Archive for the 'Well-meaning friends.' Category

Aug 01 2014

Crazy Trip to Kedah

Memang kerja gila sangat. It was planned trip sebenarnya. Tapi menjadi gila sebab tersasar jauh. I tak pernah ke Sungai Petani. Jimmy Graham Seattle Seahawks Jersey And it was my first trip without husband. Selalu pergi mana mana mesti husband follow.

  • Air Max 2015 Homme
  • Konon nak berdikari lah ptuihhh. Nike Air Max 2017 Dames wit Pergi dengan my baby sis, Emma. Nike Air Max 2017 Dames Emma kerja that day, so bertolak ke kedah pun dah malam. Nike Air Max 2017 Heren rood Asked Emma frequently, “betul ke nak bertolak malam ni? You ok ke drive malam?” Confident je dia jawap, “Don’t worry I dah pernah ke sana gerak malam, takpe I biasa dah!” Fine. Jawapan meyakinkan nampaknya. asics kayano 21 uomo Nak dijadikan cerita, Emma punya phone broadband tiba-tiba kena blocked. nike air force 1 mid flax on feet Waze tak boleh pakai. Maglia Grant Hill Dia nak ambil I dekat rumah je dah sesat. Janji pukul 8 malam tapi 830 tak kunjung tiba. Pukul 9 baru kami officially gerak from KL. Since we all belum dinner, sempat singgah makan dekat Paparich before masuk highway.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Scarpe Adidas Italia Makan mee ringan ringan takut mengantuk katanya. Canotta New Orleans Pelicans

  • Air Jordan 13 Donna
  • Perjalanan diteruskan. Borak-borak dalam kereta since quite long time tak jumpa Emma, sampai mata start lalok, “Eh you tidur lah. nike goedkoop online I ok je drive sendiri. new balance 997 on sale I nak pakai handfree layan lagu kuat-kuat” okaaay Emma siap offer suruh baringkan seat. Memang aku tido nyenyak la niiii. Kobis pun dah syiok tido di riba. … .. new balance 996 beige homme . Nike Air Max 2016 Heren zwart Emma drive santai sambil nyanyi-nyanyi riang . .. …

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • 2pm Emma kejut, “Totin, Totin bangun!! Tolong check kan waze, kenapa I rasa kita macam nak dekat Terangganu? “ #$%%#%$^#%# Hah mata terus segarrr. Tekan waze banyak kali tapi tak dapat detect. Aaron Rodgers Cal Jerseys Celcom no line. Gigih cari line takde. Adidas ZX 750 Heren Ok takpe Emma, kita keluar to next tol and try cari line. Nike Sko Nettbutikk Soldes Chaussures Nike Masatu cuak jangan cakap lah. Nike Air Max 2016 Dames Kiri kanan hutan.

  • Nike Free 5.0 Dames blauw
  • Hi-way sunyi sangat. Yang ada lori dan bas yang sama potong sesama sendiri.

  • Nike Air Max 2017 Heren
  • We went to exit somewhere and try waze to Sungai petani, Kedah. 8 HOURS 30 MINUTES WHATTTTT???????? Kitaaaa dahhhh sesatttttttt!!!!!!!! THIS IS LEBUHRAYA PANTAI TIMUR! Terjojol biji mata. Mata terus macam burung hantu terbeliak hilang ngantuk. Keluar jari jemari mengira waktu. “Wait, now is 3am, we still have time for Ida!! Tunggu kami idaa! “ bagus kawan aku ni tak patah semangat. Ida sila nangis sekarang! Memandu dengan penuh tegar, patah balik KL, dan meneruskan perjalanan ke Kedah. Bila nampak sign board Ipoh, baru tersenyum lebar. That time around 5am. Matahari dah nak terbit, kami masih gigih menuju ke Kedah! Kami sampai Sungai Petani dalam pukul 9++ pagi . Mujur awal-awal dah book hotel ( actually I book for Friday night. Was mentioned to them, we will a bit late, agak agak dalam pukul 10 malam baru sampai) kah kah kah tapi pukul 10 pagi plak check in. Fjallraven Kanken Kopen The receptionist tengok kami atas bawah. new balance 574 damskie Fine. Nike Air Max 2015 męskie Rambut Emma macam terpacak pacak, dengan baju kerja semalam, muka berminyak. Me with aurora yang sememeh abis, tudung berot berot. Pernah tengok cerita hantu kak limah? Ha samelah macamtu.

    “Maaf, check in pukul 2 petang”

    “No, I nak check in untuk semalam”

    Terasa lugu sangat jawapan tu. 🙁

    And we took a power nap for about an hour before preparing for Ida’s solemnization. Nak kata nap pun tak juga sebab Aurora was crying, ajak main la lompat sana sini. Ida said, her nikah was at 2. So we all budget around 1pm kena sampai rumah dia.

  • VALCLEAN2 CMF
  • Nike Air Max 95 Femme
  • Sampai rumah Ida, dia tak bersiap pun, not even wear any makeup. Canotta Toronto Raptors

  • Nike Roshe Run Dames
  • “Hey kenapa tak ada orang? Kenapa tak siap lagi? Nikah pukul berapa?”

    “Lepas Asar”

    Muka selambar rasa nak amek muka ida bentang atas katil dan tidur atas muka dia. #$%#$%# Kalau tau dari awal kami dah singgah Terengganu makan keropok lekor tau takkkk!!!!

    20141202-042526 pm-59126955.jpg

    Muka penat mata merah tak cukup tidur. Cleveland Cavaliers make up tebal tebal tutup eyebag. nike dunk 2007 Canotte nba a poco prezzo Boleh cover eyebag but eyes still injected .

  • NIKE AIR MAX THEA
  • Haha. Air Jordan 7 Uomo Yang tengah je nampak bahagia macam tak ada masalah hidup.

    20141203-095339 am-35619941.jpg

    With the bridemaids . Ni semua traveling from KL, wah gigih. Tapi rasanya kami yang travel paling jauh kot dari Kuala Terengganu wakakakaka.

    20141203-095731 am-35851355.jpg

    Congratulations my baby sister, Mikaela Ida. cheap fjallraven kanken uk Used to be my biras yang tak jadi, (kihkihkih kelakar). Tapi syukur life much more better now. Dengan pasangan yang lebih membawa ke syurga. Gituuuuw.

    20141203-101723 am-37043792.jpg

    Gambar group geng whatsapp yang susah betul nak jumpa sebab yang tudung oren tu duduk Kedah. Ada lagi sorang tiada di gambar sebab duduk Canada yang tu lagi lah bila agaknya boleh bergambar reramai.

    20141203-101934 am-37174396.jpg

    Knowing each other via ….. Er….. Fjallraven Kanken No.2 Myspace ke? Kah kah kah that’s funny but true! Never ending friendship sampai sekarang.

    We went back to hotel around 7 something. nike air max goedkoop Emma terus nak tidur sekejap. Just take a nap katanya. Malam sikit nak bangun, mandi, dan keluar pergi makan cha kuew tiaw depan hotel. …… New Balance 678 damskie Canotte OKC Thunder nike air max 2016 goedkoop …. nike blazer uomo colori .. . Tapi kami bangun pukul 10 pagi, itu pun Aurora kejut. adidas neo donna Bangun bangun cari chakuewtiaw kakakkaa. Emma tido sangat sleeping beauty dengan makeup tak tanggal, jam masih di tangan. goedkoop schoenen adidas I sambung next entry for Ida’s wedding reception.

    One response so far

    Aug 28 2013

    Eekin’s surprise Bridal Shower!

    Published by under Well-meaning friends.

    Assalammualaikum, Banyak sebenarnya nak update tapi tak terupdate-update dek kerana pelbagai rintangan onak duri. Compra Zapatillas Nike Online Cheh propa betul. asics gel nimbus 14 uomo 21 September lepas, berjaya buat surprise bachelorette party untuk sahabat geng Aliens kami, Ee-kin. Nama pun bachelorette, mestilah sebab nak meraikan zaman-zaman akhir hidup membujangnya. Fjallraven Kanken Actually kiterang sebenarnya nak buat 1 night holiday. New Balance 577 mujer chaussures de foot Nike Tapi macam-macam halangan. Adidas NMD PK Runner

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Hotel dah penuh lah, lepas tu masing-masing ada kesibukan sendiri. Nak kumpul untuk holiday tu susah sikit. air max pas cher Jadi kami menyampaikan khabar sedih kepada Eekin, Sorry la tak jadi nak sambut bachelorette ko. Nanti kiterang datang rumah ko bawa kek macam korang buat kat aku dulu. Konon-konon ko terperanjat lah ok? Eekin ni jenis no hal. Nike Air zoom Pegasus 33 damskie So bila kiterang cakap cenggitu, dia pon, eh takpe tak kesah pon. Di waktu yang sama, kiterang buka groups whatsapp sendiri untuk organize simple party. adidas zx 100 homme nike air max 2016 wit Pilih tarikh 21 September sebab waktu itu semua balik Batu Pahat. Kemudian cari tempat yang privacy, supaya boleh buat decorations yang meriah-meriah. Nike Air Max 2017 Heren rood Lokasi dipilih adalah VVIP room Rengit Coffee, Jalan Rahmat. Bilik dia orait lah untuk kami ber 6, sebesar bilik karaoke cenggitu. Trevor Siemian Jerseys Lepas itu tertutup dan privacy nak memekak pon tak ada sapa kesah. asics gel quantum 360 damskie

    Start deco bilik pukul 5.30pm . Tak banyak modal pun buat semua ni. nike tn 2017 homme Barang-barang semua recycle apa yang ada. adidas ultra boost uncaged uomo Belon helium itu beli sendiri lepastu pergi dataran BatuPahat minta abang yang jual belon tu tolong pamkan.

  • AIR ZOOM VOMERO 12
  • air max pas cher homme Satu je belon bachelorette tu Cikanot import beli dari KL. Under Armour Pas Cher Dekat BatuPahat mana lah ada kedai-kedai party nak cari bende cenggitu.

    Husband masing-masing yang tolong deco. Emmet tolong deal kan dengan tunang Eekin. Kelakar bila sehari sebelumnya, Eekin berkobar-kobar cerita dekat aku kononnya tunang dia ajak pergi dinner. Maglie Dallas Mavericks Tak pernah-pernah nak pergi dinner. adidas scarpe 2017 Emmanuel Sanders Jerseys Soldes Asics 2017 Gelabah Eekin nak cari costume paling menawan. Fjallraven Kanken No.2 Kih-kih-kih dinner lah sangat.

    Mula-mula gigih email salah sebuah kedai cake terkenal di daerah Batu Pahat.

  • New Balance 999 Uomo
  • Awalnya email dibalas dengan baik. Lepas itu bagi contoh gambar dan bagitahu mereka kami nak naughty cake, terus mereka reject. Eeee paisehnya aku!!! Dah pening kepala tak tahu nak cari cake dekat mana. Terus teringat kawan Emmet pandai buat cake. So deal dengan dia je senang tak ada lah paiseh sangat. Dalam bag Victoria Secret adalah thong untuk Eekin wajib pakai pada malam kebersamaan dengan suami nanti. Sebagai tanda persahabatan katanya. asics trail damskie Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys Bhuahaha. Card yang ada gambar kami tu, diprinted sendiri. Cikanot print dekat office dia. Adidas Shop van Nederland Kan dah cakap semua kami buat ni cost effective.

  • Nike Air Max 90 Nero Uomo
  • Barang-barang accesories pari-pari semua dibeli di DIY.

  • Roshe Run Donna Nere
  • Alas meja polkadot itu adalah recycle alas meja guestbook waktu Cikanot kahwin. fjallraven kanken classic 16 L adidas neo

    Lalu kami surprisekan Eekin bila dia dibawa ke dalam bilik VVIP yang gelap gulita. Boleh nampak muka Eekin yang macam ‘Apa mamat ni nak buat dekat aku dalam bilik gelap-gelap ni?’ Aleh-aleh kami SURPRISEEEEE buka lampu lalu bunyikan letop-letop party tu. Nasib baik boleh bakar mercun kalau tak dengan mercun-mercun aku dah letopkan.

    Memang semua sepakat nak pakai baju putih. Biar Eekin yang pakai baju menawan kononnya nak berdinner itu.

    Aktiviti kami waktu itu, sambil makan-makan, sambil main kuiz kotak beracun. Dalam kotak ada pelbagai soalan-soalan nakal untuk Eekin. Merah padam Eekin menjawapnya. Nike Dames Nike Cortez Dames Boleh tengok muka Pareq yang membacakan soalan dengan gaya ‘Haaa habislah kau Eekin’ Sebab kalau eekin tak dapat jawap atau tak mahu menjawap pertanyaan kami, dia kena pergi ke meja makan orang ramai di luar sana sambil kepak-kepak kan sayap pari-parinya lalu berkaya ‘saya nak kahwin, saya nak kahwin’. Pareq bab membuli-buli cenggini dia suka lah sebab dia yang paling senior kahwin paling awal antara kami.

  • Nike Free Run 5.0 Blu Uomo
  • Kiranya turn dia dibuli dah terlepas lah! Segmen ini untuk kami-kami Aliens sahaja.

  • New Balance 1600 Donna
  • Yang lelaki lepak warung kat luar, tak boleh join.

    Ni la gambar bachelorette present untuk Eekin.Ada 5 pasang, tinggal pilih je nak pakai yang mana satu dulu. Yang ni kami bagi kebebasan untuk bakal suami Eekin membuat pilihan. asics gel kayano 21 męskie Ahahakkkss apasal nakal pula entry blog aku kalini?

    Gambar banyak sangat. Sebab Cikanot import official photographer dia. Haa bukan main. Jadi kami bercamwhore sakan. adidas yeezy boost 550 hombre Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys Bukan senang tau nak dapat kumpul cenggini. kyrie 1 pas cher Bagi sesiapa yang tak tahu, Aliens ini adalah geng-geng schoolmates dari Tingkatan 1 sehinggalah sekarang.

  • Adidas Superstar Verde Uomo
  • Eventhough masaing-masing ada kerjaya sendiri, life sendiri, tapi tetap keep in touch dalam whatsapp group macam kepoh kepoh gossip sentiasa sama macam zaman sekolah tak ada beza. Ish ish ish bila korang nak matang macam aku ni? Eh? bhuahahaa

    Nak juga tu letak gambar diri sendiri besar-besar.

    Overal majlis selesai dalam pukul 10.30pm itupon sebab pekerja kedai tu halau.

    One response so far

    Aug 23 2013

    Aliens buat surprise. T_T

    Published by under Well-meaning friends.

    My geng Alien memang dah lama plan nak kumpul ramai-ramai and at leasstttt meluangkan masa seketika before my wedding day. corrida asics golden run 2016 Tapi maaf lah ye, bila Eekin tengok scedule I terus dia macam.. Air Jordan 1 Retro adidas zx 700 damskie Err ko takde cuti ke? Err macam mana nak baca jadual ko ni apasal hari hari ko kerja bila kita boleh jumpa ni? hah? hah? Sila bagitahu sila! Aku hari hari kerja. -_- Kesian. asics gel lyte 3 donna adidas ultra boost uncaged uomo Lalu mereka buat kejutan saat I balik kerja pukul 10 malam. Biasanya I akan lapar, like seriously lapar lalu emo akan melanda bila balik rumah tak ada makanan. Canotte Los Angeles Clippers Parents dah pakat dengan Alien supaya tak sediakan makanan.

  • Air Jordan 12 Homme
  • Nike Air Max 2016 Goedkoop Jahat. Matt Holliday Womens Jersey Mereka datang rumah buat kejutan sambil bawa KFC banyak banyak dan sebuah kek. Nike Air Max 2017 Goedkoop Heeee jahattttnyeee korang! *tumbok muka masing-masing* Aku dah la pakai baju kelawar dah selekeh selekeh korang buat surprise kat aku konghajo betul heh. Nike Air Max 2016 Heren blauw scarpe adidas bambino shop online Fjallraven Kanken Sale Kids Sorry no picture of my kelawar pics. ray ban pas cher Aku SAMAN derang kalau derang upload gambar aku selekeh cenggitu.

  • Oklahoma City Thunder
  • Canotte Cleveland Cavaliers

    Terharu. Kenley Jansen Authentic Jersey Tiup lilin pun teresak-esak nangis. Cheh auta jee.

    Nyam nyam. Justin Tucker Ravens Jerseys Kyrie Irving All Shoes Tengok ada 2 kotak besar KFC derang beli. nike scarpe 2017 Adidas Yeezy 350 Dames Macam perli I je tau la I memang kebulurrr.

    Totin’s surprise party. Nike Air Max Dames Goedkoop Haa memang surprise sangat. comprar mochilas kanken Rasa nak hempuk je tengok muka korang tiba-tiba ada dalam rumah tau!

    I was lucky to have close friends around me who always gave me fantastic support.

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • nike roshe two hombre Dari zaman sekolah sampai sekarang. Joe Panik Jersey max pas cher ALIENS – dari kiri: Syaff, Nabil, Pareq, Eekin dan botol sos sebagai Cikanot.

    Boleh tengok mata panda I. Takde seri pengantin langsung muka aku ni tau.

    I understand that once get married, things will change. asics gel lyte 5 donna new balance 996 bleu ciel Btw, relax lah korang. Nike Air Max Dames nike air max pas cher Maglia Shaquille O’Neal Friendship has no age. Canotte Miami Heat nike blazer uomo colori Nike Air More Uptempo Sampai bila-bila pun kita tetap kawan. new balance 996 bleu ciel Nike Air Max 2017 Heren Next plan for vacation together bawa laki masing-masing ok. asics gel damskie bieganie And follow plan Syaff. Brandon Belt Jersey

  • Mens Nike Air Max TN
  • Bhuahahah.

  • Femmes Air Jordan 5
  • Canotte Houston Rockets

    Dear Allah, touch the people I care for. Goedkoop Adidas Schoenen

  • Nike Air Presto Dames
  • Nike Air Max 2017 Uomo
  • Keep them safe, remind them of your great love & bless them.

    No responses yet

    Aug 08 2013

    Bachelorette!

    Masa sekolah-sekolah, I ada geng sekolah agama. Sama-sama pergi sekolah agama jalan kaki. Womens Air Jordan 11 Begitu gigih lintas jalan besar, berkumpul di rumah Yun, dan masing-masing jalan kaki pergi sekolah agama. Pegang Al-Quran yang size besar itu warna merah menyala pula. nike internationalist donna

  • NIKE AIR MAX 90 GOEDKOOP
  • Gigih. Kobe 11 Scarpe Elite Siap bawa payung kalau panas sangat. Gigih sekali. new balance 1400 femme Lintas jalan besar dengan pakai baju kurung sekolah agama, lari lintang pukang atas jalan bila kereta laju.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Zaman sekarang semua budak pergi sekolah parents nak hantar depan gate.

  • Adidas Nmd Uomo
  • Mana ada lagi yang jalan kaki merentas onak duri? Kenangan itu diimbau kembali saat New Year + Bachelorette Party! Simple yet meaningful sangat-sangat. Canotte Philadelphia 76ers Maglia Anthony Davis Dah plan nak sleep over sesama, tapi tak tahu bila waktu paling berkesan. Nike Free Run Femme Jadi kami pilih waktu new year.

  • ROSHE ONE
  • Todd Gurley UGA Jersey adidas zx 850 mujer Untuk melihat bunga api sama-sama, kami pilih hotel yang dapat view menarik!

    Usha Royale Bintang, full. adidas y3 hombre

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Mandarin Hotel full.

  • Nike Air Max 2017 Prezzo
  • Last-last dapat Impiana Hotel,KLCC, room 1213. View dari bilik sangat cun untuk tengok bunga api. Tepat pukul 12 malam kitorang countdown dari bilik, sambil tengok jam pencawang Maxis depan KLCC tu. Maglie Boston Celtics bestellen nike air max 2016 Orang dekat KLCC menjerit countdown berasak-asak, kitorang menjerit dari atas katil, sambil lompat-lompat.

    Check in bilik teruk start tiup belon dan deco bilik.

  • Yeezy Boost 350 V2
  • Aircond sempat problem so kami call the service man datang repair. asics gel lyte 3 mujer azules Pelik je derang tengok bilik berparty sakan padahal bertiga je -_- Beli cake dekat wondermilk, Publika sebab pagi itu ada meeting with my videographers for wedding, jadi singgah beli cake and baskin robbin. Fjallraven Kanken Mini The helium gas balloons and prop semua Yun and Scha yang cari. nike air max 1 pas cher Thankyou koranggggg!!!

    Terasa terharu bila pakai strip Bride To Be. asics gel lyte 5 hombre blancas Lepas ini dah tak merasa dah pakai bendalah ini lagi.

    Kan dah cakap. hogan outlet Maglie Los Angeles Lakers Adidas Dia punya riuh rendah party macam 10 orang je rasa. New Balance męskie Sampai ke toilet kiterang camwhore.

    Sengaja tanak invite ramai-ramai.

  • Nike Free 4.0 Men
  • Sengaja nak spent time sama-sama mereka sahaja. Taylor Martinez – Nebraska Cornhuskers Sengaja nak mengimbau memories. new balance 420 homme grise Herschel Walker Jerseys Bila masa lagi nak dapat bersama macam ini. adidas femme dentelle

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • hollister pas cher asics gel lyte 3 hombre rojas Scha juga akan berkahwin this coming June. billige Nike sko norge Yun juga, soon.

  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • Amien. Chicago Bulls Cepat sangat masa berlalu. Maybe after this, kita plan vacation bersama keluarga masing-masing? 🙂 Year 2013, year to change. Change of everything.

  • nike air huarache dames roze
  • Tak lama lagi nak change status. Adidas Superstar Schoenen Dames I tak kata pun nak change to berhijab. mochilas kanken baratas Nike Sko Nettbutikk But I try my best. Hollister Magasin Even Maria Elena pun berubah berperingkat apatah lagi saya yang jahil ini. I am more to change perilaku, dari perangai yang lain macam ke perangai yang semacam, change from know nothing about coooking kepada belajar sedikit-sedikit cara-cara hidupkan api gas di dapur dan juga belajar menerima, memahami dan saling bertoleransi sesama roomate baru nanti. -_- In Sya Allah.

    No responses yet

    Aug 05 2013

    Bila jumpa kakak lain mak lain bapak lain bangsa lain bahasa.

    Published by under Well-meaning friends.

    Last week dapat FB message from Mba Ncus, katanya mahu datang ke Malaysia. Air Jordan 4 (IV) Kånken Laptop 13 Punyalah excited sebab dekat 5 tahun tak jumpa dia. Kirk Cousins Redskins Jerseys New Balance 990 męskie Nike Air Max 2017 Heren groen Mba Ncus ni my housemate time I study Indonesia dulu. nike air max thea donna Memang dah macam kakak sendiri. New Balance 1600 mujer Authentic Air Jordan Shoes Makan bersama, gossip bersama, buat modeling dan bercamwhore bersama, susah senang bersama., mandi bersama eh yang tu tak. Tapi sebelum I habis study lagi, dia dah meninggalkan diriku. Canotta All Star 2016 Nike Scarpe Uomo

  • Brooklyn Nets
  • Sob-sob-sob.

  • Nike Air Max 2017 Men
  • nike cortez bambini nike kd 9 pas cher Dia pindah Hongkong sebab dapat job stewardess under Cathay Airline. nike cortez bambini Jake Arrieta Authentic Jersey Sejak tu memang tak jumpa dia lah. Maglia Jeff Teague Fjällräven Kånken Salu Atlanta Hawks Fjallraven Kanken Big Tapi still keep in touch dalam facebook! Kebetulan, minggu ini flight dia overnight dekat Malaysia. Nike Heren Stay 2malam dekat Sunway Hotel, jadi cepat-cepat I minta cuti untuk berdatings dengan dia!!

    Bezanya mba ncus dengan stewardess di pasaran sekarang ini, dia jenis down to earth. asics gel quantum 180 męskie Kalau keluar besiar-siar tu memang secalit make up pon tak pakai. hollister pas cher Simple sangat. fjallraven kanken classic Asics Mexico męskie air max pas cher nike air max 90 mujer Tak berubah dengan waktu kami kenal dulu-dulu. goedkoop nikes Orangnya sangat lembut dan perangai ke-sister-an dia terserlah disitu.

  • ZOOM ALL OUT
  • asics gel nimbus 17 hombre Nike Air Pegasus Uomo

    Since Mba Ncus stay dekat Sunway Hotel, nak senang jumpa dekat Sunway Pyramid sahaja. Nike Heren goedkoop nike air max Kanken 7L Jalan-jalan temankan mba shopping.

  • Roshe Run Nero Uomo
  • Canotta Indiana Pacers asics gel kinsei 4 mujer goedkoop nikes Tapi last-last haku pon terjebak sama. Maglia DeMar DeRozan

  • Nike Air Max 2016 Uomo
  • goedkoop nike air max 2016 Goedkoop Adidas NEO Nike Air Max 2016 Heren Zwart Menyampah tau!

    “Mba masih ingat nga dulu aqu pernah suka cowok di dublin, ini dia, suamiku!”

    “Hah? yang kamu sering skype itu?”

    Wah tiba-tiba teringat 5tahun lalu, setiap kali Emmet kecewakan aku, permainkan perasaanku, reject cintaku *eceh* lepastu terus nangis-nangis frustated *lah konon* ketuk bilik mba Ncus. kyrie 2 pas cher nike air max

  • Femmes Air Jordan 3
  • Terperanjat dia bila tahu, suami aku sebenarnya orang yang sama aku tergila-gilakan dari dulu. Goedkoop Nike Schoenen Women Air Jordan 12 Wah betul lah pepatah “Kalau dah jodoh tak kemana”. Maglia Jeff Teague new balance 373 bleu orange ps: Ada rezeki lebih, nak pergi Hong Kong pula.

    No responses yet

    « Prev - Next »

    | |