Archive for the 'Celebrity Oops!' Category

Aug 25 2015

Liyana Jasmay Datang Lagi!!

Cheah macam iklan Tora pula. new balance 574 damskie kolorowe

  • ROSHE LD-1000 QS
  • Nike New York Giants jerseys new balance 577 grey green orange

    20150225-022012 pm-51612265.jpg

    Khas untuk orang Johor dan kawasan sekitar, especially buat kawan-kawan saya, nak jemput semua meramai-ramaikan lagi butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru!! Kami akan adakan MERMAID LUXE EXCLUSIVE DAY!! Apakah itu? Hari ikan duyong ke apa ni? Bukan bukan. Scarpe Kobe 11 nike air max 2016 hombre College Jerseys Store nike air max nettbutikk Pada sesapa yang belum tahu, Mermaid Luxe merupakan brand pakaian baru dari Liyana Jasmay dan kakaknya Adriana Jasmay. Air Jordan 12 Uomo ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Eddie George Titans Jerseys nike goedkoop Compra Zapatillas Nike Ada macam macam, dress, lunette de soleil oakley pas cher instant shawl,

  • Air Max 90 Grigio Donna
  • lace shawl dah banyakkkk lagi lah!! Mermaid Luxe ni dah ada di Grandeur sejak awal tahun 2015 lagi. Asics Gel Nimbus 18 Dames asics gel kayano 21 męskie nike air max 1 rasta

  • ULTRA BOOST Uncaged
  • nike air max 90 pas cher Buat masa ni, kami baru ada instant easywarp plain shawl sahaja.Alaa instant shawl terus pakai tak payah belit belit tau! Dan yang penting, instant shawl Merrmaid.Luxe ni lebih LABUH jika dibandingkan dengan brand instant shawl famous-famous di luar sana tuu. adidas nmd beige air max chaussures Canotta Denver Nuggets nike air max 1 pas cher Harga pula terjangkau, cuma RM49 SAHAJA! Ada 20 warna tau! boleh rambang mata dibuatnya! Untuk pengetahuan semua, asics gel lyte 3 donna baru sebulan Mermaid.Luxe dipasaran Grandeur, nike kd 9 pas cher sudah terjual lebih 100shawl. Adidas buty męskie mochilas kanken big Mochilas Kanken Classic chaussures gel lyte 5 Di Grandeur sahaja tau bukan di tempat lain! Ok pada 28FEBRUARI,SABTU ini, bukan sahaja Instant shawl, LJ dan kakaknya akan bawa masuk pelbagai lagi koleksi Mermaid.Luxe di Grandeur.

  • Jordan Son Of Mars
  • soldes adidas pas cher Canotte Memphis Grizzlies NIKE AIR MAX Goedkoop Nike Air Max 2016 Heren Dan yang paling pentingg, DISCOUNT DAY untuk kesemua koleksi Mermaid!!

    Tidakkk boleh bankrupt saya dibuatnya!!!

    Lagi satu, Oklahoma State Cowboys untuk newbie yang baru nak berjinak-jinak dengan shawl, yang ingin tahu cara pemakaian shawl Mermaid.Luxe dengan pelbagai gaya,

  • Nike Air Max 1 Femme
  • mereka akan buat shawl tutorial pada hari yang sama! Haa lepas ni tak adalah bosan pakai shawl fesyen sama je selalu kan? Totin of kozzz akan ada dekat sana juga sepanjang hari tu. new balance 373 bleu marine et bordeaux

  • Adidas Nmd Donna Grigie
  • Asics Gel lyte 3 Heren Dont’a Hightower – Alabama Crimson Tide Fjallraven Kanken Classic

    InsyaAllah LJ akan datang lebih kurang pukul 1 pm, jom kita bersantai-santai bersama LJ and her mermaid sister, Adriana Jasmay. Tak beli tak apa, kita meramai dan meriuhkan suasana je.

    No responses yet

    Aug 20 2015

    Aurora’s First Photoshoot

    Iyaa tak sempat nak cerita. adidas nmd męskie Maglie Los Angeles Lakers 2 bulan lepas, bawa Aurora pergi photoshoot untuk magazine. Kam Chancellor Seattle Seahawks Jersey Sebenarnya dah banyak kali Fatin, the editor of Pa&Ma ajak datang studio tapi tak kesampaian maklum lah I ni nak minta cuti bukannya hari ni mintak, esok boleh dapat. Last-last dapat juga curi waktu untuk ke Karangkraf, Shah Alam. Nike Kobe 11 Sorry lah, I was so jakun that time. Maglia Damian Lillard Tak pernah ke sana, never know how the editor works. Besar gila rupanya karangkraf tu.

  • air max 2017 nero donna
  • adidas ultra boost uncaged uomo

  • Nike Free 5.0 Dames blauw
  • Dalam dia mak aih banyaknya staff and every table dipisahkan dengan banyak partition-partition and they categorize it depends on department department kot. Asics Pas Cher Kalau pergi sendiri memang sesat dekat dalam tu nasib baik Fatin accompany me from lobby. Aurora was not feeling well actually. Canotte Cleveland Cavalier Taylor Martinez College Jerseys Cough and runny nose. Was so worried sebab si kobis ni kalau dah batuk, dia akan muntah. Malam tu memang make sure dia tidur awal, dan mendapatkan rehat yang secukupnya. Amari Cooper Alabama Football Jerseys Cheh mommy dia yang over risau sebenarnya. air max pas cher Alhamdulillah, tak susah handle dia masa tu.

  • Atlanta Hawks
  • Saspen sikit sebab pergi studio berdua je, takut kubis buat hal, mati lah aku nak handle. New Balance 574 mujer Bila turn make up i, kubis pandai bawa diri.

  • AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT
  • Solde yeezy boost Fjallraven Kanken Infantil New Balance 247 damskie Dia pergi ke hulu ke hilir, ke setiap table and partition, mengacau orang buat kerja. Kole Calhoun Baseball Jersey Kånken Laptop 15 Keh keh lantak lah janji dia tak menjerit mengamuk, mau bergema satu office tu.

    20150120-080558 am-29158085.jpg

    Ni lah muka ceria dia sebelum photoshoot. adidas schoenen Tengok dia senyum, alhamdulillah hati dia tengah senang dan good mood.

    20150120-080717 am-29237836.jpg

    Tapi sebab dia terlalu ceria dan aktif, agak susah nak capture muka dia masa tu.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Rosso
  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • Nike Roshe Run Dames zwart
  • Sebab setiap kali photographer snap, dia terus berlari ke arah camera, nak tengok balik hasil gambar dia tu. Mungkin kalau muka dia slek, dia suruh delete kot! Kekeke. baskets Asics Pre Galaxy nike air force 1 mid hombre mochilas kanken baratas Hasilnya?

    20150120-081045 am-29445710.jpg

    Aurora tak senyum pun. goedkope Nike Air Max 90

  • Mark Ingram Alabama Jersey
  • nike air max italian camo Masa ni bergambar bersama dengan baby soffiya ni, anak doktor lain. Baby tu senyum, Rora masam. Nike Baratas Baby nangis, Rora senyum. Taylor Martinez – Nebraska Cornhuskers Haa gigih kan nak bergambar baby ni sebenarnya. adidas ultra boost hombre

  • Nike Air Max 2017 Verde Uomo
  • Nick Chubb UGA Jersey Masa ni rupa diri sendiri dah tak fikir dah.

  • Nike Air Max 2016 Uomo
  • Air Max 2017 Dames wit Fjallraven Kanken Mini

    20150120-081301 am-29581207.jpg

    I rasa artikel ni macam tergantung. baskets running asics New Balance 998 damskie Macam tak abis cerita je, bersambung next issues kot.

    20150120-081747 am-29867948.jpg

    My casual outfit is from Adrianna Yariqa, featuring with my favourite chiffon shawl from House Of Jazaba. fjallraven kanken large 20 L sac fjallraven kanken pas cher Air Jordan 5 Retro New Balance 574 Pas Cher All available at Grandeur Boutique, Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Rob Gronkowski Jersey Canotta NBA Kalau terjumpa magazine cover girl ni, beli tau! Nanti boleh baca cerita poyo Dr Totin.

    One response so far

    Aug 15 2015

    Grandeur Event for Puteri Sarah

    I memang ada habit suka update cerita lama walaupun benda tu dah berlapok. Puteri Sarah Liyana memang I dah lama kenal, tapi dekat facebook je lah.

  • Nike Air Max 2017 Uomo
  • adidas superstar pas cher belgique

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
  • Selalu stalk dia punye cerita dari zaman remaja sehinggalah dewasa chewah dah dewasa nampaknya kita. Bila dia approach I nak join Grandeur, baru lah berkesempatan jumpa dia. Canotte Boston Celtics So, 4 April yang lepas, Grandeur pun buat event untuk Shara By Puteri Sarah Exclusive day. Hari di mana Puteri Sarah datang bawa stock baru koleksi Shara dan kami buat simple event termasuklah meet and greet, shawl tutorial dan discount day sekali! Haa Grandeur nak tunggu ada event macam ni baru nampak storm sikit. Hari tu memang agak riuh rendah sebab staff kurang. nike air max nettbutikk Alahaii sorry laa mencari staff part time tak kunjung tiba. Siapa nak kerja part time dekat Grandeur sila hantar email ke hello.grandeur[at]gmail.com ok? Eh tetiba promote benda lain. new balance 577 damskie Ok sambung balik cerita. nike air max pas cher

    20150415-12:34:07 pm.jpg

    Setiap kali kalau ada event, memang kami sediakan makanan. adidas ultra boost uncaged uomo Simple je. Kuih dan roti jala. asics gel lyte 3 mujer negras Paling senang nak makan dan yang penting sekali, senang nak kemas!

    20150415-12:35:58 pm.jpg

    Puteri Sarah datang lewat 30minit sebab sesat barat katanya. Orang Johor yang dah lama tak balik Johor nampaknya. nike air max 90 pas cher nike air max 2017 dames grijs Tengok tu sampai bersila dibuatnya mereka menanti artis yang tak kunjung tiba.

    20150415-12:37:17 pm.jpg

    Haa ni lah rombongan mereka. Dia datang bersama mommy dan dua sahabat schoolmates lama dia dekat Jb. Masing-masing pakai baju koleksi Shara By Puteri Sarah.

  • Nike Air Max 90 Rosso Uomo
  • 20150415-12:39:34 pm.jpg

    Si Puteri Sarah ni agak kalut sebenarnya. nike air max Nike Air Max 2016 Goedkoop Kelakar pun ada. asics gel nimbus 14 uomo

  • Air Jordan 6 Uomo
  • Sesi shawl tutorial dia pun penuh dengan kalut dan gelak ketawa je. asics gel lyte buty damskie asics outlet shop Cleveland Cavaliers Yang penting dia memang sempoi. Adidas Ultra Boost Dames Ingatkan tak ramai yang datang tapi alhamdulillah, ramai yang berminat dengan koleksi Shara by Puteri Sarah ni!!

    20150415-12:41:50 pm.jpg

    Ni peminat tegar Grandeur. Nike Air Max 2017 Pas Cher nike air zoom pegasus 32 hombre Rasanya kalau ada event dekat Grandeur, mesti diorang datang! Sportingggg sangattt!!! Thankyouuu tauu.

    20150415-12:42:50 pm.jpg

    Gambar kita kena candid, sabar jekla. Nike Air Max 2017 Heren groen

  • New Balance 996 Uomo
  • Masa ni si kubis minta di dokong sentiasa. nike air max 1 goedkoop adidas schoenen Biasa lah tu, time tengah busy time tu lah dia mengada ngada haihhh. Maglie Denver Nuggets

    20150415-12:44:21 pm.jpg

    So yeaaa, ini lah koleksi terbaru dekat Grandeur. buty asics 43 soldes air max 1 air max pas cher adidas chaussures femme Shara by Puteri Sarah. nike air max 2017 dames Zapatillas New Balance Ada abaya, skirt, pallazo, top dan hoodie shawl. air max 2017 goedkoop I dah rambang mata nak beli pallazo, top, err shawl juga.

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • nike air jordan 13 mujer Tom Brady Michigan Jerseys Haaa bahaya betul lah kalau semua vendor ada koleksi best ni! Pada sesiapa yang tak tahu butik Grandeur ni dekat mana, mana lah tau sebelum ni memang tak pernah jejak kaki langsung dekat totinx.com kan? Butik Grandeur terletak di Bandar Baru Uda, Tampoi, Johor Bahru. Senang jee, dari Jalan Skudai, nampak Jakel dekat sebelah Plaza Angsana. Compra Zapatillas Asics Online Masuk ke area belakang Jakel. Adidas Homme Dekat sana ada banyak butik, cari Minaz butik. Kedai kami berhadapan Minaz Butik, atas Haseena Stevia. Nike Air Max 2016 Dames grijs Nike Free 5.0 new balance 373 uomo prezzo Untuk peminat fanatik Puteri Sarah yang tak puas tengok gambar dekat sini, boleh add facebook Grandeur and tengok dekat album situ ye.

    No responses yet

    Aug 12 2013

    Demam AF?

    Published by under Celebrity Oops!

    Kalau 6 tahun dulu iyelah sampai demam demam AF bagai.

  • Air Max 2017 Donna
  • Mochilas Kanken Baratas Last layan AF time Mawi menang tu. Asics Gel Lyte 5 ray ban homme Musim keberapa entah. Lepastu memang tak follow langsung. Mungkin masa itu dah study oversea (lah sangat) jadi susah nak tengok Astro Ria. Air Max 87 nike air max goedkoop Ataupun memang AF dah boring setiap tahun benda yang sama je. Nike Air Max 2017 Heren zwart Asics Whizłer damskie Tahun ini Akademi Fantasia kembali setelah bertahun-tahun menyepi. nike scarpe 2017 chaussures nike tn requin Semangat nak follow balik sebab selalu malam-malam tak tahu nak layan cerita apa. adidas pure boost online sale Nike Air Max 2016 Dames wit New Balance 997.5 męskie Air More Uptempo Colorways At least ada la juga riadah di malam hari melayan diari AF. nike air max 2017 heren wit

  • Femmes Air Jordan 5
  • adidas yeezy heren Solde yeezy boost Bhuahaha nampak sangat hidup takde misi. sac a dos fjallraven Nick Chubb Jerseys nike air max pas cher Untuk AF tahun ini ada dua orang yang aku kenal. nike air max 2017 pas cher Aku je kenal dia, dia tak kenal aku pun.

  • Nike Air Max 90 Pour Pas Cher
  • Air Jordan 1 Uomo Haha biasala tu kan?

    Sorang tu, Indah Ruhaili. Kenal dia sebab dia penyanyi for my 3rd wedding reception dekat Glulam JB dulu. Womens Nike Roshe One air max chaussures nike air max 2017 pas cher nike air max Tak tahu lah mana mama dapat dia, tapi dia nyanyi memang classy abiss. Nike Free 6.0 Jameis Winston – Florida State Seminoles

  • Roshe Run Donna Nere
  • Nasib baik ada gambar kenangan dengan Indah.

  • Mens Nike Air Max 2016
  • Houston Rockets Kot-kot la nanti dia dah terkenal lepastu lupa kat aku kan, boleh tunjuk gambar ni sebagai bukti eceh tak pasal-pasal. Yang kedua, Nadia Amira. Nike Air Max 2015 męskie Si Amira ni jiran aku, duduk depan rumah dekat JB tu. Nike Air Max 2016 Heren

  • Nike Free Rn Flyknit Dames
  • Asics Whizłer męskie Family dia memang musician dan terror nyanyi kesemuanya. Air Jordan 12 Uomo goedkoop nike air max 2016 Nike Air Max 2017 Heren zwart Kalau pergi open house mesti diiringi dengan nyanyi nyanyi derang sambil main piano. chaussures nike pas cher New Balance 1600 męskie

  • Air Jordan 8 Homme
  • Okey tu je yang aku kenal. Yang lain aku tak kenal. Air Jordan For Sale nike air max 2017 dames grijs Mungkin dorang yang kenal aku? Bhuahahaha.

    No responses yet

    Oct 01 2012

    Baby Eka!

    Tahniah tahniah tahniah. Norajoey dah selamat melahirkan baby nya. Eka Bin Hafeez. Teliti betul-betul nama dia. Eka BIN Hafeez ye bukan Binti. Sehari sebelum jumpa Eka, I siap gaduh-gaduh masa nak beli hamper baby Eka, “Auntie, I nak warna pink! Baby girl la auntie, takkan tak ada pink color!” Punyalah confident cakap baby girl, tak perasan nama dia pun.

    Nasib baik auntie tu tak ada stok warna pink. Eka masih dapat mengekalkan maskulin nya lagi.

    Kalau dulu, bila jumpa new born baby je I takut-takut nak dekat. Mesti tengok baby satu depa jauhnya. Nak cium? memang tak. Nak pegang memang haram sekali. Tapi sejak masuk paediatric department, nampak baby je rasa nak examine head to toe. Bhuahaha. Masa examine Eka, baru perasan Eka ada ‘bebird’. Astagfirullah kau lelaki rupanya. Nasib baik akak check tau! Kalau tak sampai bila-bila tak tahu.

    Akak tu. Panggil kita akak tau Eka.

    Hafeez ini adalah guitarist New Boyz, kump Monoloque, keybordist Kristal eh banyak lagi lah semua dia bolot. Jadi rambut rockstar dia itu tak bermakna dia gengster berhati keras. Luaran tidak menunjukkan apa-apa. Nampak je keras tapi bila bini nak bersalin pun terketar ketar potong tali pusat. Kelakar bila dengar dia bercerita melihat Eka dipersalinkan. Eh betul ke ayat ni?

    Yun, apa kau cuba lakukan?

    Hampir bertahun juga tak jumpa Nora. Masa Nora kahwin pun tak dapat pergi, di Sabah jauhnya. Kalini jumpa Nora lebih berisi dan I rasa nora lebih cantik berisi daripada kurus. Wah untung nya dia tak perlu diet. Makin berisi makin cantik pula. Jadi kesimpulannya, sila mengandung beranak mengandung beranak banyak-banyak kali!

    2 responses so far

    Next »

    | |