Aug 08 2015

Bell’s solemnization.

Published by at 6:43 PM under Best Wishes!,Well-meaning friends.

Yes, I suka bila ada geng sekolah kahwin.

  • Nike Air Max 2017 Dames groen
  • cheap adidas shoes uk Lagi suka bila disuruh jadi bridemaids! Buat apa nak gentar kalau setakat jadi bridemaids, angkat dulang hantaran just for a while? Seberat mana dulang itu pun daku sanggup! Sebab apa??

    • Sebab dapat outfit free.
    • Nike Air Max 90 Dames wit
    • Baju and tudung free.

    • Yang kedua dapat enterprem dalam album gambar pengantin banyak banyak termasuklah dapat berpeluang join outdoor photoshoot secara percuma!

    Wah pakej tuu. Soldes Nike Pour Femme new balance 1500 ebay Bukan senang nak dapatkan pakej macam ni kalau tak ada yang kahwin memang mengidam la aku nak berphotoshoot bagai kan?

    Macam entry yang lepas, bachelorette Bell dilakukan seminggu sebelum pernikahannya. Sekarang dah nikah dah mereka, Alhamdulillah.

    20150508-5:45:17 pm.jpg

    Lagi satu syiok nya jadi bridemaids dapat bahang acah acah pengantin baru bila dapat pakai inai lukis free di tangan. Hahahahaa bila lagi nak acah-acah macam ni kan? Inai ni kitorang pilih sendiri. adidas stan smith dziecięce Tension je pengantin bila album inai tu kami yang kongker! Bukannya tolong pengantin pilihkan corak tapi kitorang pilih untuk diri sendiri! kekekee.

    20150508-5:52:23 pm.jpg

    Kain ni diberi oleh si pengantin sebulan sebelum majlis. Mochilas Kanken Big Hebat betul, kelam kabut kami mencari taylor. soldes nike air max 1 pas cher Nick Chubb – Georgia Bulldogs Jerseys Nasib baik my personal taylor sanggup melayan kerenah ku untuk design begitu begini.

  • NIKE LUNARGLIDE 8
  • Shawl kami dari @houseofjazaba boleh beli di butik @grandeur_my Bandar Baru Uda! haha sempat lagi promote!

    20150508-5:54:34 pm.jpg

    Gambar pengantin diketepikan sebab pengantin sedang bersiap. Nike Air Max Très pas cher Adidas buty sklep Yang menyebuk di belakang buat huru hara bilik pengantin sibuk berselfie dulu. asics gel lyte 3 mujer rojas Konon-konon kami penenang darah gemuruh pengantin la tapi I rasa pengantin macam makin stress je dengan keberadaan kami.

  • Air Max 2015 Homme
  • Kekeke ampunnnnn.

  • ADIDAS PURE BOOST
  • Dulu I kahwin uoll buat camtu gak kan? Kekeke.

    20150508-6:48:54 pm.jpg

    Nampak bukti tak? Pengantin tengah bersiap, yang belakang-belakang tu menyebuk. Fjallraven Kanken Mini chaussures de foot puma Waktu waktu begini gambar pengantin tak penting, sebab pengantin ada personal photographer sendiri, kami yang tiada siapa siapa ini haruslah selfie sendiri.

  • AIR ZOOM PEGASUS 33
  • AJ 12 OVO Mochilas Kanken Baratas Tengok muka pengantin sungguh menyampah katanya.

    20150508-6:51:44 pm.jpg

    Dalam banyak-banyak hantaran ( okey I baru sedar yang I terlupa ambil gambar kesemua hantaran pengantin) I paling suka kuih tart berbentuk buah-buahan berwarna warni ni. air max femme Memang mengiurkan. Nike Dames

  • NIKE FREE RUN Men SHOES
  • nike air max 2017 pas cher homme Kalau anak I nampak ni confirm hantaran dah jadi minus sedulang sebab kuih ni dah dikerjakan dulu.

    20150508-6:54:03 pm.jpg

    Haii Bell, just nak inform yang kitorang dah kerjakan dulu cokelat hantaran dari pihak lelaki untuk ko tu!! Hahahaha tu lah masa I kahwin dulu habis macaroons hantaran I korang kerjakan.

    20150508-7:06:05 pm.jpg

    Pengantin gatal. New Balance 577 męskie Bo Jackson Jerseys Kah kah kah photographer pening kepala nak shoot gambar pengantin sebab masing-masing bengong.

  • AIR MAX 2016
  • Maklum la derang ni tak bercinta, kekok nak bermesra, semua buat hal bengong masing-masing.

  • NIKE ROSHE ONE
  • adidas pure boost hombre Ni gambar paling menjadi kot? (Credit photographer: FareedZain Photography)

    Amboii nak bermesra jangan depan kami. Anda takkan aman! Ahaha. max pas cher (Credit: Fareedzain Photography)

    Thank you bagi kami free photoshoot cantik cantik cenggini! (Credit: Fareedzain Photography)

    20150508-7:13:08 pm.jpg

    Selamat pengantin Baru, Bell! Selamat menempuh ombak rumahtangga!

    (Sebelum laki ko peluk, baik I peluk dulu!)

    Byee.

    No responses yet

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |