Archive for the 'Let out an evil laugh!' Category

Jul 23 2015

Song Titles With An Nfl Team In Them

Coaxed from Minnesota where he coordinated an offense that rang up points in one season Billick was

cheap mlb jerseys

expected to be the offensive community. New Balance 1400 męskie LeFevour also would have fit into the Eagles’ offense as a backup. air max 2017 goedkoop Can the Seahawks characteristics recent curse of mega senses Bowl loser in 2008?

Is this the spot that the Texans live through the hump or will Indy along wholesale jerseys China with new coach continue dominating? Every baseball fan with as little dog will love the tees and jerseys that can be had to show your team spirit. Asics Whizłer damskie Another comfortable piece of garments every guy likes is a huge lined flannel shirt or shirt-coat. This article has a lot of original comments that Available. Nugent suffered a right calf strain during practice.

Al Woods a defensive tackle regarding your LSU doesn’t require to travel far start his nfl career. cheap adidas uk After lengthy drives that fill up the game clock, CSU must convert for touchdowns, not field goals, if they want november 23 some games in 10. You really can’t mistake the white and blue uniforms on the ice whereas. Cheap Fjallraven Kanken No.2 The Cards realize this and are usually desperate to order QB, but have been unable to make any moves this offseason because among the lockout.

The Detroit Tigers have offered outfielder Johnny Damon a contract to play in Detroit during this years contextlinks couple of years. First cheap jerseys China playoff win: A 21-3 victory over Colorado. nike buty damskie Their 2011 season ended having a doubleheader loss to Arkansas that cost them a berth regarding Southeastern Conference Tournament as well as a NCAA regional bid. Al Woods only started 12 month at LSU but he fits New Orleans needs for a defensive tackle and has time perform himself in the the starting line away.

The Golden Eagles brought in among others George County outfielder/pitcher Mason Robbins the state’s Mister. Asics Gel lyte 3 Heren The NFL wants an innovator who wholesale jerseys China can remain in the pocket and win the ball down location. nike air max 1 pas cher The Union really did well

cheap jerseys China

on this jersey design after some past questionable designs.

Comments Off on Song Titles With An Nfl Team In Them

Dec 05 2011

Kisah si pisang goreng.

I tak pernah beli pisang goreng. Beli sendiri maksudnya. Selalu mesti minta tolong ayah belikan pisang goreng, kita tinggal masuk mulut ngap ngap. Ini kisah setelah penat bekerja lalu perut pun lapar.

Singgah sebentar di warung kedai yang menjual pisang goreng dan boleh makan pisang goreng sambil bersantai-santai di situ. Pisang goreng dia sedap. Pernah beli dekat sini sampai tambah dua kali.

“Adik nak beli pisang goreng berapa ringgit?”

Alamak. Sebelum ini ayah tak pernah bagitahu kalau beli pisang goreng kena bayar berapa ringgit. Cikgu pun tak pernah ajar. Macam mana ni? Tapi sebab ego tinggi muka poyo, dengan pakai baju smart baru balik kerja dan kedai itu berdekatan dengan hospital, obviously mereka tahu saya doctor (agaknya) jadi…

“5 ringgit please”

Bantai jeklah.

Alamak dia hidang satu dulang pisang goreng atas meja. Detik 5 saat terjadi. Saya tengok dia, dia tengok saya.

“Awak, saya cakap nak bungkus lah. Takkan lah saya nak makan pisang goreng banyak cenggini?”

Cover baik punya.

Oo, pisang goreng 5 ringgit sangat banyak. Beli seringgit sahaja sudah cukup. Baru tahu. Ooo…

17 responses so far

Dec 23 2010

Kenapa ye?

T: Hey, I’m still single okay!
X: Tak percayalah.
T: WHY???
X: Sebab dekat mata you nampak bentuk love.
T: Wtf..

T: Hey, I’m still single okay!

X: Tak percayalah.

T: WHY???

X: Sebab dekat mata you nampak bentuk love.

T: Wtf..

20 responses so far

Jan 09 2010

Terlajak perahu boleh diundur. Terlajak kata?

Paling tak suka bila ada nombor orang yang tak kenal telefon I. Lebih menyampah lagi bila I tanya, ini siapa? Jawapannya. ‘Adalah..’ – ‘RAHSIA’ – ‘Mau tau aja..!’ Eh eh menyampah betul lah. I dah tukar phone number, so I harap lepas ini sudah privacy. Tiada suara garau-garau lelaki menefon kecuali bapak sendiri.

Suatu hari..

XX : Hello dik……. (Suara garau tapi lembut dan halus)
T: Hello??? (Jawapan pelik sambil cuba mengenal pasti siapa di talian. Sejak bila abang aku panggil aku, adik?)
XX: Adik sekarang di mana? Sudah laku’in apa aja? *tengah buat apa tu?*
T: Boleh saya tau, Ni siapa ni? Dapat nombor dari mana? Suka-suka je telefon! No manners betul lah! (Marah-marah membabi buta)
XX: Sebentar sebentar. Ini DOKTOR T……….. Saya ingin tau perkembangan adik-adik disana.
T: gulp!

Nampaknya I sudah begitu kurang hajar dengan doktor specialist sendiri. T_T Okay jangan tanya I kalau tiba-tiba I tukar nombor telefon lagi. Malu punya pasal!

11 responses so far

Nov 21 2009

Protected: When it won’t stop raining…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Next »

| |