Dec 27 2009

Bukan sombong tapi berpada-pada.

Published by under I'm just rambling.

Perasan tak sekarang semua benda facebook nak publish dekat Live Feeds. Apa yang kita tulis dekat wall comments semua nak publish. Kecoh betul lah. I rasa I nak privacy sikit sekarang ni. Semua strangers I delete. Err not really semua lah. Tapi I give my priority to my family, cousins, schoolmates, BPians, friends, and 2nd degree friends. As long as mereka yang tak react as strangers, I maafkan la.

Paling I annoying betul dengan orang yang letak nickname bukan-bukan. Like “Nieja Comel” or “NoraLoveAfiez” Okay anda orang pertama I delete or denied. Kalau nak nickname macam tu boleh buat myspace account now! Lepas itu, orang yang pampang gambar passport as your default pic. Hello this is facebook not your immigration office. Siapa letak gambar anak pon I delete. Cause I consider as tak kenal. Unless muka anak you all memang betul-betul sama habis la dengan muka you. Okay itu anda memang bernasib baik.

X: Why did you delete me on facebook?
T: Oh really? What is your name in facebook?
X: Linda Jasmin

Haa memang la I delete. I ingat penari mana lah dalam friends list I kan. T_T

See, ada ramai yang menanti. If you are one of it, leave me a message. Cakap macam ni ‘Hi, kita kawan masa sekolah-sekolah dulu naik bas kuning sama-sama.’ or ‘Hi, you delete I ke? I Agnes Monica lah takkan tak kenal?’

Tapi kalau anda….

‘Hi, I’m Doc xx. Your specialist doctor in ___. Hope you can add me.” Oh sorry I tak add doctor-doctor berkaitan kerja. Eceh bajet macam mereka nak add I je kan? Susah kalau add Prof, Doc Specialist, Residen and all.. nak bolos-bolos ponteng kerja curi tulang kantoi nanti.

Oh anyway, I harap tak ada patients yang add I. hahaha k bye.

Untuk kawan-kawan yang baru nak berkenalan, boleh add I dekat Myspace.

26 responses so far

| |