Archive for the 'Where the heart is.' Category

Aug 25 2015

Protected: Aidilfitri 2015

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Enter your password to view comments.

Aug 23 2015

Keluar magazine lagi.

Cakk! Jangan bosan baca caption atas ni ok? Kalau bosan dan rasa tak perlu nak baca, boleh click simbol X dekat bucu kanan tu ok? (kalau korang baca pakai desktop lah. Kanken No.2

  • ULTRA BOOST 2017
  • nike air max 95 uomo nike air max 2017 goedkoop New Balance Polska Kalau guna mobile takde lah simbol X tu) Ingat tak photoshoot gigih bersama Aurora dalam entry sebelum ni? Haritu gatal-gatal beli majalah Keluarga edisi December 2015, eh eh dah keluar rupanya interview hari tu!

    Cover magazine gambar Jimmy Shanley dan keluarga. nike air max pas cher Tom Brady Jersey Colin Kaepernick – Nevada Wolf Pack

  • ADIDAS ULTRA BOOST Uncaged
  • Soldes Chaussures Asics Jangan salah beli tau nanti takde muka hakak pulakk!

    Lepastu jangan lupa selak sehelai dua dah nampak muka adik beradik ketawa riang ni.

  • Washington Wizards
  • Adidas Gazelle Nero Donna
  • adidas tubular dziecięce

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • cheap air jordans uk Haha adik beradik sangatttt.

    Ni antara best shoot masa photography haritu. nike air max pas cher

  • Nike Air Huarache Dames
  • cheap nike trainers Nike Air Foamposite Donna Nike Air Max 2017 Heren Dia punya gigih nak dapatkan mood happy Aurora ketawa riang tu bukan main seksa. nike air max 1 ultra moire femme Canotte Seattle SuperSonics ray ban pas cher

  • New Balance 999 Uomo
  • Nike Air Max Homme Sampai 2 packet gula-gula habis buat umpan. Nike Air Max 2016 Femme solde adidas adidas superstar asics buty fjallraven kanken cheap Kalau zoom sikit gambar ni, dekat tangan tu nampak tak tangan I tengah geletek Aurora bagi ketawa riang. adidas zx 700 femme bordeaux adidas bambino stan smith

  • Air Max 90 Hyperfuse
  • Air Jordan 4 Uomo Scarpe Nike Kalau tak buat gitu dia dah merapu muka selenge sana sini.

    Segala apa yang Nisa interview, semua dia tulis.

  • NMD
  • adidas superstar Asics Whizłer męskie New England Patriots Jerseys Air Jordan 10 Uomo Terpikir hebat juga editor ni ek pandai buat ayat.

    One response so far

    Aug 10 2015

    Aurora’s second studio photoshoot!

    Bila ada yang invite me & Aurora untuk photoshoot, mommy yang terlebih excited. Bukan kita excited nak pshoot, tapi excited nak bawa Aurora ke studio. air max 1 pas cher Fjallraven Kanken Big Cheap Fjallraven Kanken Bags Berangan nak Aurora photogenic nanti boleh tolong mommy tambah pendapatan. Chehh gituuuw. Ok nampaknya kali ini lebih mencabar rupanya. Air Jordan 1 Retro Air Jordan For Sale Fjallraven Kanken Big Kalau dulu masa studio photoshoot magazine Pa&Ma, Aurora umur setahun. Scarpe Nike Air Max

  • Nike Air Max 2017 Donna Rosa
  • Asics Kinsei 4 męskie Dia tak berapa sihat cuma hingus hingusan kena lap setiap kali nak shoot. chaussure new balance femme 2016

  • air max 2017 nero uomo
  • Ingatkan kalini senang sikit since kesihatan pun ok, dah besar sikit ingatkan lebih faham tapi rupanyaaaa Pukul 6 pagi Aurora dah bangun, so basically bila dia bangun pagi, dia akan tidur balik dalam pukul 10-11 pagi. nike air max 1 homme Waktu photoshoot adalah waktu tidur dia. adidas gazelle Maglia Scottie Pippen Canotte Atlanta Hawks Haa dah boleh bayangkan ragam dia macam mana. Nike Air Huarache Heren

    20151010-7:46:09 am.jpg Time make up dia dah buat hal.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • sac fjallraven kanken Nak dipangku sahaja. College Football Jerseys Air Jordan 7 Donna Kalau pangku duduk diam tak apa. adidas alphabounce damskie adidas stan smith donna Tapi panjat atas badan, lompat lompat henjut henjut, eyeliner bole compang camping dibuatnya! Stress je kak mas yang makeup tu. asics scarpe da tennis Robert Griffin III – Baylor Bears Takpe lah kak, anggap sahaja ni cabaran waktu bekerja. New Balance buty damskie Kekekkeke.

    20151010-7:49:13 am.jpg Tak sempat nak beli baju. Air Jordan 9 sac lancel pas cher Pakai je apa yang ada. nike air max 1 pas cher Nike Air Max 2017 Heren grijs Bila emo, rora jadi susah nak tolerate. Suruh senyum nanti dia masam dan jeling. Pat Tillman Jerseys Goedkoop Adidas Superstar Kadang-kadang tarik ajak balik. nike air max 90 mujer Terpaksa lah umpan gula-gula baru dia senyummm. Nike Air Max 2016 Heren Memang berkesan ubat gula-gula ni rupanya!

    20151010-7:51:52 am.jpg Nampak tak dia lari keluar studio menyorok belakang cermin tak nak shoot. Nak pujuk kena cara lemah gemalai kalau dia dah menjerit gulik-gulik mengamuk lagi parah jadinya nanti. Nike Air Max 2017 Dames groen

    20151010-7:53:45 am.jpg Haa ni dia dah start dah nak susun props sendiri. New Balance 678 mujer Atlanta Hawks -_-

    20151010-7:55:31 am.jpg Nak memujuk dia posing sambil baring baring sweet. asics outlet Nike Air Max 2016 Homme Sekali dia baring terus minta susu pulak nak tidor. Maglia Isaiah Thomas

  • FREE 5.0
  • Grrrrrr

    20151010-8:49:07 am.jpg Tema santai santai, so outfit kami pun santai-santai sahajaaa

    20151010-8:50:22 am.jpg Tengok tu dia buat muka. Canotte Philadelphia 76ers Fjallraven Kanken 16L Zapatillas Adidas Baratas Geram. Nike Air Max 2016 Heren Geram.

    20151010-8:51:25 am.jpg Sampi kereta, mata memang dah kelelek sebab tahan tidur sepanjang pshoot.

    No responses yet

    Aug 21 2014

    Cerita Aurora- babysitter

    Published by under Where the heart is.

    Assalammualaikum, Diriku dah bertekad nak teruskan update blog menggunakan applikasi wordpress di iphone sahaja. nike air max norge Air Jordan 6 Donna New Balance 574 hombre Kecewa dengan laptop yang sudah terburai isi perut dikerjakan anak yang buas. nike air max 1 bordowe Isnin lepas, 18 Ogos, hari pertama hantar Aurora ke babysitter.

  • TUBULAR SHADOW KNIT
  • Magic! Dah 10bulan baru nak hantar babysitter. Air Max 2016 Goedkoop Selama ini tak pernah hantar Aurora ke sesiapa selain papa atau atok neneknya sendiri yang jaga. Nike Cortez Dames I wish I can do everything, kerja and jaga aurora sendiri.

  • CORTEZ
  • I really wish that tapi tak boleh juga. Asics Gel lyte 3 Pas Cher Diriku bukan robokop. Mochilas Kanken Mini Mencari baby sitter dah lama, tapi tak ada yang berkenan. Nike air max 1 pas cher Until my friend (dr. lunette de soleil ray ban pas cher Ain) suggested me to her neighbour. new balance homme ml574 bleu Their son( 7 month old) is one of my patient juga. I am a bit particular on choosing Aurora’s babysitter. Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Adrian Gonzalez Jersey Rasanya semua mommy macam tu kot? Have to merisik-risik , tengok the environment, rumah dia selamat ke tak, orang nye macam mana.. adidas nmd hombre And every single things lah. Air Jordan 13 Uomo Last sekali, tawakal.

  • ADIDAS NMD
  • Sac Kanken Tak jauh dari tempat kerja. nike dunk mid Chaussures Under Armour Pas Cher Sekangkang kera je. nike air max pas cher buty nike janoski damskie Senang nak jenguk jenguk if anything happened. air max 90 damskie pomara czowe Bart Starr Packers Jerseys Nangis and mengamuk on her first day. Aurora memang takut strangers 🙁 alaa tak sampai hatinye. Tapi lama lama dah ok. adidas superstar 2 donna Sebab ramai kawan, Aurora memang gimik je lebih. Asics Femme Pas Cher Cucu cucu jiran sebelah suka datang main. ray ban pas cher nike tn rouge nike air max pas cher I hope aurora’s friends are well. I mean sihat. asics tiger donna Maglia Stephen Curry Afraid of certain disease affected childs area sini macam hand, foot, mouth disease or scabies, URTI, bla bla haa tudia akibat jaga maternal child health clinic terus kepala fikir bukan bukan. new balance 998 for sale Insyaallah everything is fine. Marqise Lee College Jerseys Okay lah, it’s 830 in the morning. sneakers blanc Homme Asics Goedkoop Nike Air Max Pesakit dah menunggu, aku boleh update blog pula. nike air max pas cher

    20140821-092143 am-33703667.jpg Aku tak tau berapa besar gambar ni kalau buka dengan monitor. adidas stan smith mujer

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • Canotte Minnesota Timberwolves adidas tubular mujer Tapi upload jekla. Maglie Oklahoma City Thunder nike air max 90 goedkoop The only pic i amek masa first day aurora dekat sana.

  • Nike Flyknit Racer Women
  • (Yang lain semua video ) Kesihan aurora tengok luar mengenang nasib hidup.

  • Air Jordan 1 Homme
  • Eceh.

    One response so far

    Aug 14 2014

    The miracle of ayat alquran.

    Bismillahirrahmanirrahim, Masa menulis ni, eh menaip maksudnya, Aurora dah tidur. Air Jordan 9 Retro Alhamdullilah. Mommy minta maaf sangat sangat for what had happened just now… Oleh kerana esok public holiday, so malam tadi decide nak makan luar.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Saja nak spend time dinner dekat luar and try kedai makan yang tak pernah try. Mula mula nak pergi Restaurant Tupai-tupai.. adidas superstar 2 donna lepastu tak jadi sebab tiba tiba terasa nak makan dekat Fatty Crab. On the way to there, google2 kedai tu baca review orang pasal kedai tu crowded selalu ramai orang, so tak berkenan since bawa baby.. leceh sikit.

  • Nike Air Max 2016 Uomo
  • goedkoop nikes Emmet teringat kedai Humble Chef dekat Plaza Damansara, sampai sana tengok kedai tu pon ramai orang. Skip takmo lah pergi situ. Sampai area Damansara, termasuk Penchala Link. Air Jordan 5 Donna Okeh redah je apakata kita makan area Penchala. Braxton Miller – Ohio State Buckeyes So try la makan dekat Subak Restaurant. Google map tempat tu, gigih cari sebab review orang kata not bad. Tak sangka ke situ jalan gelap gila. On the way situ siap terserempak sekumpulan lembu besar -besar,lebih besar dari kereta kitorang. Imagine how scary time tu. Kot kot lembu tu sodok kereta kami. New Balance Goedkoop Sebab memang lembu lebih 10 ekor baring2 bersantai tengah tengah jalan raya. Nike Air Max 2017 Femme Kereta betul betul lalu sebelah lembu. Air Jordan 6 Donna -_- GRRRRRRR. Restaurant tu atas bukit, sebelah hutan hutan pokok pokok. Malam.. so xnampak sangat sebab gelap. new balance 373 bleu marine et bordeaux

  • Womens Nike Air Max 2017
  • Ada lighting2 kononnya lawa and peaceful tapi masa tengok tempat tu je dah rasa ‘something’ tapi kitorang jenis.. dah sampai ni apakata kita try je makan sedap ke tak.

    Emmet suruh amik gambar. Teddy Bridgewater Louisville Football Jerseys Untuk review blog kononnya. Ni dari bawah, tapi kami kena daki bukit sikit untuk ke restaurant tu.

  • Nike Roshe Run Uomo
  • Goedkoop Nike Air Max Lepastu duduk dekat tepi pokok berhutan apa entah. Selain kami ada 2 meja lain yang tengah makan, tatau kenapa waiter tu suruh kami duduk terceruk situ.

    Masa on the way tadi, Aurora tidur. Ni gambar snap sebelum gerak keluar makan.

  • Nike Air Max 2017 Heren blauw
  • Memang dia tidur je sepanjang perjalanan. Nike Air Max 2016 Goedkoop Bila sampai restaurant tu je dia dah celik cekik mata pelik. Biasalah mamai. Merengek rengek sikit. Buka menu, hamboi bukan main mahal lagi harga. nike air max pas cher Tak sesuai harga bajet kami sebenarnya. Tapi seperti yang dikatakan tadi, sebab dah sampai jadi kami try jekla makan. Order yang paling cheapest, nasi goreng RM25, mi kari RM22, air teh tarik RM8. Phuh baik haku tarik sendiri teh kat rumah. Ignore the price. asics gel lyte 3 hombre rojas mochilas kanken mini Time tunggu order, Aurora dah start menangis. At first, I think it’s okeh.. nike tn femme lagipun papa dia yang dukung.. biasala tu menangis bangun bangun kalau nampak papa tapi tak nampak mommy hik2. Maybe nak susu kot. Okehla prepare susu terkedek kedek, lepas minum susu okeh la tu agaknya Papa Aurora bagi susu, dia tak mahu. asics gel quantum 180 uomo Makin kuat menangis. Sangat kuat. Alamak. Try dukung dia and bawa dia jalan jalan. nike air max 2017 heren rood Lagi kuat nangis. Masa I dukung Aurora… Chaussures Asics Femme I saw her eyes like scared of something. adidas yeezy boost Terbeliak melilau lilau. And crying continously.. Cuba tengok kiri kanan. I saw asap asap smokey gitu. adidas cloudfoam uomo Zapatillas Adidas Baratas Saspen juga. Cuba cari punca asap tu. Ohh rupanya ada ubat nyamuk yang hijau melingkar tu dedekat meja kitorang Terus rasa tak sedap hati. nike pas cher Makan cepat cepat. Gilir gilir makan sebab Aurora tak bole duduk diam. Menangis hentak hentak kaki meronta ronta.

  • NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 20
  • Yes I’m sure she saw something. Makan pon tak hingat la sedap ke tak. Memang tekak tawar je masatu sebab terfikir anak. Balik cepat cepat. Masuk dalam kereta. fjallraven kanken pas cher Selalunya Aurora akan okeh bila bagi direct breastfeed. Robert Griffin III Baylor Jerseys But still the same. Menangis makin kuat. adidas ultra boost donna Susu semua tak mahu. Meronta ronta tarik tudung I semuaa.

  • Air Max 87 Pas Cher
  • Selawat dekat telinga dia banyak banyak. Tak berkesan. Sedih sangat tadi sampai kita pun nangis tak tahu nak buat apa. Baca ayat kursi. Womens Air Jordan 13 Masani tu jekla yang hafal dalam kepala. Soldes Nike Pas Cher Bisik dekat telinga dia. Tupun tak berkesan. Maybe I’m not good in bacaan ayat qursi tu. Sedihnya tengok Aurora yang meronta ronta teresak esak terbatuk batuk menangis macam nak bagitahu yang dia takut sangat sangat. Tak de idea nak buat apa lagi. Almost 2hours la dia non stop crying. Last last buka mp3 alquran dalam Hp. Pasang dekat telinga Aurora, bagi dia dengar and kami sama sama baca ayat AlQuran dekat mp3 tu. Women Air Jordan 4 Aurora slow sikit nangis. Bagi susu.. dia hisap. And nangis makin slow… Kami teruskan bagi dia dengar ayat alquran tu sampai dia tertidur.

  • Stan Smith Donna
  • Subhanallah ajaibnya ayat Al Quran tu sampai Aurora rasa shahdu dan terus tenang lepas dengar ayat Al-Quran. adidas gazelle damskie Kita tengok sendiri muka dia yang pelan-pelan makin tenang. Terasa bersalah sangat bawa Aurora pergi situ. Nike Air zoom Pegasus 33 damskie Ni kali kedua kejadian pelik since mengandung masa pergi Fraser Hill aritu. Fraser Hill dan Subak Restaurant dah blacklist dalam hidup. Selalu memang bawa Surah Yasin dalam handbag tapi beberapa hari ni tak bawa sebab suka letak handbag bawah kerusi kereta. nike blazer low damskie Haih.

    Sempat lagi upload gambar dekat instagram masa Aurora mula mula start mengamuk. Masani ingat biasa-biasa je. Lepastu dah gelabah sampai tak sempat nak jawap bila orang tanya makan dekat Subak sedap ke tak. Sorry memang tak ingat langsung rasa makanan tadi, tak boleh nak review.

    Aurora dah tidur, terus nak update blog and share cerita ni dekat semua. Pengajaran untuk diri sendiri dan semua orang. Kalau ada baby, kena tengok-tengok sikit tempat apa yang kita nak bawa. And sentiasa stand by ayat Alquran dengan kita sebagai pelindung. mochilas kanken baratas

  • nike air huarache dames rood
  • Aurora tidur nyenyak nyenyak. cheap fjallraven kanken sale Don’t be scared sayang..

  • NIKE TANJUN
  • Esok mommy tak kerja and will be here with you for the whole day….

    Salam Maulidur rasul.

    No responses yet

    « Prev - Next »

    | |