Archive for the 'Don’t sue me!' Category

Aug 17 2015

Doktor dan tulisannya.

Masa kecil-kecil selalu kita dengar pepatah “Tulisan cakar ayam macam tulisan doktor!” Masa tu I selalu tertanya-tanya, kenapa doktor dikaitkan dengan tulisan cakar ayam? Bukan kah doktor itu datangnya daripada orang yang bijak dan terpelajar. new balance 577 grey green orange Kalau tengok balik dekat pelajar yang bijak dan dapat nombor satu dalam kelas masatu, tulisan semua cantik-cantik belaka. Orang bijak kan tulisan cantik? Apalah peribahasa tu mesti salah. Bila sekarang ni, fikir-fikir balik I dah tahu kenapa tulisan doktor begitu.

  • asics gel lyte 3 nero uomo
  • Mengimbas kembali detik-detik menjadi doktor, cheeewah tersusun betul ayat! Masa jadi housemanship, semua kerja kena buat pantas. Javier Baez Authentic Jersey Routinely kalau di hospital akan ada ward round, sehari 3 kali. New Balance Baratas Chaussures Asics Pas Cher Setiap kali round kena tulis “clerking patient” atau “review patient condition” pada fail khas patient. Setiap kali menulis akan kurang lebih 2 helai mukasurat size A6 penuh lengkap untuk seorang patient. Dalam ward ada lebih kurang 30 patients? Haaa fikirkan. buy albion gold nike air max pas cher Nak menulis bukan boleh sekejap sekejap rehat. adidas yeezy boost 350 damskie asics gel quantum 180 uomo kalau macam tu sampai bila pun tak abis.

  • Adidas Nmd Donna Bianche
  • nike tn pas cher Bayangkan lagi kalau pagi review (30patient) petang dan malam? haa sehari 3 kali kene menulis begitu.

  • Air Jordan 11 Donna
  • Asics Pas Cher Memang kepantasan menulis diuji waktu itu. Womens Air Jordan 13 asics pas cher Ingat lagi waktu mula mula bekerja, tulisan nak cantik-cantik comel je. nike air max 2017 pas cher femme sac fjallraven kanken Lepastu tangan kena titik dengan senior MO, “PANTASSS PANTASSS!!!” haaa jadi doktor ni buat apa semua kena pantas.

    Dekat facebook ada yang post gambar prescription ubat yang ditulis doktor. Rata-rata orang tak dapat baca tulisan ni. Nike Air Max 2017 Heren blauw Nike Air Max 2016 Heren wit Nike Air Max Goedkoop Mungkin sebab short form ni begitu familiar dengan para doktor, jadi doktor dan pharmacist kebanyakkannya faham apa yang ditulis. nike chaussures adidas gazelle damskie Hebat kan? Kami ada insist yang boleh baca tulisan cakar ayam begini. nike scarpe italia Authentic College Jerseys Sebab dah biasa tengok tulisan sendiri semua lebih kurang sahaja! Wahkakakahh.

  • Oklahoma City Thunder
  • Pada I, tulisan atas ni tak adalah rumit mana nak membaca nya. fjällräven kånken Mini Goedkope Nike Air Max schoenen New Balance buty męskie I pernah dapat tulisan refferal hospital yang tulisannya lagila pelik macam satu garis lurus je dia menulis. nike air max 2016 goedkope New Balance 997 mujer Tak tahu nak baca macam mana dah terbalik-terbalikkan pun tak boleh nak hadam. air max pas cher -_- Untuk I yang bekerja di clinic, siapa kata kami tak sibuk? Tak perlu tulis laju dan pantas? Klinik lah paling banyak diduga dengan kepantasan. fjällräven kånken paris Running Asics Sneakers Lagi-lagi bila peak hours, patient menimbun ramai menunggu dekat luar.

  • Air Max Thea Uomo
  • Buat kerja semua nak cepat. Nike Sko Norge Menulis sepantas kilat. Nike Air Max 1 Dames Canotte Memphis Grizzlies Ubat penyakit kronik (kencing manis, darah tinggi, jantung, kolesterol) bukan sikit. max pas cher Air Max 2016 Goedkoop adidas pure boost uomo kadang satu slip ubat tu penuh sampai tak muat-muat. Cheap Fjallraven Kanken Bags asics femme Menulis nya yang lamaaa. adidas nmd donna Boutique Nike Paris Magasin

    Tulisan pun makin lama dah menjadi semakin dahsyat.

    Senang je kan nak baca tulisan I.

    Selama bekerja dekat sini, pharmacist tak pernah complaint pun? Dia faham lah kot! kekekee.

    Ni contoh ubat untuk satu patient. Panjang berjela.

    4 responses so far

    Aug 12 2015

    Grandeur First Anniversary!

    Alhamdulillah, 1 November 2015 lepas genap Grandeur Umur 1 tahun. NIKE AIR MAX Goedkoop Air Jordan 9 Kalau nak diimbau kembali setahun lalu, malam sebelum butik dilancarkan kami masih penat stock in barang. Settlekan semua sampai pukul 4 pagi baru tidur. Gigih! Launching Event mata bengkak tak cukup tidur tapi di cover dengan makeup marvelous, nasib baik! Tanpa pengalaman langsung dalam selok belok perniagaan butik, main lenjan je tau! Tak sangka semuanya membuahkan hasil. adidas zx Fjallraven Kanken Kids Wakaka apasal ayat macam karangan PMR ni?

    Bagi mengucapkan rasa syukur, kami buat sedikit kenduri dan doa selamat pada 30 October 2015. Nike Air Foamposite Ramai tetamu datang, yang terharu nya semua datang berpakaian mengikut tema hitam-kuning. Nike Free 3.0 Bukan ada kenduri je, kesemua vendor kami pun sama -sama meraikan Anniversary ni dengan bagi harga jualan murah dari 30-1 November ! haa selalu sale sehari je ni sampai 3 hari harga runtuh tau! Siapa tak datang serbu hari tu memang rugi! Harga sikit punya murah sampai dengan I sekali ikut shopping! (Bila nak kaya ni kalau sendiri jual sendiri beli? kakkakaka)

    Kesemua tetamu yang datang akan dapat free mystery gift box ni. New Balance buty damskie nike air max 2017 zwart Apa ada dalam tu rahsiaaaa!! Nama pun misteri kan?

    Antara sebahagian tetamu yang hadir. Washington Wizards Nike Internationalist Hampir kesemua berpakaian hitam kuning kecuali yang berbaju biru itu, Ish anak siapa lah tu tak datang ikut tema. lunette de soleil ray ban Maglie Philadelphia 76ers Nak kena ni!

    Seperti biasa, kalau ada majlis-majlis keramaian macam ni, Aurora memang akan buat perangai dia. nike air max Nike Air Max 1 Dames Goedkoop Nike Air Max Dia akan mengamuk dan berkepit sahaja dengan I. Canotta Golden State Warriors Bajet macam semua orang nak datang dekat dia, nak dukung dia lah tu. air jordans free shipping adidas superstar 2 uomo Kuat perasan tau dia ni. Running Asics Sneakers

  • ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low
  • So, sepanjang majlis memang banyak dihabiskan dengan mengurung Aurora bersama ke bilik stor butik belakang, untuk elakkan bising dan ganggu majlis.

  • Air Huarache Donna Nere
  • Sac à Dos Fjallraven Kanken air max noir Sabar je lah.

    Bergambar ramai-ramai itu wajib.

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Tapi sebab terlalu ramai sampai sebahagian tak dapat masuk dalam kamera. asics gel lyte pas cher fjällräven kånken No.2 New Balance buty męskie Jadi tak dapatlah akak-akak belah kiri gambar ni untuk enterprem dalam blog totin. Jon Lester Jersey nike air jordan 1 mujer Wakakaa. nike air max vente Konon macam blog ni acah-acah famous la.

    Yang ni confirm masuk blog ye. Todd Gurley Georgia Football Jerseys Adidas Goedkoop Auntie ayam goreng tu antara regular customer Grandeur Boutique tau! Sekali dia shopping lengkap untuk anak beranak dia semua! Thankyou auntie. asics gel stratus hombre Billige Nike Sko Bulan ni ada koleksi terbaru dari OWL BY NORA DANISH tau! Dah beli belum? (sempat lagi buat marketing)

    Team Grandeur yang sama-sama membantu malam tu! Thanks!

    Nampak tak muka I yang paling tak sabar nak telan cake. asics kayano 21 donna Nampak simple je cake ni tapi sedappppp gilaaaa ohhhhhhh!!!

    Kalau nampak cake je, mesti dia kata itu birthday cake dia. Ok layankan je lah ye.

    Selesai sudah majlis kenduri doa selamat Butik Grandeur. Memang impian mama nak buat kenduri ni sebab sejak Grandeur dibesarkan jadi dua tingkat, belum pernah buat kenduri untuk butik bahagian bawah. Alang-alang tu buat lah waktu ni.

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Sambil shopping-shopping Grandeur, sambil kenduri dan makan-makan. adidas nmd r1 damskie

  • ADIDAS EQUIPMENT 10 M
  • Asics Mexico damskie Berkat sikit kalini. asics gel nimbus gore tex Yang tak pernah datang lagi butik ni, jangan buat buat tak tahu jalan pula.

  • Air Max 2017 Uomo
  • Butik ni senang je. Keluar tol skudai Johor Bahru, terus ke arah Danga Bay, sebelum Bandar Baru Uda, nampak Plaza Angsana sebelah kiri, nampak Jakel, terus ke belakang Jakel. zonnebrillen kopen ray ban air max 2017 goedkoop Butik di belakang Jakel, berhadapan butik Minaz dan Zawara. ray ban pas cher Nike Air Max 2017 Heren Waze je Jakel Johor Bahru. Jangan cakap sesat.

    No responses yet

    Aug 27 2014

    Pap smear sakit ke tak?

    Published by under Don't sue me!

    Assalammualaikum, Hari itu ada buat survey dekat facebook,ramai yang request nak minta kita jelaskan tentang Pap Smear. Kanken No.2 Baratas chaussures nike tn requin Pap smear ni satu pemeriksaan screening awal untuk detect penyakit kanser pangkal rahim. Baskets Under Armour New Balance 420 męskie Kanser pangkal rahim atau omputihnya kita sebut cervix cancer ni dikatakan pembunuh no1 wanita.

  • Nike Air Max 2018 Women
  • Haa jangan main-main korang sekarang sihat walafiat tapi mana tahu akan datang macam mana? Jadi sebaiknya kita lakukan screening dari awal.

  • Nike Air Max 2017 Donna Nere
  • new balance femme 996 blanche

    Siapa?

    Siapa yang kita galakkan buat pap smear ni? Yang penting perempuan lah. Terrelle Pryor – Ohio State Buckeyes

  • NIKE ZOOM KD 9
  • Lelaki mana ada serviks. Boutique Nike New Balance 997 mujer Sebaiknya perempuan yang sudah at least 3 tahun melakukan hubungan seksual dengan pasangan, sangat dianjurkan buat pap smear setahun sekali terutama sekali bagi yang aktif berhubungan seksual di atas umur 21tahun. Bila dah umur 30tahun, boleh buat pap smear setahun sekali sehingga 3 kali berturut-turut, hasil adalah normal, so boleh gap sikit buat pap smear dalam 2-3 tahun sekali.

    Sakit tak?

    Haa ni yang paling ramai alasan orang tak nak buat pap smear, sebab sakit, katanya. asics gel nimbus mujer Hek leh tak buat lagi dah kata sakit. Bart Starr Packers Jerseys nike air max 2017 goedkoop Padahal masa beranak tu puluh kali ganda sakitnya. Pap smear sama sekali tak sakit tau!

    Ni kita bagi gambaran sikit. Kansas State Wildcats Joc Pederson Jersey Patient akan disuruh mengangkang ala-ala macam nak bersalin tu. Maglia Paul George adidas donna

  • Nike Air Max 90 Femme
  • goedkoop nike air max 2017 Kemudian kami akan masukkan alat yang dinamakan speculum. fjallraven kanken sale Brandon Belt Jersey Rasa tak selesa la tapi tak adalah sampai sakit bebeno. Yang penting jangan kaku, keras-keraskan atau kemut kemutkan haa susah la alat tu nak masuk. Nike Air Max 2017 Dames blauw

  • Air Jordan 7 Homme
  • Kalau pakai speculum plastik boleh patah speculum kat dalam tu. Tarik nafas masa alat tu masuk, and relax jeeer. Bila alat dah masuk, kita akan jumpa pangkal rahim. Brett Favre Packers Jerseys Nick Chubb – Georgia Bulldogs Jerseys

    Ni contoh serviks/ pangkal rahim yang sihat. nike pas chers Air Max 2017 Dames groen So korang dah boleh gambar kan tak apa tu serviks? Bila dah nampak je gambaran seperti ini, kita ambil brush or stick untuk dapatkan sampel kat situ. nike tn 2017 homme Nike Air Force 180 Mid Just colet2 sikit je kat pangkal rahim tu, tak rasa apa pun. Lepastu, keluarkan speculum, and siap!!!! Tunggu appointment akan datang untuk tahu hasilnya!

    Kalau kita tak buat pap smear, alhamdulillah kalau serviks sihat.

  • ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low
  • New Balance Polska Yang paling kita takut bila kita lakukan pemeriksaan speculum, tengok-tengok serviks dah jadi cenggini. Nike New York Giants jerseys Masa ni dah terlambat. adidas zx 500 mujer :'(

    Lebih sedih lagi bila cancer cerviks dah merebak ke rahim.

  • Air Max 2017 Donna Blu
  • Orang sebut-sebut pasal cancer rahim tapi tak tahu apekebende. Maglie Dallas Mavericks Haa cenggini lah gambarannya.. Manti Te’o College Jerseys mochilas kanken baratas Yerrr tak salah kalau kita cegah dahulu kan? Korang boleh pergi dekat klinik kesihatan terdekat and request untuk buat pap smear. Percuma jer!

    Waktu Bila?

    1. Sebaiknya waktu 5 hari setelah bersih darah haid. Jordan 4 Sale Sebenarnya untuk elakkan sample pap smear kita bercampur dengan darah haid.
    2. Nike Free 4.0 Men
    3. Canotte Denver Nuggets New Balance Polska Nanti jadi tak accurate pula.

    4. 2 hari sebelum pap smear, elakkan cuci vagina dengan sabun ker, atau sapu cream gatal ke apa ok?
    5. Haa lagi satu,2 hari sebelum pap smear juga elakkan dari berhubungan dengan suami.

    Okey tu jekla yang boleh share. Justin Tucker Ravens Jerseys Asics Gel Lyte 3 Pas Cher

  • AIR MAX 2017
  • Simple simple as basic yang korang perlu tahu.

    No responses yet

    Aug 27 2014

    GRANDEUR BUTIK SAYA

    Ye, saya sekarang sedang pening kepala muntah muntah mengandungkan baby baru. Canotta Los Angeles Clippers adidas nmd donna InsyaAllah baby akan dilahirkan pada 1 November 2014. zonnebril ray ban heren Fjallraven Kanken Big Solde yeezy boost

    Yes, Im gonna deliver my second baby, GRANDEUR, it’s celebrity fashion online store yang mengumpulkan beberapa orang celebrity di bawah satu bumbung. goedkoop nike air max

  • ULTRA BOOST Uncaged
  • Air Max Zero Baskets Under Armour Im one of the director, yang handling vendor and artis. nike pas cher Banyak sangat pancaroba untuk capai matlamat ni. Cliff Pennington Baseball Jersey nike air max nettbutikk nike air max goedkoop Betapa mual muntahnya nak dealing dengan artis and celebrities, tuhan je tahu.

  • AJ McCarron Alabama Jersey
  • Fjallraven Kanken Kids adidas superstar uomo Ingatkan senang, tapi kalau terkena artis yang kelwat tu terasa nak muntah disitu juga. Baru aku tahu kenapa tuhan tak jadikan aku artis.

  • VALCLEAN2 CMF
  • AIR MAX 2017
  • adidas gazelle Haha tak pasal-pasal. kyrie 2 pas cher Canotte Oklahoma City Thunde

  • Asics Gel Lyte 3 Donna Blu
  • asics femme Kalau nak suruh cerita step by step perancangam awal sehinggalah butik dilahirkan, belum masanya lagi kot. adidas superstar mujer Tunggu sampai butik dah launch, dah successful, insyaAllah i ceritakan semula. West Virginia Mountaineers Sekarang ini cukup sekadar memberitahu yang I tersangatlah busy sebagai doctor in klinik, director in butik, and housewife. Canotte Atlanta Hawks Maglia Anthony Davis nike air max thea donna Todd Gurley College Jerseys Sampai kadang kadang terasa nak ada 8 tangan. nike air huarache ultra hombre New Balance 574 Pas Cher

  • Womens Nike Air Max 2017
  • nike air max 2017 dames Blauw Sebelah tangan buat report baby kematian, sebelah lagi balas email boutiaue, sebelah lagi lipat baju, kemas rumah sambil kejar Aurora turun naik tangga.

    Korang semua jangan lupa datang pada 1 November 2014. adidas nmd r1 uomo New Balance 678 mujer asics gel stratus uomo Lokasi butik di Uda business centre, JOHOR BAHRU. baskets Asics Pre Galaxy Area belakang Jakel. cheap fjallraven kanken uk Nike Air Max 2017 damskie Yeahh, ada Liyana Jasmay tauu. Canotte Chicago Bulls Sorryyyy… nike air max

  • Adidas Superstar Blu Donna
  • Huston Street Jersey special appearance kena lah ikut selera director.

  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • adidas italia fjallraven kanken baratas adidas yeezy boost 350 hombre I’m a BIG FAN of her and yeaaaa tak sabar nak selfie dengan LJ! Jangan Lupa tau!

    GRANDEUR CELEBRITY FASHION ONLINE STORE

    1 NOVEMBER 2014

    ALAMAT SEPERTI DI ATAS.

    INSTAGRAM: GRANDEUR_MY

    FACEBOOK: GRANDEUR

    Untuk latest update boleh follow instagram and fb tu oke? Kalau ada sesiapa vendor teringin nak selit selit dalam butik ni boleh email ke hello.grandeur@gmail.com .

    No responses yet

    Aug 15 2014

    Sudah masuk kerja.

    Iya, kerana itu blog kembali berdebu.

  • Adidas Superstar Blu Uomo
  • Rasanya banyak betul pending entry tak update update. New Balance 993 mujer Nike Air Max 2017 damskie asics gel lyte 3 uomo Lagi lagi fasa Aurora sekarang yang tak boleh letak je mesti menangis, haa bayangkan gigih nak update blog pun tak kesampaian.

  • Mens Nike Air Max Lunar 90
  • Tahun baru, mula masuk kerja. Uhuk2 selamat tinggal batu pahat indah permai. Nike Air Max 2017 Femme Kembali ke kota metropolitan. Canotta Los Angeles Lakers nike blazer pas cher Misi tahun baru kalini nak lebih serious dan nak tambahkan sikit sikap berperikemanusiaan dalam diri especially waktu bertugas. Maglia Larry Bird Lagi lagi sekarang ni handle kanak-kanak dengan ibu ibu mengandung. nike tn requin Betul betul dekat dengan diri kita.

  • Nike Air Max 90 Donna Blu
  • Air Jordan 4 Homme
  • Kalau dulu perasaan kurang sebab tak pernah mengandung dan ada anak. Sekarang ni lain sikit. asics gel kinsei 4 cena air max pas cher

    Haritu didatangan 2 pesakit syndrome. ray ban pas cher Habis semua mesin scan dikerjakan. segala perut, pipi discannya dibuatnya macam mainan. HAIPP! hehe tak adalah. Nike TN Requin 2017 Ni 2 orang member yang datang melawat klinik. mochilas kanken no.2 Sakit kononnya. Tapi tengok macam sakit jiwa adalah.

    Misi seterusnya untuk tahun baru, nak stop minum ais. Wahhh satu percubaan untuk diri sendiri ini. new balance 577 damskie Sejak berpantang dah belajar stop minum ais, berimpian nak teruskan sampai bila-bila. Air Jordan 12 Umur dah lanjut ni badan dah banyak reput. Selain itu, nak banyakkan minum air putih sehari kena habiskan lebih 2L air.

  • ADIDAS Yeezy Boost 350 V2
  • Haha biar kembong perut tak apa. adidas stan smith dziecięce Nike Air Max Femme Dulu jenis sehari nak minum seteguk air masak pun kurang, sekarang memang nak berubah. nike air max 1 pas cher Ewahh. Hollister France Dekat rumah tak ada simpan air manis lagi dah. Korang datang rumah aku pun kena jadi mangsa minum air masak je padan muka. new balance 574 sonic femme bordeaux Fjallraven Kanken Sale Classic

    Ye, memang best bila ada ni semua kat area rumah.

  • air max 90 bianco uomo
  • Tapi gigih juga la pergi gym sambil bawa stroller. New Balance 1300 hombre Lepastu kena betul-betul letak stroller menghadap kita supaya Aurora nampak kita tengah running (sambil renjis renjis peluh dekat dia). Air Jordan 1 Uomo Fjallraven Kanken Backpack Outlet Nike Air Max 2016 Dames wit buty Asics Męskie Kalau tak buat cenggitu confirm menjerit. asics pas cher Workout!! Yer, nampak tak tahun baru ini memang misi semua berbentuk kesihatan. Fjallraven Kanken Kopen asics gel lyte 5 hombre rojas Gaya macam aku ni pesakit chronic je tapi takdelah. Canotte Milwaukee Bucks New Balance 997 mujer Ni semua untuk kesihatan dan masa depan ewah ayat macam dalam iklan tv. Nak pasang impian setiap minggu at least sekali swimming and pergi gym buat running.

  • Houston Rockets
  • Ray Ban asics gel lyte 5 hombre blancas Alah facilities semua dekat rumah ada tinggal rajin malas je sebenarnya. Maglia Allen Iverson

    Haritu bawa si kubis ni ke klinik. Sebab daddy dia nak pergi semayang Jumaat. Nasib baik la patient tak ramai.

    Time patient datang, pass dia kejap dekat kaunter depan. nike air max 2017 heren blauw nike air max chaussures Rora jadi nurse kejap. Under Armour CurryPas Cher nike air max 2017 goedkoop Syiok betul dia.

    Okey lah.

    One response so far

    « Prev - Next »

    | |