Archive for the 'ET Junior' Category

Aug 29 2016

Aurora’s 3rd Birthday

Assalammualaikum, Alhamdulillah, berjaya buat majlis sambutan hari lahir Aurora In’aqsa yang ke 3 pada 1 October 2016 yang lalu. Wakaka 2 bulan berlalu, baru sekarang sempat update blog. asics gel lyte 3 pas cher Tahniah kerana anda semua tabah menanti update dari blog ini. Nike Pas Cher Masa awal-awal selesai sambutan hari jadi tu, gigih bercita-cita nak terus update dekat blog. Kononnya balik rumah terus update. nike air max 2017 goedkoop Tapi terperam tulis title entry je sampai ke sudah. Nak tak nak kena menulis juga, nanti ada lah juga kenangan buat Aurora. Bila dia dah besar, dia tau yang mommy dia tak pernah lupa untuk sambut hari ulang tahun dia. Checklist Birthday Party Aurora:

TEMPAT

14568163_10154555916442641_9181466128761899137_n Sebenarnya plan nak buat birthday party Aurora pun last minit. Oakley pas cher Women Air Jordan 14 Fjallraven Kanken Large Memang kebetulan kami sekeluarga ke KL minggu tu, jadi preparation pun buat seminggu sebelum. Nak buat sendiri memang tak sempat lah. Nike Air Max 2016 Heren grijs Zaman teknologi ni kita google, instagram, search mana yang patut. Minta quotation semua tempat yang suggested for kids birthday party. New Balance 1400 hombre Nak cari tempat yang boleh siapkan semua termasuk katering, decorations and ada game. Banyak juga buat survey.. Nike Air Max 90 Pas Cher Pour Homme mula-mula tertarik nak buat dekat Jungle Gym. Tapi tempat banyak penuh. Memang rata-rata contact semua dah fully booked.

  • Canotte NBA
  • Maklumlah masatu tengah cuti umum Awal Muharam. Survey punya survey, akhirnya dapat tempat buat dekat Bubbles & Beans, Ayer 8, Putrajaya. Apa yang best dekat Bubbles & Beans :

    1. Jarak dekat dari rumah abang Totin di Bukit Jalil.
    2. Affordable price, murah dan berpatutan sangat!
    3. Pilihan makanan simple.
    4. Banyak game disediakan – giant bubbles, non motoric bicycle, train, ect
    5. Layanan diorang memang tiptop.
    6. Sound system disediakan.

    14517606_10154555899402641_6271519043526731986_n

    Antara game yang disediakan, Giant Bubbles. Majlis belum start lagi, Aurora dah berpeluh basah kuyup main bubbles.

    14364644_10154555912317641_8952106393379564787_n

    Paling best, B&B provide train ni. Ada 3 kali trip, semua boleh naik baik dewasa mahupun kanak-kanak. Rugi siapa tak naik.

  • Yeezy 350 Boost
  • Train ni sepatutnya bawa pusing keliling tasik tu, tapi sebab timing event pun buat tengah hari matahari terpacak , memang panas lah kalau ke tasik, train pun jalan ekat-dekat corridor and outdoor yang dekat sekitar B&B sahaja.

    Apa yang tak best:

    1. Ruang party kecil.
    2. Decorations yang disediakan tidak menarik.
    3. Waktu yang fix. Scott Kazmir Jersey Actually sebab kami lambat booking, waktu yang available cuma pukul 11am-2pm sahaja. Dan lepas tu mereka kena prepare untuk next birthday party pukul 4pm. Tak syiok sebab kelam kabut dah kena balik sob sob.

    14523274_10154555911122641_7511167813048849473_n

    Kecik je tempat ni, nasib tak ramai sangat yang datang. nike air max 1 Jemputan tak sampai 50 orang pun dah sesak. Adidas sklep Kalau jemput sebatilion mau semua makan bersila kat luar agaknya.

    2. TEMA

    Haa ni satu masalah besar. Tema berubah-ubah setiap kali tanya Aurora. asics femme Mula-mula dia nak tema Barney balik, tapi tak setuju sebab last year dah Barney. Lepastu dia kata nak tema Little Pony, kemudian aleh-aleh minta tema Mr Bean (????), last dia minta tema Hello Kitty.

  • ZOOM ALL OUT
  • nike air max 2016 donna So dah malas nak tanya lagi, terus decide tema Hello Kitty. Bila dah tempat semua, dia boleh mengaruk nak tema My Little Poney balik.

  • Air Max 2017 Uomo
  • asics scarpe donna Malas nak layan.

    2. nike pas cher DECORATIONS CANDY TABLE

    14522724_10154555899657641_7669950320530453114_n Untuk decorations for candy table/ cutting cake table, memang pihak B&B ada sediakan, tapi Totin tak berkenan. Nike Air Max 1 męskie Tak memenuhi citarasa. Cheh ni birthday sapa ni kita pula yang over. Survey punya survey jumpa lah instagram @sheparty_creative ni. Nasib dia sanggup accept order last minit kita. Buat pun last minit jadi budget pun last minit. Harga berpatutan dan puas hati sangat. Daripada decorations sampai lah ke candy and cupcakes, semua sedap-sedap! 14495377_10154555899782641_8339508049548754998_n

    Cupcake can brownies tu semua dia provide. Memang sedap!

    3. goedkope nike air max schoenen BIRTHDAY CAKE

    14495376_10154555899987641_584891420556341630_n Untuk birthday cake Aurora, Totin tempah dekat instagram @wahdi_le.chouette.macaron . Justin Blackmon – Oklahoma State Cowboys Memang dah lama survey cake dia ni. Sebelum ni pernah attend birthday party cousins, rasa tak puas makan cake dia, sedapppppp sangat. So kali ni memang decide nak tempah dengan Wahdi. Harga cake ni RM200. Goedkoop Nike Air Max 2016 Tapi jangan risau, memang sedap menjilat jari. new balance store buenos aires Decorations sangat kemas, memang Totin sengaja minta colorful, tak nak typical hello kitty pink cake. Too childish. Jadeveon Clowney – South Carolina Gamecocks Huston Street Baseball Jersey And paling penting, rasa cake memang puas hati. Ada 3 lapis dalam tu, choc-redvelvet-vanilla, masa menaip ni pun menjejeh air liur terkenangkan rasa cake yang syahduu sangat. Nak kena tunggu birthday Aurora tahun depan untuk order lagi cake ni. Air Jordan 1 Retro Order selalu bankrupt kang.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Kanken Classic T_T

    4. Kanken 7L Mr. Clown

    14457372_10154555913547641_7534729612241035565_n Memang teringin sangat nak panggil clown datang. T.J. Yeldon – Alabama Crimson Tide Sukaaaa tengok clown. Kan dah cakap birthday party ni macam mommy Aurora yang syok sendiri. Kah kah kah. Reggie Jackson Baseball Jersey nike air max Flyknitmęskie Banyak juga contact clown sana sini, semua fully book. Baru tahu pekerjaan jadi Clown ni laku rupanya. nike tn pas cher Agak-agak dah takde kerja nanti nak jadi clown jekla. Bukan orang kenal pun bhuahaha. Maglie Orlando Magic nike air max 2017 heren zwart Okay, untuk servis clown, Totin pakai @papa_clown. air max Boleh check dekat instagram dia, bukan sahaja ada badut service, dia boleh buat event planner, maskot, magic show dan macam-macam pakej lagi. Kalini kami ambil pakej simple je untuk clown and balloons tu je. goedkoop nike air max 2016 Nak suruh buat game and magic show tak perlu kot sebab masa sangat tidak mengizinkan. Yang datang ni bukan papa_clown, mungkin anaknya T_T. fjallraven kanken sale uk Tapi takpe best juga bro clown ni, layankan je balloons segala bentuk yang kami order. Scott Kazmir Authentic Jersey Bukan budak-budak je yang excited, mak bapak budak pun over ok. 14446196_10154555910452641_1621017243686927440_n

    Budak-budak, mak bapak budak semua excited.

    14495473_10154555913577641_865249788063353224_n

    Balloon bentuk sesungut pun ada.

    14457276_10154555907237641_7331682246382502616_n Overall, majlis berjalan lancar. Adidas buty damskie New Balance 420 męskie Thankyou so much yang datang! Sorry banyak-banyak pada siapa yang Totin lupa jemput, nama pun last minit, memang main jemput siapa yang terlintas dikepala sahaja. InsyaAllah 2017 , ada rezeki lebih, Aurora buat sambutan lagi.

  • Nike Flyknit Racer Women
  • Since 1 October 2017 jatuh pada hari Ahad (Johor bekerja) Totin belum decide lagi nak buat 30 Sept atau 7 Oct 2017. Save dua date ni awal-awal ok. nike internationalist damskie 14520389_10154555914197641_5265252328137303496_n

    Birthday Girl dah mengamuk.

    2 responses so far

    Aug 22 2016

    Geng Sedondon

    Assalammualaikum, Masa mengandung dulu, bila dapat tahu mengandung anak perempuan, terus excited! Bukan sebab nak pakaikan anak dengan headbands lah, ikat rambut tinggi toncet lah, tidak.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Totin tak pernah pakaikan Aurora headbands dari baby, sampai ke besar Aurora memang tak suka accessories dekat kepala dia. La chaussure de running Asics adidas yeezy boost 350 hombre

  • Nike Air Max 2017 Prezzo
  • Adidas buty Termasuklah ikat rambut.

  • LUNAREPIC FLYKNIT
  • Adidas Superstar Nero Uomo
  • Jadi rambut dia memang serabut serabai macam mana pun, dia tidak akan ikat. Landon Collins Giants Jerseys Dah cuba buat beberapa kali sampai bergaduh-gaduh nak ikat rambut Aurora tau. Kena paksa baru dia nak. asics gel lyte 5 mujer verdes Totin dari dulu nak pakai sedondon dengan anak. Running Asics Sneakers adidas chaussure femme zalando new balance uomo saldi Nak buat anak macam geng-geng kita aje. Bila kita pakai sedondon ni, dalam masa sama anak akan rasa kita berada dalam dunia dia. asics pas cher Ini memang impiann dari mengandung lagi. Sebab tu dari baby lagi kalau Aurora baju warna pink, Totin pun nak baju pink, Aurora baju biru, Totin pakai biru. Senang cerita nak sedondon lah! Selain baju raya yang wajib sedondon setiap tahun, baju casual pun kena sedondon juga!   img_20161021_124906 Totin jatuh cinta dengan pakaian sedondon dari brand OmmaEsabel . Canotte Utah Jazz nike air max 2017 heren Kalau dulu, nak cari pakaian sedondon punyalah susah. Nak kena pandai matchy-matchy kan sendiri. Houston Rockets kanken fjallraven soldes Kena pandai cari sendiri. Nike Scarpe Donna Mommy yang ada anak mesti teringin nak sedondon macam Totin pakai ni kan? Omma Esabel dah siapkan koleksi untuk matchy anak beranak. bestellen nike air max 2016 Yang bestnya, OmmaEsabel ni bukan sahaja untuk anak perempuan, kebanyakkan koleksinya adalah unisex. nike air max 1 ultra moire donna basket nike ete Mommy yang ada anak lelaki pun boleh sedondon cenggini. nike air max 2017 femme noir Totin and Aurora pakai ni namanya koleksi Rambutan.

  • Nike Free 5.0 Dames
  • Sebab ada rambu ramba bawah dia, nampak hipster bila pakai. Maglia Dirk Nowitzki img_20161215_202054 Lagi satu yang bestnya, OmmaEsabel ni menggunakan t-shirt material. chaussures de foot umbro MEMANG TAK PANAS!! Tengok gambar ni, kami panas terik masa bercuti dekat Langkawi kelmarin, tetapi sikit pun tak ada peluh melekat-lekat di baju. Especially dekat Aurora tu. New Balance 993 hombre Jake Arrieta Authentic Jersey Biasalah budak tengah lasak lari kesana-kemari, bila berpeluh je mula lah rimas. Material ni memang tiptop, sikit pun dia tak mengeluh. Kanken Classic Baratas Sangat selesa.

  • NIKE AIR MAX TAILWIND 8
  • adidas chaussures homme Totin rasa nak beli semua design je!! Koleksi dewasa yang Totin pakai pun loose, tak ketat, tak jarang. cheap adidas uk Kanken Fjallraven Untuk breastfeeding mommy, jangan risau, zip di bahagian depan memudahkan korang untuk breastfeed anak. Rod Carew Jersey Baju ni pun wudhuk friendly, tarik je lengan tu, it’s stretchable , tak payah susah-susah. img_20161215_110846     Yang ni koleksi Cikedoot. asics gel kinsei 4 hombre Size yang available untuk kanak-kanak antara size 1 (untuk 1 tahun) hingga size 6 kalau tak salah. nike air max 2017 dames Charlotte Hornets nike air max pas cher Sekarang ni OmmaEsabel tengah buat YEAR END SALE. Dallas Mavericks

  • Toronto Raptors
  • Harga memang tengah murah. New Balance 574 mujer Cuba teka berapa? Agak-agak? Haaa kalau Totin bagitahu mesti tak percaya. Untuk dewasa cuma harga RM72 (harga asal RM76), dan kanak-kanak cuma dengan harga RM42 (harga asal RM46),.Total kalau beli sepasang cuma berharga RM114 sahaja. MasyaAllah murahnya!! Terus dapat pakai sedondon anak beranak! Kalau tak percaya dengan apa Totin kata, korang boleh pergi dekat Butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Boleh rasa sendiri material dia. new balance homme u420 bleu vert Kanken 7L Boleh ajak anak sekali try pakai baju OmmaEsabel mesti dia suka! Harga dekat butik Grandeur pun sama tengah YEAR END SALE sama dengan HQ OmmaEsabel.

    One response so far

    Aug 20 2015

    Aurora’s First Photoshoot

    Iyaa tak sempat nak cerita. adidas nmd męskie Maglie Los Angeles Lakers 2 bulan lepas, bawa Aurora pergi photoshoot untuk magazine. Kam Chancellor Seattle Seahawks Jersey Sebenarnya dah banyak kali Fatin, the editor of Pa&Ma ajak datang studio tapi tak kesampaian maklum lah I ni nak minta cuti bukannya hari ni mintak, esok boleh dapat. Last-last dapat juga curi waktu untuk ke Karangkraf, Shah Alam. Nike Kobe 11 Sorry lah, I was so jakun that time. Maglia Damian Lillard Tak pernah ke sana, never know how the editor works. Besar gila rupanya karangkraf tu.

  • air max 2017 nero donna
  • adidas ultra boost uncaged uomo

  • Nike Free 5.0 Dames blauw
  • Dalam dia mak aih banyaknya staff and every table dipisahkan dengan banyak partition-partition and they categorize it depends on department department kot. Asics Pas Cher Kalau pergi sendiri memang sesat dekat dalam tu nasib baik Fatin accompany me from lobby. Aurora was not feeling well actually. Canotte Cleveland Cavalier Taylor Martinez College Jerseys Cough and runny nose. Was so worried sebab si kobis ni kalau dah batuk, dia akan muntah. Malam tu memang make sure dia tidur awal, dan mendapatkan rehat yang secukupnya. Amari Cooper Alabama Football Jerseys Cheh mommy dia yang over risau sebenarnya. air max pas cher Alhamdulillah, tak susah handle dia masa tu.

  • Atlanta Hawks
  • Saspen sikit sebab pergi studio berdua je, takut kubis buat hal, mati lah aku nak handle. New Balance 574 mujer Bila turn make up i, kubis pandai bawa diri.

  • AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • Solde yeezy boost Fjallraven Kanken Infantil New Balance 247 damskie Dia pergi ke hulu ke hilir, ke setiap table and partition, mengacau orang buat kerja. Kole Calhoun Baseball Jersey Kånken Laptop 15 Keh keh lantak lah janji dia tak menjerit mengamuk, mau bergema satu office tu.

    20150120-080558 am-29158085.jpg

    Ni lah muka ceria dia sebelum photoshoot. adidas schoenen Tengok dia senyum, alhamdulillah hati dia tengah senang dan good mood.

    20150120-080717 am-29237836.jpg

    Tapi sebab dia terlalu ceria dan aktif, agak susah nak capture muka dia masa tu.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Rosso
  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • Nike Roshe Run Dames zwart
  • Sebab setiap kali photographer snap, dia terus berlari ke arah camera, nak tengok balik hasil gambar dia tu. Mungkin kalau muka dia slek, dia suruh delete kot! Kekeke. baskets Asics Pre Galaxy nike air force 1 mid hombre mochilas kanken baratas Hasilnya?

    20150120-081045 am-29445710.jpg

    Aurora tak senyum pun. goedkope Nike Air Max 90

  • Mark Ingram Alabama Jersey
  • nike air max italian camo Masa ni bergambar bersama dengan baby soffiya ni, anak doktor lain. Baby tu senyum, Rora masam. Nike Baratas Baby nangis, Rora senyum. Taylor Martinez – Nebraska Cornhuskers Haa gigih kan nak bergambar baby ni sebenarnya. adidas ultra boost hombre

  • Nike Air Max 2017 Verde Uomo
  • Nick Chubb UGA Jersey Masa ni rupa diri sendiri dah tak fikir dah.

  • Nike Air Max 2016 Uomo
  • Air Max 2017 Dames wit Fjallraven Kanken Mini

    20150120-081301 am-29581207.jpg

    I rasa artikel ni macam tergantung. baskets running asics New Balance 998 damskie Macam tak abis cerita je, bersambung next issues kot.

    20150120-081747 am-29867948.jpg

    My casual outfit is from Adrianna Yariqa, featuring with my favourite chiffon shawl from House Of Jazaba. fjallraven kanken large 20 L sac fjallraven kanken pas cher Air Jordan 5 Retro New Balance 574 Pas Cher All available at Grandeur Boutique, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Rob Gronkowski Jersey Canotta NBA Kalau terjumpa magazine cover girl ni, beli tau! Nanti boleh baca cerita poyo Dr Totin.

    One response so far

    Aug 10 2015

    Aurora’s second studio photoshoot!

    Bila ada yang invite me & Aurora untuk photoshoot, mommy yang terlebih excited. Bukan kita excited nak pshoot, tapi excited nak bawa Aurora ke studio. air max 1 pas cher Fjallraven Kanken Big Cheap Fjallraven Kanken Bags Berangan nak Aurora photogenic nanti boleh tolong mommy tambah pendapatan. Chehh gituuuw. Ok nampaknya kali ini lebih mencabar rupanya. Air Jordan 1 Retro Air Jordan For Sale Fjallraven Kanken Big Kalau dulu masa studio photoshoot magazine Pa&Ma, Aurora umur setahun. Scarpe Nike Air Max

  • Nike Air Max 2017 Donna Rosa
  • Asics Kinsei 4 męskie Dia tak berapa sihat cuma hingus hingusan kena lap setiap kali nak shoot. chaussure new balance femme 2016

  • air max 2017 nero uomo
  • Ingatkan kalini senang sikit since kesihatan pun ok, dah besar sikit ingatkan lebih faham tapi rupanyaaaa Pukul 6 pagi Aurora dah bangun, so basically bila dia bangun pagi, dia akan tidur balik dalam pukul 10-11 pagi. nike air max 1 homme Waktu photoshoot adalah waktu tidur dia. adidas gazelle Maglia Scottie Pippen Canotte Atlanta Hawks Haa dah boleh bayangkan ragam dia macam mana. Nike Air Huarache Heren

    20151010-7:46:09 am.jpg Time make up dia dah buat hal.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • sac fjallraven kanken Nak dipangku sahaja. College Football Jerseys Air Jordan 7 Donna Kalau pangku duduk diam tak apa. adidas alphabounce damskie adidas stan smith donna Tapi panjat atas badan, lompat lompat henjut henjut, eyeliner bole compang camping dibuatnya! Stress je kak mas yang makeup tu. asics scarpe da tennis Robert Griffin III – Baylor Bears Takpe lah kak, anggap sahaja ni cabaran waktu bekerja. New Balance buty damskie Kekekkeke.

    20151010-7:49:13 am.jpg Tak sempat nak beli baju. Air Jordan 9 sac lancel pas cher Pakai je apa yang ada. nike air max 1 pas cher Nike Air Max 2017 Heren grijs Bila emo, rora jadi susah nak tolerate. Suruh senyum nanti dia masam dan jeling. Pat Tillman Jerseys Goedkoop Adidas Superstar Kadang-kadang tarik ajak balik. nike air max 90 mujer Terpaksa lah umpan gula-gula baru dia senyummm. Nike Air Max 2016 Heren Memang berkesan ubat gula-gula ni rupanya!

    20151010-7:51:52 am.jpg Nampak tak dia lari keluar studio menyorok belakang cermin tak nak shoot. Nak pujuk kena cara lemah gemalai kalau dia dah menjerit gulik-gulik mengamuk lagi parah jadinya nanti. Nike Air Max 2017 Dames groen

    20151010-7:53:45 am.jpg Haa ni dia dah start dah nak susun props sendiri. New Balance 678 mujer Atlanta Hawks -_-

    20151010-7:55:31 am.jpg Nak memujuk dia posing sambil baring baring sweet. asics outlet Nike Air Max 2016 Homme Sekali dia baring terus minta susu pulak nak tidor. Maglia Isaiah Thomas

  • FREE 5.0
  • Grrrrrr

    20151010-8:49:07 am.jpg Tema santai santai, so outfit kami pun santai-santai sahajaaa

    20151010-8:50:22 am.jpg Tengok tu dia buat muka. Canotte Philadelphia 76ers Fjallraven Kanken 16L Zapatillas Adidas Baratas Geram. Nike Air Max 2016 Heren Geram.

    20151010-8:51:25 am.jpg Sampi kereta, mata memang dah kelelek sebab tahan tidur sepanjang pshoot.

    No responses yet

    Aug 17 2014

    Anak cepat jalan tak semestinya anak cepat pandai.

    Published by under ET Junior

    “Anak saya 8bulan dah pandai jalan”

    “Anak saya setahun dah berlari dah”

    “Apa? Dah setahun tak jalan lagi ke? Mesti dah besar dia slow sikit ni”

    Sorry I tak interested nak tahu. Javier Baez Jersey Kui kui. Jake Arrieta Authentic Jersey adidas sandały dziecięce I admit my kobis quite slow in development. soldes chaussures adidas Clayton Kershaw Jersey Not that slow actually, still follow the chart. albion silver Tapi malas betul nak dengar bila sang ibu dok compare kan proggression anak. Kopen nike air max schoenen cheap air jordans free shipping Aurora banyak mulut. Eli Manning Jersey Talkative sangat. kanken fjallraven france

  • ADIDAS Yeezy 350 Boost
  • Fjallraven Kanken Occasion Umur dia sekarang 1 tahun nak masuk 2 bulan tapi baru dapat kaki. Baru jalan kedek-kedek lepastu jatuh. nike bianche alte zalando

  • NIKE TANJUN
  • fjällräven kånken classic Bangun semula, jalan lagi. Terrelle Pryor – Ohio State Buckeyes Indiana Pacers Jatuh lagi. Nike Air Max 2016 Heren Lunettes de soleil Ray Ban Tapi terap mahu bangun. new balance u420 w pas cher Canotte Miami Heat Yeahh you can do it! I admit that certain babies, progression dia cepat. Eli Manning Giants Jerseys Under Armour Shoes 1 tahun dah lompat lompat lari lari lintang pukang. Nike Air Max 2017 Heren grijs Tak apa. It doesn’t mean that budak yang berjalan cepat itu adalah budak yang belajar di sekolah cepat tangkap dan dapat periksa nombor satu. No. zalando new balance uomo saldi Nike Scarpe Donna Tak ada kaitan. Fjallraven Kanken Mini Yadier Molina Womens Jersey Canotte Denver Nuggets Growth and progression baby tak melambangkan anak bijak atau bodoh. air max 2017 heren

  • Utah Jazz
  • Kalau growth and development anak slow sangat, dah sampai range in yellow chart, kita risaukan pasal kesihatan baby tu, not even worried pasal periksa nombor 1 ke tak. asics damskie leginsy Andrew Luck Stanford Football Jerseys Some research said, kepintaran anak di bendung waktu primary school. Nike kyrie 2 Nike Dames So tak ada kaitan, “anak saya umur setahun dah pandai jalan, dah besar nanti mesti bijak”

    20141117-065955 pm-68395700.jpg

    Masani dekat surau, kobis pakai kasut bunyi bunyi. adidas superstar 2 uomo Authentic College Jerseys Masa orang sembahyang, dengar la kasut dia twet twet twet twet, jatuh.. air max 1 pas cher Bangun semula, twet twet twet. Maglia John Wall

    20141117-070117 pm-68477152.jpg

    Susah betul nak ambil gambar, dia akan jalan dengan kaki yang bersepah-sepah tapi tak apa, confident tu yang penting. Julian Edelman Jersey Kanken No.2 Baratas Satu rumah dia keliling buat tawaf. under armour pas cher nike air max 2017 dames Blauw Jatuh bangun semula. new balance coupon code 2015 Asics Mexico damskie Saya tahu Aurora nak buktikan dekat auntie-auntie yang mulut celupar bagitahu siapa lambat jalan maksudnya dia lambat dalam pelajaran.

    No responses yet

    Next »

    | |