Aug 26 2014

Banjir Pantai Timur

Published by under I'm just rambling.

Assalammualaikum, Waktu kita tengah sibuk sibuk ceria di hujung tahun, menikmati cuti Krismas yang lalu dan cuti Tahun Baru, jangan lupa sama-sama kita mendoakan saudara-saudara kita di Johor. fjallraven kanken goedkoop At first, i was thinking of nothing bad happened for the flood victims. Sebab tak scroll facebook sangat.

  • Nike Air Max 90 Heren wit
  • Air Max 2016 Goedkoop Apatah lagi tengok berita di tv. asics gel pulse 7 męskie buty damskie squash asics goedkope nike air max 2016 schoenen Nike LeBron James 13 A bit busy lately.

  • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
  • Lepas itu bila lama-lama timeline penuh dengan gambar banjir, terus istighfar banyak banyak. New Balance 515 mujer I knew about the banjir last Tuesday, where one of my MO doctors Klinik Kesihatan somewhere in Kelantan send me a pic of her klinik. Nike Air Max Norge

  • Asics Gel Lyte 5 Donna Nere
  • Just a pic yang cakap air masuk klinik parat buku lali je. New Balance 446 damskie

  • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
  • Few hours after that, gambar bumbung klinik je.

  • nike free run 5 0 nero uomo
  • -_- and now dah lost contact. asics onitsuka tiger hombre Adidas schoenen Asics Mujer Itu klinik.

  • Womens Nike Air Max 2017
  • Nike Free 5.0 Dames
  • nike tn requin pas cher Imagine apa terjadi yang di pedalaman. fjallraven kanken mochilas Maybe the victims are okay. goedkoop nike air max 2016

  • Air Max 2017 Donna Blu
  • Sebab Malaysia ada bantuan keselamatan yang cekap, pasukan bomba yang hebat (well done) ! Tapi kita fikir akan datang pula. Doug Baldwin Seattle Seahawks Jersey Greyson Lambert Jerseys Louisville Cardinals Macam mana mereka pulang kerumah dengan segalanya rosak. basket nike ete Nike Air Max 2017 Dames Kereta? Motor? Tv? Peti ais? Mesin basuh? Katil? Semua berlumpur. nike air zoom pegasus 33 hombre Adam Wainwright Jersey New Balance 997.5 męskie

    20141226-090050 am-32450341.jpg Bila lihat poster ni, terbaca part susu formula, botol susu, lampin, terbayang si kobis. Dahlah aku ni tak ada susu gantung. Under Armour Curry 6 hogan scarpes Kobis pulak demanding nak susu mahal pula.

  • Nike Air Max 90 Nero Uomo
  • Kalau kami sebahagian dari mereka, abis satu dewan pusat perpindahan pecah gegendang telinga dengar kobis menjerit bak halilintar jika tak dapat susu nya. mochilas kanken big Pampers? Wahh kalau dapat pampers murah mau rashes segala anu kobis. adidas italia new balance 1500 bordeaux femme NBA Canotte 2017 Untung kalau dapat pampers, kalau dibagi lampin? Aku yang menangis, sebab tak reti lipat lampin .

  • Nike Air Max Thea Dames
  • Nike Air Max 2017 Heren grijs
  • -_- Banyaknya kita kena belajar dan bencana ini sedikit sebanyak mengajar kita erti bersyukur dengan apa yang ada.

  • ROSHE LD-1000 QS
  • new balance u420 femme gris rose Subhanallah cekalnya rakan-rakan kita di sana.

  • NIKE AIR MAX LD-ZERO
  • Semoga mereka tabah, sentiasa diberi kesihatan dan dimurahkan rezeki. cheap fjallraven kanken asics scarpe bimbo new balance 1400 femme Amin.

    No responses yet

    | |