Jul 02 2015

BAJU MELAYU CIK ABANG SAYANG.

Published by at 11:03 AM under Ladies & Gentleman!,Spare me 100 bucks!

Assalammualaikum,

Dah fikir tema baju raya tahun ni?? Hujung-hujung ni  dah tak sempat nak menempah baju raya. Semua taylor dah close order. Kalau waktu tu baru nak fikir tema baju raya, baru nak cari kain, nak menempah baju, jawapnya pakai kain batik jek la raya tahun ni!

Koleksi OuterlookRaya dah mula keluarkan pakaian raya lelaki dan perempuan! Haa entry kali ni I intro sikit pasal baju melayu je dulu! Macam tahun tahun lepas, baju melayu Outerlook selalu sold out! So kali ni Outerlook keluarkan lebih banyak warna pilihan!

20150607-10:53:30 am.jpg

Antara sebahagian warna pilihan. Baju Melayu Outerlook ni dari material Babysilk. High quality fabrik. Macam kulit baby tu, lembut dan semestinya bila dipakai memang selesa. Tak adalah cik abang kita balik solat pagi raya badan berpeluh berbau!

20150607-10:56:28 am.jpg

Nampak segak kan? Yang ni warna Royal Blue. Siapa tema warna ni untuk raya tahun ni??

20150607-10:57:45 am.jpg

Antara warna favourite I. Kalau diteliti dekat bahagian kocek dan collar ada corak jahitan untuk nampakkan lebih kemas.

20150607-10:59:25 am.jpg

Belanja lagi satu gambar untuk sesiapa yang mencari warna Emerald Green!

Kesemua koleksi Baju Melayu Outerlook berharga RM189 sahaja tau! Haa kalau nak tengok kesemua koleksi Outerlook, boleh ke Instagram : @outerlook atau Http://www.facebook.com/theouterlook

Kalau tercari-cari kat mana physical shop yang boleh dapatkan koleksi ni, cepat datang ke butik Grandeur, Bandar Baru Uda, Johor Bahru atau instagram butik di @grandeur_my .

Warna dah banyak SOLD OUT!

Datang sekarang tau!!

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

| |