Jul 20 2011

Bila jadi emak.

I kena make sure to keep maintaining my weight. Kalau dah ada anak yang ramai, perut jadi boroi dan tidak terurus, habis lah kasih sayang husband kita dekat kita semakin tergugat. Sebab nanti husband dah tak sayang kita lagi, dia sayang anak kita pulak. Haip, tak boleh gitu.

Oh i’m so proud of my friend, Any Nadia. Have been married for years, tapi still cun. Menyampahnya tengok badan kau. Bila jalan dengan dia, terasa macam I pulak beranak dua. Dia yang anak dara.

Last night was a blast. Celebrated Any Nadia’s 23rd birthday at NR Cafe&Studio. Imagine lah, I baru balik oncall, mamai-mamai, dapat sms suruh datang cafe at 9pm. I totally forgot bout Any’s birthday tau. Bila kawan I tanya balik, kau dah beli hadiah? OMG hadiah apa ni? Balik kerja baru gelabah cari hadiah!

She is so special for me. Banyak sangat kenangan abadi dengan dia. T_T

Moms of 2 princess. Mya and Dania. Ignore that boy. Tu anak saudara Any.

Thank you for the awesomeness foods.

Hehe sorry pakcik, tak pasal-pasal enterprem dalam blog ni.

I eat alot and I don’t care. Semalam oncall dan tak makan. Dahlah makanan buffet, memang I cedok paling banyak lah.

Alahai comelnya ada anak. Nak menyanyi pun sambil gendong anak.

I kenal Any since secondary school, bila dia dah ada anak ni rasa macam, eee dah besar dah kau Any.

I je tak besar-besar lagi. -_-

Kena paksa nyanyi sebelum balik. I nak balik awal sebab esok oncall lagi. Beginilah denda yang kuterima.

Sorry, suara aku telah merosakkan majlis.

Mya Afrina Qistina Binti Mas Putera.

“Auntie, Mya nak jadi model, Mya suka pakai skirt pendek-pendek sebab bontot Mya seksi”

Ni mesti mak kau yang ajar ni.

“Auntie, headband auntie buruk. Mya punya lagi cantik.”

Ini pun mak kau yang ajar.

Fine. Muka I macam muka “Good Night everyone!” Zzzzzz

Tak ada muka party langsung.

<~<~<~

Anyway guys,

What do you think of early marriage?

Personally I would say, if you meet the right person early, why not? Tengok kawan saya, it seemed to be working out kan. 🙂 Jealous tak? Jealous tak? Duit, cepat lah banyak. Aku nak kahwin jugak.

17 responses so far

| |