Archive for the 'Where the heart is.' Category

Aug 08 2016

Fanpekka AEON TEBRAU

Assalammualaikum, Saya tiba-tiba rajin update. nike air max 2017 hombre Biasalah setiap kali hujung tahun je jadi rajin update. Kenapa? Sebab hujung tahun adalah tahun untuk renew hosting and domain. Waktu ini baru tersedar kepentingan update blog. Kalau tak update, rugi je bayar blog setiap tahun. Syndrome rajin update ni datang hujung tahun-awal tahun je. Maglia Scottie Pippen Lepas tu hilang dah. Fjallraven Kanken Large Kahkah. Kali ini nak update pasal FANPEKKA AEON TEBRAU. Fjallraven Kanken No.2 Siapa pernah pergi? Katanya Fanpekka ni adalah yang pertama di Malaysia dan dibawa khas dari Finland. Canotte Brooklyn Nets Totin memang suka spend time dengan Aurora especially masa weekends. Yelah, waktu tu je yang kita ada masa dengan anak. Weekdays memang busy kerja. nike free run swarovski new balance homme 574 pas cher Balik pun dah lewat malam. Untuk parents, memang recommended sangat untuk bawa anak-anak pergi tempat ni. New Balance 998 mujer Banyak pekdahnya. nike air max pas cher Fjallraven Kanken Mini Bila orang tanya, FANPEKKA ni macam KIDZANIA eh? hemmm. nike air max Beza sebenarnya. nike lebron 13 pas cher Pertama beza harganya. Teddy Bridgewater – Louisville Jerseys Kah kah kah. Fanpekka ni murah je, cuma RM50 untuk kanak-kanak dan RM11 untuk dewasa. 2017 asics pas cher adidas scarpe 2017 Untuk whole day, boleh keluar masuk. tempatnya besar juga, tapi tak sebesar KIDZANIA lah boleh pengsan kita kalau main kat Kidzania tu. zonnebrillen kopen ray ban Untuk kanak-kanak kecil macam Aurora ni lebih berbaloi pergi Fanpekka je instead of Kidzania. Dulu bawa Aurora ke Kidzania dia tak faham apa membazir je rasanya. Dekat sini, ada banyak aktiviti and for me it’s really good! Memang bagus untuk ajar anak lebih fokus dan untuk pembelajaran anak. Javier Baez Jersey Scarpe Kobe 11   img_20161126_144536 Nampak tak dia punya playground area. nike air max 1 pas cher Aurora tak berapa interested dengan aktiviti lasak panjat-panjat tu semua. Albert Pujols Baseball Jersey C.J. Wilson Jersey Masa datang tu dia terus naik gelongsor and silapnya masatu Aurora pakai gown. nike air max So skirt dia buat kaki dia melecet dekat gelongsor. Jordan Shoes On Sale Terus dia tanak main situ dah. Sebab kita masuk pun kena bayar, dengan Totin sekali redah main gelongsor. Boleh tahan cerun slide dia. Canotte Chicago Bulls adidas eqt damskie Kita pulak yang menjerit over. asics sneakers sklep Maklumlah zaman kanak-kanak dulu takde tempat cenggini. Nike Air Max 2016 Italia kekeke. img_20161126_144150 Bila kaki dah melecet, dia main bola-bola dekat bawah ni je.

  • Chaussures Air Jordan Homme
  • Hogan Uomo Prezzi Pengajaran lepas ni kalau nak bawa anak main playground jangan lah pakaikan skirt cenggini. adidas zx 500 damskie Kena cari seluar panjang yang tebal. Nike Store Italia Actually ni dah second time, dulu tangan aurora melecet bila main slide, kalini kaki pula. nike air max 2017 heren kulit dia memang lembut sikit, bergesel sikit dah melecet. img_20161126_130006 Ala-ala Kidzania juga, sebelum masuk ada passport untuk diisi. nike air max 1 pas cher Asics Gel Nimbus 18 Dames Tapi fungsi passport ni macam tak macam kidzania yang boleh claim hadiah kalau tak salah. Stamp kat sini just untuk menunjukkan dah berapa kali kita datang Fanpekka ni. img_20161126_133337   Aurora suka main dekat tempat acah-acah bekerjaya ni. Kole Calhoun Baseball Jersey Macam-macam zone pekerjaan ada dekat sini. Stall nye pun kecik-kecik je tak besar. air max pas cher pour homme Memang sesuai untuk age 3-8yo. Ngam ngam kedai ni tinggi Aurora, memang dia suka lah. Canotte Memphis Grizzlies Maglie Washington Wizards Tak pasal-pasal kita kena acah-acah jadi customer dia. Adidas Zx 700 soldes img_20161126_133633

    Nak beli ice cream pun kena beratur. air max 2017 wit Ramai betul staff kedai ni. -_-

    img_20161126_132821-1

    Makcik Florist ;p

    img_20161126_133812

    Si pembuat pizza.

    Baru tau uniform penjual pizza memang macam lab coat eh?

    img_20161126_153051 Salah satu cara nak suruh Aurora balik. Kalau tak jenuh nak memujuk dia suruh balik. Akhirnya umpan dia untuk main train dekat luar Fanpekka. kanken mochilas (actually it’s still under Fanpekka but outsite the play area.) So boleh keluar dari kawasan tu.

  • Adidas Superstar Blu Uomo
  • Maglie Chicago Bulls Senang sikit nak suruh dia balik. USC Trojans Happy semacam dapat naik train. Atok dia melayan, mommy tak kuasa. kekeke. Maglie Brooklyn Nets img_20161126_131849 Haa best kan? Untuk kita yang kepenatan menunggu, boleh try makan dekat restaurant dalam tu. Nike Air Max 2017 Dames groen So sambil anak main, kita makan lah apa lagi. Kekeke.. Western food, harga standard lah harga western juga. Goedkoop Nike Air Max :p Tak sempat nak amik gambar time makan, dah kelaparan masatu.

    2 responses so far

    Aug 25 2015

    Protected: Aidilfitri 2015

    This content is password protected. To view it please enter your password below:

    Enter your password to view comments.

    Aug 23 2015

    Keluar magazine lagi.

    Cakk! Jangan bosan baca caption atas ni ok? Kalau bosan dan rasa tak perlu nak baca, boleh click simbol X dekat bucu kanan tu ok? (kalau korang baca pakai desktop lah. Kanken No.2

  • ULTRA BOOST 2017
  • nike air max 95 uomo nike air max 2017 goedkoop New Balance Polska Kalau guna mobile takde lah simbol X tu) Ingat tak photoshoot gigih bersama Aurora dalam entry sebelum ni? Haritu gatal-gatal beli majalah Keluarga edisi December 2015, eh eh dah keluar rupanya interview hari tu!

    Cover magazine gambar Jimmy Shanley dan keluarga. nike air max pas cher Tom Brady Jersey Colin Kaepernick – Nevada Wolf Pack

  • ADIDAS ULTRA BOOST Uncaged
  • Soldes Chaussures Asics Jangan salah beli tau nanti takde muka hakak pulakk!

    Lepastu jangan lupa selak sehelai dua dah nampak muka adik beradik ketawa riang ni.

  • Washington Wizards
  • Adidas Gazelle Nero Donna
  • adidas tubular dziecięce

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • cheap air jordans uk Haha adik beradik sangatttt.

    Ni antara best shoot masa photography haritu. nike air max pas cher

  • Nike Air Huarache Dames
  • cheap nike trainers Nike Air Foamposite Donna Nike Air Max 2017 Heren Dia punya gigih nak dapatkan mood happy Aurora ketawa riang tu bukan main seksa. nike air max 1 ultra moire femme Canotte Seattle SuperSonics ray ban pas cher

  • New Balance 999 Uomo
  • Nike Air Max Homme Sampai 2 packet gula-gula habis buat umpan. Nike Air Max 2016 Femme solde adidas adidas superstar asics buty fjallraven kanken cheap Kalau zoom sikit gambar ni, dekat tangan tu nampak tak tangan I tengah geletek Aurora bagi ketawa riang. adidas zx 700 femme bordeaux adidas bambino stan smith

  • Air Max 90 Hyperfuse
  • Air Jordan 4 Uomo Scarpe Nike Kalau tak buat gitu dia dah merapu muka selenge sana sini.

    Segala apa yang Nisa interview, semua dia tulis.

  • NMD
  • adidas superstar Asics Whizłer męskie New England Patriots Jerseys Air Jordan 10 Uomo Terpikir hebat juga editor ni ek pandai buat ayat.

    One response so far

    Aug 10 2015

    Aurora’s second studio photoshoot!

    Bila ada yang invite me & Aurora untuk photoshoot, mommy yang terlebih excited. Bukan kita excited nak pshoot, tapi excited nak bawa Aurora ke studio. air max 1 pas cher Fjallraven Kanken Big Cheap Fjallraven Kanken Bags Berangan nak Aurora photogenic nanti boleh tolong mommy tambah pendapatan. Chehh gituuuw. Ok nampaknya kali ini lebih mencabar rupanya. Air Jordan 1 Retro Air Jordan For Sale Fjallraven Kanken Big Kalau dulu masa studio photoshoot magazine Pa&Ma, Aurora umur setahun. Scarpe Nike Air Max

  • Nike Air Max 2017 Donna Rosa
  • Asics Kinsei 4 męskie Dia tak berapa sihat cuma hingus hingusan kena lap setiap kali nak shoot. chaussure new balance femme 2016

  • air max 2017 nero uomo
  • Ingatkan kalini senang sikit since kesihatan pun ok, dah besar sikit ingatkan lebih faham tapi rupanyaaaa Pukul 6 pagi Aurora dah bangun, so basically bila dia bangun pagi, dia akan tidur balik dalam pukul 10-11 pagi. nike air max 1 homme Waktu photoshoot adalah waktu tidur dia. adidas gazelle Maglia Scottie Pippen Canotte Atlanta Hawks Haa dah boleh bayangkan ragam dia macam mana. Nike Air Huarache Heren

    20151010-7:46:09 am.jpg Time make up dia dah buat hal.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • sac fjallraven kanken Nak dipangku sahaja. College Football Jerseys Air Jordan 7 Donna Kalau pangku duduk diam tak apa. adidas alphabounce damskie adidas stan smith donna Tapi panjat atas badan, lompat lompat henjut henjut, eyeliner bole compang camping dibuatnya! Stress je kak mas yang makeup tu. asics scarpe da tennis Robert Griffin III – Baylor Bears Takpe lah kak, anggap sahaja ni cabaran waktu bekerja. New Balance buty damskie Kekekkeke.

    20151010-7:49:13 am.jpg Tak sempat nak beli baju. Air Jordan 9 sac lancel pas cher Pakai je apa yang ada. nike air max 1 pas cher Nike Air Max 2017 Heren grijs Bila emo, rora jadi susah nak tolerate. Suruh senyum nanti dia masam dan jeling. Pat Tillman Jerseys Goedkoop Adidas Superstar Kadang-kadang tarik ajak balik. nike air max 90 mujer Terpaksa lah umpan gula-gula baru dia senyummm. Nike Air Max 2016 Heren Memang berkesan ubat gula-gula ni rupanya!

    20151010-7:51:52 am.jpg Nampak tak dia lari keluar studio menyorok belakang cermin tak nak shoot. Nak pujuk kena cara lemah gemalai kalau dia dah menjerit gulik-gulik mengamuk lagi parah jadinya nanti. Nike Air Max 2017 Dames groen

    20151010-7:53:45 am.jpg Haa ni dia dah start dah nak susun props sendiri. New Balance 678 mujer Atlanta Hawks -_-

    20151010-7:55:31 am.jpg Nak memujuk dia posing sambil baring baring sweet. asics outlet Nike Air Max 2016 Homme Sekali dia baring terus minta susu pulak nak tidor. Maglia Isaiah Thomas

  • FREE 5.0
  • Grrrrrr

    20151010-8:49:07 am.jpg Tema santai santai, so outfit kami pun santai-santai sahajaaa

    20151010-8:50:22 am.jpg Tengok tu dia buat muka. Canotte Philadelphia 76ers Fjallraven Kanken 16L Zapatillas Adidas Baratas Geram. Nike Air Max 2016 Heren Geram.

    20151010-8:51:25 am.jpg Sampi kereta, mata memang dah kelelek sebab tahan tidur sepanjang pshoot.

    No responses yet

    Aug 21 2014

    Cerita Aurora- babysitter

    Published by under Where the heart is.

    Assalammualaikum, Diriku dah bertekad nak teruskan update blog menggunakan applikasi wordpress di iphone sahaja. nike air max norge Air Jordan 6 Donna New Balance 574 hombre Kecewa dengan laptop yang sudah terburai isi perut dikerjakan anak yang buas. nike air max 1 bordowe Isnin lepas, 18 Ogos, hari pertama hantar Aurora ke babysitter.

  • TUBULAR SHADOW KNIT
  • Magic! Dah 10bulan baru nak hantar babysitter. Air Max 2016 Goedkoop Selama ini tak pernah hantar Aurora ke sesiapa selain papa atau atok neneknya sendiri yang jaga. Nike Cortez Dames I wish I can do everything, kerja and jaga aurora sendiri.

  • CORTEZ
  • I really wish that tapi tak boleh juga. Asics Gel lyte 3 Pas Cher Diriku bukan robokop. Mochilas Kanken Mini Mencari baby sitter dah lama, tapi tak ada yang berkenan. Nike air max 1 pas cher Until my friend (dr. lunette de soleil ray ban pas cher Ain) suggested me to her neighbour. new balance homme ml574 bleu Their son( 7 month old) is one of my patient juga. I am a bit particular on choosing Aurora’s babysitter. Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Adrian Gonzalez Jersey Rasanya semua mommy macam tu kot? Have to merisik-risik , tengok the environment, rumah dia selamat ke tak, orang nye macam mana.. adidas nmd hombre And every single things lah. Air Jordan 13 Uomo Last sekali, tawakal.

  • ADIDAS NMD
  • Sac Kanken Tak jauh dari tempat kerja. nike dunk mid Chaussures Under Armour Pas Cher Sekangkang kera je. nike air max pas cher buty nike janoski damskie Senang nak jenguk jenguk if anything happened. air max 90 damskie pomara czowe Bart Starr Packers Jerseys Nangis and mengamuk on her first day. Aurora memang takut strangers 🙁 alaa tak sampai hatinye. Tapi lama lama dah ok. adidas superstar 2 donna Sebab ramai kawan, Aurora memang gimik je lebih. Asics Femme Pas Cher Cucu cucu jiran sebelah suka datang main. ray ban pas cher nike tn rouge nike air max pas cher I hope aurora’s friends are well. I mean sihat. asics tiger donna Maglia Stephen Curry Afraid of certain disease affected childs area sini macam hand, foot, mouth disease or scabies, URTI, bla bla haa tudia akibat jaga maternal child health clinic terus kepala fikir bukan bukan. new balance 998 for sale Insyaallah everything is fine. Marqise Lee College Jerseys Okay lah, it’s 830 in the morning. sneakers blanc Homme Asics Goedkoop Nike Air Max Pesakit dah menunggu, aku boleh update blog pula. nike air max pas cher

    20140821-092143 am-33703667.jpg Aku tak tau berapa besar gambar ni kalau buka dengan monitor. adidas stan smith mujer

  • Nike Free Rn Flyknit Uomo
  • Canotte Minnesota Timberwolves adidas tubular mujer Tapi upload jekla. Maglie Oklahoma City Thunder nike air max 90 goedkoop The only pic i amek masa first day aurora dekat sana.

  • Nike Flyknit Racer Women
  • (Yang lain semua video ) Kesihan aurora tengok luar mengenang nasib hidup.

  • Air Jordan 1 Homme
  • Eceh.

    One response so far

    « Prev - Next »

    | |