Oct 10 2011

Blog readers

Published by at 1:51 PM under Well-meaning friends.

Kisahnya begini, kawan baik saya waktu kecil-kecil ada kawan. Kawan dia adalah blog readers I. Macam mereka berborak bersama, Hey I read Totin Jamain’s blog. Wait wait. Aku macam kenal lah Totin tu? Budak Batu Pahat yang comot lomot itu kan?

Maka kami disatukan. Eceh ayat macam bercinta pula.

Pink guy beside me itu lah kawan waktu kecil, main sama-sama, mandi sama-sama.

Eh eh mandi kolam renang maksud saya.

Dan ini adalah blog reader saya. Cikgu Fifi nama dia. Sanggup dia datang dari Pontian semata-mata nak jumpa I. Okeh mari muntah. Tak adalah, kebetulan dia turun Batu Pahat so kami hang out lah sekejap. Untuk awak, sorry sebab perangai kita memang bukan-bukan sedikit. Pengaruh Hafez memang luar biasa!

Korang kalau turun Batu Pahat roger-roger lah. Batu Pahat memang tak ada apa, tapi ada Totin Jamain. *bajet*

8 responses so far

8 Responses to “Blog readers”

  1. eliyaezlinaliason 10 Oct 2011 at 2:26 PM

    wah! wah! nak jumpa totin jugeee
    bila eh??? hurm…

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    mari lah sis datang bp!

    [Reply]

  2. melati putehon 10 Oct 2011 at 2:47 PM

    ala…..saya memang dok batu pahat,selalu gak turun bandar bp..memang teringin nak jumpa totin…ape kata totin buat makan2 untuk pembaca blog totin..hahaha~

    [Reply]

    Totin Jamain Reply:

    ehee apa lah orang bp sendiri tak jumpa. turun bp roger lah kalau I free boleh je kita minum minum.

    [Reply]

  3. eykameowon 10 Oct 2011 at 5:48 PM

    teringin jugak nak jumpa doctor yg comel ni 😀

    [Reply]

  4. ceqmoonon 10 Oct 2011 at 10:37 PM

    hi totin..camne nk add u kt fb?i nk beli product

    [Reply]

  5. suria idrison 12 Oct 2011 at 9:30 AM

    hi dr totin..akak suke sgt bace blog dr totin ni.. akak admired kat dr.. canteq..bijak..rajin..arap2 anak2 akak blh ikut cam dr..InsyaAllah.. akak slalu gak turun BP sbb aunty2 akak ade 2 owg dok kt sane.. xpe andai kata tgh jejalan kt BP tejumpa dr, akak tegur ye.. 🙂 btw..tq byk2 sbb byk pelajaran yg akak br tau xpecially pasal kesihatan.. ilmu tu selagi diperatikkan byk pahala yg dr dpt.. akak doakan dr terus berjaya dunia dan akhirat..amin ^_^

    [Reply]

  6. sarahon 15 Oct 2011 at 2:50 AM

    apis….. sape tak kenal ye…selalu jugak nampak totin main beskal depan rumah kazen…masa kat gunong soga…selalu usik apis..haaaaaaaaaah..tuh awek dah lalu….sengih je apis….. totin masa kecil, yang masuk pertandingan melukis masih comel sampai sekarang

    [Reply]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |