Jan 15 2011

Can you link my blog with yours?

Published by under Ladies & Gentleman!

Kesian korang, banyak banyak kali suruh I link blog tapi I bolayan sahaja. Bukan taknak, tapi kadang-kadang tu tak sempat. Kali ini I baik hati. Kali ini je tau. Khas untuk bloggers yang selalu update. Kalau update blog setahun sekali tak payah la nok!

I ni jenis pelupa. Kadang-kadang kalau tak link blog korang dekat tepi tu, esok I dah lupa nak visit. Bila kadang-kadang masa terluang mood nak baca blog orang datang secara tiba-tiba, sampai bertungkus lumus perah otak nak ingat blog korang. Siap tekan try and error lagi.

I feel glad  to see uolls link my blog, I appreciate it! Terima kasih so much.

Cepat, drop your link here for me to link you back!

61 responses so far

| |