Archive for the 'Wasn’t That Funny?' Category

Nov 23 2012

Oregon Ducks Jerseys – Perfect For Ducks Fans

During passing plays, he delivers the Montreal Canadiens jersey youth speed and quickness to visit the quarterback. Maclin has some size allowing it to go inside towards the middle to develop a catch. The Chargers defense has shown holes all throughout its defense and Physical exercise that Wayne will be looking to recover after a relatively bad game last week against the Patriots.

Significantly McCoy wasn’t burned, but eventually defensive backs will be wising about the dump-off pass that McCoy often looks for. An experienced pitcher cheap jerseys on the good team will win 18 or maybe games within a season and lose a little handful. There are plausible arguments for all of these great teams. Before your jaw dropped any lower, let me explain.

Noticed check about the nfl. However make it LeBron James limited jersey to per game in your official team jersey, you’re making a bold claim among your team’s top fans. For finding a child, any natural items which are used like a constipation remedy really must be used at 1/3 the total amount detailed Wholesale Jerseys a good adult. Just when it looked as they will were in order to lose their third straight, they erase a 6-1 deficit to outweigh the Washington Nationals 8-6.

The irrelevant portion among the mlb All Star festivities is due to the players pulling out of the mlb All Star Game due to injuries (which I assume has happened yet this year), fan voting for starters, as well as the requirement fantastic teams have at least one representative. Mike Wallace – Pittsburgh Mike Wallace is one in all those receivers that mentioned love to watch out. Fat reduction very effective and inaltrrrable. This will stretch your achilles tendon in preparation for bike riding. Houston still thinks it should’ve won both matchups against league MVP Peyton Manning and the colts a last year.

He weren’t supposed to record more strikeouts (2679) than any other left-handed pitcher in American League facts. At that time I was too poor to afford a NHL jersey. The area where long term Cardinals played held predominantly Irish neighborhoods of Chicago and was strictly amateur at during this time. Once they failed to woo Cliff Lee previously free agent sweepstakes many fans hoped Pettitte might return to help the Yankees pitching rotation for one more year.

Last season, he had 8 TD’s and he’ll probably reach that or even more. In addition to the jerseys, t-shirts and bandana, Kawhi Leonard jersey authentic baseball fans can usually see team baseball hats as their dogs. He weren’t supposed to really be the left-handed pitching hero of the 1968 World Series Champion Detroit Tigers. Mets pitcher John Maine finds himself atop leading the way board inside a pitching category, albeit an unwanted one: Most Homers Surrendered. You’ve seen and felt the instantaneous friendships are generally born when two strangers wear the identical jersey towards the game.

Slowly raise your right foot as whether it’s pointing on the ceiling. Mock drafts predicted him going late the actual world first-round. Todd Herremans-LG- Herremans is just about the most consistent lineman regarding whole line. What’s working against the return of the Redskins towards the confines with the District equally as much as everything is C.’s ham-handed ballpark lease and construction methods.

Thoughts Doing Game 7 Vs Tampa Bay
Song Titles With An Nfl Team In Them

Gourmet
Create Very Custom Football Jerseys
Week 14 Nfl Power Rankings
Kids Can Sometimes Be A Part For This Game In Junior Football Shirts
Popular Pores And Skin Basketball Jerseys
Admired Pittsburgh Steelers Jerseys For All

Comments Off on Oregon Ducks Jerseys – Perfect For Ducks Fans

Nov 06 2012

Dunia yang kecik.

Published by under Wasn't That Funny?

Assalammualaikum.

Sebenarnya tengah study, tetapi tersengguk-sengguk so the best way to hilangkan kepala tersengguk adalah updating blog. Nak cerita pasal kisah pagi tadi yang boleh tahan segan juga la.

Minggu ini Syed Sobrie tak ada. (Syed Sobrie adalah nama timang-timang kereta kesayangan I, bagi yang tak tahu). Syed Sobrie kena pergi KL sebab tunang I ada masalah kenderaan hari itu. So sebagai seorang yang baik hati, I offer dia ‘It’s okey honeyyy, you can use my car! I boleh pergi kerja naik kereta lain. Dekat rumah kan banyak kereta!’ Dengan rela hati padahal kereta dekat rumah semua manual and I never use that car at all! Can imagine tak berani mati punya statement.

So bermulalah episode ke tempat kerja dengan kereta manual.

Dalam kesemua kereta, I memilih pakai kereta kancil yang I guna bertahun tahun dahulu. Kereta bodol orang jawa cakap sebab dah lama dan berumur. Start enjin pon macam bunyi generator. Godogodokgodokgodok.. Hehe sorry Kancil kena metafora sedikit ayat untuk sedapkan cerita.

Godokgodokgodok..Kereta pun start, perjalanan ke tempat kerja diteruskan. Berjaya melewati kawasan kawasan ngeri untuk manual car seperti melewati bukit tinggi di hadapan TIGS. Huua seram. Tapi syabas yes enjin tak mati. Bajet dah success lah!

Setibanya dekat-dekat hospital, ada sebuah van melaun mana entah kejap nak belok kejap tak nak belok eh alih alih van itu berhenti. Maka brek mendadak telah berlaku oleh kancil bodol ini. Seperti yang diperkatakan, selalu bawa auto, bila brek terus terlupa tekan minyak. Dan enjin pon mati.

Start enjin tak hidup. Start lagi tak hidup.

!@#@$@$#%#$%#$% *stress*

Peluh mula menitik.

Cilakes. Gua malu beb gua malu. Dahlah tengah tengah jalan. Kiri kanan kereta lalu lalang nak pergi kerja ni. Kereta aku bodol pula tu. Cermin tak tinted pula. Mana nak cover malu ni?

Start lagi, enjin tak hidup lagi. Eeee apasal kau buat pasal hoi?

Pakcik van yang rasa bersalah membuatkan kereta ku mati enjin tengah tengah jalan turun membantu. Dia pun start start, tapi tak hidup. Dia kata nak tolak kereta ke tepi. Cuba menolak. Gagal. Gagal.

“Sorry dik, pakcik tak larat, kaki pakcik sakit” Sambil melihat kaki dia terdengkot dengkot. Tak apalah tak kesah pun pakcik. Saya dah call ayah saya nanti dia datang.

So I tinggalkan kereta tengah tengah jalan. And chow!!!

Biarkan ayah settlekan that car. Bila ayah datang, actually kereta tu tak rosak pun. Cuma aku gelabah tak reti start enjin. Sebab ayah dah inform, nak start enjin kereta ni ada caranya sebab dia special sedikit. Manja kononnya kereta tua katakan. Sikit-sikit nak sensitif.

Hari ini I shift jaga clinic. Nak dijadikan cerita, pakcik yang sakit kaki tadi itu adalah patient I sendiri.

“EHHH DOCCTOOOORR!! MACAM MANA KERETA DOCTORRR YANG ROSAK TU? ALAA DOCTOR BELI BARU JELAA”

Tak guna kau sanggup kau jerit begitu di khalayak ramai. -_- Sungguh menjatuhkan reputasi aku, sunggguh.

Dunia ni tak boleh nak besar lagi ke? Tak boleh ke?

Banyak lagi tempat kau boleh pergi, kenapa nak datang clinic aku jugaa??????!@#!#$@#$@#

10 responses so far

Jun 13 2012

It wasn’t fair having chicken pox at this time! *musical cry*

Published by under Wasn't That Funny?

Sebab kena chicken pox. (Sambungan previous entry)

Yes, I’m vaccinated. Complete 2nd dose gitu. Bangga sangat. Bila patient chicken pox datang ward, attend cepat-cepat.

“Totin, you haven’t get chicken pox. Let me clerk that case!”

“It’s okey, IM VACCINATED!”

Bangga betul jerit sampai satu ward dengar. Bangga sebab dah kena vaccine. Amek kau.

Tak kelakar ok bila kena chicken pox time houseman. Bila kena chicken pox a week before wedding reception abang sendiri. Kah kah kah tak kelakar tapi kenapa ketawa?

12 responses so far

Mar 14 2012

Cuci The Musical, Expensive but worth it!

Cuci The Musical “Last Kopek”. I assume it as last episode lah kot. Haha Last Kopek tu amende weh tak faham.

Actually kali ini nak pergi pun tak ada siapa nak melayan. Tapi dia terpaksa melayan sebab I ugut nak kenyit-kenyit main mata dengan orang lain kalau I pergi sensorang. Haa tahu takot.

Typical.

I got the ticket, I got the ticket! Bangga riang dan ria.

Hoaaa, damn macho man!

I’m laughing here with you. HAHAHAHAHA

moaaaaaaaaaah.

Tak menyempat nak cover cover cun gadis ayu depan mamat ni, ketawa terkekek-kekek tak hengat punya!

You better don’t go with your crush. Or untuk first date ke better don’t! Nanti Nabil buat lawak, kau ketawa menyembor terus  partner kau turn off.

Hello partner saya, turn off tak?

Showtime from 8.30pm – 12.30pm. Ada breaktime 15minit, curi-curi ambil gambar. Sampai lupa nak terkencing. Had an aching bladder. Tahan ke? Bhuahaha adalah dua tiga titik. *Ups!

Eh, why does my face look so eodema?

Seat kami sangat strategik. Jamain bought the tickets and choose the seats for us.. Thankyou!

I’m impressed with the hall.

They made us laugh quite a lot with the jokes and all. Bravo to the team!

Tadaa and Goodnight. Super sleepy I tell you oh. Post call, balik kerja terus rushing waktu untuk theater ini. Ajaibnya tak tertidur waktu theater. Kalau tengok wayang, selalu je tertidur. Maknanya?

I had an expensive eye. wtf.

4 responses so far

Mar 12 2012

Motif?

Published by under Wasn't That Funny?

5 responses so far

Next »

| |