Sep 23 2017

Bubbles with Aurora =)

Published by under Where the heart is.

Totin seorang yang sangat manageable. Sangat. I hate last minutes plans or changes to plans. Setiap kali bangun pagi, I dah plan what should I do today, at what time I should take a lunch, what time I should go for exercise or what so ever. Meeting pukul berapa, habis meeting pukul berapa, mandi pukul berapa, semua dah plan. And yeah, my time is always full with my routine schedule. Kalau ajak Totin keluar last minute, memang sorry.. I can’t.

 

Basically, this is my routine. Hari-hari I akan busy. Kalau tak busy I jadi kekok. Bhuhahha pelik betul perangai. I akan make sure, hari-hari dihiasi dengan perkara yang berfaedah instead of duduk termenung tak buat apa. Kalau I tak kerja, I akan spend time dengan Aurora. Bawa dia hangout or go somewhere janji dapat spend masa sama-sama.

Nama je cuti panjang Awal Muharam, tapi I busy kerja. Basically akan kerja dari pukul 9am – 10pm waktu cuti. Cuti semalam, kebetulan sampai pukul 6 petang je, jadi malam tu dapat la bawa Aurora bersiar-siar. Walaupun sebenarnya Aurora a bit tired on that day. Siang hari dia dah pergi swimming dengan makcik-makcik dia. But I don’t care, she should spend time with me. Nak tunggu hari lain memang tak sempat. Dia punya seronok dapat main bubble dekat Dataran Batu Pahat, sampai hilang segala penat!

 

Siapa kanak-kanak riang sekarang ni? Haha Dataran Batu Pahat sangat meriah sekarang ni. Macam-macam boleh main. Ada giant bubbles, baazer, clown, roller blade .. seronok betul budak-budak. Mak budak pun ikut excited sebenarnya. Well, for me, eventhough dapat spend masa sekejap pun jadi lah. At least Aurora tau yang mommy dia busy kerja untuk belikan dia mainan banyak-banyak -_- 

Mommy yang terlebih happy sebenarnya

 

 

“Thank you mommy, bawa aurora main bubbles! kiss lola pleasee”

You make me melt sayanggggggggggggggg

No responses yet

| |