Archive for the 'Ladies & Gentleman!' Category

Aug 25 2015

Liyana Jasmay Datang Lagi!!

Cheah macam iklan Tora pula. new balance 574 damskie kolorowe

  • ROSHE LD-1000 QS
  • Nike New York Giants jerseys new balance 577 grey green orange

    20150225-022012 pm-51612265.jpg

    Khas untuk orang Johor dan kawasan sekitar, especially buat kawan-kawan saya, nak jemput semua meramai-ramaikan lagi butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru!! Kami akan adakan MERMAID LUXE EXCLUSIVE DAY!! Apakah itu? Hari ikan duyong ke apa ni? Bukan bukan. Scarpe Kobe 11 nike air max 2016 hombre College Jerseys Store nike air max nettbutikk Pada sesapa yang belum tahu, Mermaid Luxe merupakan brand pakaian baru dari Liyana Jasmay dan kakaknya Adriana Jasmay. Air Jordan 12 Uomo ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Eddie George Titans Jerseys nike goedkoop Compra Zapatillas Nike Ada macam macam, dress, lunette de soleil oakley pas cher instant shawl,

  • Air Max 90 Grigio Donna
  • lace shawl dah banyakkkk lagi lah!! Mermaid Luxe ni dah ada di Grandeur sejak awal tahun 2015 lagi. Asics Gel Nimbus 18 Dames asics gel kayano 21 męskie nike air max 1 rasta

  • ULTRA BOOST Uncaged
  • nike air max 90 pas cher Buat masa ni, kami baru ada instant easywarp plain shawl sahaja.Alaa instant shawl terus pakai tak payah belit belit tau! Dan yang penting, instant shawl Merrmaid.Luxe ni lebih LABUH jika dibandingkan dengan brand instant shawl famous-famous di luar sana tuu. adidas nmd beige air max chaussures Canotta Denver Nuggets nike air max 1 pas cher Harga pula terjangkau, cuma RM49 SAHAJA! Ada 20 warna tau! boleh rambang mata dibuatnya! Untuk pengetahuan semua, asics gel lyte 3 donna baru sebulan Mermaid.Luxe dipasaran Grandeur, nike kd 9 pas cher sudah terjual lebih 100shawl. Adidas buty męskie mochilas kanken big Mochilas Kanken Classic chaussures gel lyte 5 Di Grandeur sahaja tau bukan di tempat lain! Ok pada 28FEBRUARI,SABTU ini, bukan sahaja Instant shawl, LJ dan kakaknya akan bawa masuk pelbagai lagi koleksi Mermaid.Luxe di Grandeur.

  • Jordan Son Of Mars
  • soldes adidas pas cher Canotte Memphis Grizzlies NIKE AIR MAX Goedkoop Nike Air Max 2016 Heren Dan yang paling pentingg, DISCOUNT DAY untuk kesemua koleksi Mermaid!!

    Tidakkk boleh bankrupt saya dibuatnya!!!

    Lagi satu, Oklahoma State Cowboys untuk newbie yang baru nak berjinak-jinak dengan shawl, yang ingin tahu cara pemakaian shawl Mermaid.Luxe dengan pelbagai gaya,

  • Nike Air Max 1 Femme
  • mereka akan buat shawl tutorial pada hari yang sama! Haa lepas ni tak adalah bosan pakai shawl fesyen sama je selalu kan? Totin of kozzz akan ada dekat sana juga sepanjang hari tu. new balance 373 bleu marine et bordeaux

  • Adidas Nmd Donna Grigie
  • Asics Gel lyte 3 Heren Dont’a Hightower – Alabama Crimson Tide Fjallraven Kanken Classic

    InsyaAllah LJ akan datang lebih kurang pukul 1 pm, jom kita bersantai-santai bersama LJ and her mermaid sister, Adriana Jasmay. Tak beli tak apa, kita meramai dan meriuhkan suasana je.

    No responses yet

    Aug 23 2015

    Keluar magazine lagi.

    Cakk! Jangan bosan baca caption atas ni ok? Kalau bosan dan rasa tak perlu nak baca, boleh click simbol X dekat bucu kanan tu ok? (kalau korang baca pakai desktop lah. Kanken No.2

  • ULTRA BOOST 2017
  • nike air max 95 uomo nike air max 2017 goedkoop New Balance Polska Kalau guna mobile takde lah simbol X tu) Ingat tak photoshoot gigih bersama Aurora dalam entry sebelum ni? Haritu gatal-gatal beli majalah Keluarga edisi December 2015, eh eh dah keluar rupanya interview hari tu!

    Cover magazine gambar Jimmy Shanley dan keluarga. nike air max pas cher Tom Brady Jersey Colin Kaepernick – Nevada Wolf Pack

  • ADIDAS ULTRA BOOST Uncaged
  • Soldes Chaussures Asics Jangan salah beli tau nanti takde muka hakak pulakk!

    Lepastu jangan lupa selak sehelai dua dah nampak muka adik beradik ketawa riang ni.

  • Washington Wizards
  • Adidas Gazelle Nero Donna
  • adidas tubular dziecięce

  • Nike Air Max 90 Donna Grigie
  • cheap air jordans uk Haha adik beradik sangatttt.

    Ni antara best shoot masa photography haritu. nike air max pas cher

  • Nike Air Huarache Dames
  • cheap nike trainers Nike Air Foamposite Donna Nike Air Max 2017 Heren Dia punya gigih nak dapatkan mood happy Aurora ketawa riang tu bukan main seksa. nike air max 1 ultra moire femme Canotte Seattle SuperSonics ray ban pas cher

  • New Balance 999 Uomo
  • Nike Air Max Homme Sampai 2 packet gula-gula habis buat umpan. Nike Air Max 2016 Femme solde adidas adidas superstar asics buty fjallraven kanken cheap Kalau zoom sikit gambar ni, dekat tangan tu nampak tak tangan I tengah geletek Aurora bagi ketawa riang. adidas zx 700 femme bordeaux adidas bambino stan smith

  • Air Max 90 Hyperfuse
  • Air Jordan 4 Uomo Scarpe Nike Kalau tak buat gitu dia dah merapu muka selenge sana sini.

    Segala apa yang Nisa interview, semua dia tulis.

  • NMD
  • adidas superstar Asics Whizłer męskie New England Patriots Jerseys Air Jordan 10 Uomo Terpikir hebat juga editor ni ek pandai buat ayat.

    One response so far

    Aug 21 2015

    Meraikan Bestfriend yang nak kahwin.

    Nama dia Nabilla. Jordan Shoes On Sale Waktu dulu dia tomboy. Kami panggil dia Nabill. Bila dia nak kahwin, kami kena panggil dia Bell. Adidas NMD Heren Bell adalah sahabat dari waktu sekolah. nike air max flyknit mujer Dia kata dia nak kahwin. Tak lamaaaa sahaja lagi. Oleh kerana keputusan mengejut dia untuk berkahwin secara tiba-tiba, kami terpaksa juga membuat bridal shower secara mengejut juga. nike cortez 90s Routinely kalau antara kawan rapat kami nak kahwin, kiterang akan sepakat buat lil bit celebration before the ring. Yang kelakarnya kami agak sibuk lately ni, masing-masing busyyy sampai last last, “weiii esok weiii bridal shower Bell kita tak prepare apa pun lagi! ”

    20150420-1:09:40 pm.jpg

    Nampak macam planning penuh rinci tetapi sebenarnya buku ni buat sehari sebelum party.

  • Maglia Stephen Curry
  • Gelabah. Actually dalam buku ni ada memory dan kenangan kami sesama geng Geng Alien. asics gel lyte 5 mujer blancas Cacatan nostalgia termasuklah zaman-zaman transformasi Bell dari perempuan kacak ke perempuan diva. Maglie Oklahoma City Thunder Nike Air Foamposite Donna Malam malam tu bongkar gambar lama-lama untuk cari bukti dan kita tampal dalam buku ni. Biasalah buat last minute, bakat kreativiti memang dah takde. Chaussure Adidas Pas Cher Tak sempat nak berkreatip bagai. Maglia Blake Griffin

    Cake!! kami mencari naughty cake. Kami kononnya dah deal sebulan lebih awal dengan baker. Tetapi dia cancel atas urusan tertentu. soldes nike 2017 Jadi gelabah punya gelabah, kami minta bantuan Nieja dan terjumpa baker dari Shah Alam yang sudi buatkan cake nakal untuk kami. Kanken 16L Kalini kami order cupcake. new balance 373 damskie bordowe Gambar dah bagi siap-siap dan baker tu dapat buat cupcake sebiji dalam gambar. Lagi cantik pula tu!!! (Oh ya,maaf gambar kene blurr bukan main sebab sekarang musim viral. Nanti mula lah nak buat viral dengan cake kami. David Wilson Jersey Haip!)

    20150421-1:38:34 pm.jpg

    Cadar pengantin tu memang hadiah dari kami untuk bell. Washington Redskins Jerseys Kami dah beli awal-awal sebab memang dari awal berkenan dengan cadar ni! Tatau lah Bell berkenan ke tak janji pada kami cadar ni lawa!!! Semua decorations last minit! Spender seksi gantung gantung tu beli sehari sebelum. Wall decorations tu beli pagi pagi tu, termasuklah petals bunga semua beli pagi-pagi. Haa betapa kalutnya kami pagi itu. Janji nak buat decoratio s lepas Asar, tapi masing-masing datang pukul 6petang. Maglia Dirk Nowitzki Hahaha!

    20150421-3:44:14 pm.jpg

    Kami awal-awal dah plan dengan Mak Bell dan future husband Bell. Pukul 8malam konon-konon ayah Bell call suruh Bell dan future husband balik ke rumah dengan segera. Air Jordan 5 Ada benda nak dibincangkan kononnya. Bila sampai rumah, konon-konon future husband nak betulkan lampu di bilik itu. Fjallraven d’Occasion Yeay! berjaya prank kan Bell! Boleh pulak lepas tu dia lari sebab baju dia tak lawa, tak sempat make up cun melecun katanya. asics homme pas cher Tak ada baju tema macam kami. Jangan risauuuuu..

    20150421-4:06:16 pm.jpg

    Kami dah siapkan baju tidur sarung buat Bell. Siap dengan crown lagi! Bell patut bertuah sebab dah sediakan prop macam ni. David Wilson Jersey Tak macam time I kena tu, I pakai baju kelawar je ok!!!!! Hwaaaaaaa kejam.

    20150421-4:07:35 pm.jpg

    Pyjamas suit I beli murah-murah je tu. asics gel quantum 180 donna Beli pun last minit. Tengok selipar kami yang comel-comel.

    20150421-4:11:21 pm.jpg

    Gigih mencari selipar comel cenggini. Biasalah bila kita cari tak jumpa. Bila time tak mencari tu ada je depan mata. ray ban pas cher Sejam sebelum, siap gigih round bandar mencari ni. Adidas NMD PK Runner Ssampai stress bagai. Kami sampai berpecah, kau cari dekat mall ni, aku pergi mall lain. Akhirnya jumpa juga!!

    20150421-4:13:10 pm.jpg

    Acara pertama adalah makan!! Sebab kami dah kebulor! Untuk mudah kemas rumah orang, kami order Dominos Pizza je, senang makan, senang kemas. Sebenarnya bukan nak makan sangat, kami lebih kepada nak berborak mengimbau kenangan silam!

    20150421-4:14:43 pm.jpg

    Acara seterusnya adalah Questionare Buat Bell. Nike Air Max Sko A day before, kami dah jumpa future husband Bell dan tanya semua mengenainya. So kalini kami buat questionare nak tengok betul tak jawapam Bell and her future husband. asics gel lyte pas cher Game ni jadi lebih best sebab Bell dan bakal suami ni baru kenal tak sampai 3 bulan. Mereka ni family planning. So memang tak tau sangat antara satu sama lain. Chaussures Nike Pas Cher Haa mengekek Bell nak menjawapnya. Yang kiterang plak sibuk kacau konsentrasi Bell. nike air max 2017 dames Blauw Kekekeke.

    20150421-4:18:03 pm.jpg

    Game ni paling kelakar dan penuh gelak tawa. Ni idea Pareq kah kah kah saja nak mention biar orang tak anggap pareq bajet skema. Nama game ni Pecker. Adidas Stan Smith Dames Ntahh kiss the pecker ke apa tah. I lukis gambar body sahab with kertas mahjong besar besar. Pareq kata private part lukis besar-besar. Dekat situ kita bulatkan which is the targer area. Ok saja i mention sekali lagi pareq yang kata. To make sure yang you guys semua masuk dalam kepala yang ini semua idea pareq. Nike Kobe Shoes nike buty sklep Kekekeke.

  • Femmes Air Jordan 5
  • Lepas tu tampal dekat dinding. And Bell kena pakai penutup mata ni dan kami bagi lipstic tebal-tebal dekat Bell. Lepas tu kami akan bagi direction kepada blindness Bell untuk kiss the wall. ASICS Gel Pulse 7 pour Femme Tengok la which part of body yang Bell kiss. Just imagine that is her future husband body. Adidas Baratas España Lawak gila game ni. Thank you pareq sebab bagi idea main ni 1jam sebelum event. Mana tak gelabah i nak lukis bagai. Fjällräven Kånken Ryggsäck Sverige Tak de gambar sebab it’s too censored. adidas nmd hombre Canotte Golden State Warriors Sorrryyy.

  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 33
  • adidas chaussures homme Make sure you’re matured enough, kalau nak main game ni ok?

    Dan yang paling penting kena sporting!!

    20150421-4:25:27 pm.jpg

    Pregnancy test tu tujuannya adalah untuk check Bell and make sure, sebelum bernikah, UPT kena negative!

    Haaaaahaahaaa.

    20150421-4:27:00 pm.jpg

    Sesi wajib kami adalah sesi bergambar. nike air max 2016 goedkoop Sahabat dari Tingkatan Satu Temenggong Ibrahim Girls School. New Balance 446 mujer Nasib baik girls school, kalau tak, tak pasal-pasal ada sahabat lelaki join bridal shower ni -_-

    20150421-4:27:39 pm.jpg

    Amboi diva sangat pose kau ni Bell.

    20150421-4:31:43 pm.jpg

    Kami yang dah tua bangka tapi berangan comel.

    Sebenarnya kali ni celebrate kurang sorang.

    No responses yet

    Aug 13 2015

    Alfatihah.

    Seminggu lalu, bertimbun-timbun message whatsapp diterima, daripada group pengarah kesihatan, group doctors, group MO, semua memberitahu tentang kematian ini. Alfatihah untuk arwah Dr Afifah yang kemalangan setelah pulang oncall. Saya dapat bayangkan betapa hectic nya malam oncall arwah, katanya arwah review critical patients malam oncall tu. Nike Air Huarache Heren For sure tak tidur seharian melebihi 24jam. Tiba tiba teringat zaman zaman kerja hospital. Nike Air Max Dames Especially waktu housemanship. Bayangkan kita datang kerja pukul 5 pagi, pulang jam 10-11 malam. Itu waktu tagging. Seminggu atau 2 minggu waktu kerja macam itu bagi setiap department. Rindu nak jumpa matahari. Rindu sangat. Tak tahu apa jadi di luar, hujan ribut petir, tak tahu apa-apa.

  • Air Max 90 Bianco Donna
  • billig nike air max Trevor Siemian Jerseys Itu tagging. Kalau dah off tag, boleh lega sikit. new balance 577 damskie Kerja jam 7 pagi dah kena punch card. Adidas Heren Adidas NMD Heren For sure pukul 6 dah siap siap pergi kerja. Macam budak sekolah kan? Tak jauh beza. nike air max 2016 goedkoop Balik kerja pukul 6 petang paling awal. Fjallraven Kanken Rugzak Jarang sekali nak dapat pulang on time. Kalau oncall lebih horror. Orang lain akan bye bye kita pukul 6 petang tu tapi kita kena teruskan kerja semalaman tu, pulang 6petang keesokan hari. ray ban homme Balik rumah terus tidur tak terpikir pun nak melepak ke tengok wayang ke, tidak. Nike Scarpe Italia Cuma rindukan bantal dan katil di rumah. Tidur dan esoknya bangun pergi kerja semula. nike air max 2017 pas cher femme Dan kehidupan berputar begitu sahaja. Stephen Piscotty Jersey Saya sendiri tak sangka dapat lalui kehidupan begitu. Yang sebenarnya memang dah give up masa first department tu. New Balance 996 damskie Tipu lah siapa jadi houseman tak pernah nangis. Tipuuuuuu. Kalau tak nangis air mata mesti nangis di hati. Melainkan kau memang dilahirkan berjiwa doktorrrrrr (lah sangat) Tertidur? While driving tu macam normal. scarpe adidas italia

  • Nike Roshe Run Dames
  • Padahal jarak rumah ke hospital tak sampai 15 minit. Pantang nampak traffic light seboleh boleh nak lelap sekejap. Tapi paling tak dapat dilupakan, tertidur time surgery. new balance 373 bleu marine et bordeaux Mengerikan betul kalau saya yang jadi 1st surgeon confirm patient tu sumpah seranah . air max jordan damskie Nasib baik jadi assistant je waktu itu. Kalau memang dah tak tahan nak tidur, kadang kadang pura-pura masuk toilet dan kekonon buang air besar sembelit ke apa lama gila. Padahal lelap sekejap dalam toilet. Gitu sekali perangai buruk ku. Nak tidur dalam bilik oncall tak berani nanti mo marah terus kena cop pemalas. Air Jordan 11 Donna 🙁 Terlelap sambil review patient, tersengguk sengguk. chaussure Asics Gel-Lyte III Nike TN Requin 2017 nike air max pas cher Itu biasa. Air Yeezy For Sale Jalan sambil tutup mata pun dah biasa. air max pas cher pour homme Cause I think at leassssst dapat tutup mata.

  • Yeezy Boost 350 V2
  • Nike Air Max 2016 Italia nike air max 2017 donna Mata sangat penat. Bulan puasa paling gigih bekerja.

  • Asics Gel Nimbus 18 Uomo
  • Adidas Zx 800 Heren Ingat kami sempat makan ke? Pernah tu berbuka puasa pukul 12pagi sebab ongoing major surgery masa tu. Krokk kroook perut berbunyi. Zapatillas Asics Gel Lyte 5 Itu zaman HO (doktor praktikal). Nike Air Max Norge nike tn homme Kemudian jadi MO sekejap je dekat hospital. new balance 574 classic italian Tak sabar nak larikan diri dari hidup oncall.

  • EQT SUPPORT ADV
  • Nike Air Max 1 Heren wit I really can’t do that. Di tambah masa tu tengah pregnant. Aurora memang mengerti mommy dia doktor so dia memang tak buat hal masa dekat hospital.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • Balik kerja baru sambung muntah muntah. Nike Air Max 2016 Dames Grijs adidas pure boost hombre Workaholic betul anak aku ni. nike pas cher asics kayano 21 uomo Now, no more zombie life. Womens Air Jordan 11 adidas alphabounce damskie Alhamdulillah. Tiada lagi tangisan pagi raya sebab tak dapat beraya sakan. Tak mengeluh dengan apa yang dilalui dulu. Rasa bersyukur berjaya harungi zaman tu. Joe Montana Jerseys Fjallraven Kanken Large Respect to all the doctors who are working in hospital. Respect sangatttt. Asics Gel lyte 3 Pas Cher

    AlFatihah Dr Afifah. Semoga ditempatkan di kalangan orang orang yang beriman. Amin

    Untuk baca berita penuh boleh click sini.

    No responses yet

    Aug 12 2015

    Grandeur First Anniversary!

    Alhamdulillah, 1 November 2015 lepas genap Grandeur Umur 1 tahun. NIKE AIR MAX Goedkoop Air Jordan 9 Kalau nak diimbau kembali setahun lalu, malam sebelum butik dilancarkan kami masih penat stock in barang. Settlekan semua sampai pukul 4 pagi baru tidur. Gigih! Launching Event mata bengkak tak cukup tidur tapi di cover dengan makeup marvelous, nasib baik! Tanpa pengalaman langsung dalam selok belok perniagaan butik, main lenjan je tau! Tak sangka semuanya membuahkan hasil. adidas zx Fjallraven Kanken Kids Wakaka apasal ayat macam karangan PMR ni?

    Bagi mengucapkan rasa syukur, kami buat sedikit kenduri dan doa selamat pada 30 October 2015. Nike Air Foamposite Ramai tetamu datang, yang terharu nya semua datang berpakaian mengikut tema hitam-kuning. Nike Free 3.0 Bukan ada kenduri je, kesemua vendor kami pun sama -sama meraikan Anniversary ni dengan bagi harga jualan murah dari 30-1 November ! haa selalu sale sehari je ni sampai 3 hari harga runtuh tau! Siapa tak datang serbu hari tu memang rugi! Harga sikit punya murah sampai dengan I sekali ikut shopping! (Bila nak kaya ni kalau sendiri jual sendiri beli? kakkakaka)

    Kesemua tetamu yang datang akan dapat free mystery gift box ni. New Balance buty damskie nike air max 2017 zwart Apa ada dalam tu rahsiaaaa!! Nama pun misteri kan?

    Antara sebahagian tetamu yang hadir. Washington Wizards Nike Internationalist Hampir kesemua berpakaian hitam kuning kecuali yang berbaju biru itu, Ish anak siapa lah tu tak datang ikut tema. lunette de soleil ray ban Maglie Philadelphia 76ers Nak kena ni!

    Seperti biasa, kalau ada majlis-majlis keramaian macam ni, Aurora memang akan buat perangai dia. nike air max Nike Air Max 1 Dames Goedkoop Nike Air Max Dia akan mengamuk dan berkepit sahaja dengan I. Canotta Golden State Warriors Bajet macam semua orang nak datang dekat dia, nak dukung dia lah tu. air jordans free shipping adidas superstar 2 uomo Kuat perasan tau dia ni. Running Asics Sneakers

  • ADIDAS Crazylight Boost 2016 Low
  • So, sepanjang majlis memang banyak dihabiskan dengan mengurung Aurora bersama ke bilik stor butik belakang, untuk elakkan bising dan ganggu majlis.

  • Air Huarache Donna Nere
  • Sac à Dos Fjallraven Kanken air max noir Sabar je lah.

    Bergambar ramai-ramai itu wajib.

  • Nike Air Max 90 Heren groen
  • Tapi sebab terlalu ramai sampai sebahagian tak dapat masuk dalam kamera. asics gel lyte pas cher fjällräven kånken No.2 New Balance buty męskie Jadi tak dapatlah akak-akak belah kiri gambar ni untuk enterprem dalam blog totin. Jon Lester Jersey nike air jordan 1 mujer Wakakaa. nike air max vente Konon macam blog ni acah-acah famous la.

    Yang ni confirm masuk blog ye. Todd Gurley Georgia Football Jerseys Adidas Goedkoop Auntie ayam goreng tu antara regular customer Grandeur Boutique tau! Sekali dia shopping lengkap untuk anak beranak dia semua! Thankyou auntie. asics gel stratus hombre Billige Nike Sko Bulan ni ada koleksi terbaru dari OWL BY NORA DANISH tau! Dah beli belum? (sempat lagi buat marketing)

    Team Grandeur yang sama-sama membantu malam tu! Thanks!

    Nampak tak muka I yang paling tak sabar nak telan cake. asics kayano 21 donna Nampak simple je cake ni tapi sedappppp gilaaaa ohhhhhhh!!!

    Kalau nampak cake je, mesti dia kata itu birthday cake dia. Ok layankan je lah ye.

    Selesai sudah majlis kenduri doa selamat Butik Grandeur. Memang impian mama nak buat kenduri ni sebab sejak Grandeur dibesarkan jadi dua tingkat, belum pernah buat kenduri untuk butik bahagian bawah. Alang-alang tu buat lah waktu ni.

  • Nike Free 5.0 Dames grijs
  • Sambil shopping-shopping Grandeur, sambil kenduri dan makan-makan. adidas nmd r1 damskie

  • ADIDAS EQUIPMENT 10 M
  • Asics Mexico damskie Berkat sikit kalini. asics gel nimbus gore tex Yang tak pernah datang lagi butik ni, jangan buat buat tak tahu jalan pula.

  • Air Max 2017 Uomo
  • Butik ni senang je. Keluar tol skudai Johor Bahru, terus ke arah Danga Bay, sebelum Bandar Baru Uda, nampak Plaza Angsana sebelah kiri, nampak Jakel, terus ke belakang Jakel. zonnebrillen kopen ray ban air max 2017 goedkoop Butik di belakang Jakel, berhadapan butik Minaz dan Zawara. ray ban pas cher Nike Air Max 2017 Heren Waze je Jakel Johor Bahru. Jangan cakap sesat.

    No responses yet

    « Prev - Next »

    | |