Aug 08 2013

Bachelorette!

Masa sekolah-sekolah, I ada geng sekolah agama. Sama-sama pergi sekolah agama jalan kaki. Begitu gigih lintas jalan besar, berkumpul di rumah Yun, dan masing-masing jalan kaki pergi sekolah agama. Pegang Al-Quran yang size besar itu warna merah menyala pula.

  • NIKE AIR MAX 90 GOEDKOOP
  • Gigih. Kobe 11 Scarpe Elite Siap bawa payung kalau panas sangat. Gigih sekali. new balance 1400 femme Lintas jalan besar dengan pakai baju kurung sekolah agama, lari lintang pukang atas jalan bila kereta laju.

  • Nike Air Max 95 Femme
  • Zaman sekarang semua budak pergi sekolah parents nak hantar depan gate. Mana ada lagi yang jalan kaki merentas onak duri? Kenangan itu diimbau kembali saat New Year + Bachelorette Party! Simple yet meaningful sangat-sangat. Canotte Philadelphia 76ers Maglia Anthony Davis Dah plan nak sleep over sesama, tapi tak tahu bila waktu paling berkesan. Nike Free Run Femme Jadi kami pilih waktu new year. Todd Gurley UGA Jersey adidas zx 850 mujer Untuk melihat bunga api sama-sama, kami pilih hotel yang dapat view menarik!

    Usha Royale Bintang, full. adidas y3 hombre

  • ADIDAS ULTRA BOOST 2017
  • Mandarin Hotel full. Last-last dapat Impiana Hotel,KLCC, room 1213. View dari bilik sangat cun untuk tengok bunga api. Tepat pukul 12 malam kitorang countdown dari bilik, sambil tengok jam pencawang Maxis depan KLCC tu. Maglie Boston Celtics bestellen nike air max 2016 Orang dekat KLCC menjerit countdown berasak-asak, kitorang menjerit dari atas katil, sambil lompat-lompat.

    Check in bilik teruk start tiup belon dan deco bilik. Aircond sempat problem so kami call the service man datang repair. asics gel lyte 3 mujer azules Pelik je derang tengok bilik berparty sakan padahal bertiga je -_- Beli cake dekat wondermilk, Publika sebab pagi itu ada meeting with my videographers for wedding, jadi singgah beli cake and baskin robbin. The helium gas balloons and prop semua Yun and Scha yang cari. nike air max 1 pas cher Thankyou koranggggg!!!

    Terasa terharu bila pakai strip Bride To Be. asics gel lyte 5 hombre blancas Lepas ini dah tak merasa dah pakai bendalah ini lagi.

    Kan dah cakap. Maglie Los Angeles Lakers Adidas Dia punya riuh rendah party macam 10 orang je rasa. Sampai ke toilet kiterang camwhore.

    Sengaja tanak invite ramai-ramai. Sengaja nak spent time sama-sama mereka sahaja. Sengaja nak mengimbau memories. Bila masa lagi nak dapat bersama macam ini. hollister pas cher asics gel lyte 3 hombre rojas Scha juga akan berkahwin this coming June. billige Nike sko norge Yun juga, soon. Amien. Chicago Bulls Cepat sangat masa berlalu. Maybe after this, kita plan vacation bersama keluarga masing-masing? 🙂 Year 2013, year to change. Change of everything.

  • nike air huarache dames roze
  • Tak lama lagi nak change status. Adidas Superstar Schoenen Dames I tak kata pun nak change to berhijab. Nike Sko Nettbutikk But I try my best. Hollister Magasin Even Maria Elena pun berubah berperingkat apatah lagi saya yang jahil ini. I am more to change perilaku, dari perangai yang lain macam ke perangai yang semacam, change from know nothing about coooking kepada belajar sedikit-sedikit cara-cara hidupkan api gas di dapur dan juga belajar menerima, memahami dan saling bertoleransi sesama roomate baru nanti. -_- In Sya Allah.

    No responses yet

    Trackback URI | Comments RSS

    Leave a Reply

    | |