Archive for the 'Best Wishes!' Category

Aug 03 2017

Happy Ramadhan!

Assalammualaikum, Hi! How is your Ramadhan going so far? Dah 8 hari berpuasa, for me, nothing much different. Yadier Molina Authentic Jersey adidas zx 750 mujer Canotte Sacramento Kings Ramadhan ke tak ramadhan ke sama sahaja dari segi cycle makan Totin. nike air force 1 mid flax on feet Since April 2017, I already starts my diet routine. Nike Air Max 2017 Goedkoop No cabs, no oils, no sugars, no ice. nike air max 2017 goedkoop And since May lagi memang dah cut off rice at all. Joe Panik Jersey I skip my lunch (especially when Im working), yelah kadang-kadang dah tak ada masa nak makan. Saya turun 7kg in 3 months.

  • Nike Air Max 95 Donna
  • Nike Air Huarache Vente
  • adidas italia Alhamdulillah.

  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • (not only from diet, I did workout as well ;p ) So bila bulan puasa ni, I enjoooooy doing my diet routine. Ezekiel Elliott Ohio State Jerseys Sebab tak banyak sangat godaan! hahaha. Tak ada orang ajak makan, tak ada jamuan makan, tak ada foods time meeting dekat office. asics buty New Balance 998 hombre Heaven betul bila semua orang kena diet sama-sama haha.

  • Nike Air Max 90 Pour Pas Cher
  • new balance 999 homme noir Detroit Pistons Eventhough I already reached my target, I need to maintain. Fjallraven Kanken Big Haritu pergi Jakarta, cheat day 1 week terus berat mencanak. kehkehkeh.

  • air presto uomo
  • Rasanya lepas raya nanti jadi belon balik kot. Bhuaha. haih tak boleh kena istiqamah!!   Anyway, Ramadhan month is actually a hectic month for me. Canotte Memphis Grizzlies asics gel noosa donna Kena manage time betul-betul. nike air max 90 homme pas cher I’m drive to work at 6.30am, went back from work at 6pm. And usually I continue working at private clinic, till 12am (the next day) . Lepastu baru nak buat solat terawih. Canotta Philadelphia 76ers So far I never skipped my terawih, Alhamdulillah. Kirk Cousins Redskins Jerseys Tak kesah la penat macam mana pun, kena gagahkan juga. nike air max thea blanc strass Rugi kalau tak buat. nike air max 2017 goedkoop nike air max 1 Sleep at 1.30 or 2am. adidas ultra boost Then need to work up at 5am for sahur. nike tn 2017 femme Lepas sahur terus siap-siap for work. Nike Air Max Thea Dames Begitulah putaran hidup. (did explained my lifecycle in my instagram previously) Tu belum lagi pasal business, since ramadhan is a very busy month for Grandeur. Goedkoop Adidas Stan Smith Cheap Nike Air Max Trainers 2017 We need to do extra in advertising and marketing. Macam biasa, kami ada ‘Grandeur Raya Night Sale Event’ setiap bulan ramadhan. Nick Marshall Jerseys Tahun ni Grandeur buat event pada 16June. So banyak benda nak kena settlekan before the event. You can imagine dengan scedule yang sangat pack, I still need to think about my business as well.

  • nike air huarache dames roze
  • Cheap Nike Air Max Trainers 2017 Nasib baik ada mama yang banyak handle pasal boutique. Nike Air Max 2016 męskie asics outlet   Apa-apa pun, yang penting kita enjoy of what we did. Bila stress, I akan ajak Aurora keluar and hangout and do whatever we want. Asics authentique I akan take 1 day off without locum.

  • ZX 700
  • Nike Air Max Pas Cher Mother-daughter time tu penting. That is what I did, dari dulu sampai sekarang. Okaylah.

  • Nike Foamposite One Uomo
  • I’m now working in private clinic. No patients dan untuk menghabiskan waktu, update lah blog bersawang ni.

    One response so far

    Aug 29 2016

    Aurora’s 3rd Birthday

    Assalammualaikum, Alhamdulillah, berjaya buat majlis sambutan hari lahir Aurora In’aqsa yang ke 3 pada 1 October 2016 yang lalu. Wakaka 2 bulan berlalu, baru sekarang sempat update blog. asics gel lyte 3 pas cher Tahniah kerana anda semua tabah menanti update dari blog ini. Nike Pas Cher Masa awal-awal selesai sambutan hari jadi tu, gigih bercita-cita nak terus update dekat blog. Kononnya balik rumah terus update. nike air max 2017 goedkoop Tapi terperam tulis title entry je sampai ke sudah. Nak tak nak kena menulis juga, nanti ada lah juga kenangan buat Aurora. Bila dia dah besar, dia tau yang mommy dia tak pernah lupa untuk sambut hari ulang tahun dia. Checklist Birthday Party Aurora:

    TEMPAT

    14568163_10154555916442641_9181466128761899137_n Sebenarnya plan nak buat birthday party Aurora pun last minit. Oakley pas cher Women Air Jordan 14 Fjallraven Kanken Large Memang kebetulan kami sekeluarga ke KL minggu tu, jadi preparation pun buat seminggu sebelum. Nak buat sendiri memang tak sempat lah. Nike Air Max 2016 Heren grijs Zaman teknologi ni kita google, instagram, search mana yang patut. Minta quotation semua tempat yang suggested for kids birthday party. New Balance 1400 hombre Nak cari tempat yang boleh siapkan semua termasuk katering, decorations and ada game. Banyak juga buat survey.. Nike Air Max 90 Pas Cher Pour Homme mula-mula tertarik nak buat dekat Jungle Gym. Tapi tempat banyak penuh. Memang rata-rata contact semua dah fully booked.

  • Canotte NBA
  • Maklumlah masatu tengah cuti umum Awal Muharam. Survey punya survey, akhirnya dapat tempat buat dekat Bubbles & Beans, Ayer 8, Putrajaya. Apa yang best dekat Bubbles & Beans :

    1. Jarak dekat dari rumah abang Totin di Bukit Jalil.
    2. Affordable price, murah dan berpatutan sangat!
    3. Pilihan makanan simple.
    4. Banyak game disediakan – giant bubbles, non motoric bicycle, train, ect
    5. Layanan diorang memang tiptop.
    6. Sound system disediakan.

    14517606_10154555899402641_6271519043526731986_n

    Antara game yang disediakan, Giant Bubbles. Majlis belum start lagi, Aurora dah berpeluh basah kuyup main bubbles.

    14364644_10154555912317641_8952106393379564787_n

    Paling best, B&B provide train ni. Ada 3 kali trip, semua boleh naik baik dewasa mahupun kanak-kanak. Rugi siapa tak naik.

  • Yeezy 350 Boost
  • Train ni sepatutnya bawa pusing keliling tasik tu, tapi sebab timing event pun buat tengah hari matahari terpacak , memang panas lah kalau ke tasik, train pun jalan ekat-dekat corridor and outdoor yang dekat sekitar B&B sahaja.

    Apa yang tak best:

    1. Ruang party kecil.
    2. Decorations yang disediakan tidak menarik.
    3. Waktu yang fix. Scott Kazmir Jersey Actually sebab kami lambat booking, waktu yang available cuma pukul 11am-2pm sahaja. Dan lepas tu mereka kena prepare untuk next birthday party pukul 4pm. Tak syiok sebab kelam kabut dah kena balik sob sob.

    14523274_10154555911122641_7511167813048849473_n

    Kecik je tempat ni, nasib tak ramai sangat yang datang. nike air max 1 Jemputan tak sampai 50 orang pun dah sesak. Adidas sklep Kalau jemput sebatilion mau semua makan bersila kat luar agaknya.

    2. TEMA

    Haa ni satu masalah besar. Tema berubah-ubah setiap kali tanya Aurora. asics femme Mula-mula dia nak tema Barney balik, tapi tak setuju sebab last year dah Barney. Lepastu dia kata nak tema Little Pony, kemudian aleh-aleh minta tema Mr Bean (????), last dia minta tema Hello Kitty.

  • ZOOM ALL OUT
  • nike air max 2016 donna So dah malas nak tanya lagi, terus decide tema Hello Kitty. Bila dah tempat semua, dia boleh mengaruk nak tema My Little Poney balik.

  • Air Max 2017 Uomo
  • asics scarpe donna Malas nak layan.

    2. nike pas cher DECORATIONS CANDY TABLE

    14522724_10154555899657641_7669950320530453114_n Untuk decorations for candy table/ cutting cake table, memang pihak B&B ada sediakan, tapi Totin tak berkenan. Nike Air Max 1 męskie Tak memenuhi citarasa. Cheh ni birthday sapa ni kita pula yang over. Survey punya survey jumpa lah instagram @sheparty_creative ni. Nasib dia sanggup accept order last minit kita. Buat pun last minit jadi budget pun last minit. Harga berpatutan dan puas hati sangat. Daripada decorations sampai lah ke candy and cupcakes, semua sedap-sedap! 14495377_10154555899782641_8339508049548754998_n

    Cupcake can brownies tu semua dia provide. Memang sedap!

    3. goedkope nike air max schoenen BIRTHDAY CAKE

    14495376_10154555899987641_584891420556341630_n Untuk birthday cake Aurora, Totin tempah dekat instagram @wahdi_le.chouette.macaron . Justin Blackmon – Oklahoma State Cowboys Memang dah lama survey cake dia ni. Sebelum ni pernah attend birthday party cousins, rasa tak puas makan cake dia, sedapppppp sangat. So kali ni memang decide nak tempah dengan Wahdi. Harga cake ni RM200. Goedkoop Nike Air Max 2016 Tapi jangan risau, memang sedap menjilat jari. new balance store buenos aires Decorations sangat kemas, memang Totin sengaja minta colorful, tak nak typical hello kitty pink cake. Too childish. Jadeveon Clowney – South Carolina Gamecocks Huston Street Baseball Jersey And paling penting, rasa cake memang puas hati. Ada 3 lapis dalam tu, choc-redvelvet-vanilla, masa menaip ni pun menjejeh air liur terkenangkan rasa cake yang syahduu sangat. Nak kena tunggu birthday Aurora tahun depan untuk order lagi cake ni. Air Jordan 1 Retro Order selalu bankrupt kang.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Kanken Classic T_T

    4. Kanken 7L Mr. Clown

    14457372_10154555913547641_7534729612241035565_n Memang teringin sangat nak panggil clown datang. T.J. Yeldon – Alabama Crimson Tide Sukaaaa tengok clown. Kan dah cakap birthday party ni macam mommy Aurora yang syok sendiri. Kah kah kah. Reggie Jackson Baseball Jersey nike air max Flyknitmęskie Banyak juga contact clown sana sini, semua fully book. Baru tahu pekerjaan jadi Clown ni laku rupanya. nike tn pas cher Agak-agak dah takde kerja nanti nak jadi clown jekla. Bukan orang kenal pun bhuahaha. Maglie Orlando Magic nike air max 2017 heren zwart Okay, untuk servis clown, Totin pakai @papa_clown. air max Boleh check dekat instagram dia, bukan sahaja ada badut service, dia boleh buat event planner, maskot, magic show dan macam-macam pakej lagi. Kalini kami ambil pakej simple je untuk clown and balloons tu je. goedkoop nike air max 2016 Nak suruh buat game and magic show tak perlu kot sebab masa sangat tidak mengizinkan. Yang datang ni bukan papa_clown, mungkin anaknya T_T. fjallraven kanken sale uk Tapi takpe best juga bro clown ni, layankan je balloons segala bentuk yang kami order. Scott Kazmir Authentic Jersey Bukan budak-budak je yang excited, mak bapak budak pun over ok. 14446196_10154555910452641_1621017243686927440_n

    Budak-budak, mak bapak budak semua excited.

    14495473_10154555913577641_865249788063353224_n

    Balloon bentuk sesungut pun ada.

    14457276_10154555907237641_7331682246382502616_n Overall, majlis berjalan lancar. Adidas buty damskie New Balance 420 męskie Thankyou so much yang datang! Sorry banyak-banyak pada siapa yang Totin lupa jemput, nama pun last minit, memang main jemput siapa yang terlintas dikepala sahaja. InsyaAllah 2017 , ada rezeki lebih, Aurora buat sambutan lagi.

  • Nike Flyknit Racer Women
  • Since 1 October 2017 jatuh pada hari Ahad (Johor bekerja) Totin belum decide lagi nak buat 30 Sept atau 7 Oct 2017. Save dua date ni awal-awal ok. nike internationalist damskie 14520389_10154555914197641_5265252328137303496_n

    Birthday Girl dah mengamuk.

    2 responses so far

    Aug 06 2016

    Selamat Berpuasa!

    Assalammualaikum, Buat apaaa tuu? Dah siap sedia nak berpuasa ke belum? Pada Totin, berpuasa kena siap mental dan fizikal kerana makanan yang sedap-sedap dalam wishlist kena make sure dah settlekan dulu sebelum berpuasa. Nike Free 2.0 nike air max 90 soldes asics gel lyte 5 hombre Kalau tak nanti berputih tulang pula. Reggie Jackson Baseball Jersey Adidas NMD Heren nike tn femme

    Ni antara makanan favourite yang wajib masuk dalam menu sebelum bulan puasa. nike air max 2017 femme grise Jadeveon Clowney – South Carolina Gamecocks Antara dessert kegemaran! Memang terliur nak makan ni. Fjallraven Kanken Mini Panna Cotta ni paling sedap pernah makan. scarpe nike uomo in offerta

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • Nike Air Max 2017 Dames blauw Maglie Orlando Magic Dekat restaurant BigFood JB. Mochilas Kanken Big Dia tak muak, dan mengenyangkan! Percayalah dessert ni totin boleh makan dan habiskan sorang-sorang.

  • Air Max 90 Floreale
  • Andrew Heaney Jersey Oh Totin ni memang gila dessert, bagi lah pencuci mulut manis-manis cenggini memang Totin habiskan. nike magista pas cher MasyaAllah insaflah wahai Totinjamain.

  • NIKE FREE RN
  • nike air max chaussure

    Burger!!!! Yeerrr makan burger di bulan puasa agak memusykilkan. Nike Air Max 2016 Dames roze New Balance Polska Cheap Fjallraven Kanken Kids Bila masa pula nak makan burger time puasa kan? Mesti tak sempat.

  • NIKE FREE RN
  • fjällräven kånken mini Jadi Totin dah selamat belasah beef cheese burger dekat one of my favourite burger stall. Nick Marshall – Auburn Tigers Jerseys Bergebu nama stall tu. Stall biasa tepi jalan, terletak sebelum simpang masuk Taman Bukit Perdana, Batu Pahat. Haaa dia punya homemade patty burger dia memang sedap! Korang cuba lah, sempat lagi nak beli malam ni! heheee. New Balance 1400 hombre nike air jordan 4 mujer Satu burger ni harga RM6 kot. asics gel nimbus 14 hombre nike pas cher Mahal kemain tapi cuba lah rasa. goedkoop nike air max 2017 New Balance Niño Mesti tak menghampakan!

    Tempe tahu goreng Dewan Jubli Intan, BP.

  • NIKE Air VAPORMAX
  • Wahh ni orang BP wajib makan ni! Keturunan kalau dah jawa tu memang tak boleh dipisahkan dengan tempe tahu. Scarpe Nike Air Max nike tn requin Ditambah pula dengan sambal kicap kacang yang makcik dewan jubli ni buat memang menjilat jari! Siapa yang tak pernah try better try! Orang bukan tekak jawa pun boleh mengaku jawa secara tiba-tiba. New Balance 373 mujer Air Jordan 11 (XI) nike air max 2016 goedkoop Fjallraven Kanken Big Di kesempatan ini Totin nak minta ampun maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, kalau ada salah silap. bestellen nike air max 2016 adidas neo uomo Selamat menunaikan ibadan puasa untuk seluruh umat Islam. Colt McCoy – Texas Longhorns Marshawn Lynch Seattle Seahawks Jersey Semoga amal kita diterima Allah.

    No responses yet

    Aug 25 2015

    Protected: Aidilfitri 2015

    This content is password protected. To view it please enter your password below:

    Enter your password to view comments.

    Aug 12 2015

    Grandeur First Anniversary!

    Alhamdulillah, 1 November 2015 lepas genap Grandeur Umur 1 tahun. NIKE AIR MAX Goedkoop Air Jordan 9 Kalau nak diimbau kembali setahun lalu, malam sebelum butik dilancarkan kami masih penat stock in barang. Settlekan semua sampai pukul 4 pagi baru tidur. Gigih! Launching Event mata bengkak tak cukup tidur tapi di cover dengan makeup marvelous, nasib baik! Tanpa pengalaman langsung dalam selok belok perniagaan butik, main lenjan je tau! Tak sangka semuanya membuahkan hasil. adidas zx Fjallraven Kanken Kids Wakaka apasal ayat macam karangan PMR ni?

    Bagi mengucapkan rasa syukur, kami buat sedikit kenduri dan doa selamat pada 30 October 2015. Nike Air Foamposite Ramai tetamu datang, yang terharu nya semua datang berpakaian mengikut tema hitam-kuning. Nike Free 3.0 Bukan ada kenduri je, kesemua vendor kami pun sama -sama meraikan Anniversary ni dengan bagi harga jualan murah dari 30-1 November ! haa selalu sale sehari je ni sampai 3 hari harga runtuh tau! Siapa tak datang serbu hari tu memang rugi! Harga sikit punya murah sampai dengan I sekali ikut shopping! (Bila nak kaya ni kalau sendiri jual sendiri beli? kakkakaka)

    Kesemua tetamu yang datang akan dapat free mystery gift box ni. New Balance buty damskie nike air max 2017 zwart Apa ada dalam tu rahsiaaaa!! Nama pun misteri kan?

    Antara sebahagian tetamu yang hadir. Washington Wizards Nike Internationalist Hampir kesemua berpakaian hitam kuning kecuali yang berbaju biru itu, Ish anak siapa lah tu tak datang ikut tema. lunette de soleil ray ban Maglie Philadelphia 76ers Nak kena ni!

    Seperti biasa, kalau ada majlis-majlis keramaian macam ni, Aurora memang akan buat perangai dia. nike air max Nike Air Max 1 Dames Goedkoop Nike Air Max Dia akan mengamuk dan berkepit sahaja dengan I. Canotta Golden State Warriors Bajet macam semua orang nak datang dekat dia, nak dukung dia lah tu. air jordans free shipping adidas superstar 2 uomo Kuat perasan tau dia ni. Running Asics Sneakers

  • ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low
  • So, sepanjang majlis memang banyak dihabiskan dengan mengurung Aurora bersama ke bilik stor butik belakang, untuk elakkan bising dan ganggu majlis.

  • Air Huarache Donna Nere
  • Sac à Dos Fjallraven Kanken air max noir Sabar je lah.

    Bergambar ramai-ramai itu wajib.

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Tapi sebab terlalu ramai sampai sebahagian tak dapat masuk dalam kamera. asics gel lyte pas cher fjällräven kånken No.2 New Balance buty męskie Jadi tak dapatlah akak-akak belah kiri gambar ni untuk enterprem dalam blog totin. Jon Lester Jersey nike air jordan 1 mujer Wakakaa. nike air max vente Konon macam blog ni acah-acah famous la.

    Yang ni confirm masuk blog ye. Todd Gurley Georgia Football Jerseys Adidas Goedkoop Auntie ayam goreng tu antara regular customer Grandeur Boutique tau! Sekali dia shopping lengkap untuk anak beranak dia semua! Thankyou auntie. asics gel stratus hombre Billige Nike Sko Bulan ni ada koleksi terbaru dari OWL BY NORA DANISH tau! Dah beli belum? (sempat lagi buat marketing)

    Team Grandeur yang sama-sama membantu malam tu! Thanks!

    Nampak tak muka I yang paling tak sabar nak telan cake. asics kayano 21 donna Nampak simple je cake ni tapi sedappppp gilaaaa ohhhhhhh!!!

    Kalau nampak cake je, mesti dia kata itu birthday cake dia. Ok layankan je lah ye.

    Selesai sudah majlis kenduri doa selamat Butik Grandeur. Memang impian mama nak buat kenduri ni sebab sejak Grandeur dibesarkan jadi dua tingkat, belum pernah buat kenduri untuk butik bahagian bawah. Alang-alang tu buat lah waktu ni.

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Sambil shopping-shopping Grandeur, sambil kenduri dan makan-makan. adidas nmd r1 damskie

  • ADIDAS EQUIPMENT 10 M
  • Asics Mexico damskie Berkat sikit kalini. asics gel nimbus gore tex Yang tak pernah datang lagi butik ni, jangan buat buat tak tahu jalan pula.

  • Air Max 2017 Uomo
  • Butik ni senang je. Keluar tol skudai Johor Bahru, terus ke arah Danga Bay, sebelum Bandar Baru Uda, nampak Plaza Angsana sebelah kiri, nampak Jakel, terus ke belakang Jakel. zonnebrillen kopen ray ban air max 2017 goedkoop Butik di belakang Jakel, berhadapan butik Minaz dan Zawara. ray ban pas cher Nike Air Max 2017 Heren Waze je Jakel Johor Bahru. Jangan cakap sesat.

    No responses yet

    Next »

    | |