Archive for the 'Well-meaning friends.' Category

Aug 26 2016

Ship of friends.

Published by under Well-meaning friends.

Who is your bestfriend? Okay when we talk about bestfriend.. eh cakap melayu sahaja lah. Apabila kita bercakap pasal bestfriend, banyak yang kita boleh classifiedkan betul tak? Ada yang kata kawan-kawan sekolah itu lah best friend kita. Kawan kawan tempat kerja. adidas y3 damskie Ada pula kata ibu kita adalah bestfriend kita? Macam macam. Saya ada 2 golongan (group of friends) punya best friend. Satu tu kawan-kawan sekolah menengah (ALIEN) dan satu lagi tu kawan-kawan sekolah agama (TOYUNIZA). Sebab apa berbeza? Sebab skolah menengah dan sekolah agama kami berkawan dengan orang yang berbeza. New Balance 009 męskie Geng sekolah agama rata-rata kawan baik saya berumur setahun lagi muda. Scarpe Hogan Mereka juga lah jiran tetangga kami dulu dulu. Dulu lah yer, sekarang masing-masing dah pindah jauh. adidas superstar 360 dziecięce And yes, apabila nama best friend, pergi mana pun, mereka tetap sahabat saya!

Ni lah kami 3 sahabat. Ryan Kerrigan Redskins Jerseys Masing-masing dah bekerjaya dan mempunyai keluarga sendiri. adidas italia Yun walaupun tak kahwin lagi kami anggap dia sudah bekeluarga juga lah sebab sibuk dengan buah hati pengerang jantungnya.

  • Adidas Gazelle Nero Donna
  • Biasalah orang bercinta kan selalu timbul tenggelam. Maglia Scottie Pippen Oleh kerana ini, Kami telah mengistiharkan pada bulan January setiap tahun adalah bulan persahabatan kami. Kalau tak ada pengistiharan begini, nak jumpa masing-masing penuh alasan. Hogan Rebel I ni nampak je busy tapi rindu kawan-kawan tau. Rutgers Scarlet Knights -_- Untuk January tahun ni, kami buat road trip tu Kuantan, Pahang. Tak payah pergi jauh-jauh, tujuan sebenarnya pun sekadar ingin merapatkan silaturrahim kami yang susah nak jumpa itu.

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • Masa ni lah yang makcik joyah kepoci semua keluar “wahh dah besar dah anak kau”.. Fjallraven Kanken Sale NO.2 “woww kau nampak berseri-seri sekarang!”.. “kau nak tahu tak sekarang ni sipolan…” begitulah kami yang hidup penuh dengan gosip. nike air max 90 soldes Percutian 3 hari dua malam di Swiss Garden Residence, Kuantan.. kononnya salah seorang kami ada voucher suite di sana, tapi bila tambah tolak bahagi mahal je voucher itu. Tak payah guna lagi bagus. Bestfriend: Kawan yang boleh ketawa sama-sama

    Yang boleh accept bila kau cakap aku berperangai tak senonoh. chaussures de foot Nike Yang boleh accept bila kau cakap aku suka buat malu orang. Haa yang boleh cakap aku macam-macam. Kau orang sahaja. Cuba kalau orang lain. Mau sentap terus unfriend kau dekat facebook. HAHAHA Bestfriend: Kawan yang suka makan macam kita makan juga

    Tiada gambar makanan yang indah-indah yer. Asics Hombre Sebab apa? Kerana makanan yang indah-indah dah selamat sampai ke perut, dah keluar dah pun. nike air max 90 pas cher Perut dah kebulur tak sempat dah nak amek gambar.

    Tapi bestfriend selalu bengang kerana mereka terpaksa gemuk kerana daku Walaupun Totin Jamain seorang yang kuat makan, tetapi pada mereka Totin Jamain tetap mempunyai berat badan yang ideal. Tak kira lah jika menelan seekor lembu atau ular sawa. Goedkoop Nike Air Max Sama sahaja. Nike Air Huarache Pas Cher Hehe. Women Air Jordan 9 Percutian kami dipenuhi dengan jalan-jalan cari makan.

  • LUNARGLIDE 8
  • Dimulakan dengan Kula Cakes, order sorang satu jenis. Tak cukup dengan itu siap tapau bawa balik hotel pula. Kemudian makan di Warung Maksu Paksu Tanjung Lumpur, amek gorengan penuh satu meja padahal makan bertiga sahaja. air max pas cher Tak puas hari itu, esoknya makan balik benda yang sama. Mi Calong Kuantan, mula-mula sorang semangkok je dulu. Kemudian siap tambah lagi semangkok konon-konon anak nak makan padahal kita yang melantak. Awalnya nak stay 2 hari je dekat Kuantan. air max 2017 goedkoop Alih-alih extend lagi sehari.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Bianche
  • Sebab apa? Sebab kempunan tak puas jalan-jalan cari makan ekat Kuantan.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Hanya sahabat sahaja yang mengerti gaya monster Totin makan. mochilas fjallraven kanken baratas Bestfriend: adalah yang boleh buat video senonoh begini. Nike Air Max 2017 Heren zwart Kah kah kah!! Video ni prohibited.

  • Nike Air Max 2017 Dames zwart
  • Yang nak tengok kena buka instagram Totin dan korel-korek entry yang lama? Hanya bestfriend sahaja yang boleh. Cuba suruh aku pergi shooting berlakon videoklip, mesti kejung.

  • ULTRA BOOST
  • New Balance 515 męskie Hanya dengan mereka sahaja boleh. Orang lain tak ada keistimewaan bonding macam mereka. Bestfriend: Terpaksa akur dengan minat bestfriend sendiri

    Kerana salah seorang bestfriend minat leapord, terpaksa kami akur dengan permintaan tema leapord tersebut. Tom Brady Jersey T.J. Yeldon College Jerseys Dari pakaian kami semua leapord, sampai lah ke toto tilam tidur pun nak leapord semua.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Inilah nasib kami. -_- Tahun depan nak tema fairy tale!!! COPPPPP! Bestfriend: Saling memahami

    Orang yang sama juga selfie, orang yang sama juga drive.

    Kerana kami berdua sudah mempunyai anak, bestfriend yang bujang terus volunteer menjadi driver.

  • Nike Air Max 90 Donna Blu
  • Katanya supaya anak masing-masing tidak mengganggu si ibu sedang drive. Keselamatan kononnya. Harapannya agar volunteer itu satu sumbangan yang ikhlas. Kan bestfriend kan? Bestfriend: Yang boleh jaga anak kita macam anak dia sendiri.

    Sementara mommy tengah main gelongsor pusing-pusing dekat belakang tu, bestfriend boleh tolong jagakan.Walaupun kadang-kadang bestfriend tak ada anak pun lagi tapi gaya menjaga dah macam anak sendiri. Tak ada istilah ini anak kau, itu anak aku. nike buty męskie Kami semua satu family. Adidas Dames Itupun nasib nasib kalau mood anak baik, anak kita nak lah dekat dia. Nike Air Max 2017 Femme Kalau mood tak baik, duk jejauh yer kawan. nike air max 2017 goedkoop Boleh kena amukan paradigma dunia, seperti gambar dibawah.

    Sejenis amukan yang luhur dari hati.

    Bestfriend: Yang suka buat surprise sesama sendiri.

    Kerana senyuman bestfriend adalah kebahagiaan kami.

    Surprise untuk bestfriend yang menyambut hari lahirnya bulan January. Macam gitu tak aci juga setiap bulan, Yun dapat hadiah waktu friendship month holiday kami. Tahun depan buat belated birthday Totin pula eh? Bestfriend: Adalah orang yang tidak berkira dengan anda.

    Aku main pasir dulu yer. asics gel lyte 5 mujer Ok takde hal. Aku boleh layan selfie sesorang. Sac à Dos Kanken Fjallraven -_-

    Harga barang ni rm7.95 Aku dah bayarkan, ko kena bayar kat aku balik lagi 5sen bla bla. Tak kuasa nak layan.

    Tahun depan kita sorong troli kat airport pulak! InsyaAllah. air max pas cher pour homme Mau kemana agaknya? =)

    Korang ada bestfriend tak? Cuba wujudkan satu bulan friendship month macam kami dan gunakan waktu itu untuk jumpa dan close kembali setelah masing-masing sibuk dengan hal duniawi. Really memorable. nike air max 2016 goedkoop Sangat bermakna tau dapat spend time macam gini. air max 90 femme noir et rose et blanc Tak perlu selalu. Setahun sekali pun dah cukup. Yang penting masing-masing kena ada lah. Pegang pada janji. Ajal maut memisahkan kami. air max

  • Nike Air Max 90 Donna Blu
  • Women Air Jordan 5 Gituuu.

    3 responses so far

    Aug 21 2015

    Meraikan Bestfriend yang nak kahwin.

    Nama dia Nabilla. Jordan Shoes On Sale Waktu dulu dia tomboy. Kami panggil dia Nabill. Bila dia nak kahwin, kami kena panggil dia Bell. Adidas NMD Heren Bell adalah sahabat dari waktu sekolah. nike air max flyknit mujer Dia kata dia nak kahwin. Tak lamaaaa sahaja lagi. Oleh kerana keputusan mengejut dia untuk berkahwin secara tiba-tiba, kami terpaksa juga membuat bridal shower secara mengejut juga. nike cortez 90s Routinely kalau antara kawan rapat kami nak kahwin, kiterang akan sepakat buat lil bit celebration before the ring. Yang kelakarnya kami agak sibuk lately ni, masing-masing busyyy sampai last last, “weiii esok weiii bridal shower Bell kita tak prepare apa pun lagi! ”

    20150420-1:09:40 pm.jpg

    Nampak macam planning penuh rinci tetapi sebenarnya buku ni buat sehari sebelum party.

  • Maglia Stephen Curry
  • Gelabah. Actually dalam buku ni ada memory dan kenangan kami sesama geng Geng Alien. asics gel lyte 5 mujer blancas Cacatan nostalgia termasuklah zaman-zaman transformasi Bell dari perempuan kacak ke perempuan diva. Maglie Oklahoma City Thunder Nike Air Foamposite Donna Malam malam tu bongkar gambar lama-lama untuk cari bukti dan kita tampal dalam buku ni. Biasalah buat last minute, bakat kreativiti memang dah takde. Chaussure Adidas Pas Cher Tak sempat nak berkreatip bagai. Maglia Blake Griffin

    Cake!! kami mencari naughty cake. Kami kononnya dah deal sebulan lebih awal dengan baker. Tetapi dia cancel atas urusan tertentu. soldes nike 2017 Jadi gelabah punya gelabah, kami minta bantuan Nieja dan terjumpa baker dari Shah Alam yang sudi buatkan cake nakal untuk kami. Kanken 16L Kalini kami order cupcake. new balance 373 damskie bordowe Gambar dah bagi siap-siap dan baker tu dapat buat cupcake sebiji dalam gambar. Lagi cantik pula tu!!! (Oh ya,maaf gambar kene blurr bukan main sebab sekarang musim viral. Nanti mula lah nak buat viral dengan cake kami. David Wilson Jersey Haip!)

    20150421-1:38:34 pm.jpg

    Cadar pengantin tu memang hadiah dari kami untuk bell. Washington Redskins Jerseys Kami dah beli awal-awal sebab memang dari awal berkenan dengan cadar ni! Tatau lah Bell berkenan ke tak janji pada kami cadar ni lawa!!! Semua decorations last minit! Spender seksi gantung gantung tu beli sehari sebelum. Wall decorations tu beli pagi pagi tu, termasuklah petals bunga semua beli pagi-pagi. Haa betapa kalutnya kami pagi itu. Janji nak buat decoratio s lepas Asar, tapi masing-masing datang pukul 6petang. Maglia Dirk Nowitzki Hahaha!

    20150421-3:44:14 pm.jpg

    Kami awal-awal dah plan dengan Mak Bell dan future husband Bell. Pukul 8malam konon-konon ayah Bell call suruh Bell dan future husband balik ke rumah dengan segera. Air Jordan 5 Ada benda nak dibincangkan kononnya. Bila sampai rumah, konon-konon future husband nak betulkan lampu di bilik itu. Fjallraven d’Occasion Yeay! berjaya prank kan Bell! Boleh pulak lepas tu dia lari sebab baju dia tak lawa, tak sempat make up cun melecun katanya. asics homme pas cher Tak ada baju tema macam kami. Jangan risauuuuu..

    20150421-4:06:16 pm.jpg

    Kami dah siapkan baju tidur sarung buat Bell. Siap dengan crown lagi! Bell patut bertuah sebab dah sediakan prop macam ni. David Wilson Jersey Tak macam time I kena tu, I pakai baju kelawar je ok!!!!! Hwaaaaaaa kejam.

    20150421-4:07:35 pm.jpg

    Pyjamas suit I beli murah-murah je tu. asics gel quantum 180 donna Beli pun last minit. Tengok selipar kami yang comel-comel.

    20150421-4:11:21 pm.jpg

    Gigih mencari selipar comel cenggini. Biasalah bila kita cari tak jumpa. Bila time tak mencari tu ada je depan mata. ray ban pas cher Sejam sebelum, siap gigih round bandar mencari ni. Adidas NMD PK Runner Ssampai stress bagai. Kami sampai berpecah, kau cari dekat mall ni, aku pergi mall lain. Akhirnya jumpa juga!!

    20150421-4:13:10 pm.jpg

    Acara pertama adalah makan!! Sebab kami dah kebulor! Untuk mudah kemas rumah orang, kami order Dominos Pizza je, senang makan, senang kemas. Sebenarnya bukan nak makan sangat, kami lebih kepada nak berborak mengimbau kenangan silam!

    20150421-4:14:43 pm.jpg

    Acara seterusnya adalah Questionare Buat Bell. Nike Air Max Sko A day before, kami dah jumpa future husband Bell dan tanya semua mengenainya. So kalini kami buat questionare nak tengok betul tak jawapam Bell and her future husband. asics gel lyte pas cher Game ni jadi lebih best sebab Bell dan bakal suami ni baru kenal tak sampai 3 bulan. Mereka ni family planning. So memang tak tau sangat antara satu sama lain. Chaussures Nike Pas Cher Haa mengekek Bell nak menjawapnya. Yang kiterang plak sibuk kacau konsentrasi Bell. nike air max 2017 dames Blauw Kekekeke.

    20150421-4:18:03 pm.jpg

    Game ni paling kelakar dan penuh gelak tawa. Ni idea Pareq kah kah kah saja nak mention biar orang tak anggap pareq bajet skema. Nama game ni Pecker. Adidas Stan Smith Dames Ntahh kiss the pecker ke apa tah. I lukis gambar body sahab with kertas mahjong besar besar. Pareq kata private part lukis besar-besar. Dekat situ kita bulatkan which is the targer area. Ok saja i mention sekali lagi pareq yang kata. To make sure yang you guys semua masuk dalam kepala yang ini semua idea pareq. Nike Kobe Shoes nike buty sklep Kekekeke.

  • Femmes Air Jordan 5
  • Lepas tu tampal dekat dinding. And Bell kena pakai penutup mata ni dan kami bagi lipstic tebal-tebal dekat Bell. Lepas tu kami akan bagi direction kepada blindness Bell untuk kiss the wall. ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Tengok la which part of body yang Bell kiss. Just imagine that is her future husband body. Adidas Baratas España Lawak gila game ni. Thank you pareq sebab bagi idea main ni 1jam sebelum event. Mana tak gelabah i nak lukis bagai. Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige Tak de gambar sebab it’s too censored. adidas nmd hombre Canotte Golden State Warriors Sorrryyy.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 33
  • adidas chaussures homme Make sure you’re matured enough, kalau nak main game ni ok?

    Dan yang paling penting kena sporting!!

    20150421-4:25:27 pm.jpg

    Pregnancy test tu tujuannya adalah untuk check Bell and make sure, sebelum bernikah, UPT kena negative!

    Haaaaahaahaaa.

    20150421-4:27:00 pm.jpg

    Sesi wajib kami adalah sesi bergambar. nike air max 2016 goedkoop Sahabat dari Tingkatan Satu Temenggong Ibrahim Girls School. New Balance 446 mujer Nasib baik girls school, kalau tak, tak pasal-pasal ada sahabat lelaki join bridal shower ni -_-

    20150421-4:27:39 pm.jpg

    Amboi diva sangat pose kau ni Bell.

    20150421-4:31:43 pm.jpg

    Kami yang dah tua bangka tapi berangan comel.

    Sebenarnya kali ni celebrate kurang sorang.

    No responses yet

    Aug 10 2015

    Thika putar-putar JB

    Published by under Well-meaning friends.

    I was on leave for 4 days last week.

  • Nike Air Max 90 Bianco Uomo
  • Adam Wainwright Authentic Jersey Banyak urusan! Uruskan #grandeurexpansion, then uruskan event butik bulan puasa nanti, lepastu my ex housemate from Indonesia coming over to Jb. And yeaahh kena lah bawa dia mutar mutar kota johor!!

    20150610-1:28:51 pm.jpg

    For those who are not following me in Instagram, my boutique, Grandeur nak expanse to 2 storey boutique.

  • Adidas Yeezy Boost 350 Donna
  • asics gel lyte 3 mujer blancas So lepas ni butik Grandeur 2 tingkat. Nike Free Rn Flyknit Dames Air Jordan 4 Premium asics tiger uomo Women Air Jordan 14 Ground floor is for Grandeur boutique, and 1st floor is Grandeur Exclusive , khas untuk celebrities and exclusive vendor. nike air max pas cher Best kan? Nak shopping apa je dah ada dekat Grandeur. asics gel nimbus donna

  • CORTEZ
  • Sekarang butik still on renovation. Fjallraven Kanken No.2 Banyak benda kena buat segan segera sebab mengejar bulan puasa.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Kelam kabut dibuatnya.

  • Nike Air Huarache Heren zwart
  • nike air max 1 homme Tanak cerita pasal tu pun. Actually my old housemate, Thika datang Malaysia!! Sebab tu apply cuti ! Plan dari awal memang dah promise dengan Thika nak bawa dia pusing pusing Johor Bahru. (Since Thika stay 2 night at Jb and the rest for a week at Singapore)

    20150610-1:34:13 pm.jpg

    Location pertama yang wajib pergi.

  • Air Max 90 Floreale
  • Adidas Zx 800 Heren Semestinya Legoland! Ramai sangat orang so tak tertarik nak masuk dalam. 2017 nike air max pas cher Asics Pas Cher Sekadar putar-putar selfie je. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Nike Italia

  • AIR ZOOM ELITE 9
  • 20150610-1:36:31 pm.jpg

    Paling best sebenarnya dekat Legoland Hotel.

  • VALCLEAN2 CMF
  • Sebab kawasan lobby dia ada pusat permainan legoland yang FOC je. Banyakkk mainann ha apalagi Aurora baik baik tengah tidur masatu terus terjaga.

    20150610-1:38:07 pm.jpg

    Excited dia nak buat tembok tu!! Tanak balik. New Balance Pas Cher nike air max 2017 goedkoop Asics Kinsei 4 damskie

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Terus kompius sebenarnya nak bawa Thika ke nak bawa Aurora pergi sini ni?

    20150610-1:39:43 pm.jpg

    Thika and Mas Okta. Canotte Orlando Magic

  • Nike Flyknit Racer Women
  • Adidas buty sklep online asics gel lyte 5 mujer rojas Dulu masa study dekat Indonesia, diorang ni lah yang selalu menemani kesepian ku. Adidas Superstar Dames New Balance 574 mujer asics gel pulse 7 męskie Sob sob sedih pula ingat balik. Memang sahabat susah senang. Justin Tucker Ravens Jerseys Dia punya baik hati sampai bulan puasa pun sanggup teman sahur and berbuka dekat luar (walaupun mereka ni non muslim) weekend je pergi hangout sesama, shopping, saloon, karaoke. Nike Air Max 2017 Dames roze nike air max pas cher Haa memang baikkkk bgt orgnya! Ohya, Thika is now 4months pregnant!!! Tak nampak perut buyut pun. Hureyy rora bisa dapat teman baru!!

    20150610-1:43:39 pm.jpg

    Next destination is Puteri Harbour and Hello Kitty Town! Aku yang excited sebenarnya kalau bab Hello Kitty ni. Rasanya Thika tak berapa kenal si kucing bajet comel ni. Jordan 12 Sale Sebab kalau tak salah, kucing ni tak berapa famous dekat sana. Adidas NMD Dames So maybe dia pun aneh tengok kucing ni kot. Air Jordan 12 Uomo

    20150610-1:46:03 pm.jpg

    Our outfits from @Odda_rtw . Goedkoop Adidas Superstar Actually dah beli lama tapi Aurora punya size besar sikit. Baru sekarang Aurora baru dapat pakai. new balance shop firenze Tu pun lengan panjang sikit. New Balance Pas Cher

    20150610-1:47:33 pm.jpg

    Sebelum pulang, last minute shopping untuk Thika and Mas Okta at JPO. Banyak gak dia borong kasut. Nike Air Max 2016 Heren Fjallraven Kanken Large Yang herannya me and husband pun terikut shopping sekali. Nike Air Max 1 Femme mochilas fjallraven kanken baratas adidas nmd r1 uomo Ni yang malas bawa orang pergi JPO ni mesti jadi macam giniii! Benci tau! Ok gambar banyak dekat camera and I sangat malas nak transfer gambar at this moment.

    No responses yet

    Aug 08 2015

    Bell’s solemnization.

    Yes, I suka bila ada geng sekolah kahwin. Fjallraven Kanken España

  • Nike Air Max 2017 Dames groen
  • cheap adidas shoes uk Lagi suka bila disuruh jadi bridemaids! Buat apa nak gentar kalau setakat jadi bridemaids, angkat dulang hantaran just for a while? Seberat mana dulang itu pun daku sanggup! Sebab apa??

    • Sebab dapat outfit free.
    • Nike Air Max 90 Dames wit
    • Baju and tudung free.

    • Yang kedua dapat enterprem dalam album gambar pengantin banyak banyak termasuklah dapat berpeluang join outdoor photoshoot secara percuma!

    Wah pakej tuu. Soldes Nike Pour Femme new balance 1500 ebay Bukan senang nak dapatkan pakej macam ni kalau tak ada yang kahwin memang mengidam la aku nak berphotoshoot bagai kan?

    Macam entry yang lepas, bachelorette Bell dilakukan seminggu sebelum pernikahannya. Sekarang dah nikah dah mereka, Alhamdulillah.

    20150508-5:45:17 pm.jpg

    Lagi satu syiok nya jadi bridemaids dapat bahang acah acah pengantin baru bila dapat pakai inai lukis free di tangan. Hahahahaa bila lagi nak acah-acah macam ni kan? Inai ni kitorang pilih sendiri. adidas stan smith dziecięce Tension je pengantin bila album inai tu kami yang kongker! Bukannya tolong pengantin pilihkan corak tapi kitorang pilih untuk diri sendiri! kekekee.

    20150508-5:52:23 pm.jpg

    Kain ni diberi oleh si pengantin sebulan sebelum majlis.

  • Nike Air Max 90 Donna Bianche
  • Mochilas Kanken Big Hebat betul, kelam kabut kami mencari taylor.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • soldes nike air max 1 pas cher Nick Chubb – Georgia Bulldogs Jerseys Nasib baik my personal taylor sanggup melayan kerenah ku untuk design begitu begini. adidas sale uk

  • NIKE LUNARGLIDE 8
  • Shawl kami dari @houseofjazaba boleh beli di butik @grandeur_my Bandar Baru Uda! haha sempat lagi promote!

    20150508-5:54:34 pm.jpg

    Gambar pengantin diketepikan sebab pengantin sedang bersiap.

  • Nike Air Max Thea Heren wit
  • Nike Air Max Très pas cher Adidas buty sklep Yang menyebuk di belakang buat huru hara bilik pengantin sibuk berselfie dulu. Sacramento Kings asics gel lyte 3 mujer rojas Konon-konon kami penenang darah gemuruh pengantin la tapi I rasa pengantin macam makin stress je dengan keberadaan kami. Atlanta Hawks

  • Air Max 2015 Homme
  • Kekeke ampunnnnn. goedkoop nike air max 2016 Yadier Molina Womens Jersey

  • ADIDAS PURE BOOST
  • Dulu I kahwin uoll buat camtu gak kan? Kekeke.

    20150508-6:48:54 pm.jpg

    Nampak bukti tak? Pengantin tengah bersiap, yang belakang-belakang tu menyebuk. Canotte All-Star Kobe 11 Scarpe Elite Fjallraven Kanken Mini chaussures de foot puma Waktu waktu begini gambar pengantin tak penting, sebab pengantin ada personal photographer sendiri, kami yang tiada siapa siapa ini haruslah selfie sendiri.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • AJ 12 OVO Mochilas Kanken Baratas Tengok muka pengantin sungguh menyampah katanya.

    20150508-6:51:44 pm.jpg

    Dalam banyak-banyak hantaran ( okey I baru sedar yang I terlupa ambil gambar kesemua hantaran pengantin) I paling suka kuih tart berbentuk buah-buahan berwarna warni ni. new balance 373 bleu orange asics adidasi de sala air max femme Memang mengiurkan.

  • Nike Air Max 2017 Grigio Uomo
  • Nike Dames

  • NIKE FREE RUN Men SHOES
  • nike air max 2017 pas cher homme Kalau anak I nampak ni confirm hantaran dah jadi minus sedulang sebab kuih ni dah dikerjakan dulu.

    20150508-6:54:03 pm.jpg

    Haii Bell, just nak inform yang kitorang dah kerjakan dulu cokelat hantaran dari pihak lelaki untuk ko tu!! Hahahaha tu lah masa I kahwin dulu habis macaroons hantaran I korang kerjakan.

    20150508-7:06:05 pm.jpg

    Pengantin gatal. New Balance 577 męskie Bo Jackson Jerseys Kah kah kah photographer pening kepala nak shoot gambar pengantin sebab masing-masing bengong.

  • AIR MAX 2016
  • Maklum la derang ni tak bercinta, kekok nak bermesra, semua buat hal bengong masing-masing. nike cortez shop online italia

  • NIKE ROSHE ONE
  • adidas pure boost hombre Ni gambar paling menjadi kot? (Credit photographer: FareedZain Photography)

    Amboii nak bermesra jangan depan kami. adidas stan smith uomo asics femme pas cher Anda takkan aman! Ahaha. max pas cher (Credit: Fareedzain Photography)

    Thank you bagi kami free photoshoot cantik cantik cenggini! (Credit: Fareedzain Photography)

    20150508-7:13:08 pm.jpg

    Selamat pengantin Baru, Bell! Selamat menempuh ombak rumahtangga!

    (Sebelum laki ko peluk, baik I peluk dulu!)

    Byee.

    No responses yet

    Aug 01 2014

    Crazy Trip to Kedah

    Memang kerja gila sangat. It was planned trip sebenarnya. Tapi menjadi gila sebab tersasar jauh. I tak pernah ke Sungai Petani. Jimmy Graham Seattle Seahawks Jersey And it was my first trip without husband. Selalu pergi mana mana mesti husband follow.

  • Air Max 2015 Homme
  • Konon nak berdikari lah ptuihhh. Nike Air Max 2017 Dames wit Pergi dengan my baby sis, Emma. Nike Air Max 2017 Dames Emma kerja that day, so bertolak ke kedah pun dah malam. Nike Air Max 2017 Heren rood Asked Emma frequently, “betul ke nak bertolak malam ni? You ok ke drive malam?” Confident je dia jawap, “Don’t worry I dah pernah ke sana gerak malam, takpe I biasa dah!” Fine. Jawapan meyakinkan nampaknya. asics kayano 21 uomo Nak dijadikan cerita, Emma punya phone broadband tiba-tiba kena blocked. nike air force 1 mid flax on feet Waze tak boleh pakai. Maglia Grant Hill Dia nak ambil I dekat rumah je dah sesat. Janji pukul 8 malam tapi 830 tak kunjung tiba. Pukul 9 baru kami officially gerak from KL. Since we all belum dinner, sempat singgah makan dekat Paparich before masuk highway.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Scarpe Adidas Italia Makan mee ringan ringan takut mengantuk katanya. Canotta New Orleans Pelicans

  • Air Jordan 13 Donna
  • Perjalanan diteruskan. Borak-borak dalam kereta since quite long time tak jumpa Emma, sampai mata start lalok, “Eh you tidur lah. nike goedkoop online I ok je drive sendiri. new balance 997 on sale I nak pakai handfree layan lagu kuat-kuat” okaaay Emma siap offer suruh baringkan seat. Memang aku tido nyenyak la niiii. Kobis pun dah syiok tido di riba. … .. new balance 996 beige homme . Nike Air Max 2016 Heren zwart Emma drive santai sambil nyanyi-nyanyi riang . .. …

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • 2pm Emma kejut, “Totin, Totin bangun!! Tolong check kan waze, kenapa I rasa kita macam nak dekat Terangganu? “ #$%%#%$^#%# Hah mata terus segarrr. Tekan waze banyak kali tapi tak dapat detect. Aaron Rodgers Cal Jerseys Celcom no line. Gigih cari line takde. Adidas ZX 750 Heren Ok takpe Emma, kita keluar to next tol and try cari line. Nike Sko Nettbutikk Soldes Chaussures Nike Masatu cuak jangan cakap lah. Nike Air Max 2016 Dames Kiri kanan hutan.

  • Nike Free 5.0 Dames blauw
  • Hi-way sunyi sangat. Yang ada lori dan bas yang sama potong sesama sendiri.

  • Nike Air Max 2017 Heren
  • We went to exit somewhere and try waze to Sungai petani, Kedah. 8 HOURS 30 MINUTES WHATTTTT???????? Kitaaaa dahhhh sesatttttttt!!!!!!!! THIS IS LEBUHRAYA PANTAI TIMUR! Terjojol biji mata. Mata terus macam burung hantu terbeliak hilang ngantuk. Keluar jari jemari mengira waktu. “Wait, now is 3am, we still have time for Ida!! Tunggu kami idaa! “ bagus kawan aku ni tak patah semangat. Ida sila nangis sekarang! Memandu dengan penuh tegar, patah balik KL, dan meneruskan perjalanan ke Kedah. Bila nampak sign board Ipoh, baru tersenyum lebar. That time around 5am. Matahari dah nak terbit, kami masih gigih menuju ke Kedah! Kami sampai Sungai Petani dalam pukul 9++ pagi . Mujur awal-awal dah book hotel ( actually I book for Friday night. Was mentioned to them, we will a bit late, agak agak dalam pukul 10 malam baru sampai) kah kah kah tapi pukul 10 pagi plak check in. Fjallraven Kanken Kopen The receptionist tengok kami atas bawah. new balance 574 damskie Fine. Nike Air Max 2015 męskie Rambut Emma macam terpacak pacak, dengan baju kerja semalam, muka berminyak. Me with aurora yang sememeh abis, tudung berot berot. Pernah tengok cerita hantu kak limah? Ha samelah macamtu.

    “Maaf, check in pukul 2 petang”

    “No, I nak check in untuk semalam”

    Terasa lugu sangat jawapan tu. 🙁

    And we took a power nap for about an hour before preparing for Ida’s solemnization. Nak kata nap pun tak juga sebab Aurora was crying, ajak main la lompat sana sini. Ida said, her nikah was at 2. So we all budget around 1pm kena sampai rumah dia.

  • VALCLEAN2 CMF
  • Nike Air Max 95 Femme
  • Sampai rumah Ida, dia tak bersiap pun, not even wear any makeup. Canotta Toronto Raptors

  • Nike Roshe Run Dames
  • “Hey kenapa tak ada orang? Kenapa tak siap lagi? Nikah pukul berapa?”

    “Lepas Asar”

    Muka selambar rasa nak amek muka ida bentang atas katil dan tidur atas muka dia. #$%#$%# Kalau tau dari awal kami dah singgah Terengganu makan keropok lekor tau takkkk!!!!

    20141202-042526 pm-59126955.jpg

    Muka penat mata merah tak cukup tidur. Cleveland Cavaliers make up tebal tebal tutup eyebag. nike dunk 2007 Canotte nba a poco prezzo Boleh cover eyebag but eyes still injected .

  • NIKE AIR MAX THEA
  • Haha. Air Jordan 7 Uomo Yang tengah je nampak bahagia macam tak ada masalah hidup.

    20141203-095339 am-35619941.jpg

    With the bridemaids . Ni semua traveling from KL, wah gigih. Tapi rasanya kami yang travel paling jauh kot dari Kuala Terengganu wakakakaka.

    20141203-095731 am-35851355.jpg

    Congratulations my baby sister, Mikaela Ida. cheap fjallraven kanken uk Used to be my biras yang tak jadi, (kihkihkih kelakar). Tapi syukur life much more better now. Dengan pasangan yang lebih membawa ke syurga. Gituuuuw.

    20141203-101723 am-37043792.jpg

    Gambar group geng whatsapp yang susah betul nak jumpa sebab yang tudung oren tu duduk Kedah. Ada lagi sorang tiada di gambar sebab duduk Canada yang tu lagi lah bila agaknya boleh bergambar reramai.

    20141203-101934 am-37174396.jpg

    Knowing each other via ….. Er….. Fjallraven Kanken No.2 Myspace ke? Kah kah kah that’s funny but true! Never ending friendship sampai sekarang.

    We went back to hotel around 7 something. nike air max goedkoop Emma terus nak tidur sekejap. Just take a nap katanya. Malam sikit nak bangun, mandi, dan keluar pergi makan cha kuew tiaw depan hotel. …… New Balance 678 damskie Canotte OKC Thunder nike air max 2016 goedkoop …. nike blazer uomo colori .. . Tapi kami bangun pukul 10 pagi, itu pun Aurora kejut. adidas neo donna Bangun bangun cari chakuewtiaw kakakkaa. Emma tido sangat sleeping beauty dengan makeup tak tanggal, jam masih di tangan. goedkoop schoenen adidas I sambung next entry for Ida’s wedding reception.

    One response so far

    Next »

    | |