Dec 24 2009

Black and white photography contest

Published by under Ladies & Gentleman!

I’m kinda bored. There’s nothing to do!?! Okay memang tak ada kerjaan betul lah hari ni. Baru masuk kerja semalam. Hari ini sudah Christmas holiday.

To kill the time,  I did blogwalking and I found this contest. Walaupun last minutes nak join tapi tak apalah. Suka suka. Lagipun it’s related to photography, I loike! I rasa I tak pernah masuk pon blog contest. Eh pernah ke? Errrrr. Kawan-kawan, you still have a good chance to win. Boleh baca rules dekat sini.

Nahhhh.

Muka bengang menyampah.

The real me if I have the rush of adrenaline when I feel pissed off.  Macam itu lah muka nya. Fael cakap I nampak comel kalau muka bengang dan menyampah. Oh mungkin sebab itu lah dia selalu buat I bengang meluat menyampah sakit hati wtf wtf wtf boleh pergi mati lah! eh emo tak pasal-pasal ni kenapa? Okay bye-bye. Malam nanti I update lagi. Nampak sangat tak ada kerjaan kan? 🙂

10 responses so far

| |