Archive for the 'Best Wishes!' Category

Aug 08 2015

Bell’s solemnization.

Yes, I suka bila ada geng sekolah kahwin. Fjallraven Kanken España

  • Nike Air Max 2017 Dames groen
  • cheap adidas shoes uk Lagi suka bila disuruh jadi bridemaids! Buat apa nak gentar kalau setakat jadi bridemaids, angkat dulang hantaran just for a while? Seberat mana dulang itu pun daku sanggup! Sebab apa??

    • Sebab dapat outfit free.
    • Nike Air Max 90 Dames wit
    • Baju and tudung free.

    • Yang kedua dapat enterprem dalam album gambar pengantin banyak banyak termasuklah dapat berpeluang join outdoor photoshoot secara percuma!

    Wah pakej tuu. Soldes Nike Pour Femme new balance 1500 ebay Bukan senang nak dapatkan pakej macam ni kalau tak ada yang kahwin memang mengidam la aku nak berphotoshoot bagai kan?

    Macam entry yang lepas, bachelorette Bell dilakukan seminggu sebelum pernikahannya. Sekarang dah nikah dah mereka, Alhamdulillah.

    20150508-5:45:17 pm.jpg

    Lagi satu syiok nya jadi bridemaids dapat bahang acah acah pengantin baru bila dapat pakai inai lukis free di tangan. Hahahahaa bila lagi nak acah-acah macam ni kan? Inai ni kitorang pilih sendiri. adidas stan smith dziecięce Tension je pengantin bila album inai tu kami yang kongker! Bukannya tolong pengantin pilihkan corak tapi kitorang pilih untuk diri sendiri! kekekee.

    20150508-5:52:23 pm.jpg

    Kain ni diberi oleh si pengantin sebulan sebelum majlis.

  • Nike Air Max 90 Donna Bianche
  • Mochilas Kanken Big Hebat betul, kelam kabut kami mencari taylor.

  • AIR ZOOM VOMERO 11
  • soldes nike air max 1 pas cher Nick Chubb – Georgia Bulldogs Jerseys Nasib baik my personal taylor sanggup melayan kerenah ku untuk design begitu begini. adidas sale uk

  • NIKE LUNARGLIDE 8
  • Shawl kami dari @houseofjazaba boleh beli di butik @grandeur_my Bandar Baru Uda! haha sempat lagi promote!

    20150508-5:54:34 pm.jpg

    Gambar pengantin diketepikan sebab pengantin sedang bersiap.

  • Nike Air Max Thea Heren wit
  • Nike Air Max Très pas cher Adidas buty sklep Yang menyebuk di belakang buat huru hara bilik pengantin sibuk berselfie dulu. Sacramento Kings asics gel lyte 3 mujer rojas Konon-konon kami penenang darah gemuruh pengantin la tapi I rasa pengantin macam makin stress je dengan keberadaan kami. Atlanta Hawks

  • Air Max 2015 Homme
  • Kekeke ampunnnnn. goedkoop nike air max 2016 Yadier Molina Womens Jersey

  • ADIDAS PURE BOOST
  • Dulu I kahwin uoll buat camtu gak kan? Kekeke.

    20150508-6:48:54 pm.jpg

    Nampak bukti tak? Pengantin tengah bersiap, yang belakang-belakang tu menyebuk. Canotte All-Star Kobe 11 Scarpe Elite Fjallraven Kanken Mini chaussures de foot puma Waktu waktu begini gambar pengantin tak penting, sebab pengantin ada personal photographer sendiri, kami yang tiada siapa siapa ini haruslah selfie sendiri.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • AJ 12 OVO Mochilas Kanken Baratas Tengok muka pengantin sungguh menyampah katanya.

    20150508-6:51:44 pm.jpg

    Dalam banyak-banyak hantaran ( okey I baru sedar yang I terlupa ambil gambar kesemua hantaran pengantin) I paling suka kuih tart berbentuk buah-buahan berwarna warni ni. new balance 373 bleu orange asics adidasi de sala air max femme Memang mengiurkan.

  • Nike Air Max 2017 Grigio Uomo
  • Nike Dames

  • NIKE FREE RUN Men SHOES
  • nike air max 2017 pas cher homme Kalau anak I nampak ni confirm hantaran dah jadi minus sedulang sebab kuih ni dah dikerjakan dulu.

    20150508-6:54:03 pm.jpg

    Haii Bell, just nak inform yang kitorang dah kerjakan dulu cokelat hantaran dari pihak lelaki untuk ko tu!! Hahahaha tu lah masa I kahwin dulu habis macaroons hantaran I korang kerjakan.

    20150508-7:06:05 pm.jpg

    Pengantin gatal. New Balance 577 męskie Bo Jackson Jerseys Kah kah kah photographer pening kepala nak shoot gambar pengantin sebab masing-masing bengong.

  • AIR MAX 2016
  • Maklum la derang ni tak bercinta, kekok nak bermesra, semua buat hal bengong masing-masing. nike cortez shop online italia

  • NIKE ROSHE ONE
  • adidas pure boost hombre Ni gambar paling menjadi kot? (Credit photographer: FareedZain Photography)

    Amboii nak bermesra jangan depan kami. adidas stan smith uomo asics femme pas cher Anda takkan aman! Ahaha. max pas cher (Credit: Fareedzain Photography)

    Thank you bagi kami free photoshoot cantik cantik cenggini! (Credit: Fareedzain Photography)

    20150508-7:13:08 pm.jpg

    Selamat pengantin Baru, Bell! Selamat menempuh ombak rumahtangga!

    (Sebelum laki ko peluk, baik I peluk dulu!)

    Byee.

    No responses yet

    Aug 07 2015

    GRANDEUR ANGELS SURPRISE BIRTHDAY!

    30 haribulan satu, saya TAK berjaya buat surprise birthday.

  • Mens Nike Air Max Lunar 90
  • Kihkihkih. Geram betul tau bila benda yang kita plan berbulan-bulan punah begitu sahaja dek kerana orang ketiga. adidas superstar donna Chewah ayat hyperbola sangat. Sebulan sebelum ni dah rancang surprise birthday untuk kedua-kedua staff Grandeurs. fjallraven kanken pas cher Nasib baik la birthday mereka dekat-dekat, boleh lah buat event sekaliarung. Kalau tak kena buat evenet macam ni banyak-banyak kali pokai juga boss. Asics Gel Nimbus 17 damskie akakaka.

  • New Balance 574 Uomo
  • I dah invite Grandeur angels awal-awal. Dah pesan mereka, jangan bagitahu yang empunya badan ye! INI SURPRISE. Canotta San Antonio Spurs ok mereka noted. Boleh harap.

  • Nike Air Max 90 Dames
  • Decorations I deal dengan prettyeventstuff. Maglia Chris Paul I malas nak banyak kerenah sangat, I just bagitahu dia, theme gold&white+ballons, welcome board and table decorations. Nike Air Max 2016 damskie Herschel Walker UGA Jersey Semua ni harga RM330 .

  • Nike Roshe Run Uomo
  • Mahal la juga pada I but whatevs, malas nak pikir. Sebenarnya boleh je decorate sendiri.

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Tapi memandangkan si kubis semakin membuas, memang tak berkesempatan nak tunjukkan bakat kreatif I. Nike Air Max 95 męskie Untuk sesiapa yang nak buat decorations sekitar JB, boleh deal dengan adik-adik Prettyeventstuff ni ye. Womens Air Jordan 12 Follow instagram mereka @Prettyeventstuff . Sangat senang nak deal dengan mereka. Harga memang kena tutup mata la sebab diorang pun cari duit juga kan? 20150207-095558 am-35758311.jpg

    Mula-mula nak tempah cake dengan decorations event ni je. Senang malas nak fikir. Tapi tengok macam banyak plak cengkadak supplier cake dia. And I takot cake tak seperti yang digambarkan, so I cancel. Notre Dame Fighting Irish Lepas itu deal dengan satu instagram ni, tapi nak reply whatsapp berjamjam respons. Hari ini whatsapp, esok baru reply. Under Armour Soldes Bila tengok orang berniaga tak bersungguh, I pun malas nak sungguh-sungguh beli juga.

    Cake ni I order dengan kawan mama je. I bagi gambar, dia buat sebijik macam gambar. NIKE AIR MAX Goedkoop Nasib baik cake nya pun sedap! Yang gambar 2 orang tu I cucuk sendiri. nike tn noir femme Print sendiri dah cucuk dekat cake, guna lidi bunga pengantin yang terjumpa dekat rumah.

    20150207-095558 am-35758019.jpg20150207-095558 am-35758155.jpg

    Hadiah? Pagi-pagi tu I pergi JPO. C.J. Mosley Ravens Jerseys

  • NIKE AIR MORE UPTEMPO
  • Gigih mencari hadiah. Nasib baik sekarang nak dekat Chinese New Year, jadi JPO banyak massive sale. Maglie Memphis Grizzlies I paling tak suka beli hadiah orang. asics gel kinsei 5 hombre Nanti terasa jealous dan nak beli untuk diri sendiri. adidas yeezy boost 350 v2 hombre Nike Air Max 1 męskie człrwone Parah aku ni.

    20150207-095558 am-35758906.jpg

    Location? Perancangan awal nak buat dekat TGI Friday. Iyela kedai tu kan boleh buat surprise dengan staff menjerit-jerit sambil bula kita naik atas kerusi pegang botol sos? Tahu kan? Tapi I pernah tengok TGI FRIDAY JB punya surprise, macam tak havoc macam TGI lain di KL. Tak meriah langsung. Jadi kami pilih Cupchai Resto je.

  • ULTRA BOOST 2017
  • Betul-betul depan butik. Seawal pagi I dah ke cupchai. New Balance 530 damskie Bayar deposit rm50 and booking untuk 15seat. Air Max 87 Dah bagitahu si bujang bujang Cupchai, ini event suprise birthday ye. adidasi new balance barbati pret Womens Air Jordan 3 Punyalah sengal bujang-bujang ni, mereka boleh naik butik kami dan bagitahu, “Malam ni ada event surprise birthday kan? Mesti korang pun dijemput sekali kan?” Bengap tak? staff yang terpinga pinga boleh call dan tanya I balik.

  • Nike Free Run 5.0 Blu Uomo
  • Rasa nak hantuk kepala dekat dinding. Canotta Vancouver Grizzlies Perancangan awal, konon-konon lepas tutup kedai, pukul 9 malam nak buat meeting. Performance meeting la konon-kononnya.

  • New Balance 996 Donna
  • asics gel lyte 5 hombre blancas Nike Air Max 2017 Heren grijs Sambil-sambil meeting tiba-tiba cakap, alamak lapar! Jom makan dekat luar? Tapi menjadi tidak berapa nak surprise sebab diorang dah boleh agak. Cheap Nike Air Max UK Dek gara-gara si bujang Cupchai bocorkan rahsia! HAIP. So I nasihatkan lepas ni kalau nak buat event surprise dekat sana kena explain dengan diorang betul betul kasi mereka jahit mulut mereka! 20150207-095558 am-35758751.jpg Cupchai memang tempat favourite I. Women Air Jordan 12 asics gel nimbus 14 uomo especiall Ais Jelly dia, memang sedap gila. hogan outlet nike buty męskie cuba tengok presentation ABC, Cendol, Ais Jagung semua ni memang mengiurkan bukan? Otak -otak? Jangan ingat itu otak-otak biasa, sekali makan boleh pecah otak merasa kenikmatan nya tau!

    20150207-095558 am-35758448.jpg

    Muka budak yang happy.

    20150207-095558 am-35758593.jpg

    20150207-095559 am-35759276.jpg

    Antara Grandeur angels yang datang. Asics Baratas Tak semua angels dapat datang. Air Max 90 Dames Masing-masing ada urusan peribadi saat-saat akhir. nike tn noir Ni je yang dapat kami kumpulkan. Herschel Walker Jerseys Thank you sebab sudi memeriahkan suasana!

    20150207-095559 am-35759114.jpg

    Lepas event ni tak tahu nak buat apa dengan welcome board ni. Nike Pas Cher Jadi pameran dekat butik, tak pasal-pasal.

    Okay, siapa yang tak tahu, lokasi butik Grandeur ni terletak di Bandar Baru Uda, belakang Jakel. Berhadapan dengan Minaz Boutique. adidas stan smith mid uomo I akan ada di sana setiap hujung minggu, kalau tak ada urusan lain.

    No responses yet

    Aug 25 2014

    MH370 remains in pur heart…

    20140325-102710 am.jpg My prayes to all 239 of them on board.

    One response so far

    Aug 15 2014

    GRAND OPENING GRANDEUR!

    Assalamualaikum, Akhirnya rajin juga nak update pasal Grand Opening Grandeur, 1 november lalu. Walaupun dah cerita basi, tapi tak apa kene tulis juga sepatah dua kata buat kenang-kenangan.

    Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang. Ada sikit-sikit je kecacatan event tapi sempat dicover oleh family yang banyak membantu dan emcee event yang awesome! Event start lewat sikit, dalam pukul 11.30am , atas sebab sebab tertentu (aku tak siap lagi kah kah kah)

    Tak sangka kawan kawan, saudara mara banyak bagi support. Notre Dame Fighting Irish chaussures adidas Masa mula-mula start event takut juga takde crowd, tapi bila emcee kami havoc sangat buat event jadi sangattt meriah! Thankyou so much! Emcee memang awesome. solde adidas chaussures pas cher Untuk pengetahuan korang, emcee kami masa majlis tu adalah orang yang sama jadi emcee masa wedding I dekat Glulam dulu. I just love the way he presence,cara cakap dia and all lah, nampak natural dan slamber! Ya Allah best sangat!

    My guest media, Shearasol and Aidasue datang dari awal event sampai habis. adidas zx 850 mujer Thankyou so much dear! Aida memang kawan lama dari zaman muda mudi. Fjallraven Kanken Kids UK So takde lah kekok sangat nak berbual dengan dia. Memang kepoh kami berborak.

  • Nike Air Max 90 Women
  • Canotte Miami Heat Habis semua rahsia aku dia bocorkan kat shea. nike air huarache donna nike air max pas cher Bhuahaha. Shea is a very nice girl! Sangat ramah, senang nak mesra dengan dia. No wonder sekarang dah jadi host for tv programme.

  • ZOOM ALL OUT
  • Jujur, mula mula ingat dia kecik comel je. Nike kyrie 2 Sekali jumpa tinggi lampai, malu aku yang kemetot ni. Kah kahh

    Mula-mula kami invite VIP untuk launch kan butik. Kopen Nike Air Max 2017 nike femme 2017 Tapi dia tak dapat datang. Lepastu hentam jekla, kitorang beli ribbon sendiri dan potong sendiri. Cheap Nike Air Max UK Kekekekee. Mama yang potong ribbon tu, I kan low profile, sorok belakang hikhikhik. nike tn requin Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys An hour after that, Raja Nadia Sabrina, the famous lifestyle blogger, datang with her husband. Oklahoma Sooners asics donna Fjallraven Kanken Big She’s so fabulous! Lawa gila. Bila dia lalu je macam nampak shining kelip-kelip dari jauh.

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • Senyum sentiasa. She is very nice tau, masa nak deal dengan dia for this event, tak demand langsung! (Cause I expect dia sangat double standard) aku ni suka judge orang by instagram. Fjallraven Kanken No.2 Ish teruk betul. nike air jordan 3 mujer asics gel kayano 21 damskie

    Ni salah seorang model fashion show kami, dari Singapore yang pakai koleksi dari Adrianna Yariqa.

  • AIR JORDAN 1 RETRO
  • Lawa and style sangat dress ni rasa nak beli buat pakai untuk diri sendiri! Fashion show kami simple je.

  • Nike Air Presto Dames
  • Nike Air Max 2017 Dames groen
  • Well actually I expect just red carpet and model jalan atas carpet je, tanak buat lelebih, tapi derang bagi platform bagai. Wahh best-best tetiba rasa nak bercatwalk sekali. Eh eh. Over tau!

    Spotted my model, Affynur wearing dress from Outerlook for Grandeur. Kalau tertarik,boleh datang butik! Ewah sempat lagi promote!

    Model untuk simple fashion show kami. Semua ni memakai pakaian dari sebahagian vendor kami. Dua dari kanan tu budak-budak sekolah lagi. asics scarpe tennis bambino Baru form 4 kalau tak salah. nike air max pas cher Alahai kecik-kecik lagi dah terror pose. nike air max pas cher After launch and fashion show, kami invite all our media guests untuk naik ke butik. Masa ni buat kejutan for Raja Nadia, cause i noticed her birthday also on 1 november.

  • Roshe Run Donna Verdi
  • chaussures nike air max pas cher Pagi pagi dah pesan husband belikan cake dia tau!

    Before the surprised. nike scarpe 2017 Semua staff stop kerja kejap, beratur tepi pintu dan buat ala-ala kedai blackout. (Masa ni Rnadia and all the media baru nak masuk butik)

    20141112-070445 pm-68685882.jpg

    Surpriseeeee! Muka dah blur-blur kena surprised, comel je. Tapi maintain sopan. Kalau aku dah confirm jerit2 cam monyet. Tu lah beza nya Raja Nadia dan Totin Jamain. Kah-kah.. New Balance 996 damskie

    20141115-065258 pm-67978987.jpgAfter bring them to explore the boutique, tengok satu satu vendor slots kami, my favourite actor and singer yang cute miut pun datang, sangat comel sampai sesat-sesat dia nak cari boutique.

    20141115-074520 pm-71120098.jpg

    Thank you for coming. Meriah gila diorang ni. LJ datang sorang-sorang, baby dia tinggal dekat hotel. Baru je ingat nak cubit-cubit pipi baby sofea.

    Nama adik ni Elsa, terus Liyana jasmay suruh adik ni nyanyi lagi Frozen.

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Sporting je dia!

    Kenapa tak banyak gambar husband? Sebab dia kerja belakang tabir je untuk event ni. Segan katanya nak enterprem.

  • ADIDAS EQT SUPPORT ADV
  • Sebenarnya dia frust sebab Naelofa tak jadi datang opening. Kekeke.

    Masa ni tengah duduk relax, sharing each other pasal apa-apa yang boleh di share. Rnadia share a lil bit bout her new brand, Aere. Aidasue, pasal kerjaya dan life dia. New Balance 574 Pas Cher Shearasol sempat share pasal tv host programme dia. Liyana Jasmay sangat cute cerita semua benda termasuklah pasal baby dia dan jamu dia makan!Hahaaa. Andre Ethier Jersey adidas nmd schoenen

    Crowd? Jangan cakap.

  • Air Max 90 Hyperfuse
  • Justin Forsett Ravens Jerseys Im happy for the whole day. nike air presto donna Alhamdulillah, memang ramai. Nike Air Max 2016 Heren wit Kelihatan seorang staff sedang berusaha menenangkan crowd yang ramai. air max 90 femme blanc rose noir Ecewah. Staff yang jaga kaunter kesihan betul. goedkope nike air max 2016 schoenen Dia tak tahu apa-apa event yang berlaku kat luar. nike air max 2017 pas cher Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Sampai dah balik baru tahu, “Eh kak banyaknya orang bagi bunga dekat luar ni, saya tak tahu apa-apa” Alahaii. Memang staff yang jaga kaunter I tak bagi ganti-ganti orang, takut sistem kelam-kabut nanti.

    Ni Mira, founder House Of Jazaba, datang dari Cheras. adidas gazelle bordeaux blanc Siap bagi hijab tutorial lagi untok customers Grandeur! Rugi nya siapa tak datang aritu!

    20141115-102418 pm-80658393.jpg

    Gambar semua gold staff Grandeur! Ni lah semua yang membanting tulang menjayakan dari persiapan sampai lah ke opening boutique. Nike Air Max 2016 Goedkoop 2 orang permanent staff, Ainon dan Wanie. 2 orang sahabat saya, Yun dan Nana. Seorang anak buah, Nadia. Gold adalah uniform rasmi butik Grandeur! InsyaAllah, Grandeur akan kerap buat event dalam 2 bulan sekali. Next event maybe nak buat hijab tutorial.

    2 responses so far

    Aug 17 2013

    Selamat Hari Guru!

    Saya anak pendidik. Orlando Magic Yes, mama is a teacher. Tapi mama tak pernah pengaruh I untuk menjadi cikgu. adidas zx 500 mujer Goedkoop Nike Air Max Since young lagi mama akan cakap macam gini selalu

    “Awak jangan jadi cikgu ye.. New Balance 530 hombre albion silver jadi cikgu penat!!”

    And now I realize, mama tipuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!~ From my side, jadi cikgu heaven!! Mana ada penat sangat (compare to me). Nike Air Max Flyknit Heren Kerja lebih kurang 7 jam je sehari. Paling lewat pon extend lagi sejam dua sebab ada meeting. Zapatillas Nike Air Max Baratas

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • adidas superstar pas cher belgique nike outlet shop Weekend off day. air max 2017 dames Orang cuti sekolah, cikgu pon cuti sekolah. Bestnya! One of my bestfriend, also a teacher. Under Armour Ua Curry 3 So when we (Me and Dr. Canotte Miami Heat New Balance 574 hombre adidas alphabounce hombre Farah my other bestfriend) lepak together.. “Pareq, aku penat gila harini oncall esok oncall lagi lepastu balik lambat lepastu oncall lagi seriously I sleepless, apply cuti tak dapat dapat bla bla” “Yes akupon sama!!!! aku tido sehari berapa jam je! takde life! hari hari balik kerja malam2 bla bla” Lalu cikgu ini pon menyampuk “Akupon penat, esok nak hias kelas cantik cantik lagi..

  • Adidas Superstar Donna
  • Fjällräven Kånken No.2 nak kena bersihkan kelas..” And we both (Me and Farah) look at each other.. air max 1 pas cher Blurrr dan tercengang. asics homme For her as a teacher, hias kelas consider penat gila. nike air max 2017 dames Penat dia dengan penat kita totally different. -_- Tapi maybe penat dia dari segi melayan kerenah budak budak sekolah ohh penat juga tu…

  • Mens Nike Air Max Flyknit
  • Denver Nuggets Canotte Golden State Warriors Anyway, apa-apa pun memang jasa guru paling banyak. Canotte Denver Nuggets Cheap Nike Air Max UK Tanpa guru tak jadilah kita macam sekarang ini. Tom Brady – Michigan Wolverines nike air max 2017 pas cher Back to mama punya cerita, A week before hari guru mama tanya I, apa dia perlu pakai for hari guru, the theme is “KALAU SAYA BUKAN GURU, SAYA SEORANG….” Mama wants something different, since every year mama akan mengekalkan status guru paling bergaya punya.

  • EQUIPMENT 10 M
  • Mama macam saya yang suka melawa vogue sentiasa gituuuuw. nike air force 1 mid flax on feet nike air max 2017 heren wit nike tn requin pas cher Marcus Mariota – Oregon Ducks I suggest her for wearing stewardess uniform. Chaussures Asics Homme UCF Knights Tapi dalam masa seminggu nak pinjam baju uniform stewardess kawan yang semua duduk KL macam tak sempat. Adidas Heren Jalan mudah, suruh mama pakai my uniform jeee. Bryce Petty – Baylor Bears Sonang.. Nolan Ryan Jersey but try to make some changes lah jangan tipikal doctor kan boring. Air Jordan 9 Bagi mama pinjam baju ‘jes koas’ time practical dekat Indonesia dulu which is the white coat lebih smart. Fjallraven Kanken Classic

    Lepastu bagi mama pinjam my pink stethoscope hantaran kahwin yang tak pernah pakai lagi.

  • Adidas Nmd Donna Grigie
  • Scarpe Adidas Online Kemudian round satu Sutera Mall semata-mata nak cari spek mata poyo tanpa kaca untuk nampak macam doctor skema.

  • Air Jordans Vendre
  • new balance roma viale dell’aeronautica Sungguhhh!

    Kelakar tengok bila cikgu-cikgu lain pakai macam-macam jenis uniform siap topi chef tu amboi tinggi benoooor!

    Alamak lupa nak bagitahu mama, jantung bukan dekat situ. adidas zx flux uomo bianche air max 1 pas cher -_-

    Tetap pegang title! 🙂

    Apa-apa pun, jutaan terima kasih dan selamat hari guru buat semua guru-guru Malaysia especially guru Tengku Marian Girls School (TMS) dan Temenggung Ibrahim Girls School (TIGS). Canotte Denver Nuggets p/s; Sentiasa salam dan cium tangan cikgu bila jumpa cikgu sebagai patients sendiri..

    No responses yet

    « Prev - Next »

    | |