Archive for the 'Oh the delicious, nyummy!' Category

Aug 19 2014

Onomnom

Bila kita stress apa kita buat? Setiap orang mesti ada solution sendiri. Robert Griffin III Baylor Jerseys I ada perangai buruk yang berlaku sejak housemanship lagi. Masa study tak ada pula begitu. Start kerja je jadi cenggini. Bila stress je confirm balik kerja nak mencari makanan sedap-sedap. Selagi tekak tak rasa sedap, selagi itu stress tak hilang hilang. Maglie Denver Nuggets Bhuahaha alasan betul. asics gel quantum 180 donna Mungkin sebab itu ada pepatah mengatakan, orang stress selalu gemok. Eh adeke pepatah begitu? Lately ni I stress sebab kena handle klinik ibu mengandung dan kanak-kanak sesorang. Sebab partner kita lagi seorang sedang cuti bersalin. Request pengganti tapi tak ada siapa nak layan. asics gel lyte 5 mujer negras Sob sob mana aci kalau semua tanggungjawab kita yang handle sendiri. Under Armour Shoes hwarghhhhh ok ingat klinik je dah mula stress. Haa mula lah mencari makanan sedap sedap. Nah kali ini I nak membantu sesiapa yang mempunyai masalah stress lantas mencari makanan sedap sedap untuk dimakan. Tak perlu google jauh jauh, tengok entry ni je cukup untuk makanan sedap selama seminggu! 🙂

Mi goreng disajikan dengan chicken cordon blue ada cheese leleh dalam tu. Ibarat macam makan mii dan makan chicken chop. Kenyang nak meletop. Broncos Nike Jersey Kedai ni terkenal dengan portion yang besar besar. Rasa dia ala bole telan. oakley femme pas cher Sesuai ketika lapau mahabau punya. nike air max 1 turquoise Kat mana ni? Ye betul, ni dekat Restoren Murni.

  • CORTEZ
  • Ada macam macam cawangan Murni ni.

    1. 53 Jalan SS 2/75, Ss 2, 47300 Petaling Jaya, Selangor
    2. 2-1, Jalan PJU 1/3D, Sunway Mass Comercial Centre, 47301, Petaling Jaya, Selangor
    3. 41, Jalan 16/155C, 57000 Bukit Jalil, Kuala Lumpur

    Tempat lain korang boleh google sendiri. New Balance 678 mujer nike air max 2016 goedkoop kihkih.

    Ikan bakar sedap sedap mana lagi kalau tak ke kedai ikan bakar belakang Istana Negara tu. Nike Air Max 2017 Heren grijs Kalau tengah hari katanya sesak gila sampai beratur ratur dibuatnya. Ni I pergi waktu malam, tenang je order tak payah sesak sesak.

    Nasi Daun Pisang, memang lama sangat nak makan ni. nike air max goedkoop last week makan sini lepas habis kursus. Bila mamak tu letak postin nasi, I minta tambah lagi. Pelahap betul. Nike Air Max 90 Heren Last last tak habis. Portion memang banyak sangat. nike air max 2016 I tambah lauk chilli chicken and Emmet minta daging apa tah. Mike Trout Baseball Jersey Ayam tu nama je chilli tapi tak pedas pun. Lepas tu ada basic lauk macam pappedem (camna nak eja) dan lauk lain entah apa cuba tengok dekat gambar. Kuah kuah kari sekali. Bagi pencinta nasi kandar mesti suka makan nasi daun pisang ni. Saya tak kot. Scarpe Nike Italia Silap besar, beli air teh tarik. Terus rasa muak nak termuntah. Nike Air Huarache Pas Cher Oh ya, nak makan Nasi Daun Pisang ni boleh pergi dekat Bangsar, kedai berhadapan dengan Wangsa Walk, sederet dengan Restaurant Flavour

    Satayyyyyyy!!

    Nyam nyam sedapnya! Banyak dah satay sedap sekarang ni, ada yang prefer Satay Kajang, ada yang suka Satay Station, tapi semua semua ni I paling suka Satay Willy! Pertama sebab harganya lebih murah. 80 sen secucuk kalau tak salah. Satay dia manis dan kuah kacang dia pedas. Favourite!! Tapi jauh la pula kedainya dekat foodcourt area Sungai Ramal, Kajang. Tapi kalau pergi sana sure happening beratur berderet orang makan situ. Padahal pergi hari Selasa masa ni!

    I bukan orang Kelantan dan I tak kenal pon nasi kak wok ni. new balance 1500 bordeaux femme fjällräven kånken classic Intagram Nieja buat menjejeh air liur tengok dia makan nasi kak wok. Kebetulan hari itu ada urusan dekat Shah alam, terus tanya mek klate tu dekat mana kedai ni. Nyammm portion nasi dia sikit tapi tengok orang beratur gigih nak makan situ, terus rasa tertanya tanya sedap sangat ke? Dia macam nasi berlauk ayam, ada sambal yang manis dan sedap dan kuah gulai rasanya. Air dia warna hijau. Itu trademark dia. Patutnya hijau tu letak susu tapi sebab I orang Johor tak tahu pun kena letak susu baru sedap. Adidas buty haha. new balance 1600 femme Makan kat san apun dia bagi nasi bungkus dan cawan plastik. Jimat betul tak payah cuci pinggan. Makan dekat sana memang fefeeling orang kelantan sebab kiri kanan meja semua dok kecek klate!~ Nasi Kak Wok memang terkenal dekat kelantan, tapi sekarang tak payah pergi kelantan sebab dah ada dekat Shah Alam. Address: Jalan Opera J U2/J , TTDI Jaya, Shah Alam Boleh jenguk instagram dia @kedai_nasi_jj_kak_wok kalau sesat tak jumpa kedainya. Nike Air Max 2017 Dames blauw

    Bagi yang mengidam nak makan makanan padang (saya lah tu) boleh pergi area kampung baru. asics kayano 21 donna Dekat sana ada kedai makanan padang yang sedap sedap!!! Haritu balik dari locum terus terasa nak makan satay padang! Favourite kita time study dekat Jogja dulu. Yang ni I makan dekat Restaurant Rose, Jalan Raja Alang, Kampung Baru. Berdepan dengan Restaurant Garuda. Nike Free 2.0 Selain Satay padang, ada macam macam lagi makanan indonesia termasuk Mee Acheh, Ayam penyet asli, Nasi Padang, Lotek, Gado gado. Arghh yang lain tak sempat try lagi! Satay Padang berbeza dengan satay kita tau! Satay padang ni disajikan dengan kuah berempah, bukan kuah kacang. Kuahnya agak pedas pedas rempah entahla tak tahu nak describe. Sedap memang sedap, tapi dekat sini kuah dia cair sikit tak macam satay padang asli yang I selalu makan dekat Indonesia tu. Okay lah, cukup seminggu makanan sedap sedap korang boleh makan. Soldes Chaussures Nike Eh ada 6 je rupanya. Tak apa, lagi sehari tu korang masak maggi jekla ok sebab duit habis merantau buat cari makanan sedap.

    No responses yet

    Aug 14 2014

    The miracle of ayat alquran.

    Bismillahirrahmanirrahim, Masa menulis ni, eh menaip maksudnya, Aurora dah tidur. Air Jordan 9 Retro Alhamdullilah. Mommy minta maaf sangat sangat for what had happened just now… Oleh kerana esok public holiday, so malam tadi decide nak makan luar.

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Saja nak spend time dinner dekat luar and try kedai makan yang tak pernah try. Mula mula nak pergi Restaurant Tupai-tupai.. adidas superstar 2 donna lepastu tak jadi sebab tiba tiba terasa nak makan dekat Fatty Crab. On the way to there, google2 kedai tu baca review orang pasal kedai tu crowded selalu ramai orang, so tak berkenan since bawa baby.. leceh sikit. goedkoop nikes Emmet teringat kedai Humble Chef dekat Plaza Damansara, sampai sana tengok kedai tu pon ramai orang. Skip takmo lah pergi situ. Sampai area Damansara, termasuk Penchala Link. Air Jordan 5 Donna Okeh redah je apakata kita makan area Penchala. Braxton Miller – Ohio State Buckeyes So try la makan dekat Subak Restaurant. Google map tempat tu, gigih cari sebab review orang kata not bad. Tak sangka ke situ jalan gelap gila. On the way situ siap terserempak sekumpulan lembu besar -besar,lebih besar dari kereta kitorang. Imagine how scary time tu. Kot kot lembu tu sodok kereta kami. New Balance Goedkoop Sebab memang lembu lebih 10 ekor baring2 bersantai tengah tengah jalan raya. Kereta betul betul lalu sebelah lembu. Air Jordan 6 Donna -_- GRRRRRRR. Restaurant tu atas bukit, sebelah hutan hutan pokok pokok. Malam.. so xnampak sangat sebab gelap.

  • Womens Nike Air Max 2017
  • Ada lighting2 kononnya lawa and peaceful tapi masa tengok tempat tu je dah rasa ‘something’ tapi kitorang jenis.. dah sampai ni apakata kita try je makan sedap ke tak.

    Emmet suruh amik gambar. Untuk review blog kononnya. Ni dari bawah, tapi kami kena daki bukit sikit untuk ke restaurant tu. Goedkoop Nike Air Max Lepastu duduk dekat tepi pokok berhutan apa entah. Selain kami ada 2 meja lain yang tengah makan, tatau kenapa waiter tu suruh kami duduk terceruk situ.

    Masa on the way tadi, Aurora tidur. Ni gambar snap sebelum gerak keluar makan.

  • Nike Air Max 2017 Heren blauw
  • Memang dia tidur je sepanjang perjalanan. Bila sampai restaurant tu je dia dah celik cekik mata pelik. Biasalah mamai. Merengek rengek sikit. Buka menu, hamboi bukan main mahal lagi harga. nike air max pas cher Tak sesuai harga bajet kami sebenarnya. Tapi seperti yang dikatakan tadi, sebab dah sampai jadi kami try jekla makan. Order yang paling cheapest, nasi goreng RM25, mi kari RM22, air teh tarik RM8. Phuh baik haku tarik sendiri teh kat rumah. Ignore the price. asics gel lyte 3 hombre rojas mochilas kanken mini Time tunggu order, Aurora dah start menangis. At first, I think it’s okeh.. nike tn femme lagipun papa dia yang dukung.. biasala tu menangis bangun bangun kalau nampak papa tapi tak nampak mommy hik2. Maybe nak susu kot. Okehla prepare susu terkedek kedek, lepas minum susu okeh la tu agaknya Papa Aurora bagi susu, dia tak mahu. Makin kuat menangis. Sangat kuat. Alamak. Try dukung dia and bawa dia jalan jalan. Lagi kuat nangis. Masa I dukung Aurora… I saw her eyes like scared of something. adidas yeezy boost Terbeliak melilau lilau. And crying continously.. Cuba tengok kiri kanan. I saw asap asap smokey gitu. Zapatillas Adidas Baratas Saspen juga. Cuba cari punca asap tu. Ohh rupanya ada ubat nyamuk yang hijau melingkar tu dedekat meja kitorang Terus rasa tak sedap hati. nike pas cher Makan cepat cepat. Gilir gilir makan sebab Aurora tak bole duduk diam. Menangis hentak hentak kaki meronta ronta.

  • NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 20
  • Yes I’m sure she saw something. Makan pon tak hingat la sedap ke tak. Memang tekak tawar je masatu sebab terfikir anak. Balik cepat cepat. Masuk dalam kereta. Selalunya Aurora akan okeh bila bagi direct breastfeed. Robert Griffin III Baylor Jerseys But still the same. Menangis makin kuat. Susu semua tak mahu. Meronta ronta tarik tudung I semuaa. Selawat dekat telinga dia banyak banyak. Tak berkesan. Sedih sangat tadi sampai kita pun nangis tak tahu nak buat apa. Baca ayat kursi. Womens Air Jordan 13 Masani tu jekla yang hafal dalam kepala. Soldes Nike Pas Cher Bisik dekat telinga dia. Tupun tak berkesan. Maybe I’m not good in bacaan ayat qursi tu. Sedihnya tengok Aurora yang meronta ronta teresak esak terbatuk batuk menangis macam nak bagitahu yang dia takut sangat sangat. Tak de idea nak buat apa lagi. Almost 2hours la dia non stop crying. Last last buka mp3 alquran dalam Hp. Pasang dekat telinga Aurora, bagi dia dengar and kami sama sama baca ayat AlQuran dekat mp3 tu. Women Air Jordan 4 Aurora slow sikit nangis. Bagi susu.. dia hisap. And nangis makin slow… Kami teruskan bagi dia dengar ayat alquran tu sampai dia tertidur. Subhanallah ajaibnya ayat Al Quran tu sampai Aurora rasa shahdu dan terus tenang lepas dengar ayat Al-Quran. adidas gazelle damskie Kita tengok sendiri muka dia yang pelan-pelan makin tenang. Terasa bersalah sangat bawa Aurora pergi situ. Nike Air zoom Pegasus 33 damskie Ni kali kedua kejadian pelik since mengandung masa pergi Fraser Hill aritu. Fraser Hill dan Subak Restaurant dah blacklist dalam hidup. Selalu memang bawa Surah Yasin dalam handbag tapi beberapa hari ni tak bawa sebab suka letak handbag bawah kerusi kereta. Haih.

    Sempat lagi upload gambar dekat instagram masa Aurora mula mula start mengamuk. Masani ingat biasa-biasa je. Lepastu dah gelabah sampai tak sempat nak jawap bila orang tanya makan dekat Subak sedap ke tak. Sorry memang tak ingat langsung rasa makanan tadi, tak boleh nak review.

    Aurora dah tidur, terus nak update blog and share cerita ni dekat semua. Pengajaran untuk diri sendiri dan semua orang. Kalau ada baby, kena tengok-tengok sikit tempat apa yang kita nak bawa. And sentiasa stand by ayat Alquran dengan kita sebagai pelindung.

  • nike air huarache dames rood
  • Aurora tidur nyenyak nyenyak. Don’t be scared sayang.. Esok mommy tak kerja and will be here with you for the whole day….

    Salam Maulidur rasul.

    No responses yet

    Aug 11 2014

    Baby First Meal

    Cakkkk!!! Saya menjelma! Haha dengan muka tak bersalahnya saya menjelma kembali.

  • asics gel lyte 3 rosso uomo
  • Jake Arrieta Authentic Jersey Adidas NMD Dames Harini nak share pasal baby first meal. Memandangkan ada patient kita yang request dan seiring dengan umur Aurora yang sudah mencecah 6 bulan, mari kita share tentang pemakanan bayi.

  • Canotte NBA
  • Bila mencecah 6 bulan, saat paling excited sebab baby dah boleh makan. Brandon Belt Jersey asics outlet shop Kita yang excited pula padahal baby takde pape pon. fjällräven kånken Barn Excited pun excited juga tapi jangan main harung je bagi baby makan itu ini. Fjallraven Kanken 20L Meletop perut anak tu kang. Canotta Oklahoma City Thunder Ada beberapa jenis makanan yang termasuk dalam NO NO list to first year baby. nike tn Adidas Zx 500 Heren I bukan chef nak mengajar cara memasak. Tapi nak bagitahu list makanan pengenalan buat baby. nike air max 1 pas cher What is safe and what is risky.

    Makanan yang TIDAK BOLEH diberi pada baby kurang 1 tahun:

    Madu Peanut butter Putih telur Strawberries, raspberries, blackberries dan segala yang berry berry Susu lemak manis Udang Kerang Jagung

    SAFEST for first food. (Paling jarang terkena allergy reaction)

    Kentang Buah avocado Brown rice cereal Apple Pears Pisang Kacang peas Buah labu Timun

    Muka bangga dapat makan. Maglia Chris Paul Bajet dah mumayiz lahtu.

    Sebenarnya banyak sangat nak listkan makanan dari yg high risk allergy to low risk allergy. billig nike air norge New Balance 1600 damskie Garrett Richards Baseball Jersey Tapi rasanya ni paling penting, yang lain lain tu tergantung sensitivity baby tu sendiri. Canotta Detroit Pistons asics scarpe uomo Setiap kali suapkan baby makanan, kita kena ingat apa.

  • Air Max Flyknit Homme
  • Just in case timbul allergy reaction, kita dah boleh stop kan makanan tu. nike air huarache ultra donna Canotte Portland Blazers Jangan ingat allergy reaction ni perkara remeh ye. Adam Wainwright Jersey Boleh bawa kematian kalau kita tak ambil kisah. Nike Jordan 11 Future Tajh Boyd – Clemson Tigers Boston Celtics Waspada bila timbul tanda tanda allergy seperti:

    Diarrhea, muntah muntah, sakit perut, batuk batuk teruk disertai nafas berbunyi, nafas laju, bibir bengkak, keluar rashes kemerahan di muka atau badan, hidung gatal, baby jadi irritable tetiba macam gelisah semacam, letih lembek, keliling mata membengkak.

    Kalau ada tanda tanda tu pada anak kita especially baby yang baru baru belajar makan, segera bawa ke hospital. nike air max 2017 pas cher femme Segala pertanyaan boleh directly email ke etotinx[at]gmail.com ye tapi tak janji reply bila. asics tiger donna Kekkekeke key lah.

    No responses yet

    Aug 30 2013

    Resipi membuat chocolate mousse, antara paling mudah di buat.

    Wah tiba-tiba Totin Jamain nak kongsi resipi gitu. Sebenarnya teringin nak buat kuih macam kengkawan lain yang macam satu wabak, bila nak raya je semua pakat buat kuih. Garrett Richards Baseball Jersey Kalau tak raya, boleh je buat tapi wabak endemic berlaku cuma waktu raya sahaja.

    Al Kisahnya I takde oven di rumah. Nak beli oven membazir amat sebab wabak cuma berlaku di hari raya, jadi kalau tak ada wabak, oven berhabuk pula. Jadi I berfikir untuk buat kuih pencuci mulut coklat mousse sahaja.

  • Air Max 90 Uomo
  • Yeezy Boost 350 Donna Antara kuih yang tak perlu pakai oven!

    Bahan-bahan yang digunakan.

    1. nike pas cher Coklat masakan – I beli Van Houten punya sebab sedap!

    2. 1 sudu gelatin – kalau nak buat macam jelly2 sikit tapi I round supermarket tak jumpa gelatin, so I gantikan dengan letak butter je.

    3. 5 biji telur yang telah dipisahkan putihnya.

    4.

  • Air Jordan 5 Uomo
  • asics kayano 21 uomo 80g gula pasir halus. fjallraven occasion Adidas Baratas Ikut suka, agak-agak kalau ada diabetes boleh kurangkan sukatan.

    5. Hogan Rebel Air Jordan 8 Donna 1 kotal 200ml whipping cream.

    6. Fjallraven Kanken Big Strawberry untuk hiasan.

    Okey now kita masuk step pertama.

    Ambil coklat masakan, patahkan kecik-kecik kemudian masukkan dalam bekas dan cairkan coklat dengan kaedah double boiler. Canotte Philadelphia 76ers Tak payah campurkan dengan air.

  • Nike Air Max 2017 Donna
  • New Balance 373 hombre Biar dia cair begitu sahaja.

    Kacau sampai cair. Campurkan gelatin kalau guna gelatin, tapi I guna butter, so campurkan sedikit butter.

    Lepastu biarkan sahaja coklat itu mencair.

    Kita buat benda lain pula.

    Pukul telur putih sampai kembang. asics pas cher Nak lebih mudah, pakai lah mesin mixer. Tinggal tekan dan perhatikan telur sampai agak-agak dah kembang, masukkan gula pasir halus perlahan-lahan.

    Masukkan whipped cream dalam adunan tadi.

    Step terakhir, masukkan coklat dalam adunan. Texas Longhorns Kemudian gaul pakai kaedah kaup mengaup. Goedkope Nike Air Max schoenen Tapi kalau dah malas sangat, gaul je pakai mesin adunan ni. Air Jordan 8 Retro Pastikan betul-betul sebati sampai tak ada kesan kasar-kasar gula ke apa yang tak larut lagi, nanti tekstur tak cantik pula.

  • Nike Air Max 2015 Femme
  • Chellamak.

    Siapp! Tak payah masak-masak pun. nike air max 90 homme pas cher adidas Stan Smith scarpe Terus masukkan dalam bekas dan sejukkan. asics gel lyte 3 pas cher Kånken Laptop 15 Air Jordan 13 Donna Lebih kurang 2 jam masuk dalam freezer, lepastu dah boleh makan.

    Sebelum hidang, kita hias dengan whipped cream dan letak la strawberry sebagai hiasan.

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Nike Air Max 2017 Goedkoop Disebabkan bendalah ini manis, jadi I prefer letak strawberry so bila makan dengan strawberry ada masam-masam sikit. adidas neo donna Sukati korang lah nak letak apa.

    Bhuahaha comot lomot haku buat.

    No responses yet

    Aug 30 2013

    Resipi masakan untuk anak anak kekurangan zat.

    Macam mana nak menarik anak-anak kita untuk makan? Especially budak-budak berumur dalam 2 tahun sehingga 6tahun. A.J. McCarron Alabama Football Jerseys Waktu-waktu cenggini lah kritikal nak memujuk anak-anak makan. Sehinggakan mak tak perasan, kalau tengok graf perkembangan bayi dalam buku anak-anak tu, dah masuk pada skala kekurangan zat makanan. Bila anak kekurangan gizi, dapat mempengaruhi perkembangan anak. Especially bab minda dan fikiran. Anak jadi letih, kurang bertenaga, susah nak dapat input pelajaran, mudah terkena penyakit dan sebagainya. adidas pas cher femme Jadi mak mak kena lah take alert sikit pasal gizi anak-anak. nike air max 90 donna Okey kat sini I nak bagi resipi untuk kanak-kanak kekurangan gizi. Kyrie 2 Scarpe Simple sahaja. nike air max 2017 goedkoop Tapi cukup semua kandungan protein dan karbohidrat untuk anak. Soldes Fjallraven Kanken College Jerseys

    AYAM BERGULUNG KEJU

    BAHAN-BAHAN:

    1. 6 keping roti (dicanaikan)
    2. 6 keping keju
    3. 1 cawan cornflakes (dikisar)
    4. 2 biji telur
    5. 1/2 cawan isi ayam (dikisar)
    6. 1/2 cawan sayur campur
    7. 3 ulas bawang putih (dicincang halus)
    8. 3 ulas bawang merah (dicincang halus)
    9. Lada sulah
    10. Garam dan gula
    11. Minyak (untuk goreng)
    12. Bancuhan gandum (sebagai gam)
    13. Salad, sos dan maiyonese (hiasan)

    CARA PENYEDIAAN: 1. Tumis bawang merah dan bawang putih sehingga naik bau. Scarpe Nike Italia 2. Masukkan ayam kisar dan sayur campur. Goreng -goreng lah sampai masak.

    3. Chaussures ASICS Gel Glorify pour Femme Perisakan dengan garam, gula dan lada sulah secukup rasa. Gaul-gaul kemudian kita asingkan dan ketepikan. Kalau jenis anak makan pedas boleh lah tambah lebih lada sula tu. ray ban homme pas cher Adidas Pas Cher Kalau tak makan pedas, tak payah letak pun tak apa. Ikut citarasa korang lah.

    4. Kemudian kita lenyekkan roti dengan roller. Minnesota Timberwolves Tujuannya bila kita goreng roti ini nanti tak adalah banyak minyak yang diserap pada roti tu. Canotte New York Knicks Kalau nak lebih menarik lagi, buang tepi-tepi roti yang keras tu.

    5. Asics Gel lyte 3 Heren Susun keju dan inti ayam sayur tadi atas roti yang telah dicanaikan. adidas pure boost uomo Iti ayam tu jangan letak banyak-banyak nanti susah nak gulungkan roti tu pula. billige Nike sko norge 6. Kemudian gulung roti sehingga ketat. Sapukan bancuhan gandum di tepi roti untuk melekatkannya. Maglia Kyrie Irving Barulah gulungan roti tak terburai. Asics Femme Pas Cher

    7. Celup gulungan ayam keju ke atas telur, lepas itu golekkan gulungan itu atas serbuk cornflakes yang dah dihancurkan. Nyammm. Kanken Rugzakken Goedkoop Dah boleh nampak crispy-crispy.

    8. nike goedkoop Step terakhir, goreng gulungan ayam berkeju sehingga kekuningan.

    SIAPPPP!!! Nak lebih menawan, hiaskan dengan salad, sos dan mayonese. Warna kuning keemasan, merah hijau itu semua sekaligus dapat menarik perhatian anak-anak kita untuk makan. fjallraven kanken backpack outlet

    Bukan anak kita je yang terliur, dengan kita-kita sekali menjejeh air liur tengok ayam bergulung keju ni. Especially part cheese yang dah melting tu. asics pas cher Nampak macam simple, ala-ala masak roti telur biasa tapi khasiat kalorinya lebih tinggi. adidas gazelle damskie Cukup dengan sayur, ayam, minyak, keju, dan cornflakes. Ingat ye, ni untuk anak-anak yang kurang zat sebab tujuan utama masakan ini adalah untuk menambah zat anak. Untuk kita yang dah terlebih zat tu tak digalakkan ye.

  • NIKE AIR PRESTO Flyknit Ultra
  • fjallraven kanken pas cher Sekali sekala nak merasa tu tak apalah. Tapi kalau selalu makan terlebih zat cenggini badan boleh jadi macam tong. nike air max pas cher Resipi ini I dapat masa kursus kekurangan zat makanan. Kalau nak tunjuk cara masakan satu-satu dekat klinik waktu follow up perkembangan anak memang tak ada masa lah. Jadi sesiapa yang terperasan dan terbaca blog ini, mohon share kepada semua para ibu ye.

    5 responses so far

    « Prev - Next »

    | |