Archive for the 'Let out an evil laugh!' Category

Nov 21 2009

Protected: When it won’t stop raining…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Jun 15 2009

Kita juga bisa menipu dan menduakan

fb-stat

Selepas itu, semua orang tanya saya …
‘Hai. Masak apa tu?’
‘Hai. Tau masak ke?’
‘rupa-rupanya Totin pandai masak juga..’

WTF?? *Sila baca, Wasn’t That Funny?* Mengapakah soalan sebegitu yang diajukan. Ada ke masakan bernama ‘Ya-Iya-Dong’ ?? wtf wtf wtf! Hwa.. Menangis betul saya nak menjawapnya! T______________T

<~<~<~

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati dan juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong

Oh lagu Hey Ladies by Rossa memang mengancam lah! Wa salute sama lu Rossa!

14 responses so far

May 24 2009

I hate cockroach!

This is a video of me screaming. I scream really-really loud! Sampai jadi attraction semua orang dekat airport. They laughed on me. Heartless. T_T

Dia campak cockroach on my books. I was like Euwwwwwwwwwwwwww! Super yucky! My number one fear of all time. They’re just the dirtiest creature ever!! Yuck! Jangankan buku, my friend pon terpelanting sama. Terperanjat lah ok. Tolonglahhh jangan buat macam ni lagi. Kuss semangat!

15 responses so far

Apr 20 2009

Protected: Add me. I do not bite! HWAGHHH KAH KAHHH!

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Apr 09 2009

Blurry

F: You nak tau, dekat KL sekarang ni dah tak de bas lagi.
T: Abistu macam mana?
F: Bas digantikan dengan kereta kuda.
T: Hah?? Malaysia banyak kuda ke??
F: Taktau lah dia dapat dari mana. Import rasanya. Tadi pagi pun banyak kuda-kuda kat sekitar KL ni dah..
T: Ooo..
F: Yang! I tipu lah! Apasal u percaya???! *HAHAHAHAHAHA macam setan*
T: $@#$@%$@%$#@%
.
Uhhh. I am always blur at stuff. Senang-senang kene gelak. T__T

19 responses so far

« Prev - Next »

| |