Aug 18 2015

Breaks / does not break the fast.

Alhamdulillah, dah masuk bulan Ramadhan untuk tahun ni.

  • Nike Air Huarache Heren
  • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 33
  • hogan scarpes italia nike air huarache ultra hombre nike requin tn pas cher Tahun ni sambut 1 Ramadhan di Johor! Excited sebab Johor cuti 1 Ramadhan! Boleh i explore baazar ramadhan di hari pertama! Cheh gitu pula.

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Bianche
  • adidas ultra boost uomo sac a dos kanken Joc Pederson Authentic Jersey air max pas cher pour homme Alhamdulillah puasa pertama tak ada any difficulty pun.

  • NIKE FREE RUN Women SHOES
  • NIKE AIR MAX THEA
  • Boston Celtics nike air max Sac à Dos Kanken Fjallraven Tak adalah merasa lapar bebeno since I memang jarang lunch berat berat masa kerja. Kånken Laptop 13 Nike Air Max 2016 Dame asics gel lyte 3 pas cher Soldes Nike Pour Femme So takde hal kalau tak makan cuma saspen kadang-kadang penyakit gastrik datang menyerang. scarpe new balance running 2015 Chaussure Asics Pas Cher asics scarpe 2017 Air Jordan 6 Retro Goedkoop Nike Air Max 2016 Anyway, as a doctor, soalan lazim bulan puasa bila merawat patient, mesti setiap tahun kena menjawap pertanyaan patient seperti,

    ” Doctor kalau pakai Neb batal puasa tak”

    ” Doctor kalau letak ubat titis mata batal puasa tak? “

    “Doctor kalau ambil darah batal puasa tak”

    Okay soalan simple tapi jawapan memang mempengaruhi puasa orang. Asics authentique Canotta Milwaukee Bucks Nike New York Giants jerseys asics gel kinsei hombre Silap jawap nayaaaa! So, to make it clear, I share kan beberapa gambar mengenai puasa, batal or not. nike air max 2017 mujer nike tn rose femme New Balance 530 hombre Nike Air Max 2016 Heren grijs Air Max 2016 Sale

    20150618-11:27:42 pm.jpg

    Ingat ye, ambil darah tak batalkan puasa tau! Tapi kalau derma darah itu membatalkan puasa! Sama juga macam hidung berdarah, puasa tak batal. Under Armour Shoes

  • EQUIPMENT 10 M
  • air max 90 blu donna
  • fjällräven kånken Mini Jangan tiba tiba terus makan pula kalau hidung berdarah nanti!

    20150619-12:00:29 am.jpg

    Injection, pakai inhaler especially untuk yang semput tu tak membatalkan puasa! Haa jangan sanggup menahan semput di bulan puasa semata-mata tak nak pakai inhaler sebab sayang nak batalkan puasa.

  • Air Jordan 13 Donna
  • Solde adidas gazelle Asics Gel Lyte 5 nike running goedkoop Silap tu!

    20150619-12:01:03 am.jpg

    Kalau pakai ubat titis mata tak membatalkan puasa ye. adidas nmd męskie nike cortez shop online italia Canotta New Orleans Pelicans NBA Canotte 2017 Tapi kalau titis hidung boleh batalkan puasa sekiranya terasa titisan ubat di tekak.

    No responses yet

    | |