Archive for the 'How to look beauty?' Category

Aug 10 2016

My skincare routine

Published by under How to look beauty?

I nak cakap pasal skincare routine malu sebenarnya. adidas pas cher Muka tak berapa nak flawless mana pun but since lately ni ramai yang request, I cerita sikit my daily skincare routine daripada celik mata sehingga sebelum tutup mata ok? briefly sahaja tau, kalau nak cerita details kena tanya your own beauty consultant. Asics Pas Cher ;p In general, setiap orang mempunyai skin types yang berbeza. Jadi apa yang tertulis ini hanya sekadar panduan sahaja. Ini apa yang I pakai daily, it doesn’t means it will suits you. Setiap orang mempunyai kulit yang berbeza.

  • NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA FLYKNIT
  • Steps boleh follow, but skincare product tu you all kena try and error sendiri ok?

    DAYTIME

    • CLEANSE

    Walaupun bangun tidur ke, pakai makeup or not, tetap akan mulakan dengan bersihkan muka dulu. Actually ada banyak jenis cleanse. nike requin pas cher fjallraven kanken classic 16 L

    • gel : better. sesuai untuk combination skin type.

    • milk: jenis ni tak sesuai sangat kalau kulit berminyak. Sesuai untuk kulit kering je.

    • bar soap: boleh buat muka jadi terlalu kering.

    Siapa follower totinx.com mesti dah tahu, Clinique adala skincare yang Totin pakai sejak dari zaman student lagi. Dulu muka kita, masyaAllah teruk betul.

  • AIR JORDAN 1 RETRO
  • Menggerutu sana sini dengan jerawat sabung menyabung. Sejak consistet pakai Clinique, semua jerawat slowly resolved. Nak kata tak ada jerawat langsung tu menipu lerr.. nike air maxschoenen cuma dia segan silu sikit nak muncul. Adidas buty męskie Lebih 10 tahun pakai ni, so far memang tak ada masalah.. Anyway seperti yang I cakap, setiap orang tak sama ye. Cheap Nike shoes Adidas Stan Smith Heren Kalau pakai any skincare buat muka jadi kemerahan, panas, jerawat bertambah, stop segera ok? Clinique ni walaupun dah lama pakai, time traveling I akan guna skincare lain. adidas tubular hombre Sebab bottle cleanser ni besar dan tak travel friendly. Lepastu pula botol ni jenis picit-picit, bila masuk dalam luggage selalu tumpah. adidas nmd schoenen 🙁 I pula sejenis manusia pemalas nak transfer ke small bottle, memang malaaaaaas. So far, Mary Kay Botanical effect ni pun sesuai dengan my skin. Reggie Jackson Jersey Harga pun cheaper than Clinique. Packaging lebih ringan dan senang nak bawa travel. So cleanser ni memang akan sentiasa berasa dalam travel bags. Senang nanti tak lupa kalau nak kemana-mana.  

    • TONER

    Sebenarnya fungsi toner ni untuk menutup pori-pori. Penting especially untuk yang apply makeup. Cara nak apply toner cuma dap-dap kan sahaja dekat muka. new balance 1300 acquisto Tak payah banyak-banyak. Tak payah nak tonyeh-tonyeh sangat. Favourite toner Totin pun tetap dari Clinique. Satu botol ni boleh pakai 5-6 bulan tak abis-abis. Harga mahal tapi berbaloi. air max pas cher homme Goedkoop Nike Air Max

    • HYDRATE

    Ramai yang skip this steps kan? Sebenarnya I sendiri pun jarang guna ni dulu. Adidas Superstar Dames Lately ni baru terasa muka sedikir kering especially after apply makeup. Akan nampak garis-garis kering dekat muka . new balance 1400 invincible Eerr mungkin salah satu faktor penuaan juga? Memandangkan I jenis kurang minum air. Andrew Luck – Stanford Cardinal Hari-hari berusaha nak minum air banyak-banyak but end up terlupa juga. fjallraven kanken uk Pasti gagal! So cara paling selamat, kena rajin hydrate kan wajah. Kalau tak nanti muka cepat berkerut kerepot. Dulu I pakai Clinique Moisture Surge ni. Memang best tapi bekas ni kecik je, tak puas. I pula jenis tepek banyak-banyak , jadi cepat habis. Tahun ni I start cut cost sikit so untuk hydrating skins I try survey yang lain. Actually banyak jenis dekat pasaran, ada yang suka pakai Hada Lado, but I noted that my skin is not suitable with any korean skincare/makeups. Nick Chubb Georgia Football Jerseys Mesti ada je yang tak kena.   Sekarang I pakai Neutrogena Hydro boost water gel. adidas tubular uomo Memang besttt! Rasa lembab sangat skin bila pakai ni. Justin Tucker Ravens Jerseys Russell Wilson Jerseys Beli dekat Watson time sale, harga tak sampai Rm50. Bekas pun besar.

    • ESSENCE & SERUM

    Korang pakai serum jenis apa? Yang ni Totin pakai, tapi sebab harganya mahal (RM3xx), selalu pakai sikit-sikit jimat cermat. fjallraven kanken uk Bertahan 3-4 bulan juga. Konon acah-acah nak kulit licin macam telur atas tu lah. Kalau consistent pakai insyaAllah boleh. Clinique ni reaction memang slow sikit tapi jangan risau, clinique tak ada chemical and very safe!

    • MOISTURIZE

    Untuk mosturizer, ada macam-macam jenis dekat pasaran. Scarpe Nike Store Make sure jangan sampai tersalah pilih tergantung kepada skin types masing-masing.

    1. kulit berminyak – cuba cari mosturizer yang water base. Macam krim tapi tak pekat sangat.

    2. normal – combination krim/water base

    Totin memang guna basic set Clinique. Termasuk lah yang ni. Mosturizer Clinique sangat jimat, boleh apply 4-5 bulan pun tak abis.

    • PROTECT

    Haa steps last ni pun ramai yang skip. Solde yeezy boost Sebelum kita apply makeup, kena protect dulu skin dengan lapisan terakhir. Asics Pas Cher Site Officiel In case nak pakai foundation, jangan lupa apply sunblock dulu dekat muka. air max 2017 wit Kalau ada day cream, boleh pakai time ni. Kalau setakat nak makeup pergi kerja, Totin prefer guna bb cream, dalam tu dah siap-siap SPF. Fjallraven Kanken Pas Cher

    • FACEMIST

    Belummmm selesai. Jangan gopoh-gopoh tenyeh makeup / foundation dekat muka. Maglie Cleveland Cavaliers Sebelum tenyeh tu jangan lupa spray facemist dulu. Adidas ZX 750 Heren Dalam macam-macam facemist, I paling suka dari Facial Mist Toner Sasatinnie ni. Memang lepas spray terus segar je muka. Bau pun wangiiiii. Spray ni skaligus buat kulit lebih lembab and moisture. Biasa lepas makeup pun I akan spray lagi sekali. Kalau lama-lama muka keletihan pun akan spray lagi dan lagi. Kalau bosan tak tahu nak buat apa pun spray juga. Haa nampak tak taksub sangat dengan bendalah ni. Spraymist ni beli dekat SASA. Ray Ban Murah je. Sekarang tengah sale harga dalam RM20 macamtu kot.  

    NIGHT

    • MAKE UP REMOVER

    Dah malam sebelum tidur, make sure cuci muka semula. air max Samaada pakai makeup atau tidak, kena bersihkan juga dengan makeup remover. adidas stan smith argent Ambil kapas dan cuci muka dengan makeup removal sehingga lah kapas tu tak menunjukkan sebarang kekotoran. Micellar Cleansing water GARNIER ni antara my favourite!! First time pakai terus rasa jatuh cinta. Yang bestnya micellar ni boleh sekali cuci face, lips and eye sekaligus. Odell Beckham Jr Giants Jerseys Tapi kalau apply makeup, I cuci juga eye + lips pakai makeup removal yang oily for eyes and lips. Tak kesah lah brand apa pun, semua sama je. New Balance 999 mujer Agak-agak kalau dah habis and malas nak beli, rembat baby oil Aurora punya, pun boleh juga.

    • CLEANSE
    • TONER
    • HYDRATE
    • ESSENCE & SERUM
    • MOISTURIZE
    • TREATMENT

    Steps yang lain semua sama. Penutupnya jangan lupa letak treatment cream. nike air huarache italia Kalau ada night cream boleh pakai time ni. Kalau muka ada jerawat boleh cari cream for acne. Ni yang Totin pakai sekarang. Sesuai untuk dry-combination skin type (kulit orang asian). Asics Kinsei 4 męskie Bangun-bangun muka jadi lebih fresh, tak kering tak berminyak pun. Asics Homme Pas Cher Kalau ada jerawat nakal, besoknya dah kecut dah. Smart night ni berfungsi sebagai anti aging juga, dapat hilangkan small wrinkles, garis-garis halus dan uneven skin tone. nike air max 2017 donna Bangun pagi terus terperanjat kulit cantik macam Bunga Citra Lestari eh tak pasal-pasal.

    WEEKLY

    Scrub and mask Totin akan buat 2kali seminggu. Tapi kalau busy sangat, seminggu sekali je. Kalau terlalu malas, 2minggu sekali pun pernah. Semua tergantung mood. kekekeeh. Scrub and mask ni sebenarnya penting untuk buang sel kulit mati. Selalu lepas pakai, kulit akan jadi lebih licin dan terasa bersihhhhhhh sangat. nike air max 2017 dames Setakat ni I takde fix apa-apa scrub or mask kegemaran. Semua ok. Kalau agak-agak nak try tu kita try. new balance 574 femme noir et rouge Agak-agak tak berkenan, kita try bendalah lain plak. So far bila pakai mana-mana scrub tak ada yang jadi allergic reaction or kulit jadi tak sesuai or kemerahan. Sebelum ni Totin pakai scrub Clinique, tapi sekarang tak lagi. Nak cut cost katakan. Sekarang tengah pakai scrub botanical effect Mary Kay. Scrub ni 2in1, mula mula pakai as masker. Biarkan 10-20 minit kemudian cuci dengan cara scrub muka sekali. Terus muka licin dan fresh! So far memang best pakai ni. Bau pun tak annoying. Scrub yang bau boleh buat kita pitam tu awal-awal Totin dah blacklist dah. nike pas cher Ohya, selain scrub wajah, Totin pun suka lips scrub. Yang ni memang selalu buat especially bila bibir makin hari makin kering. Scrub 2 kali seminggu cukup buat bibir jadi lembab dan dapat tanggalkan sel-sel kulit mati dekat bibir tu. Baru lah rasa confident sikit kan! Ni I baru try. Asics Corrido damskie Cheap Nike Air Max UK Sambil pakai ni curi-curi rasa sekali, manisss! Haha. Kalau dekat MaryKay Satin Lips scrub ni datang dengan lip balm sekali. Tapi I beli yang scrub je. Lip balm I prefer pakai Nivea sebab dah biasa guna tu dari dulu. Mana-mana pun boleh janji sesuai dengan citarasa korang. 15391060_10154775395022641_7094268220010240574_n Okaylah dah panjang berjela kan.

  • Nike Air Max Vente Korang rasa nak termuntah tak baca? Sebenarnya Totin tengah kerja locum. Adidas schoenen Sementara tak ada patient ni sempat lagi update blog kan? Kan nak terapkan azam tahun baru 2017 untuk rajin update! Kena start tanamkan semangat dari sekarang! Bhuahaha. Okay guys.
  • 2 responses so far

    Aug 23 2015

    Song Titles With An Nfl Team In Them

    Coaxed from Minnesota where he coordinated an offense that rang up points in one season Billick was

    cheap mlb jerseys

    expected to be the offensive community. Fjallraven Kanken Mini

  • Adidas Nmd Donna Beige
  • New Balance 1400 męskie LeFevour also would have fit into the Eagles’ offense as a backup. Canotte Memphis Grizzlies Nike Roshe Run Homme Canotta Boston Celtics Nike Air Max 2017 Dames blauw air max 2017 goedkoop Can the Seahawks characteristics recent curse of mega senses Bowl loser in 2008?

    Is this the spot that the Texans live through the hump or will Indy along wholesale jerseys China with new coach continue dominating? Every baseball fan with as little dog will love the tees and jerseys that can be had to show your team spirit. Air Jordan 4 Uomo Asics Gel Noosa męskie Andrelton Simmons Jersey Goedkope Nike Air Max 2017 Heren Asics Whizłer damskie Another comfortable piece of garments every guy likes is a huge lined flannel shirt or shirt-coat. Air Max 87

  • Air Max 90 Uomo
  • air max 2017 dames This article has a lot of original comments that Available. Canotte Toronto Raptors Devin Gardner – Michigan Wolverines zonnebrillen ray ban goedkoop Nugent suffered a right calf strain during practice.

    Al Woods a defensive tackle regarding your LSU doesn’t require to travel far start his nfl career.

  • Asics Gel Lyte 3 Donna Rosse
  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • nike air max femme pas cher cheap adidas uk After lengthy drives that fill up the game clock, CSU must convert for touchdowns, not field goals, if they want november 23 some games in 10.

  • Nike Air Max 90 Blu Uomo
  • nike pas cher Nike Air Max Tavas męskie You really can’t mistake the white and blue uniforms on the ice whereas. 2015 new balance 530 Mochilas Kanken Baratas Cheap Fjallraven Kanken No.2 The Cards realize this and are usually desperate to order QB, but have been unable to make any moves this offseason because among the lockout.

    The Detroit Tigers have offered outfielder Johnny Damon a contract to play in Detroit during this years contextlinks couple of years.

  • Asics Gel Lyte 3 Donna Blu
  • adidas nmd damskie

  • Chaussures Femme Air Jordan
  • Cliff Pennington Jersey First cheap jerseys China playoff win: A 21-3 victory over Colorado. Canotta Bambini New Balance męskie

  • Adidas Nmd Donna
  • nike buty damskie Their 2011 season ended having a doubleheader loss to Arkansas that cost them a berth regarding Southeastern Conference Tournament as well as a NCAA regional bid.

  • AIR ZOOM ELITE 9
  • New Balance 373 damskie

  • Julio Jones Alabama Jersey
  • Al Woods only started 12 month at LSU but he fits New Orleans needs for a defensive tackle and has time perform himself in the the starting line away.

    The Golden Eagles brought in among others George County outfielder/pitcher Mason Robbins the state’s Mister.

  • SCARPE DA RUNNING UOMO
  • Air Jordan Pas cher adidas 2017 pas cher Asics Gel lyte 3 Heren The NFL wants an innovator who wholesale jerseys China can remain in the pocket and win the ball down location.

  • Utah Jazz
  • mochilas kanken baratas nike air max 1 pas cher The Union really did well

    cheap jerseys China

    on this jersey design after some past questionable designs.

    Comments Off on Song Titles With An Nfl Team In Them

    Aug 21 2014

    Apa product best untuk hilangkan blackheads & mencerahkan kulit?

    Published by under How to look beauty?

    Husband saya mempunyai sebatang hidung yang besar dan bergerigi.

  • AIR HUARACHE
  • Kihkihkih suka hati je kutuk.

  • Nike Air Max 90 Dames grijs
  • Tapi betul tau, dia selalu membebel bagitahu hidung dia banyak sangat blackhead. Steve Grogan Jersey Adidas Goedkoop Suruh kita bersihkan heee tak kuasa haku nak picit-picit. New Balance 574 hombre Selalunya blackheads ni terjadi pada kulit yang berminyak. Bila pore especially at nose area tersumbat dengan any foreign particles, diead skins or oit, berlaku oxygenation and finally terjadilah blackheads. Okeh tak perlu lah nak explain patophysiology blackheads, isi penting sekarang ini nak review tentang satu product penghapus blackheads! Sebenarnya bila kita pakai nosepack dekat pasaran tu, yang paling merisaukan bila berlaku opening pore. Amari Cooper Alabama Football Jerseys nanti nampak hidung berlubang lubang lepas pakai nosepack. Asics Gel lyte 3 Dames

  • KOBE 11
  • Esok lusa blackhead datang balik dekat pore tu. Kole Calhoun Jersey Kopen nike air max schoenen And this is the solution, “Sulfur Clinic Blackhead Suction Nose Pack” akan tutup balik liang roma yang terbuka tu. nike air max 2017 zwart Scarpe Adidas NMD Runner By using pore stamping serum dalam tiub hijau tu. mochilas kanken baratas asics gel lyte 3 mujer rojas

  • AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Nampak tak tulisan kotak tu semua tulisan korea. Maglie Detroit Pistons New Balance 997 mujer Haa baru lah muka kpop sikit lepas pakai nosepack ni! Lagi satu, it’s containing SULFUR AND CHARCOAL. asics pas cher Maglie Orlando Magic

  • Adidas Zx 500 Donna
  • Kalau sesiapa tak tahu, charcoal ada kehebatan dapat menyerap sebum dengan bagus. Nike Air Yeezy 2 new balance 574 femme bleu marine Selain dapat remove blackhead, it also can control our sebum production over the skin. Nike Air Max 2017 Goedkoop Tak adalah hidung kita silau silau nampak berkilat berminyak. Canotte Memphis Grizzlies Lepas cuci muka, terus tepekkan nosepack ni dekat hidung. Cheap Nike shoes UK new balance 373 bleu orange Nosepack ni bersaiz besar, jangan risau kalau mempunyai hidung sebesar cerobong asap seperti dalam gambar di atas. Cheap Nike Air Max UK

  • Nike Air Max 90 Nero Uomo
  • nike tn noir femme Maglia DeMarcus Cousins kihkih. 15 minit kemudian. Euwwww. Kan kita dah cakap dia punya blackhead macam kulit landak. New Balance buty dziecięce adidas Stan Smith scarpe Jijik. Lepas tanggalkan nosepack, now you need to tighten your pores! Sapu serum dekat hidung. Fjallraven Kanken Classic UK Amek secolet je tak payah banyak banyak. Nike Air Max 2017 Heren wit Jon Lester Jersey Oh waktu ni korang dah boleh zoom in hidung tu. Nampak beza tak? Tak percaya juga? Nah kita tunjukkan cerobong asap sebelum dan sesudah. Maglie Cleveland Cavaliers Awal awal hidung nampak gelap dan dull (kiri). Lepas menggunakan Sulfur Clinic Blackhead Suction Nose Pack terus hidung jadi cerah. Cheap Nike Air Max Shoes UK Blackhead tak ada!!! Amazing tak? The price is only RM37 and you can buy directly from www.hansaegee.com Black Pearl Inspect Esthetic Solution Mask Yang ini I tak gunakan husband sebagai experiment. Yang ni I pakai sendiri! I jenis pemalas sikit nak pakai mask. Especially yang jenis bancuh bancuh lepastu nak tepek dekat muka, bila kering nanti kerak kerak jatuh merekah. Oh a big NO. But this mask is so eassssy. Dah siap terbentuk. Tinggal tepek je dekat muka. Tak payah risau risau kerak jatuh. fjällräven kånken big Asics Kinsei 4 męskie And yang paling penting, bau dia amat menyegarkan! Like hey, kena pakai for about 20minutes (until it dry) kot, tak kan nak pakai mask yang berbau tengik? Mask ni free size. Eh sejak bila mask ada size? ala korang jangan risau sebab mask ni flexible. Aaron Rodgers Packers Jerseys Adjust-adjust sikit lubang mata hidung mulut tu, Yang penting korang boleh bernafas. solde adidas adidas tubular boost nike air max 2017 goedkoop Fjallraven Kanken 7L Mask ada macam-macam fungsi.

  • O.J. Howard Alabama Jersey
  • Black Pearl Inspect Esthetic solution mask lebih kepada pencerahan kulit, melembabkan dan memutihkan lagi kulit muka kita. Nampak kulit lagi segar dan bertenaga. Tak adalah nampak kulit tu kusam. Chicago Bulls adidas nmd uomo

    Sesiapa nak berkulit cerah secara instant dan selamat, boleh dapatkan product Hansaegee direct from http://www.hansaegee.com .

    No responses yet

    Aug 23 2013

    Skin care yang selamat!

    Assalammualaikum, Amboi ramai betul yang bertanya apakah skincare yang paling selamat digunakan? Tolong listkan semua kosmetik yang tidak merbahaya? Kosmetik ini bahaya tak? Yang itu bahaya? Dr Totin pakai apa? Doktor lahh sangattt. Soalan yang dilemparkan ibarat saya seorang pakar kaji kosmetik yang menjalankan pemeriksaan labaratories ke atas kesemua barang kosmetik di pasaran -_- Buat masa ini, I masih mengamalkan penggunaan kosmetik ini. Seperti yang dinyatakan dalam entry blog yang lalu.

  • nike air huarache dames rood
  • NIKE LUNAREPIC FLYKNIT
  • kanken fjallraven france New Balance 530 damskie Tak pernah ubah kosmetik. ray ban pas cher nike air max 1 homme Hampir 3 tahun menggunakannya. Nike Free Run +2 Nike Sko Nettbutikk asics gel pulse 8 damskie Nike Air Max 2016 Heren grijs Bukan sahaja pencuci muka, toner, mosturizer, malah make up I pun mostly dari Clinique. Fjallraven Kanken Kids Alhamdulillah, muka tak cantik mana pun tapi yang penting kulit sihat tak bermasalah. Eli Manning Jersey Javier Baez Jersey Tak pernah expect nak putih melepak tapi cukup sekadar mudah penjagaan, kulit tak banyak kerenah. Cleveland Cavaliers Pergi kerja tak pakai make up pun sebab malas tapi okay lahh tak adalah muka berkilat barat. Hogan Outlet Sito Ufficiale Clinique memang pricely sikit bagi yang tak berkemampuan, tengok harga mengigil juga. nike internationalist hombre kanken fjallraven soldes nike air max goedkoop Tapi pada I berbaloi sebab sekali beli harga mahal tapi boleh pakai lama.

  • Air Huarache Donna Nere
  • Dalam 3 bulan baru habis. asics gel kinsei

  • NIKE AIR PEGASUS 92-16
  • Nike Air Force 1 Low Femme
  • Nike Air Max Sko Seperti yang I kata, better guna product kosmetik yang memang sudah bertahun-tahun dipasaran, sudah ternyata keberkesanannya, sudah disahkan oleh world dermatologist, tanpa sebarang keraguan.

  • Air Jordan 4 Donna
  • Air Jordan 3 Donna Nike Air Max 2016 Heren zwart Asics Mexico damskie Langsung! Yang seronoknya, Clinique ini suka buat promotion, kalau beli one set clinique or above RM370, akan dapat set free gift clinique. nike tn rouge Maglie NBA Untung kan, bukan satu dua je, biasanya I suka paw macam macam. nike running goedkoop Lipstic, eyeshadow, compact powder, eh macam-macam lah free gift tapi yang baby set dia lah.

  • Nike Air Max 2017 Blu Uomo
  • College Football Jerseys hogan scarpes Comelssss! Jarang sekali beli makeup items Clinique sebab kebanyakkannya dapat dari free gifts. Teddy Bridgewater – Louisville Jerseys

    Start dari 23rd May – 9th June akan ada promotion 9pc gift di Clinique Pavilion and Clinique City Square JB. Siapa duduk Batu Pahat, boleh dapatkan free gift promotion pada 24th – 26th June di BP Mall!

    Product terbaru dari Clinique. Nike Air Max Thea Dames Cheap Fjallraven Kanken Big new balance roma viale dell’aeronautica CC Cream, yang dapat mengurangkan kesan darkness dan kulit yang kusam selain memberi hydration dan UV protection untuk kulit. nike pas cher Kånken Laptop 13 I belum try lagi, this week nak beli time promotion free gift!

    Masa nikah aritu, dah siap-siap pesan dekat husband bagi barang Clinique sahaja untuk kosmetic. nike air max 2016 grijs nike air max 2016 grijs Tak payah cari yang merepek-repek lain sebab I memang pakai Clinique. Rugi kalau beli tapi tak pakai. Maglie Atlanta Hawks Air Jordan 11 Donna nike air max nettbutikk Sampai sekarang barang dia bagi ni tak habis pakai lagi.

    One response so far

    Aug 21 2013

    AWAS! Ciri-ciri krim kosmetik yang bermerkuri!

    Assalammualaikum untuk semua readers yang cantik cun melecun! Hehe untuk entry kali ini lebih specific to female jadi I puji readers yang cun melecun sahaja lah, yang handsome kacak bergaya lain kali I puji. Memandangkan sebelum ini I bagitahu tentang 5 kosmetic beracun yang tidak selamat digunakan, ramai juga yang bertanya tentang apakah kesan sampingan barangan kosmetic bermerkuri, macam mana nak bezakan, dan segala yang berkaitan dengan merkuri. nike air max 2017 femme air max 2017 heren Ciri-ciri krim kosmetik bermerkuri 1. Goedkoop Nike Air Max 2016 Melekit-lekit : Tapi ada sesetengah krim yang campurkan dengan bedak sejuk supaya nampak lebih cair. Tektik lettew.

  • ADIDAS VALCLEAN2 CMF
  • Lunettes de soleil Ray Ban 2. New Balance 515 mujer Maglie Denver Nuggets Tidak homogen : Maksudnya cenggini, kalau kita biarkan krim itu, kita nampak ada lapisan minyak akan terpisah dengan lapisan padat. 3. asics gel quantum 360 damskie Bau logam merkuri: Bau lain macam, tapi ada sesetengah product yang kononnya bijak dah mengolah bau dengan bau perfume yang lebih menyengat untuk menghilangkan bau merkuri. fjällräven kånken mini Canotte San Antonio Spurs air max Sebab itu sebaiknya jika mencari product kecantikan, cari product yang tidak berbau apa apa. Kalau nak bau wangi pakai perfume lah buat apa pakai krim muka wangi- wangi? Bajet ada orang nak kiss kau sambil berkata wanginya bau pipi?

    4. Krim berwarna yang mencolok: Biasanya untuk mengcover balik warna merkuri, mereka akan tambah dengan bahan pewarna. billige Nike sko norge Tipikal warna mereka gunakan, warna tekstil kuning atau warna putih yang mengilat.

  • ULTRA BOOST
  • Canotte New York Knicks 5.

  • Chaussures Air Jordan Homme
  • Chicago Bulls Panas dan gatal apabila di-seletkan dekat kulit lengan. adidas ultra boost uncaged uomo 6. Nike Air Max 2016 Dames Amari Cooper Alabama Football Jerseys adidas cloudfoam hombre Pada awal pemakaian menyebab kulit kemerahan apabila terkena cahaya matahari. Adam Wainwright Authentic Jersey adidas uk for sale Cheh waktu itu bajet macam kulit kita dalam proses pemutihan lah padahal anda tertipu. Adidas Yeezy 350 Heren Kulit anda sedang berlaku irritation. 7. cheap jordans uk Canotte Golden State Warriors Warna putih tak sekata, putih pucat tak macam putih normal. 8. Maglie Golden State Warriors Kulit berubah warna putih dalam waktu yang singkat! Seperti dalam iklan dipasaran, INGINKAN KULIT PUTIH DALAM MASA 1 MINGGU? haa semakin cepat kulit korang putih, semakin banyak kandungan merkuri yang digunakan 9. TIDAK TIMBUL JERAWAT SAMA SEKALI. New Balance 420 mujer adidas superstar hombre asics gel kinsei 5 donna Itu pasal krim mereka laris dipasaran. Authentic Air Jordan Shoes Korang bajet kulit korang berkesan lah dengan krim tersebut? Dah lah kulit putih, licin tanpa jerawat pula. Sebenarnya lapisan kulit epidermis kita dah rosak, kulit sudah tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi utk melindungi sinar UV matahari sehingga kuman/ bakteria tidak akan menyukai kulit yang telah tercemar merkuri termasuk nyamuk sekalipun! Bayangkan! 10. MENGHALUSKAN DAN MENGECILKAN RUANG PORI PORI. Ini lagi satu kesan korang tertipu. Sebenarnya, kulit korang dah menipis dan lapisan kulit bahagian paling atas dah berhapus dek kerana merkuri tersebut. Tengok sepintas lalu seolah-olah pori pori mengecil dan menghaluskan kulit. 11. Nike Air Max 2017 Heren rood Bila tiba-tiba kita stop krim bermerkuri, akan timbul pula jerawat-jerawat kecil dan rasa gatal. adidas tubular uomo Itu kesan sampingan apabila berhenti penggunaan krim bermerkuri, sebab itu orang bajet krim itu terbaik buat mereka. -_- 12. SF Giants Uniform Warna putih pada kulit lama kelamaan akan menjadi kelabu, dan akhirnya kehitaman (jeragat mula menguasai).

    Sekarang lah waktunya kita ubah kosmetik yang kita gunakan!

    Muka macam nak kena lempang.

    BAHAYA KOSMETIK BERMERKURI. 1. Nike Air Max Goedkoop Gangguan saraf : Alzheimer, Parkinson serta gangguan-gangguan ringan seperti insomnia, pelupa, tekanan emosi, gementar, gangguan penglihatan. Nike Air Foamposite Donna 2. Memperlambat pertumbuhan janin : Merkuri tidak akan dapat disingkirkan oleh ginjal dan akan bertahan dekat situ sekaligus bila kita hamil, akan effect dekat janin kita.

  • air max 2017 verde uomo
  • Chaussures Nike Pas Cher Risiko mendapat anak autism/ pertumbuhan anak terencat menjadi tinggi.

  • Air Max 2017 Donna Bianche
  • 3. Wajah menjadi lebih rosak : Timbulnya tompokan hitam dan jeragat yang teruk dikemudian hari. Chicago Cubs World Series Champions Jersey 4. Denver Nuggets Kerosakan buah pinggang : Seperti yang I cakap tadi, merkuri akan terkumpul di ginjal sehingga menyebabkan bau urine pon menjadi besinggggg *orang jawa kata* sekaligus merosakkan buah pinggang. adidas ultra boost uncaged uomo nike air max dame 5. Nike Air Max Uptempo Resiko penyakit kanser: Terutamanya kanser kulit, payudara, serviks dan paru-paru.

    Jangan rosakkan diri sendiri demi mengejar kecantikan.

    3 responses so far

    Next »

    | |