and my opinion. Bila orang tanya balik, kalau jadi dekat anak kau macam mana? Oh, kalau jadi dekat anak saya, saya ambil kapas dan lap kan darah-darah tersebut. Lalu tolong cucuk balik branula dia yang tercabut itu. Maglie Atlanta Hawks Nak melenting kenapa pula? Macam tak ada reason je. Lagi satu, kenapa tiba-tiba komen pasal entry blog ibu bersalin yang saya tulis tahun lalu tiba-tiba muncul begitu banyaknya? Tersebar melalui Facebook katanya. Saya menulis memang cara sempoi dan mudah dibaca dan difahami, kalau terasa penulisan kasar dan selesa dengan gaya tulisan cerpen sastera boleh buka wikipedia. Adrian Gonzalez Authentic Jersey Asics Gel Lyte 5 męskie Bluhhh mula lah tu nak hentam balik? Whatever. Silakan. Melayu oh melayu. Anyway, I baru balik dari honeymooooon (lah sangat). Dah berbulan kahwin, baru nak bercuti-cuti bersama roommate. Lebih kepada release tension kepala nak meletop di tempat kerja. Just 4D3N trip to Bali.

  • Femmes Air Jordan 7
  • Beli hotel time sale Agoda, lepas itu dapatkan pak supir muslim dari http://www.balifuntourisme.com/ with very reasonable price. nike air max 2017 dames wit Bali (aka Indonesia) ni dah macam part of me. So tak ada kekok pun nak kesana kemari. nike air huarache hombre As long as you are fluent dengan language derang, easier. Nak pergi tempat tourist pun dapat harga Indonesian. Kelentong lah cakap dari Jogja! Hari pertama sampai Bali, we done nothing. Just lepak-lepak sekitar hotel, jalan-jalan to the nearest shopping complex (Galeria Bali) and had dinner there. I’m quite familiar with their fast food so dapat guest which one is halal and not. So malam itu, bawa roommate makan Hoka-Hoka Bento. Sorry lah datang Indonesia, kena makan makanan korea pula tiba-tiba. baskets noires Asics Lyte Jogger Nike Air Max 2016 Heren grijs Day 2, pak supir bawa kami jalan-jalan. I tak nak fix with their scedule. So kita decide sendiri nak pergi mana. Since this is my second time holiday in Bali, so I just nak pergi tempat-tempat yang menarik sahaja, macam batik painting, silver place, temple yang bosan-bosan we skipped! 1. Tarian Barong.

    Tarian 1 jam ini agak.. er… boring bagi saya. Bhuahaha sebab dah tengok for 2nd time. Tapi roommate belum pernah tengok and tempat tarian ni betul-betul sebelah hotel, jadi kami singgah sebentar. Show started at 9.15am, so roughly orang yang holiday to Bali mesti akan pergi tengok show tarian Barong. 2. Zoo Bali

    First time rasa macam disayangi binatang-binatang bila dikerumuni mereka.

    Heh macam tak ada binatang je dekat Malaysia kan? Sunguh-sungguh nak pergi zoo, semata-mata nak naik Gajah. Jakun tak pernah naik gajah.

    Masa nak naik elephant ride ni I chong cakap from Yogya so I bayar ikut harga warga mereka instead of kena bayar 35dolar per person mahal gila baik bela gajah sendiri dekat rumah lepas tu naik puas-puas. 3. Tanah Lot Temple yang cantik on the cliffs. Asics Gel Quantum 360 Dames Macam tempat wajib orang datang Bali kot. Rasanya kalau pergi Bali tapi tak singgah Tanah Lot, you better go holiday at Pulau Pangkor je.

    Tempat ini memang cantik, dulu datang sini time air pasang, tak boleh ke temple, kali ini dapat lari-lari anak main air kecek-kecek bawah temple.

  • Adidas Superstar Rosso Donna
  • nike tn requin pas cher 4. Uluwatu

    From Tanah lot to Uluwatu. Ibarat dari utara ke selatan. Our pak supir pon macam kelam kabut memecut untuk mengejar sunset at Uluwatu. Dekat sana dapat tengok Kecak Dance. At first rasa tertarik, mereka menari menggunakan tarian paduan suara cak-cak-kecak-cak-cak-kecak cenggitu. Tarian ini cuma dilakukan pada waktu senja, ketika sunset. Tapi lama-lama roommate suruh chow tak bagi tengok habis. adidas y3 damskie

  • Nike Air Max 90 Nero Uomo
  • Katanya it’s something more like pemujaan atau acara sembahyang diorang je. Tak baik tengok lama-lama ditambah pula dengan aku yang macam terikut-ikut menyanyi macam mereka. Bhuahaha. nike air max 2017 grijs bahikkklah. 5. Dinner at Jimbaran Ini paling best. Makannnnnnn seafood di persisiran pandai sambil bercandle light dinner gitu.

  • Brooklyn Nets
  • Dengan diiringi muzik para pengamin bertauliah. nike air max 2016 zwart Makanan dekat Jimbaran halal semuanya, jadi jangan takut memilih kedai seafood pujaan anda. Mana-mana pun boleh tapi harga mahal juga lah. Errr actually kalau convert duit malaysia tak adalah mahal pon tapi aku kan pelitttt (kedeks) ;p

    Masa ini dah penat sangat. Muka dah comot maka rambut pun bertukar ikatan menjadi ibarat “Hai, nama saya Melur”.

  • Los Angeles Clippers
  • Apa-apalah, yang penting nak tunjuk suasana makan di persisiran pantai. Feeeeel sunggguhhhh. That’s all for Day 2 trip.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Nike Air Max TN Femme Day 3 tak pakai supir dah. Kiterang jalan-jalan pakai teksi sahaja. Bersantai berasmara bersama. asics gel noosa online Eceh. Pergi swimming, massage, creambath, roommate siap buat menicure pedicure segala amboi kalah perempuan, shopping-shopping dekat Jalan Legian, Sunset at Pantai Kuta,

    Sempat jumpa may coursemate, Mba Made Elektra and Gede Kakul. Excited gila dapat jumpa dia. Kecoh habis. New Balance 009 damskie Mba Made ini memang bestfriend masa study dulu, bila habis study, semua pulang ke kota masing-masing. Sekarang dia kerja di hospital swasta area Bali. Sempat lah bergosip dan update perkembangan terkini pasal kerja and life sekarang. Tak puas, kapan-kapan aku kesana lagi ya mba!! Overall, itu je yang kiterang buat masa holiday to Bali. Bali was damn hot! Suhu around 38 degree. So nak buat apa-apa pun berpeluh-peluh. Roommate sibuk menuntut nak datang Bali lagi next time, for water sport! Bengang dia sebab nak pergi water sport but sorry I don’t like it. Nevermind, next time dia datang Bali dengan kawan-kawan dia, I (must follow lah kan) and go shopping with mba Made. Yeaah! Sebagai penutup, ini beberapa tips how to find halal food in Bali. 1. Fast food. Overall, fast food memang halal dekat Indonesia. KFC, McDonald, Wendy’s, Pizza Hut semua bersepah-sepah. Tapi kalau terasa nak makan makanan Indonesia sikit, pergi kedai fast food ala-ala Indonesia macam Es Teler77 which is dekat mana-mana Indonesia pon halal.

    Benda wajib yang paling dirindui, Teh Botol Sosro!!!

    2. Masakan Padang. Cari je kedai-kedai nasi padang. nike air force 1 mid flax on feet New Balance Dames Kalau dah deperate nak sangat makan nasi, paling selamat pergi makan di makanan padang. Paling selamat lah ye, sebab mostly orang padang adalah muslim dan masakan padang itu halal. Nike Air Max 90 Pas Cher Pour Homme Tapi tak tentu juga, dulu pernah pergi kedai makanan padang siap ada patung-patung temple bergantung-gantung. Wallahualam. 3. Jimbaran seafood. Seperti yang dikatakan tadi, makan dekat jimbaran semuanya halal, don’t worry. 4. Don’t trust their ‘Halal’. Sebab mereka tak faham halal orang Islam. Bagi mereka, non ba alif ba ya itu semuanya halal. Matt Cain Jersey Pernah dulu, dibawa ke tempat makan halal (katanya), sekali buka menu, ada monyet goreng. -_-

    5. Malam-malam bila lapar makan mi instant PopMie masak dalam bilik sambil menonton rancangan sinetron RCTI.

    No responses yet

    Aug 21 2013

    Oh my Ganu!!!

    Rabu lepas genap 44hari bersalin iaitu yeay! freedom dari berpantang! Hari ke 45 terus pergi holiday ke pantai timur. Hamboi bukan main jauh! Itupun sebab ada wedding sebelah family kakak ipar dekat Terengganu.

    Stay satu malam dekat Zenith Hotel, Kuantan. nike air max 2017 pas cher First time stay sini walaupun sebenarnya family dah banyak kali datang. Soldes Chaussures Nike

  • AIR MAX 2016
  • cheap jordans uk Jadi I dengan Rora je jakun datang sini. ( tak pasal-pasal libatkan Rora) Yang bestnya dekat sini, facilities dia macam-macam. Selain ada swimming pool, ada playground, wii game, gym, spa&sauna. adidas sale uk

    Masa ni Aurora tengah tidur, aku kejut dia suruh main gelongsor. Muka Rora nampak gembira tapi sebenarnya dia tengah mengamuk! Haha kejam betul haku ni.

    Yang ni dia dah sedar sikit. Terpaksa layankan je mommy dia yang terlebih excited.

    Kecik-kecik dah pandai pandang sleck kat aku. solde adidas Compra Zapatillas Nike Nike Air Max 2016 Goedkoop -_-

    Yang bestnya bila datang Kuantan ni, jangan lupa singgah warung Pok Su Mok Su dekat Tanjung Lumpor. Women Air Jordan 11 nike donna Dapat merasa makanan fresh panas-panas especially sata yang memang takde dekat Johor. shirt-tshirt Konon nak berdiet lepas habis pantang. nike air max thea donna Hampeh baru hari pertama habis pantang, misi dah kecundang.

    Baru first time makan Tomyam Kelapa. I bukan penggemar tomyam tapi bila makan ni memang sedap! Terasa macam makan tomyam sambil minum air kelapa? Haha boleh gitu? Stay satu malam dekat Kuantan, kemudian terus ke Dungun. Asics Gel lyte 5 Dames cheap air jordans uk asics pas cher Bersantai di pantai Dungun, berhadapan UITM Dungun. Chaussure Adidas goedkoop nike air max 2016

    Shawl yang dipakai ni best. Andrelton Simmons Jersey Lembut dan sejuk.

  • Air Max 90 Hyperfuse
  • Senang nak pakai. nike mercurial junior Nike Air zoom Pegasus 33 damskie Russell Wilson College Jerseys Ni wideshawl, siapa yang suka tutup dada boleh lebarkan lagi bahagian dada. Minnesota Timberwolves fjallraven kanken backpacks uk Punyelah minat sampai beli macam-macam koleksi warna. adidas zx 850 donna Kalau korang berminat boleh beli dari instagram vanillarose. Dulu tak berani nak pakai Pallazo pants sebab takot nampak pendek macam penguin berjalan. Tapi sebenarnya nampak lebih simple dan menarik bila dah pakai dan kena gayanya. Pallazo pants sangat comfortable ni beli dekat fashionvalet.

  • Nike Roshe Run Dames zwart
  • Kalau korang nak, beli sendiri.waakakaka. Authentic College Jerseys Sampai rumah wedding jadi blur bila kiri kanan cakap ganu. asics pas cher Nike Air Huarache Dame “#&#^$%÷€¥÷*#$ pantang?” Ohh rasa-rasanya dia tanya bila habis pantang kot? So aku pun bantai la jawap ” baru 2 hari lepas…”confident je haku ni hentah-hentah dia tanya lain. Oh my Ganu!!

    Taksub sangat makan ni sampai gambar pengantin pun tak ada.

    Makanan wajib makan kalau pergi rumah kakak ipar, Jala Emas..

    No responses yet

    « Prev - Next »

    | |