Archive for the 'How to look beauty?' Category

Aug 19 2013

Senarai 5 produk kosmetik Malaysia yang TIDAK SELAMAT digunakan!

Menurut Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah mengesahkan sebanyak 5 produk kosmetik Malaysia yang mengandungi lebihan betamethasone dan mercuri dalam bahan kosmetik (RACUN).

  • Nike Free 5.0 Dames
  • adidas zx 500 damskie

    1 Cellnex Anti Sensitive Essence treatment (Mengandungi Betamethasone)

    2. new balance uomo 2015 Nolan Ryan Baseball Jersey new balance 574 femme rouge adidas gazelle donna Natural 99 Day cream

    3.

  • Air Max 87 Homme
  • Natural 99 Night cream

    Kedua-duanya mengandungi mercuri. Canotte New Jersey Nets Zapatillas Adidas Baratas España Tienda air max Hoohhh, kalau nak tahu betapa bahayanya mercuri itu sungguh scary.

  • Nike Roshe Run Dames
  • Scarpe Nike Italia asics gel lyte 5 mujer rojas Asics Baratas Dulu pernah tersentuh merkuri yang tumpah terus kelam kabut gelabah cuci tangan betul betul samak. nike air zoom schoenen Sammy Watkins – Clemson Tigers Jerseys

  • Mens Nike Air Max Lunar 90
  • Apa jadi kalau amek merkuri letak dekat muka pula?

    4. Dont’a Hightower Jersey Nike kyrie 2 nike air max 2016 goedkoop Fjallraven Kanken Mini SF Beauty Night Cream

    5. Air Max 2017 Dames wit soldes air max 1 pas cher New Balance Pas Cher SF beauty Day Cream

    Kalau baca comment dari para dealers SF beauty, mereka akan katakan, barangan SF beauty yang beracun adalah keluaran tiruan. Nike Air Max 2017 Goedkoop goedkoop nike air max 2017 New York Knicks adidas ultra boost uomo Yang asli tak beracun.

  • AIR JORDAN 11
  • nike air max schoenen How did they know? I believe in KKM (Kementerian Kesihatan) takkan lah orang kementerian amek tester dari tiruan.

  • NIKE ROSHE ONE
  • Nike Air Max 2016 Heren goedkoop air max 2017 Nike Air Max 2017 Heren groen Mereka tidak sebodoh itu untuk jalankan ujian sebegini. New Balance 990 męskie nike air max 2016 donna fjallraven kanken backpacks But anyway, terpulang pada individu masing-masing nak percaya yang mana. soldes nike 2017 asics gel lyte 3 hombre negras

  • Roshe Run Nero Uomo
  • Andrelton Simmons Jersey For me, lebih baik mencegah. Teddy Bridgewater Louisville Football Jerseys

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Maglie Milwaukee Bucks Nike Air Max 2016 Heren air max 2017 wit Banyak lagi produk yang dijamin selamat dipasaran.

    No responses yet

    Aug 16 2013

    Tips mengelakkan stretch mark!

    Orang perempuan kalau mengandung, yang paling tak bestnya bila tengok perut, makin hari makin berubah rupa. Canotte Charlotte Hornet kyrie 2 pas cher Perot membojol itu tak apa, katanya bangga bila membojol kerana ada baby. nike air max 90 pas cher nike air zoom schoenen

  • air max 2017 donna
  • Dapatlah cover perut yang aslinya buncit kan kan kan? Tapi jadi mengerikan bila buka baju, tengok perot tak secantik dulu lagi. Stretch mark dan ibu mengandung itu memang dah sebati.

  • Air Max 90 Bianco Donna
  • nike air max 90 uomo Biasanya strect mark keluar dalam 5 – 6 bulan mengandung. scarpe nike uomo in offerta Kanken Classic Ramai orang beranggapan, strect mark ini benda normal untuk si ibu mengandung. nike blazer uomo colori Tak dapat nak dielakkan. new balance 996 homme Asics Hombre Salah salah. Ray Ban nederland Nike Pas Cher Tanggapan itu salah. adidas nmd uomo Stretch mark dapat dielakkan kalau kita atasi dari awal! Bukan ibu mengandung sahaja, kalau badan berisi pun, perut akan keluar petir petir kilat sabung menyabung kesan dari rekahan kulit. Cheap Nike Air Max Shoes UK

  • nike free run 5 0 grigio uomo
  • asics gel lyte 5 hombre blancas Punca stretch mark ni terjadi apabila kulit tiba tiba mengembang secara mendadak. new balance homme ml574 bleu

  • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
  • Perut orang mengandung. nike requin tn pas cher Perut orang lain tau, bukan perut kite! Haip.

    Perut selepas bersalin. New Orleans Pelicans Matt Holliday Womens Jersey Boston Celtics Perut kendur, petir-petir pun mengendur dan makin buat perut tak lawa. fjallraven kanken classic 16 L Nike Air Max 2017 Heren grijs

  • Nike Air Max 2017 Donna
  • Nike Air Max 2017 Dames roze Bila dah start ada stretch mark, nak hilangkannya bukan mudah tau!

    Contoh stretch mark pada betis dan paha bagi kes kelebihan berat badan

    Ni I bagi tips mengelakkan berlakunya stretch mark. nike pas cher Langkah pencegahan kena dilakukan seawal-awal mengandung. Canotte Los Angeles Clippers Kalau nak tahu, sepanjang I pregnant dan sampai sekarang pun I tak ada stretch mark langsung. Kalau boleh ambil gambar perut dan tunjukkan bukti I dah buat dah. Adidas Homme Tapi tak elok la pula. asics gel lyte 5 hombre First yang i amalkan, sapukan Bio Oil, 2x sehari. Adidas Superstar Dames

  • Adidas Superstar Donna
  • zalando new balance uomo saldi I dah start sapu dari 1st trimester. Adidas Goedkoop Memang tak pernah lupa. Golden State Warriors Sampai nak bersalin pun, kulit smooth and licin je. Even Linea Nigra (garisan hitam selari dengan pusat) tu pun tak kelihatan sangat. adidas pas cher Mike Trout Baseball Jersey

    Yang penting, makan makanan yang boleh meningkatkan peregangan kulit tubuh. Jadi bila kulit mudah elastic, tak adalah stretch mark. Adidas Stan Smith Heren Maglia LeBron James Solde adidas gazelle Rajin minum air putih banyak-banyak, buah-buahan dan sayur-sayuran. chaussures nike pas cher Fjällräven Kånken Classic Selain itu, perbanyakkan makan protein especially albumin sebab dapat menjaga kolagen kulit kita. nike air max 2016 grijs kanken mochilas Untuk protein, I tak pernah lupa minum ESP Shaklee. Kansas State Wildcats Kandungan protein dalam ESP sekaligus boleh mencantikkan kulit dan mengelakkan stretch mark.

    No responses yet

    Aug 12 2013

    Hello Mary Kay!

    Assalammualaikum! Excited nak memperkenalkan satu product makeup yang I baru gunakan. nike air max 1 ultra moire og Adidas Yeezy Boost 350 Maglia Michael Jordan asics tiger pas cher Actually benda ni dah lama cuma I je tak pernah nak try. Nike Air Max 2016 damskie new balance 530 femme Fjallraven Kanken 7L Womens Air Jordan 3 nike pas cher Terdetik nak try setelah mendapat review daripada seorang makeup artist ni.

  • Nike Air Max 2017 Heren
  • Womens Nike Air Max 2016
  • Nike Air Max 2017 Homme Geno Smith College Jerseys Usha instagram dia, Charlotte Hornets ternampak dia menggunakan barang ni jadi terus rasa nak dapatkan! Alang-alang memang eyeliner dan mascara dah abis!

    Mascara dia memang paling best. nike capri uomo

  • Nike Air Max Thea Heren
  • Marcus Mariota Titans Jerseys Asics Pas Cher Adidas NMD Dames Takde gumpalan langsung dan terletak elok pada mata. 2015 new balance 530

  • Nike Flyknit Air Max Femme
  • Nike Air Lebron 13 Ep Toronto Raptors Maglie Los Angeles Clippers Ditambah dengan eyeliner Mary Kay,cukup dah tak payah nak pakai eyeshadow pun tak apa, mata dah menonjol menawan. nike air max 180 chaussures

  • Air Jordan Pas cher
  • nike blazer czarne nike tn chaussure New Balance Yang i suka, Yeezy Boost 350 Donna eyeliner dan mascara dia tak comot,

  • Mens Nike Air Max TN
  • lebih-lebih lagi bila ambil wudhuk.

  • NIKE AIR MAX 2017
  • adidas superstar 2 damskie fjällräven kånken No.2 new balance 993 outlet asics kayano 21 hombre Kalau tertanggal tinggal kopek kopek je tak effect tempat lain. Memang tak ada kesan comotlomot pun.

  • Nike Air Max Command Femmes
  • Asics Gel Lyte 5 Donna
  • Jonathan Allen Alabama Jersey
  • Odell Beckham Jr Giants Jerseys nike air max 1 pas cher

    Bagi sesiapa especially untuk orang batupahat, Nike Air Huarache Donna kalau berminat dengan barang-barang Mary Kay atau nak minta advice or consultation boleh pm facebook Bella Tahir.

    Bersempena nak raya ni, Bella Tahir ada buat promosi raya Mary Kay.

    No responses yet

    Aug 03 2013

    Automatik cantik berseri lepas pakai kosmetik halal FCC !

    Muka sangat teruja sebenarnya nak hunting barangan raya. Fjallraven Kanken new balance 998 homme 2015 Nike Air Huarache Heren Elok-elok pergi KL Festival Mall untuk cari baju raya buat suami tapi end up dengan beli barangan make up raya untuk diri sendiri. Air Max 2016 Dames Amboi barangan make up pun nak ada versi raya? Eh, penting tu, supaya raya nampak lebih berseri. 2017 nike air max pas cher Tak adalah hambar sahaja. nike kd 9 pas cher Baju dah cantik, muka pucat lesi kilat barat pula nanti. nike tn requin pas cher <– Bagi alasan ini dekat husband untuk beli make up. new balance u420 femme gris rose Bhuahaha.

    Survey punya survey, tiba-tiba tertarik nak mencuba barangan FCC (Farmasi Colour Cosmetic). Dont’a Hightower Jersey Teruja betul dengan product ini lebih-lebih lagi nama dia ala-ala perubatan gitu. adidas pure boost online sale nike air max 2017 goedkoop FCC menunjukkan bukan sahaja menaikkan seri muka tetapi juga dapat merawat kulit muka kita! Ala-ala macam, kau bagi muka kau makan ubat kecantikan lah. nike air max 1 homme

    Begitu teruja sampai tercangkung cangkung. nike air max 2017 pas cher Nasib baik tak bentang tikar duduk bersila.

    Jangan tak tahu, FCC merupakan satu-satunya kosmetik HALAL antarabangsa dari Turkey. So tak payah ragu-ragu boleh bawa solat ke tak ye make up aku guna ni? Kau nak makan pun boleh, sebab HALAL! Eh tapi dah kenapa nak makan cosmetic? Kat rumah takde ketupat ke?

    Saja je beli soft touch eyeshadow, color glamorous gitu. Air Jordan 5 Retro

  • Air Max 2017 Donna Nere
  • Baskets ASICS Femme Kalau ikutkan I ni sempoi je mana ada pakai eyeshadow bergerak kesana kemari. asics gel nimbus mujer Tapi disebabkan nak raya, inilah masanya untuk melawa. nike air max 2016 wit Muka tak lawa pun tak apa tapi bila pakai FCC ni terperasan macam Katy Perry pula. Eh? Pallate ini ada 4 warna kombinasi.

  • Nike Air Huarache Heren
  • fjallraven kanken pas cher Eyeshadow ni senang nak apply, bila tepek terus lekat. Tak bersepah-sepah atau bercapuk-capuk. air max 90 pas cher Adidas NMD Heren I sengaja beli purple basic, sesuai dengan baju raya tahun ini. cheap adidas uk Nike Air Max 2017 Heren rood Alamak kantoi dah baju raya aku warna apa. nike air max 2017 dames grijs Chaussures Asics Femme adidas zx 850 damskie

    Yang specialnya walaupun color bombastic,tapi bila apply dekat muka, tak adalah macam opera cina. LSU Tigers Nampak macam glittery tapi kesan glitter dia tak kilat percik percik sampai silau mata kau. nike air max 2017 pas cher nike pas cher Nike Air Max 2016 Homme Konsep natural tetap ada, cuma lebih tambah berseri dari sebelumnya. nike lebron 13 pas cher Clay Matthews Packers Jerseys Confirm raya tahun ini, salam tangan suami sambil kelip-kelip mata tunjuk eyeshadow baru. Bhuahhaa. New Balance 678 hombre Oh ya, bersempena nak raya ni, FCC ada buat raya promotion! Korang boleh dapatkan FCC Adorn Set dengan HANYA RM155 SAHAJA! Wow wow wow murah gila hokeeyyyhhh. Asics Gel Lyte 3 damskie

  • air max 2017 nero donna
  • nike air max 95 uomo Hey ini bukan barangan cikai, It’s an international branded cosmetic mana boleh dapat dengan harga cenggini!

    Dalam Adorn Set ini lengkap dengan BB Cream/ CC cream, mascara, eyeliner, lipstick, make up remover dan blusher. Korang terus angkut je set ini untuk bawa beraya di kampung ! Siap free dengan Money packet dan tote bag percuma dari FCC lagi! Promotion ini cuma berlangsung dari 1 July hingga 11 August! (Masih sempat lagi nak beli!) Lagi satu nak bagitahu, FCC dengan baik hati nak bagi duit raya RM1000 bagi sesiapa yang bertuah. Nolan Ryan Baseball Jersey

  • NIKE LUNAREPIC FLYKNIT
  • New Balance 678 męskie Dah alang-alang beli barangan make up FCC apakata join sekali demam duit raya FCC?

    Caranya mudah je. chaussures air max pas cher

  • Canotte LeBron James
  • Maglie Portland Trail Blazers 1. Hantarkan nama penuh, no tel, email, blog (kalau ada lah, kalau tak ada pun tak payah susah-susah nak creat blog semata-mata nak duit raya -_-) dan alamat FB anda serta bukti pembelian apa sahaja barangan FCC via PM kepada FCC Facebook page FCC (Farmasi Colour Cosmetic) ataupun emailkan kepada marketing@naturalifesolution.com 2. nike air max 2017 goedkoop Buatlah review tentang product FCC menerusi Facebook FCC dan share kepada kengkawan korang. Air Jordan 3 Donna Nike Air Pegasus Uomo Adidas 2017 Goedkoop 3.

    One response so far

    Nov 03 2012

    Rahsia kecantikanku.

    Published by under How to look beauty?

    Bajet lah kau. Boleh tak jangan nak tulis blog perasan macam ni?

    Ingat tak dulu I pernah promote barangan Catalyst especially Collagen. Untuk kecantikan kulit dalaman. Tapi masa itu I promote tak tak berani nak bagi comment apa-apa. Sebab baru makan sekotak, tiba-tiba kulit terkena chicken pox pula. So kesan collagen tak nampak langsung. Hampa sahaja pembekal collagen tersebut.

    Untung dapat customer yang tak berputus asa macam I ni. I konsisten makan collagen daripada hari itu sehinggalah sekarang. Genap 5 bulan. Sebenarnya, sebab utama I konsisten makan collagen ini kerana rasanya yang sedap gila! Mudah sahaja. Koyakkan 1 sachet dan terus masuk dalam mulut. Tak payah bancuh-bancuh, melecehkan! Kesannya? Jeng jeng jeng..

    Ini gambar I waktu kerja. Tak pernah nampak kan muka post call lemak berminyak comot berlemuih. Kalau diteliti dekat-dekat ada bekas bekas jerawat kotor namanya. Jerawat yang datang pada waktu kotor. Ee tak suka saat saat hormon mengganggu. Kulit nampak kelam, padahal ambil gambar ditengah panas terik.

    Masa ini rambut parat bahu. Sekarang dah lebih bahu. Boleh agak la waktu bila. Lebih kurang 2 atau 3 bulan lalu. Rasanya dalam bulan puasa.

    Bila scroll gambar dekat handphone, bezakan gambar lama dengan gambar baru, banyak perubahan.

    Gambar latest.

    Tidak ada lagi kulit berminyak melekit. Warna kulit semakin cerah, bak kata pengedar catalyst, Collagen menjadikan muka semakin glowing! Percaya tak? Dalam 5 bulan je kulit dah jadi cenggini. Tiba-tiba je senang nak jaga. Dah lama tak keluar jerawat kecil yang menggatal. Tiba tiba terjadi keajaiban dengan tidak semena-mena!

    Misi I sebenarnya nak kulit licin gebu macam kakak Nora Danish. Nak comel cenggitu walaupun ibu tunggal anak 1. Catalyst, sila buat kulit saya cenggitu please!

    Gambar ini tak edit apa-apa ye. Just tambah landmark seperti biasa di bucu kanan bawah sahaja. Cuma gambar nampak goyang sedikit sebab Emmet tengah drive dekat sebelah, gua suruh dia berhenti sebab nak camwhore tapi dia tak layan. -_-

    Nice shade? Pinjam bf punya.. panas gila!

    Bhuahaha jangan nak perasan ye. Ni shade TUNANG aku punya bukan bf kau.


    Eh, sempat lagi emo. Haip kawal diri Totin. kawal diri.

    Ohye, Yang itu bukan tahi hidung tapi tahi lalat bawah hidung trademark saya ye. Catalyst tak bisa menghilangkannya ;p

    Sekarang boleh percaya tak dekat Collagen from Catalyst?

    Dah lupa ke macam mana nak dapatkan Collagen Catalyst?

    Contact / Sms Eekin Zainal: 0177163191

    Photos via Samsung Galaxy Note

    4 responses so far

    « Prev - Next »

    | |